Com transferir un domini de Wix a WordPress

Com transferir un domini de Wix a WordPress


Suposem, ja teniu un lloc web construït i allotjat amb Wix. Mantingueu la gestió i la promoció fins que us adoneu que el vostre lloc web requereix més funcionalitat o simplement voleu canviar del creador de llocs web a CMS per qualsevol altre motiu..

Qualsevol objectius que tingueu per desplaçar el domini Wix a WordPress, topareu amb el mateix algorisme d’accions. El nombre de passos a dur a terme és fix i la transferència de noms de domini és un d’ells.

Està clar que si ja teniu un lloc web de Wix, en teniu nom de domini actiu. Això també significa que el vostre lloc web té un flux de trànsit regular i una classificació del motor de cerca. Això és el que complica el procés de transferència de noms de domini i això és el que el converteix en una solució responsable.

Llavors, quines accions hauríeu de dur a terme per transferir el domini Wix de forma segura a WordPress per no empitjorar les vostres posicions SEO actuals? Vegem les opcions més populars ara.

Transferència del vostre domini actiu lluny de Wix

El primer pas que heu de dur a terme és transferir el vostre nom de domini lluny de Wix. quan es tracta de WordPress, el CMS no té allotjament integrat, per la qual cosa es recomana mantenir el vostre domini allotjat amb Wix fins a la transferència completa del lloc web..

Tan aviat com hagueu acabat amb la transferència de noms de domini, el vostre lloc web de Wix quedarà desconnectat. Això vol dir que el creador de llocs web ja no us ajudarà en la gestió del vostre domini i que haureu de buscar un altre amfitrió.

Tot i això, també podeu decidir triar-ne qualsevol proveïdor d’allotjament de tercers i trieu qualsevol pla que ofereixi que tingui com a objectiu els vostres futurs objectius de disseny web. Això només depèn de vosaltres.

Aquests són els passos a completar per transferir el vostre domini Wix lluny del sistema:

 1. Inicieu la sessió amb el vostre compte Wix i arribeu a la secció “Els meus dominis”Pàgina;
 2. Si teniu diversos dominis Wix, trieu i marqueu el que vulgueu moure;
 3. Feu clic a la pestanya “Avançat” i activeu la secció “Trasllat lluny de WixBotó ”;
 4. A continuació, activeu la secció “Enviar codi”I espereu fins que el sistema enviï un codi de transferència al correu electrònic amb què s’ha registrat el vostre nom de domini. Sol tenir al voltant de 24 hores (o encara menys) per obtenir el codi EPP / autorització.

Tot el procés de transferència completa de noms de domini pot trigar fins a 7 dies, però això també depèn dels termes del sistema al qual us dirigiu el domini. Penseu que Wix no permetrà moure el nom de domini si l’heu adquirit als 60 dies abans de la transferència. La mateixa regla s’aplica per a aquelles situacions quan canvieu les dades de contacte relacionades amb el domini durant aquest interval de temps.

Llegiu també: Com canviar de Wix a WordPress.

Connexió del nom de domini a WordPress

El procediment per connectar el vostre domini Wix a qualsevol allotjament que suporti WordPress és molt fàcil: només heu d’establir el vostre nom de domini, introduir un codi secret i esperar 5-10 dies. El procediment és més o menys similar per a tots els proveïdors d’allotjament. Però si decidiu traslladar el vostre domini a la plataforma de hosting independent de WordPress, serà més fred i complicat. Això és el que s’espera que realitzeu per completar la tasca amb èxit:

 1. Registra’t en un dels plans de pagament de WordPress (personal o premium o empresarial);
 2. Assegureu-vos que heu rebut el codi EPP de Wix, que us permetrà transferir el nom de domini a WordPress.
 3. Creeu un lloc web de WordPress. Si ja en teniu, aneu a la secció “Els meus llocs“, Després de”Gestiona”I busqueu la secció“Dominis”Pàgina.
 4. Feu clic a “Afegeix dominiBotó ”que es troba a la cantonada superior dreta de la llista de dominis.
 5. Afegeix domini

 6. Trieu el “Utilitzeu un domini propi”Opcions i aneu a la pàgina següent;
 7. Seleccioneu el botó “Transferència a WordPressBotó ”;
 8. Transferència a WordPress

 9. Proporcioneu el nom de domini que voleu transferir i feu clic al botó corresponent. Penseu que si només esteu a l’etapa de creació d’un lloc web, sereu redirigits al procediment de checkout. Tot seguit, se us oferirà continuar el procediment de transferència. Tanmateix, començareu amb l’etapa de selecció “Domini” tal com s’ha esmentat anteriorment. Trieu el domini que voleu transferir i, a continuació, trieu el botó “Inicia la transferència”Secció;
 10. Inicia la transferència

 11. Tan aviat com proporcioneu el nom de domini, sereu redirigits a la pàgina següent, on haureu de confirmar que el domini que heu especificat a la secció anterior està desbloquejat. Si no és així, torneu a Wix i comproveu-ho una vegada més. Després d’haver-vos assegurat sobre la disponibilitat del vostre domini, feu clic a “He desbloquejat el meu domini”I espereu que les edicions siguin efectives.
 12. He desbloquejat el meu domini

 13. Especifiqueu el codi d’autorització EPP | que heu obtingut de Wixand i activeu-la.Consulteu el meu codi d’autoritzacióBotó ”;
 14. Consulteu el meu codi d'autorització

 15. Un cop realitzades totes les modificacions, feu clic a “ContinuaBotó ”per continuar amb el procés de transferència de domini;
 16. Confirmeu les dades de contacte. Si ja heu adquirit la subscripció a WordPress, el sistema omplirà automàticament el formulari usant les dades que ens heu proporcionat abans. Una altra opció és registrar-se de forma independent amb la protecció de privadesa (recomanat pel sistema), però també podeu registrar-vos públicament. En aquest cas, la informació de contacte es mostrarà en una base de dades pública i, per tant, pot ser susceptible d’atacs de correu brossa. Després d’haver adoptat la decisió, premeu el botó de “Continua la caixaBotó ”per pagar la transferència de domini.
 17. Continua la caixa

Un cop hàgiu fet un pagament amb èxit, rebreu un correu electrònic de confirmació. Penseu que pot trigar de 5 a 7 dies a completar la transferència de domini de Wix a WordPress. El que és important, els gestors del sistema subratllen que no heu de cancel·lar el registre de domini Wix ni suprimir el compte alhora. Si cancel·leu el domini, el procés de transferència serà impossible. Assegureu-vos que el procés de transferència s’ha completat correctament i, a continuació, cancel·leu-lo amb Wix.

Llegiu també: Com obtenir un nom de domini gratuïtament.

Connexió d’un correu electrònic al vostre domini personalitzat de WordPress mitjançant la desviació de correu electrònic

Si els servidors de noms del vostre domini encara no estan apuntats a WordPress, podeu fer la configuració necessària i després afegir registres DNS per connectar el compte de correu electrònic al vostre domini de WordPress. Tingueu en compte, però, que WordPress no proporciona allotjament de correu electrònic per defecte. Només els usuaris que tinguin dominis personalitzats de WordPress poden accedir als correus electrònics.

La primera opció a la qual podeu recórrer és el reenviament de correu electrònic, la qual cosa fa possible l’ús del vostre nom de domini personalitzat a l’adreça de correu electrònic. Això significa que tot el vostre correu electrònic es reenviarà automàticament a aquest correu electrònic. Les respostes, però, encara s’enviaran des de la vostra adreça de correu electrònic personal. Aquests són els passos que heu de realitzar:

 1. Arribar al “Els meus llocs”I després aneu a la pàgina“Dominis”Secció. Trieu el domini que voleu utilitzar per a la reenviament de correu electrònic per accedir a la pàgina de configuració. Escull el “Correu electrònic”Secció.
 2. Trieu “Reenviament de correu electrònic“, A continuació, proporcioneu la nova adreça de correu electrònic i empleneu el vostre nom de domini personalitzat a la secció”Adreces de correu electrònic enviades a”I, a continuació, trieu el correu electrònic de destinació marcat com a“Es reenviaràCamp ”. A continuació, feu clic a “Afegeix un nou missatge de reenviament de correu electrònic”I obtindreu el correu electrònic d’activació a l’adreça de correu electrònic especificada. Tindreu l’oportunitat de comprovar el nombre de missatges de correu electrònic que heu configurat i també podreu fer les modificacions, si cal..

Connexió d’un correu electrònic adquirit d’altres proveïdors al vostre domini personalitzat de WordPress

WordPress no t’obliga a triar un determinat proveïdor d’allotjament, sinó que depèn de tu aquesta tria en funció dels teus requisits i pressupostos personals. En aquest cas, podeu comprar allotjament de correu electrònic a qualsevol altre proveïdor i, a continuació, connectar-lo al vostre domini personalitzat de WordPres. Mirem alguns proveïdors que podeu triar amb aquesta finalitat:

 • Suite G. Després d’haver transferit domini a WordPress, podreu comprar un compte de G Suite durant el procés de configuració. Si ja el teniu, us convidem a connectar-lo al vostre domini personalitzat en qualsevol moment;
 • Microsoft Office 365. Opteu pel compte d’Office 365 seguint les indicacions especificades al lloc web oficial de la plataforma. Registreu-vos al pla de petites empreses o a aquell que sigui superior i, a continuació, connecteu el compte al vostre nom de domini personalitzat de WordPress;
 • Correu Zoho. Subscriviu-vos al compte d’allotjament de correu electrònic de Zoho. Les directrius detallades estan disponibles a la pàgina corresponent del sistema. Connecteu el vostre compte de correu electrònic de Zoho al vostre domini de WordPress;
 • GoDaddy. Si teniu un compte GoDaddy registrat o només teniu previst obtenir-ne, també podeu connectar-lo al vostre domini de WordPress. Podeu trobar el tutorial pas a pas en una pàgina corresponent del sistema;
 • Altres proveïdors de correu electrònic. En cas que utilitzeu un proveïdor de correu electrònic que no figura a la secció, haureu d’obtenir registres DNS personalitzats (un o més registres MX, un registre A i / o un registre CNAME) del proveïdor que trieu. Tan aviat com els obtingueu, accediu a la secció “Dominis“La pàgina de WordPress, trieu el domini al qual heu d’afegir els registres DNS i trieu-hi”Servidors de noms i DNS”Secció. Trieu el “Registres DNS”Després, escolliu el tipus de registre al menú desplegable que voleu afegir. Proporcioneu la informació que obteniu del proveïdor de correu electrònic i, a continuació, feu clic a “Afegeix un nou registre DNSBotó ”per desar tots els paràmetres. Repetiu l’acció per desar tots els registres afegits. Si ho solucioneu bé, el correu electrònic estarà actiu en un parell d’hores.

Transferència del domini de Wix caducat a WordPress

Si el vostre nom de domini Wix ja ha caducat i decidiu traslladar-lo a WordPress, podreu fer-ho durant 30 dies des de la data de caducitat. Aquest terme es coneix com a Període de Gràcia.

Tan aviat com arribi al final, el domini entrarà en l’anomenat Període de Redempció i serà impossible transferir-lo ni a WordPress ni a cap altre sistema fins que no pagueu la taxa de recuperació de 100 dòlars. Tanmateix, se li permet ampliar la durada del domini caducat abans d’iniciar la transferència. Penseu que està prohibit canviar la informació de contacte del domini, ja que això bloquejarà el vostre domini per a la seva transferència durant els propers 60 dies.

Si teniu el propietari de .jo, .mx o .com.br dominis, heu de saber que els pagaments de renovació dels pagaments es paguen generalment uns 30 dies abans de la data de caducitat indicada. Si no realitzeu el pagament durant l’interval especificat, el vostre domini entrarà en el període de bescanvi 2 dies abans de la data de caducitat..

Si teniu en compte tots aquests aspectes, podreu transferir el vostre domini Wix caducat a WordPress, seguint les directrius esmentades anteriorment..

Linia inferior

La decisió de transferir el vostre domini Wix a WordPress pot estar influenciada per diversos factors. De totes maneres, WordPress és un sistema de gestió de continguts popular, complet, amb funcions completes i molt flexible que permet personalitzar profundament els llocs web i portar el vostre projecte al nou nivell. No és d’estranyar, molts usuaris decideixen traslladar els seus dominis de wix actius o caducats a aquesta plataforma.

Hi ha diversos passos importants que cal prendre encara el temps per completar correctament el procés de transferència. Això depèn bàsicament de molts factors. El tutorial indicat anteriorment hauria de simplificar el procediment per a vosaltres: només heu de seguir les directrius i veure el resultat.

Transferir domini a WordPress

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me