Com crear una versió mòbil del vostre lloc web?

Probablement sabeu que avui dia els dispositius mòbils funcionen a no ser que us hagueu amagat sota la roca durant la darrera dècada. Significa que els propietaris de llocs web es veuen obligats a millorar l’experiència dels usuaris quan inicien la sessió a un lloc mitjançant el telèfon intel·ligent o la tauleta. Aquests dispositius presenten mides de pantalla més petites. Vol dir que la visualització del mateix disseny del lloc web que a l’escriptori dels usuaris sembla almenys ineficient.


Els constructors de llocs web moderns reconeixen el reconeixement de les tendències mòbils actuals que ofereixen plantilles adaptades per a ús mòbil. Proporcionen una millor experiència de navegació en línia als visitants que prefereixen les tauletes i telèfons intel·ligents als seus ordinadors.

La idea és reorganitzar automàticament tot el contingut del lloc web comprimint-lo en una franja informativa fàcil de desplaçar cap avall. El programari actualitzat de creació de llocs web sembla un gran estalvi d’espai, cosa que facilita als usuaris navegar per pàgines amb només tocs..

Tanmateix, aquesta investigació s’adreça a aquells que ja tenen constructors de llocs web i estan desitjosos de construir la seva versió mòbil.

Ens hem acostumat a crear llocs web amb creadors de llocs web des de zero seleccionant una plataforma basada en una determinada tasca, pressupost, habilitats i utilitzant les eines que ofereix per llançar un lloc. Aquest és un enfocament normal, des del nostre punt de vista.

També hi ha altres enfocaments que hauríeu de ser conscients. Per exemple, només podeu dissenyar una versió mòbil d’un lloc web preparat DudaMobile.

La web abunda en diversos llocs web fantàstics que es van llançar en aquells temps, quan ningú no va saber parlar de disseny sensible, com per exemple sobre telèfons intel·ligents o tauletes. Hi ha molts projectes nous que han tingut èxit, però encara no han aconseguit obtenir una versió mòbil.

Probablement, els desenvolupadors web van decidir no preocupar-se d’aquest matís només perquè no creien en l’èxit d’aquest esforç. Finalment, la manca de pressupost podria ser el motiu de l’absència d’una versió mòbil d’un lloc web i va ser difícil trobar temps per obtenir-ne la posterior..

Com veure la versió mòbil del vostre lloc web?

La majoria de creadors de llocs web faciliten la visualització de la aparença del contingut en dispositius mòbils. La funció està disponible a l’escenari de l’edició i l’edició de llocs web: sovint sembla una icona d’un telèfon intel·ligent. Vol dir que podeu personalitzar el lloc web abans que es publiqui. Alguns programes més avançats com Wix ofereix una selecció de plantilles optimitzades automàticament per a mòbils. Vol dir que no realitzareu cap acció per optimitzar el vostre contingut pel vostre compte. La plataforma farà tot per vosaltres.

A més, es pot beneficiar d’una forma intuïtiva Editor de mòbil de Wix interfície per si necessiteu fer algunes modificacions a la versió mòbil del lloc web. L’instrument permet canviar colors, estils i fons: no es tracta només d’eliminar la barra de menús de navegació i comprimir el contingut. L’editor de mòbils és una eina a gran escala per personalitzar i optimitzar el vostre lloc web, fent-lo 100% mòbil.

Editor de mòbil de Wix

Feu una versió mòbil d’un lloc web amb Duda

DudaMobile és un creador de llocs web mòbil especialitzat que es pot utilitzar eficaçment per crear una versió mòbil separada correcta i ben dissenyada per al vostre lloc web per a qualsevol tipus de lloc web. De fet, és un convertidor de llocs web a mòbils.

La creació d’un lloc web mòbil a DudaMobile és un enfoc desafiador, però paga el seu camí quan es treballa amb projectes seriosos: prestes més atenció als detalls, les distincions per a una major comoditat de la versió mòbil en comparació amb la variant d’escriptori, els blocs funcionals addicionals o, per contra, només decideix suprimir tots els elements addicionals.

Més informació sobre DudaMoblie a la meva .

Per començar a treballar amb la plataforma, heu d’introduir l’adreça d’un lloc web que requereix una versió mòbil. El sistema pensarà una estona i després us redirigirà a l’editor del lloc web. La finestra de previsualització en el format del dispositiu mòbil apareixerà a la dreta. Les categories d’opcions necessàries per transformar el disseny del lloc web es proporcionaran a l’esquerra, mentre que l’elecció de les opcions disponibles i la configuració menor serà accessible a la meitat de la pàgina.

Editor Mobile Duda
Editor de llocs web DudaMobile

Quan veieu l’editor del lloc web per primera vegada, ho enteneu tot alhora. Així doncs, la barra lateral té tres tipus de configuració que impliquen els passos que heu de seguir per obtenir una versió del lloc web mòbil:

 1. “Disseny” és una secció, que ofereix les opcions per configurar el disseny de llocs web, que es mostra en una llista:
  • Maquetació, on podeu seleccionar l’estructura del lloc web per presentar els materials. Aquí hi ha 5 variants disponibles. També és possible configurar l’estil d’un bloc de menús.
  • Estil, que ofereix una selecció d’un esquema de colors dels elements principals, imatge de fons i esquemes de lletra per als botons, títols i enllaços / text;
  • Capçalera, que ofereix la tria d’un tipus d’encapçalament (text o imatge), la mida d’aquesta secció, l’alineació, el fons i l’oportunitat de reposicionar l’encapçalament de bloc fix durant el desplaçament de la pàgina web..
 2. “Pàgines” és una secció, on podeu editar cada pàgina web estàtica. Aquí és on podeu configurar SEO, triar plantilla individual, configurar termes d’obertura, enllaçar, afegir el vostre propi codi i molt més.
  El més interessant és afegir widgets (diferents elements de contingut i funcionalitats) a una pàgina web. Tots ells es divideixen en 3 categories: empresarials, de disseny, socials. Hi ha 40 ginys aquí. Alguns d’ells inclouen l’opció de devolució, menú del restaurant, galeria, 2 columnes, mapa, cupó, llista, pestanyes, codi HTML, botó, resum (text), blocs “com” i “compartir”, RSS.
 3. “Visualització prèvia i publicació” és una secció, on es troben els enllaços al resultat preparat i la comparació amb la versió inicial. Aquí és on també podeu trobar una oferta de pagament per publicar la versió mòbil del vostre lloc web.

Vista prèvia per a mòbils de Duda
Lloc web llest per a mòbils

Quins avantatges podeu obtenir quan utilitzeu aquest servei? Ho descobrim ara. Tens un lloc web sense versió mòbil. Llanceu DudaMobile, introduïu un enllaç i el sistema comença a analitzar l’estructura del vostre lloc web i els seus materials. Això es converteix i s’ajusta més per adaptar-se a les resolucions mòbils a nivell de codi. Obteniu les pàgines del vostre lloc web amb tot el contingut, però ara s’ajusten perfectament a les pantalles dels dispositius mòbils.

Tan aviat com hagueu acabat amb el primer pas, podreu millorar el disseny i la funcionalitat del vostre lloc web mitjançant les opcions d’edició de disseny i un ric conjunt de widgets.. Es poden integrar en qualsevol part d’una pàgina web. Així, el procés de creació d’una plantilla mòbil a DudaMobile implica l’ús d’eines clàssiques d’un creador de llocs web WYSIWYG, permetent als usuaris ampliar la funcionalitat del lloc web. Cada widget inclou configuracions que s’ajusten al context de l’assignació: per exemple, disseny, fons, enllaços, noms de camp, espais, inserció de codi, etc. Generalment, la personalització dels elements integrats és de nivell decent..

Finalment, obtenim un convertidor de llocs web mòbils combinat amb la funcionalitat d’un creador de llocs web. Compta amb una interfície senzilla, una quantitat adequada d’opcions i un bon resultat.

Quant costa una versió mòbil d’un lloc web?

Passem ara a la part més important. En la mesura que no parlem de crear un lloc web des de zero i tractar amb l’optimització d’un lloc web ja preparat per a un dispositiu mòbil, el cost hauria de ser baix. Tanmateix, no està bé.

Es pot comparar el cost de fer un lloc web mòbil fàcil amb el d’un lloc web ja elaborat creat amb un constructor de llocs web de classe mitjana. Wix i uKit, per cert, permetre la creació d’un lloc web amb un cost més assequible i aquest lloc web serà amigable per a mòbils des del primer moment. Quin sentit té aleshores utilitzar DudaMobile??

Per 159 dòlars, obtindreu un lloc web mòbil per sempre sense necessitat de prolongar els serveis de DudaMobile. Podeu fer un pagament anual únic (60 dòlars) o trieu fer pagaments mensuals (6 dòlars) també.

Què inclou aquest cost? Això permet adaptar qualsevol dels seus llocs web antics rendibles a un entorn de mercat modern. El trànsit mòbil és una perspectiva temptadora, que ja ha desbordat el trànsit de la versió d’escriptori. L’enfocament senzill i l’aparent benefici d’utilitzar DudaMobile val la pena invertir.

Linia inferior

DudaMobile és un servei útil, que presta molta atenció a la preparació per a mòbils dels llocs web creats amb ell. Aquí es carrega per separat la funcionalitat necessària per convertir un lloc web ordinari en un mòbil. Podeu fer que qualsevol lloc web sigui mòbil amb la seva ajuda. Això significa que la versió completa del vostre lloc web es manté invariable, però els usuaris veuran la seva variant, que està optimitzada per als seus dispositius mòbils. Així funciona el sistema.

El cost d’utilitzar el servei pot semblar una mica car, però no va ser així. El cas és que els llocs web que encara no tenen un disseny sensible ni una versió mòbil separada, són, probablement, força antics. En conseqüència, és possible que tinguin un trànsit digne amb un públic fidel que no trobi convenient utilitzar les opcions del lloc web des dels seus dispositius mòbils. Probablement, sigui impossible trobar un dissenyador web que hagi treballat en el desenvolupament d’aquest lloc web. Un altre motiu és que encara no heu decidit invertir diners ni aprendre a fer que el vostre lloc web sigui mòbil per tu mateix.

DudaMobile és una bona solució en aquest cas. Aquí no hi ha codificació. Tot és senzill i, finalment, sembla decent. Aquesta és una manera senzilla d’augmentar l’estabilitat del trànsit mòbil per 60 $ / any o per 159 dòlars per sempre.

Probablement heu pensat irònicament que la paraula “per sempre” acabarà en el moment en què desaparegui la plataforma. Sí, és correcte. Tot i això, el sistema es va fundar el 2009 i molts clients de renom utilitzen els seus serveis i tenen èxit. Per tant, no haureu d’estar preocupats per aquest matís.

Es pot comparar el convertidor de DudaMobile amb els competidors, però no n’hi ha molts al nínxol. Per tant, recomanem fer servir el servei a tothom, que segueixi perdent clients amb la versió d’un lloc web d’escriptori. Proveu d’utilitzar-lo, l’editor és gratuït. Veureu la qualitat del servei per decidir si val la pena la inversió.

Convertiu el vostre lloc web a mòbil

 És gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me