Com exportar el lloc Wix a HTML

Com exportar el lloc Wix a HTML


Wix ha guanyat popularitat mundial a causa de les seves característiques excepcionals, les plantilles de gamma alta, l’editor avançat i les impressionants opcions de personalització del disseny. Tots aquests avantatges han convertit la plataforma en el conegut representant del nínxol d’edificació web. Tot i això, alguns usuaris de vegades ocasionen la necessitat d’exportar els seus llocs web des de Wix a codi HTML.

Raons per exportar el vostre lloc Wix a HTML

Wix és, sens dubte, el líder del mercat contemporani del disseny web, però si ho vol obtenir un control total sobre el vostre projecte, el seu disseny i funcionalitat, té sentit exportar el vostre projecte a HTML. Aquesta és una de les raons més esteses, tenint en compte que Wix no ofereix les opcions de gestió de llocs web suficients.

Una altra raó per exportar el vostre lloc a HTML és poder trieu qualsevol allotjament que trieu per emmagatzemar el vostre projecte. Si bé Wix disposa de hosting integrat, no hi ha aquesta oportunitat i no teniu una altra opció que acceptar els termes i plans que Wix ofereix..

El mateix passa amb l’oportunitat d’un apropiat lloc web creat. Com a creador de llocs web, Wix proporciona un conjunt de funcions estàndard, que us permet triar i ajustar la configuració del lloc web en funció de les vostres necessitats. Tanmateix, aquesta configuració pot no complir els objectius i els esforços del disseny web i, evidentment, tindreu el desig de continuar buscant una configuració més avançada..

Finalment, l’exportació del vostre lloc Wix a HTML pot ser una solució raonable, si voleu millorar la vostra velocitat de càrrega del lloc web. Hi ha moltes plataformes que permeten optimitzar el vostre lloc web i augmentar el seu temps de càrrega. Això acabarà tenint un impacte positiu en el flux de trànsit i disminució de la taxa d’abandonament del lloc web.

Quan descobreixis que Wix ja no respon a les teves necessitats, hauràs de cercar una alternativa més adequada. Aquí és on tindreu problemes. Si bé Wix arriba amb un hosting integrat des del primer moment, transferir el vostre lloc web a una altra plataforma sovint es converteix en un repte principalment per la necessitat de transferir tots els elements del vostre projecte. No és estrany que la majoria dels usuaris comencin a buscar la millor i més segura manera d’exportar els seus llocs Wix a HTML amb una inversió mínima de temps i esforç. És possible aquesta transferència? Què tan fàcil és exportar el vostre codi HTML Wix i que és possible a la llarga? És el moment d’esborrar-ho i revisar les solucions principals.

Pros i contres d’exportar el vostre lloc Wix

La decisió d’exportar el vostre lloc Wix a HTML és responsable, mentre que el procés és sovint acurador i no gaire senzill. Per tant, abans de decidir-ho, podeu tenir en compte esbrinar si funcionarà per al vostre lloc web o no val la pena el vostre esforç i temps..

Pros:
Contres:
&# x2714; Una bona solució per a petits llocs web amb un contingut limitat i un disseny senzill i que no requereixen actualitzacions periòdiques i desenvolupament addicional.

&# x2714; Oportunitat d’acollir el vostre lloc web amb qualsevol proveïdor que trieu, inclòs un servidor domèstic.

✘ El procés pot ser força problemàtic per a grans llocs web. Com més contingut tingueu, més elements haureu de transferir.

✘ Exportar tot el codi HTML des del lloc web de Wix sovint es converteix en un problema.
✘ Necessiteu aprendre informació bàsica sobre HTML per descobrir les opcions més adequades.

Independentment de les intencions i objectius que tingueu per exportar el vostre lloc Wix a HTML, heu de pensar dues vegades abans de continuar amb el procés. Teniu en compte els vostres antecedents tècnics, tipus i mida del lloc web, objectius de disseny web i altres aspectes importants per augmentar les vostres possibilitats d’èxit.

Maneres d’exportar el lloc Wix a HTML

L’exportació d’un lloc web basat en Wix implica la transferència simultània o pas a pas de contingut, domini i allotjament: els principals elements del lloc web. A més, és possible que vulgueu moure la plantilla per deixar que el vostre lloc web sembli tal com és, però tingueu en compte que la plataforma no ofereix aquesta opció. Per tant, haurà de tenir cura del disseny del projecte després de l’exportació d’un altre contingut. Descrivim ara dues formes principals d’exportació del lloc Wix.

1. L’ús de serveis especials de migració

De fet, no trobareu programes / serveis especialitzats per exportar automàticament llocs Wix a HTML. Tot i així, hi ha una solució que permet reduir el treball manual al mínim. Mireu-ho ara:

 • Trieu un servei professional de migració de llocs webCMS2CMS – per convertir el lloc web de Wix a WordPress. El programa us permet copiar el codi font del projecte per transferir els elements principals del lloc web. Analitzant els paràmetres i característiques tècniques del vostre lloc web, els especialistes de CMS2CMS podran completar tots els passos del procés de transferència de llocs web per assegurar-vos que tots els elements es troben al seu lloc..
 • Cerqueu plugins especials (Simplament Static Plugin o WP2Static Plugin són dues possibles variants) per convertir el vostre lloc web de WordPress en HTML. Aquests complements creen automàticament la còpia HTML del vostre lloc web des de totes les pàgines de la versió inicial de WordPress. Com a resultat, obtindreu un codi HTML clar del vostre projecte per poder-lo incorporar encara més a qualsevol servei que escolliu.

2. Exportació manual del lloc Wix

El que heu de saber sobre Wix és que el creador de llocs web no permet la transferència automatitzada de codi HTML. Qualsevol lloc web de Wix juntament amb els seus elements i contingut s’allotja exclusivament als servidors del sistema i, per tant, no es pot exportar enlloc. Com a resultat, no podreu exportar ni incorporar pàgines web, fitxers o llocs web creats amb l’editor del sistema a cap plataforma o amfitrió extern.

Si encara decidiu intentar-ho, hauríeu d’adonar-vos que Wix ja no tindrà control sobre la forma i aspecte del vostre projecte.. Pot ser que tingueu problemes amb el funcionament de Google Analytics i els robots de cerca, només perquè el vostre lloc web no està incrustat correctament. Per assegurar-vos que els vostres codis HTML de Wix es transfereixen correctament, heu de fer-ho manualment. Aquí teniu un procediment estàndard que heu de seguir per obtenir el resultat desitjat.

 1. Trieu una proveïdor d’allotjament de confiança;
 2. Transferiu el nom de domini del vostre lloc web a l’allotjament seleccionat;
 3. Creeu fitxers HTML en relació amb l’estructura del vostre lloc web;
 4. Exporta manualment dades de llocs web, imatges, fitxers multimèdia, contingut, estils i altres elements del lloc web;
 5. Ajusteu la configuració de SEO per redirigir el trànsit del vostre lloc web de Wix a la nova plataforma;

Quan exporteu el vostre lloc web de Wix, no suprimiu la versió original ni desactiveu el compte fins que no us assegureu que el vostre lloc web sembla i funciona correctament..

Linia inferior

Wix no us permet exportar codis HTML a serveis externs. Per migrar a una altra plataforma, haureu d’exportar tots els elements manualment, que és un procés molt tediós, que requereix temps i que no és força efectiu.

Jugar amb els elements del lloc de Wix pot acabar sent la pèrdua de temps i esforç. A la llarga, s’adonarà que no funcionarà d’aquesta manera. Si realment voleu exportar el vostre lloc Wix a HTML, té sentit crear un projecte basat en codis des de zero.

Exporta el lloc web de Wix ara

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map