Com transferir un lloc de WordPress a un amfitrió nou

Com transferir un lloc de WordPress a un amfitrió nou


Sempre que llançament d’un nou lloc web, busquem temps de càrrega al 100%, temps de càrrega de llanternes, preus assequibles i una rica funció establerta al cost mínim. Malauradament, poques WordPress els proveïdors d’allotjament funcionen així. Alguns d’ells no aconsegueixen proporcionar prou capacitat, seguretat i rendiment, perquè les empreses i els propietaris de llocs web transfereixen un lloc de WordPress a un altre amfitrió.

Alguns tenen moltes ganes de gestionar el procés de migració, ja que poden causar temps d’inactivitat, pèrdues de trànsit, etc. D’altra banda., si l’actual plataforma d’allotjament no compleix els requisits del projecte, pot produir problemes molt més greus en el futur, especialment per a llocs web en creixement i vendibles.

Tot i que no hi ha cap escenari perfecte per a cada lloc, hem realitzat una llista de passos essencials per migrar a un altre host amb el vostre lloc basat en el WP amb pèrdues mínimes. Podràs gestionar el procés tu mateix sense necessitat de contractar tercers especialistes.

Motius clau per transferir un lloc de WordPress a un nou amfitrió

Abans d’endinsar-vos en el procés de transferència del lloc web, mirem algunes de les raons crucials per les quals realment voleu traslladar-vos a un altre amfitrió. Un lloc web defineix el vostre futur èxit empresarial malgrat el nínxol. És per això que espera 100% seguretat i rendiment. Malauradament, no tots els proveïdors d’allotjament no poden fer còpies de seguretat de les seves garanties. Per tant, les raons són les següents:

Temps d’aturada regular

Literalment, tots els proveïdors d’allotjament asseguren oferir un 99,99% de temps de treball. Una taxa crucial per a qualsevol lloc web per evitar pèrdues de trànsit o optimitzar SEO perjudicat. La massa desactivació pot provocar el següent:

 • Pèrdues de vendes. Es refereix principalment a projectes de comerç electrònic. Quan el vostre lloc web no funciona, no aporta ingressos. Com a resultat, perdeu clients potencials i diners, per descomptat.
 • Danys a SEO. Com més llarg sigui el temps d’aturada, més perjudicarà el lloc web SEO. Els motors de cerca tindran prou raons per empènyer el vostre lloc cap avall en comparació amb els competidors que funcionen de manera més estable.
 • Reputació web incorrecta. Imagineu-vos que un usuari intenta desesperadament navegar pel vostre lloc web, però no produeix la fallida del temps d’aturada habitual. Té una mala impressió, sobretot si es tracta del nínxol B2B.

Velocitat de càrrega web baixa

Les males conseqüències de la baixa velocitat de càrrega de la pàgina són pràcticament les mateixes que amb els temps d’aturada regular. Dóna lloc a una mala classificació SEO i a una mala impressió dels usuaris. Per aquesta raó, és possible que necessiteu un proveïdor d’allotjament que utilitzi tecnologies modernes per millorar aquesta tarifa. Una bona idea és buscar les següents funcions:

 • SSD actualitzat en lloc de les unitats de disc dur típiques per llegir les dades més ràpidament, es tradueix en un millor rendiment del lloc web.
 • Recursos millorats amb la implementació de xarxes d’allotjament basades en núvols barrejades amb l’entorn VPS per a grans i complexos projectes web.
 • Millor caché amb l’ajuda de plugins addicionals, accés CDN, etc.

Per descomptat, les funcions addicionals tenen un cost addicional. No obstant això, valen la pena aquests diners, sobretot a llarg termini.

La manca de seguretat digital

En gestionar el vostre lloc web, heu d’estar segurs al 100% de funcionament de la manera més segura. Un proveïdor d’allotjament hauria de proporcionar mitjans per prevenir fraus, estafes, spam, etc. Pot ser que necessiteu funcions més millorades per protegir el lloc web de DDoS i d’altres tipus d’atacs o programes maliciosos..

Actualitzacions automàtiques del sistema, còpies de seguretat regulars, kits de seguretat anti-spam, control automatitzat i correcció d’errors. Si una plataforma d’allotjament no proporciona alguna d’aquestes coses, òbviament, hauríeu de traslladar el lloc de WordPress a un nou host..

Llibertat de personalització limitada

Com a plataforma de codi obert, WordPress CMS assegura nombroses oportunitats de disseny i personalització de pàgines web. Tot i això, requereixen bones habilitats tècniques, mentre que els novells i no tècnics poden buscar una solució optimitzada per a WP més fàcil d’utilitzar.

Per exemple, és millor tenir una integració WP perfecta en lloc de configurar un CMS. A més, tindreu el plaer de tenir els connectors ajustats i actualitzats automàticament en lloc de gestionar-los manualment.

Atenció al client indefens

Haver estat enganxat amb el vostre lloc web i ningú que us ajudi és un malson. Un proveïdor d’allotjament que no tingui equip d’assistència amb experiència tindrà problemes enormes cada vegada que tingueu problemes tècnics, avaries del lloc web, problemes de renovació del pla, etc..

Aquests són només alguns motius pels quals potser haureu de transferir el vostre lloc de WordPress a un amfitrió nou. Amb tantes solucions optimitzades per a WP, segur que trobaràs una solució millor. Tot el que necessites és aprendre sobre el procés de migració tant com sigui possible per gestionar-lo pel vostre compte.

7 passos per moure un lloc de WordPress a un amfitrió nou

El procés de migració només sembla ser difícil. Resulta que els propietaris de llocs web ni tan sols n’han de fer-ho contractar tercers especialistes per manejar-ho. Tot el que necessiteu és una mica d’atenció i una guia pas a pas amb totes les etapes descrites en detall. Així doncs, aquí esteu!

El procés inclou les següents etapes:

 1. Cerqueu una bona alternativa a un host existent.
 2. Còpia de seguretat dels fitxers del lloc web.
 3. Exporta la base de dades del lloc web.
 4. Creeu la nova base de dades WP al nou host.
 5. Edita fitxers.
 6. Importeu base de dades i pengeu fitxers WP.
 7. Actualitzeu el servidor de noms de domini i feu alguns moviments finals.

Ara, anem a veure amb més detall cada etapa.

Pas 1. Cerqueu alternativa d’allotjament

La primera etapa és trobar un nou host amb totes les funcions que hem comentat anteriorment. Comparar i contrastar diferents opcions. Assegureu-vos que la plataforma us satisfà totalment quant a seguretat, rendiment, integració o facilitat d’ús.

Els proveïdors d’allotjament sòlids proporcionen solucions optimitzades per a WP per a diferents tipus de projecte. Inclouen paquets d’allotjament per a llocs web senzills a un cost mínim, així com solucions per a creixement de projectes empresarials i de comerç electrònic amb un conjunt de plugins rellevants, mitjans de seguretat i recursos per a un rendiment estable..

Bluehost

Proveu Bluehost ara

El que estem tractant de dir és que, si teniu en compte que pogueu passar a un altre host, hauria de ser la millor coincidència per al vostre WordPress. Bluehost és probablement una solució d’allotjament superior amb les seves ofertes optimitzades WP per a projectes basats en contingut i comerç electrònic. S’ha demostrat ser el més fiable en termes de rendiment, seguretat i característiques establertes.

Pas 2. Còpia de seguretat de fitxers de llocs web

La idea és descarregar tots els fitxers del lloc web a la carpeta local ubicada al vostre PC o portàtil. D’una banda, us permetrà desar totes les configuracions i els elements crucials del lloc web. D’altra banda, aquesta migració seria impossible sense aquests fitxers.

Per gestionar el procés, necessitareu:

 1. Obteniu instal·lada una eina de programa FTP.
 2. Connecteu-vos a l’amfitrió web actual.
 3. Creeu una carpeta independent a l’ordinador.
 4. Baixeu els fitxers del lloc web del directori a aquesta carpeta.
 5. Còpia de seguretat dels fitxers WordPress

Diversos plugins poden facilitar que el procés sigui menys complicat. Tot i això, encara és necessari un enfocament manual.

Pas 3. Exporta la base de dades de llocs web

El procés només sembla complicat. Per regla general, podeu completar aquesta etapa en dos senzills passos. D’entrada, heu d’iniciar sessió al vostre servidor web i entrar al tauler de control. La següent etapa és trobar una aplicació PHPMyAdmin i ubicar-hi la base de dades del lloc web. El darrer pas és utilitzar el menú de navegació i fer clic a la pestanya “Exportar”.

Per regla general, els proveïdors d’allotjament descriuen aquesta etapa particular en el seu manual de guies i articles. Si encara teniu dificultats amb aquesta etapa en concret, no dubteu en contactar amb l’equip d’atenció al client amfitrió per donar-vos un cop de mà.

Pas 4. Creeu una nova base de dades de llocs

L’últim que heu de preparar abans de la migració és iniciar la sessió en un host nou i crear allà una base de dades de fitxers nova. La idea és crear un entorn adequat perquè el lloc web se senti bé al seu nou ecosistema d’allotjament. El pas també és vital per al procés d’instal·lació de WordPress.

Ara heu de fer el següent:

 1. Inicieu la sessió a un host nou amb les credencials que es proporcionen.
 2. Entreu al tauler de control i assegureu-vos que hi hagi una aplicació MySQL.
 3. Vés a la configuració de MySQL i crea una nova base de dades. No oblideu indicar el nom de la base de dades que fa referència al vostre lloc web.
 4. Nova base de dades MySQL

 5. Creeu un compte d’usuari nou i enllaceu-lo amb una nova base de dades.
 6. Anoteu un nom d’usuari i una contrasenya i assegureu-vos que un usuari nou tingui tots els privilegis.

Ara, podeu passar a la següent fase.

Pas 5. Edita fitxers

Vés a una carpeta del vostre ordinador amb fitxers del lloc web exportats. Cerqueu el wp-config.php i copieu-lo a una altra carpeta local. El pas és vital per evitar que la base de dades perdi pèrdues o danys de fitxers en cas que alguna cosa vagi malament. El propi fitxer sembla un enllaç entre la base de dades i WordPress. Podeu utilitzar-lo per restaurar els canvis en el futur.

Configuració wp-config

Ara heu de fer diversos canvis vitals a la final original per adaptar-lo al vostre compte d’amfitrió. Aquests canvis inclouen el nom de la base de dades, el nom d’usuari i la contrasenya que heu anotat durant l’etapa anterior.

Pas 6. Importeu la base de dades i pengeu fitxers WP

Ara, esteu preparat per importar una nova base de dades a un nou host juntament amb els fitxers WordPress. Per fer-ho, heu d’introduir el tauler de control d’un compte nou i trobar l’aplicació phpMyAdmin. Després tenim una nova base de dades ja creada. Obriu-lo i feu clic a la barra de navegació “Importar”.

El sistema us permetrà triar una carpeta amb fitxers del vostre ordinador local per descarregar. Trieu fitxers SQL que hem exportat durant la primera etapa. Espereu una mica fins que es descarregui la carpeta. El temps depèn del nombre de fitxers i de la mida de la carpeta.

L’últim és utilitzar l’eina FTP per importar fitxers del lloc web de WordPress i situar-los en una nova carpeta creada al cPanel amfitrió. També potser haureu d’esperar una estona. Nota: guardeu aquells fitxers al vostre ordinador local a menys que el procés d’importació s’hagi acabat correctament. No t’afanyis a eliminar-les.

Pas 7. Moviments finals

L’última etapa és assegurar-se que els visitants del vostre lloc web seran dirigits a una ubicació nova. És aquí on és necessària l’actualització del servidor de domini. El procés depèn de si heu registrat anteriorment un nom de domini per separat o si feu servir l’amfitrió anterior.

Si heu optat pels registradors de domini, només heu d’editar els servidors de noms DNS. Per regla general, els proveïdors d’allotjament indiquen que s’actualitzin en una secció rellevant. Simplement aneu a la configuració del domini, premeu “Administrar DNS” i introduïu els valors proporcionats pel nou host.

Si moveu a un altre host juntament amb el domini, haureu d’introduir la base de dades i canviar els valors de site_url i l’URL de casa al tauler de control..

La bona notícia és que alguns proveïdors de hosting optimitzats amb WP robusta incloure transferències de dominis i llocs web gratuïts en els seus plans. Una característica fantàstica per a aquells que no volen gestionar el procés manualment i no tinguin por de redirigir la gent a la ubicació antiga del lloc web.

Conclusió

Com us sembli, la migració del lloc web de WordPress a un amfitrió nou no és tan complicada com sembla. Només cal seguir diversos senzills passos o optar per una funció de migració de llocs web gratuïta proporcionada per alguns proveïdors d’allotjament.

Si gestioneu la migració de forma manual, també podeu optar per alguns complements i eines per facilitar l’exportació de la base de dades més fàcil i ràpida. No importa el que trieu, assegureu-vos que un nou amfitrió porti totes les instal·lacions, els instruments i els recursos necessaris per garantir el bon funcionament del lloc web. Bluehost és la plataforma que inclou tots els paquets d’allotjament optimitzats per WordPress amb millors qualificacions.

Proveu Bluehost ara

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me