Com fer un lloc web i allotjar-lo?

T’imagines un món on crear i allotjar un lloc web sigui un pastís? La plataforma de creació de llocs web dóna vida a aquesta idea senzilla. Tot i que el World Wide Web pot amagar diversos obstacles per a blocaires, empreses, autònoms i altres propietaris de llocs, el modern software de construcció web té com a objectiu facilitar la seva creació, publicació i publicació en directe..


Els creadors de llocs web han convertit la xarxa global en un entorn més democràtic tant si voleu crear un professional cartera, bloc, lloc corporatiu o botiga digital. Tot el que necessites és triar una plataforma que compleixi les vostres expectatives quan es tracta de preus, fiabilitat, amplada de banda i altres aspectes importants. En aquest article, revisarem tots els passos i problemes relacionats amb la creació i l’allotjament d’un lloc web mitjançant les eines de construcció web principals.

Com obtenir un lloc web a punt per allotjar?

El procés original d’allotjament d’un lloc web requereix diversos passos vitals. A més de dissenyar un lloc web, també cal registrar un nom de domini únic. Aleshores, heu de trobar un proveïdor d’allotjament de confiança amb un pla i preus que compleixin les vostres necessitats. L’última etapa és connectar el nom de domini i obtenir-lo al vostre hosting.

Sense creadors de llocs web, hauríeu de gestionar tots aquests passos per separat. Significa infinites hores per buscar una empresa d’allotjament de confiança. D’altra banda, uns quants principiants podrien afrontar la creació d’un lloc web en un nou allotjament. Requereix algunes habilitats i coneixements. Els creadors de llocs web són una solució integral. Et permeten:

  • Crea un lloc web des de Scratch – una interfície senzilla i una característica arrosseguant-deixen fàcil la creació d’un lloc nou en dues hores;
  • Connecta un nom de domini – la major part dels creadors de llocs web inclouen noms de domini gratuïts del tercer nivell en el seu pla. Una solució temporal en cas de no tenir un domini registrat propi;
  • Publicar i allotjar el vostre lloc web – un cop heu acabat de dissenyar el lloc web, podeu publicar-lo amb només un clic. La plataforma va proporcionar allotjament gratuït, així com el seu manteniment i suport.

Com a resultat, no és necessari gestionar el manteniment. No cal navegar per la xarxa a la recerca d’empreses d’allotjament a la xarxa. Obteniu tots els serveis i eines en un sol lloc. Estalvia temps i diners.

Llegiu també:
Com fer un lloc web sense amfitrió

Millors constructors de llocs web per allotjar un lloc web

Els creadors de llocs web són una solució definitiva per als principiants. Tot el que necessites és triar una plataforma adequada que compleixi els teus requisits. Hem revisat un munt d’ofertes al web i hem seleccionat dues millors eines. Vegem de prop les funcions d’allotjament.

Wix: creador de llocs web amb allotjament gratuït de llocs web

Pàgina d'inici de Wix

Wix ofereix les seves pròpies instal·lacions d’allotjament web als usuaris. El creador de llocs web s’executa al vostre navegador. Per aquest motiu, no cal descarregar ni instal·lar programari addicional. Simplement inicieu la sessió, dissenyeu el lloc web i aneu-hi en directe. La plataforma té un pla gratuït que inclou 500 MB d’emmagatzematge a més d’1 GB d’ample de banda. El vostre lloc web funcionarà amb un nom de domini Wix de tercer nivell en cas que no en tingueu.

Wix - Editor de llocs

El problema es pot solucionar amb qualsevol dels plans de Wix pagats. Proporcionen un domini gratuït durant un any amb una prolongació més remunerada. El preu és fixat per a tots els plans malgrat el pla que trieu. Els plans il·limitats, de comerç electrònic i de VIP ofereixen un ample de banda i un emmagatzematge il·limitats de 10 a 20 GB. Sona excel·lent per a llocs amb una estructura complexa i molts fitxers que es podran descarregar en el futur. Un pla Combo sembla una solució flexible per a aquells que no necessiten un gran emmagatzematge i amplada de banda (2 i 3 GB respectivament).

Proveu Wix ara

uKit – Creador de llocs web d’empresa amb espai il·limitat de disc

uKit pàgina d'inici

Un espai d’emmagatzematge il·limitat és probablement el principal avantatge de uKit a l’hora d’acollir un lloc web. Cada pla ofereix un nombre il·limitat de pàgines, emmagatzematge i ample de banda. A més, la plataforma presenta un algoritme específic que optimitza automàticament els fitxers multimèdia de l’usuari com fotografies i imatges.

Editor uKit

Aquesta funció dóna lloc a una velocitat de càrrega més ràpida i un rendiment més lent del lloc web sense arruïnar el rendiment de la pàgina web mentre que les característiques generals i la configuració continuen sent les mateixes. Una millor velocitat de càrrega pot tenir un impacte positiu en els factors de classificació del motor de cerca.

A més, uKit té una funció premiada que permet als propietaris de llocs millorar la seva experiència mòbil. Ja podeu comprovar com es veu el vostre lloc web en telèfons intel·ligents i tauletes. Podeu editar el seu aspecte per a mòbils, suprimir o ocultar blocs innecessaris, canviar de fons i molt més per a una representació mòbil excel·lent.

Proveu d’UKit Now

Com puc allotjar un lloc web que he realitzat?

Finalment, heu acabat amb el disseny del lloc web. Ja és hora de publicar-lo per deixar que la gent el vegi en línia. Aquí és on cal triar un pla adequat amb unes instal·lacions d’allotjament adequades. L’elecció dependrà principalment del tipus de lloc web que tingueu, de la seva complexitat, de les característiques, de l’estructura i del nombre de fitxers que descarregueu..

Per exemple, els llocs web de comerç electrònic requereixen una funcionalitat més flexible mentre que els blocaires estan més enfocats al contingut de fitxers de contingut i suports. Per aquesta raó, considereu els passos següents per allotjar un lloc web que vau fer:

  1. Determineu el tipus de lloc web per tenir una visió clara de la seva funcionalitat futura. Et permetrà decidir l’espai d’emmagatzematge i l’ample de banda necessaris. Els blocs i portafolis no requereixen instal·lacions massives d’allotjament. Significa que difícilment necessitareu un pla premium amb un emmagatzematge il·limitat a menys que estigueu a punt de publicar un lloc més complex.
  2. Comprendre els recursos que necessita. Imagineu-vos que esteu executant una botiga digital. Probablement us agradaria incloure al vostre pla algunes funcions addicionals com ara eines de comerç electrònic, comptes de correu electrònic i amplada de banda il·limitada per obtenir una velocitat de descàrrega més ràpida d’un lloc web. Per regla general, totes aquestes funcions s’inclouen en un pla de comerç electrònic o VIP independent.
  3. Seguretat i suport. Algunes plataformes ofereixen atenció individualitzada al client quan es tracta de plans VIP. D’altra banda, els constructors de llocs web són molt fàcils d’utilitzar tret que el vostre lloc tingui una estructura complicada. D’altra banda, les proves i els plans gratuïts us permetran comprendre si podeu gestionar o no el procés de construcció.
  4. Somia en gran. A diferència dels proveïdors tradicionals d’allotjament, els constructors de llocs web reserven espai suficient per al creixement del lloc web. No es concentren només en allotjament compartit i ofereixen opcions de programari flexibles fora de la llista.

Com es veurà el meu lloc web a la xarxa?

Els creadors de llocs web semblen ser un instrument d’estalvi de temps per a principiants. No cal que busqueu un nom de domini desocupat i que el connecteu amb el vostre lloc. Les plataformes de construcció web ofereixen un nom de domini gratuït de 3 nivells si no en teniu. Però aquesta és una solució temporal.

D’altra banda, segur que voleu que el vostre lloc tingui un aspecte més professional i de confiança, no? Sobretot quan es tracta dels llocs de l’empresa. Botigues digitals i carteres professionals.

Per aquesta raó, optar per un SLD (domini de segon nivell) sembla una idea millor. Us permetrà crear una millor reputació per al lloc web i destacar-vos dels llocs dummy d’un dia que s’especialitzen principalment en spam i frau. Un SLD crearà una bona representació i la seva visió del lloc al web global. A més, podeu connectar-vos amb el vostre lloc web actual en qualsevol moment.

Llegiu també:
Com fer un lloc web amb nom de domini propi

Linia inferior

Els creadors de llocs web són sens dubte un camí més fàcil per crear un lloc des de zero i allotjar-lo. Li impedeixen perdre hores buscant un proveïdor de hosting de confiança. No cal gastar diners addicionals en un nom de domini, tot i que potser voldreu utilitzar TLD en el futur per a una millor representació del lloc web.

Els usuaris poden triar entre diverses característiques així com amplada de banda i espai d’emmagatzematge en funció de les necessitats del seu lloc web. No cal que gestionin el manteniment i suport de l’allotjament. Sembla que els creadors de llocs web són una solució integral per començar a viure amb només un clic d’un botó.

Inicieu el vostre propi lloc web

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me