Com esbrinar l’allotjament del lloc web

Com esbrinar l’allotjament del lloc web


Et trobes davant la necessitat d’esbrinar què utilitza l’allotjament d’un lloc web? Els motius per definir-los poden diferir. És possible que desitgeu obtenir més informació sobre el propietari d’una plataforma competidora, les seves estadístiques i els paràmetres funcionals que afecten el seu rendiment i el flux de trànsit. També podeu afrontar la necessitat de queixar-vos sobre l’amfitrió del lloc web per algun motiu, sobretot si posa en risc el vostre propi projecte.

Consciència d’un determinat proveïdor d’allotjament també pot ser útil si busqueu un servei fiable per allotjar el vostre lloc web. En aquest cas, podeu triar un lloc web amb bones característiques per conèixer el seu amfitrió. De totes maneres, un allotjament fiable i sostenible és una de les maneres segures d’establir una bona presència web al vostre projecte. També simplifica notablement el suport i la promoció de projectes. Una altra raó seriosa per detectar l’allotjament d’un lloc web són els atacs regulars de correu brossa que poden provocar el robatori de contingut. Per acabar, potser us interessa explorar les opcions d’allotjament disponibles abans d’escollir-ne la vostra.

Qualsevol sigui la raó que tingueu per esbrinar què utilitza aquest lloc web o aquest lloc web, hi ha diverses maneres contrastades de fer-ho:

  1. Mitjançant l’ús de serveis especials.
  2. Per adreça IP del domini.
  3. Per servidor de noms de domini.

Totes les variants són força efectives, però la primera ha obtingut el reconeixement dels usuaris com a solució més senzilla i ràpida. Hi ha molts serveis de detecció d’allotjament de llocs web, però tots tenen la mateixa missió: ajudar els usuaris a descobrir l’amfitrió del lloc web en menys de temps..

En la majoria dels casos, només heu de proporcionar les nom de domini del lloc web que us interessa i espereu fins que el sistema l’analitzi i generi el resultat. És molt fàcil i ràpid per a tothom, i això no requereix cap coneixement de codificació. Vegem alguns dels serveis més populars i eficaços que podeu utilitzar per definir l’amfitrió del lloc web.

1. Serveis per detectar l’amfitrió del lloc web

VERIFICADOR D’ACOLLIDA

hostingchecker

Comprobador d’allotjament – és un servei de detecció d’allotjament basat en web que proporciona una eina de cerca professional per garantir els resultats més precisos i provats. El sistema permet esbrinar la informació més crucial sobre el lloc web, que es troba sota l’anàlisi. Els paràmetres analitzats i comprovats inclouen informació general sobre l’amfitrió, Alexa Rank, verificador de llocs web en línia / fora de línia, rànquing de pàgines de Google, informació de llista negra IP del domini, velocitat mitjana de temps de càrrega, seguiment d’estadístiques socials, etc.

  • Eina de cerca d’allotjament de llocs web – només heu d’introduir el nom de domini directament al lloc web i el servei buscarà el seu allotjament entre més de 5.000 proveïdors que figuren a la seva base de dades;
  • Eina de cerca d’adreces IP d’allotjament web – permet obtenir informació detallada sobre l’amfitrió web, la seva adreça IP i la possible inclusió a la llista negra IP.
  • Eina de seguiment d’ubicacions del lloc web – us permet esbrinar la ubicació del vostre lloc web o del seu domini;
  • Detector de domini Whois i edats – l’eina que defineix l’edat del domini i les seves principals característiques de SEO, així com les seves dades de Whois.

Després d’analitzar el lloc web, el sistema genera informes detallats on es recullen tots els paràmetres crucials i dades del lloc web. Podeu veure els informes en línia, però també es poden descarregar com a fitxers PDF per obtenir més comparació.

Esbrineu l’amfitrió del lloc web

DETECTOR D’ACOLLIDA

detector de hosting

Detector de hosting – és un altre servei de detector d’allotjament popular que permet identificar allotjament de llocs web en pocs segons. Només cal introduir el nom de domini o l’URL del projecte i activar el procés de cerca. El sistema analitzarà ràpidament el lloc web, buscant el seu allotjament en una rica base de dades.

Un cop finalitzada l’anàlisi, el sistema proporcionarà informació sobre el proveïdor d’allotjament, el país del nom del domini registrat i les dades WHOIS. Aquest és un dels serveis més fàcils que podeu trobar allà, i també és absolutament gratuït i entenedor per a tothom.

Detectar allotjament de llocs web

VERIFICADOR D’ACOLLIDA DE DOMINIS

duplicador

Comprobador d’allotjament de dominis – és un sistema, que permet descobrir qui allotja un lloc web determinat. El sistema és una eina de SEO, que permet analitzar i visualitzar informació específica sobre diferents llocs web. Aquesta informació generalment inclou adreces IP, servidors de noms, amfitrions, etc. Com a servei en línia gratuït, Checker Hosting Domain us permet entrar i analitzar fins a 10 URL alhora, estalviant així l’esforç i el temps. El servei gratuït no requereix cap instal·lació prèvia i, per tant, genera resultats en qüestió de segons. Fins i tot els novells poden utilitzar-lo amb facilitat, tan simple i entenedor que és!

Hi ha moltes raons que parlen a favor d’utilitzar el dominador d’allotjament de dominis. Per començar, aquest és el servei avançat i autèntic alimentat per Dupli Checker: el sistema que ofereix una àmplia gamma d’eines de SEO gratuïtes, que permeten augmentar les posicions del motor de cerca del vostre lloc web. En segon lloc, els resultats generats pel sistema són fiables i contrastats. L’eina també és extremadament senzilla i només cal tenir uns segons per esbrinar el resultat. Finalment, proporciona dades completes sobre allotjament web i la seva adreça IP. És just el que realment necessita!

Comproveu allotjament web

PETITES EINES SEO – VERIFICADOR D’HOSTES WEB

smallseotools

Comprobador d’amfitrió del lloc web – és un servei de detecció d’allotjament que funciona amb petites eines de SEO. El sistema és gratuït per a tothom i permet descobrir l’amfitrió que hi ha darrere d’un determinat lloc web. Per utilitzar el corrector, només cal que arribeu al lloc web, introduïu l’URL del lloc que us interessa i feu clic al botó “Comprovar allotjament”. No hauràs d’esperar els resultats durant molt de temps: se’ls proporcionarà immediatament. El verificador de llocs web funciona excel·lentment per als nous propietaris de llocs web, que exploren el mercat, cercant proveïdors de confiança que puguin garantir resultats de qualitat i garantia de temps de vida. No cal registrar-se en el servei, gratuït i disponible a qualsevol hora del dia a petició.

Informeu-vos d’allotjament de llocs web

2. Com comprovar l’allotjament del lloc web mitjançant la seva adreça IP

Tant si teniu un usuari conscient de la codificació com si no, podeu intentar descobrir l’amfitrió del vostre lloc web mitjançant la seva adreça IP. Per fer-ho, només cal que escriviu el lloc “ping site.com” (o qualsevol altre domini que us interessi) a la línia d’ordres i memoritzar (o posat cap avall) la combinació de números que es mostra a la resposta. Aquesta serà la vostra IP de lloc web. Introduïu-lo després del quadre https://whois.domaintools.com/ línia per veure els contactes del proveïdor d’allotjament i informació sobre aquest. És bastant fàcil i ràpid.

domaintools

3. Com esbrinar l’amfitrió del lloc web pel domini del servidor de noms

Una altra manera senzilla de detectar l’allotjament de llocs web és mitjançant el servidor de noms (NS) domini. Amb aquest propòsit, accedeix a la secció https://whois.domaintools.com/ lloc web i introduïu el nom de domini del lloc web que es troba sota l’anàlisi. A continuació, feu clic al botó Cerca i espereu el resultat.

Navegueu el “registre Whois” a la línia “nserver:” de la pàgina de prova. El domini principal a la línia NS és el proveïdor d’allotjament. Per cert, aquesta variant també és una de les opcions més ràpides i també funciona molt bé per a llocs web allotjats en servidors virtuals.

Linia inferior

Un dels aspectes principals del màrqueting amb èxit és dur a terme la investigació sobre els vostres nínxols competidors. El primer pas que podeu fer en aquest sentit és detectar el proveïdor d’allotjament de llocs web. La informació sobre l’amfitrió del lloc web, la seva adreça IP, la ubicació i altres paràmetres tècnics us serà útil per escollir l’amfitrió per al vostre propi projecte..

Hi ha diverses maneres efectives d’esbrinar el vostre proveïdor d’allotjament de llocs web, però l’ús de serveis especials revisats a l’article segueix sent la solució més preferible. Els serveis de detecció de llocs web us proporcionaran una bona visió del proveïdor d’allotjament web i dels seus paràmetres imprescindibles. Podeu utilitzar més aquesta informació mentre compareu els amfitrions en termes de classificació, rendiment, ubicació geogràfica, fiabilitat, qualificació de confiança i altres paràmetres essencials. Aquests aspectes seran crucials a l’hora de prendre la decisió final sobre l’elecció del millor amfitrió per adaptar-se a les vostres necessitats.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me