Com crear una plataforma de creació de llocs web com Wix

Com crear una plataforma de creació de llocs web com Wix


ha fet un nom per si mateixa per la seva facilitat d’ús i les seves característiques. Tot i això, alguns usuaris encara desitgen més opcions quant a la creació de projectes en línia per als clients. No volen dependre del desenvolupador inicial, que sembla 100% natural.

Tenir un potencial creador de llocs web exclusius com Wix sembla tenir més potencial, sobretot si creeu llocs per a clients.

Amb tot això, hi ha dues maneres principals de resoldre el problema:

Si bé el primer camí requereix coneixements de codificació i programació en profunditat, el segon sembla ser un manera més senzilla i ràpida, especialment per a no tècnics.

Etiquetatge blanc o desenvolupament intern

La creació d’una nova plataforma des de zero requereix un conjunt d’actius. A banda dels coneixements i habilitats tècniques, també hauríeu de preparar-vos amb tots els equips, programari, formació del personal necessaris si treballeu en equip i altres mals de cap inevitables durant el procés de desenvolupament..

Per descomptat, la contractació externa pot ser una sortida. Tot i això, la contractació de desenvolupadors professionals donarà lloc a costos enormes i un llarg procés de personalització. És possible que passin setmanes o mesos amb una plataforma de creació de llocs web preparada per utilitzar, que encara requerirà actualitzacions futures, modificació, manteniment i suport.

En aquesta situació, l’etiquetatge blanc es presenta com un mètode més senzill, ràpid i eficaç. El principal avantatge és que en realitat no heu de reinventar la roda. Les plataformes White Label ofereixen una solució de creació de llocs web preparada per a l’ús del cicle complet amb actius, tecnologies, etc. integrats. Per aclarir les coses, descobrirem en realitat què és White Label.

Descripció del terme de l’etiqueta blanca

Diguem que algú ja ha produït un servei o un producte que potser voldreu promocionar. La idea de l’etiquetatge blanc és deixar que altres persones posin la seva pròpia marca a aquell producte o servei i l’utilitzin amb un cost fix.

En referència als creadors de llocs web, podeu utilitzar un creador de llocs web amb el vostre propi logotip i marca per a propòsits comercials i altres sense necessitat de desenvolupar el programari vosaltres mateixos.. Com a resultat, estalvieu diners i obteniu tots els actius necessaris al paquet.

Beneficis a l’etiqueta blanca a buscar

Alguns poden pensar que l’ús de tecnologies de tercers gairebé no és la millor idea a l’hora de promocionar la seva pròpia marca. Bé, això depèn de nombrosos factors. Les etiquetes blanques són generalment més rendibles. A més, els usuaris apreciaran alguns dels avantatges següents:

  • Treballs d’expert. Els usuaris tenen accés complet a solucions i tecnologies expertes sense necessitat de desenvolupar-ne les pròpies. Els populars constructors de llocs web amb ofertes de marca blanca han demostrat la seva eficàcia a l’hora de crear nous projectes des de zero, amb un conjunt de funcions ric i avantatges addicionals. Ets capaç de crear alguna cosa millor que això?
  • Plataforma refinada i provada. Milers d’usuaris de tot el món han estat provats pels constructors de llocs web més populars. Significa que no cal fer cap procés d’ajustament fi. No haureu de modificar les funcions existents, ja que ja compleixen els requisits dels usuaris.
  • Solució rendible. L’etiquetatge blanc us permet estalviar diners, ja que no cal contractar un equip de desenvolupament personalitzat. L’opció està disponible amb un preu nominal. Fer-lo servir és el mateix que tenir el vostre propi desenvolupador propi.
  • Promoció de marca. Llençar un nou projecte des de zero és una tasca difícil, ja que cal comercialitzar-lo i promocionar-lo. Un no garantirà l’èxit. White Labelling ofereix plataformes ben establertes que faciliten l’augment del reconeixement.

Com a resultat, obté una solució final de pressió en lloc de subcontractar o escriure el codi del nou programari tu mateix. A més, podeu escollir la forma de construir el lloc web que us agradi tenint en compte diverses opcions. Anem a veure els millors del mercat.

Etiqueta blanca del creador de missatgeria instantània

Solució d'etiquetes blanques per a creadors de missatgeria instantània

IM Creator: és un programari prou flexible per crear diferents tipus de llocs web, com ara blocs, carteres, botigues digitals, llocs per a petites empreses, etc. Disposa de funcions úniques d’etiquetatge blanc per a particulars i empreses que busquen una forma senzilla de promoure i fer créixer les seves marques..

El principal avantatge és que IM Creator té pràcticament la mateixa interfície i funcionalitat que Wix. Utilitzar la seva solució d’etiquetatge blanc us permetrà presentar un programari similar. L’oferta s’ha dissenyat per satisfer els requisits de diferents categories d’usuaris:

  • Autònoms i particulars sense habilitats tècniques. Una configuració senzilla requereix 3 compliments de tres etapes fàcils. Un assistent d’instal·lació completarà el procés. Una bona elecció per a un inici.
  • Estudis web i disseny poden beneficiar-se de funcions addicionals que inclouen l’accés CSS complet per crear blocs exclusius o les anomenades ratlles pel seu compte. L’oferta inclou un cPanel personalitzat per als usuaris, així com anuncis IM Creator eliminats.
  • Registradors de dominis i proveïdors d’allotjament pot aprofitar l’oferta d’etiquetes blanques amb un servidor integrat de Google Cloud, l’accés a l’API del creador de llocs web i altres funcions excel·lents.

Cost de l’etiqueta blanca del creador d’IM: el preu comença a partir de 350 dòlars anuals per un paquet senzill per a proveïdors de serveis individuals i pot ascendir a 25.000 dòlars anuals per a plataformes de domini i hosting.

Proveu l’etiqueta blanca del creador d’IM

Etiqueta blanca Ucraft

Solució d'etiquetes blanques Ucraft

Ucraft: és un programari que ofereix la seva pròpia etiqueta blanca amb un conjunt d’eines per garantir un servei al client d’alta qualitat. Igual que Wix, Ucraft té plans separats per a diferents tipus de llocs web, com ara comerç electrònic. A més, ambdues plataformes disposen d’un editor arrossegar i deixar anar una personalització ràpida de pàgines, una gestió de productes i una edició de contingut.

Tant si sou un empresari com si sou una agència de disseny web, podeu trobar paquets que s’adaptin a les vostres necessitats. Els models disponibles de l’etiqueta blanca us permeten crear llocs de tipus Wix-lie, ja que inclouen:

  • Etiquetatge blanc SaaS. És el mateix que tenir el creador de llocs web personals. La solució pot ser bona per a tasques de nivell complex o petit o mitjà. Tindreu l’oportunitat de crear blocs, carteres o petites botigues en línia per als vostres clients mitjançant funcions integrades. La bona notícia aquí és que controleu l’accés i els pugueu proporcionar als clients permetent-los personalitzar els seus propis projectes.
  • Etiquetatge blanc personalitzat. El model estableix un ecosistema més complex que s’adaptarà a proveïdors de serveis més grans com ara equips de desenvolupament o empreses que vulguin aprofitar al màxim els projectes d’afiliació i revenda..

Cost de l’etiqueta blanca Ucraft: el preu comença a partir de 799 dòlars mensuals per a un model SaaS mentre que l’etiquetatge blanc personalitzat avançat passa de 1899 dòlars al mes.

Proveu l’etiqueta blanca d’Ucraft

Agència de marcadors

Agència de marcadors

Marcador: és una plataforma avançada de creació de llocs web que ofereix diverses oportunitats de col·laboració i etiquetatge blanc. La solució s’adaptarà principalment als clients desitjosos de llançar els seus propis estudis de disseny web.

El marcador i el wix utilitzen similars Tecnologies d’AI. De la mateixa manera que Wix, Bookmark proporciona un procés totalment automatitzat assegurat per la Intel·ligència Artificial i l’aprenentatge automàtic per crear llocs en pocs minuts. La solució d’etiquetatge blanc inclou funcions per permetre que la plataforma processi la vostra facturació. Sense habilitats especials, podreu crear llocs actualitzats i mòbils en pocs minuts gràcies a les tecnologies AI implementades.

Cost d’agència de marcatge: els usuaris poden optar per diferents models de pagament. El primer ve amb una comissió per a tota la vida del 60% per cada venda que realitzeu. Per començar, haurà de pagar 99,95 dòlars amb la renovació anual. La segona manera és seleccionar entre 2 dels plans disponibles. Inclouen un pla professional i empresarial amb tarifa fixa per client.

Proveu Agència de Marques

Conclusió

Com veieu, crear un creador de llocs web com Wix no té res en comú amb la codificació o la programació difícils. Tot el que necessiteu és definir el ventall de serveis que voleu proporcionar i triar un programari que coincideixi amb una etiqueta blanca adequada.

Optar per plataformes preparades és més barat i ràpid. Obteniu un conjunt complet d’actius, tecnologies, programari i suport per resoldre diversos problemes en lloc de deixar-vos pel vostre compte amb infinites peces de codi i sense la idea més nebulosa de què començar.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me