Com crear una escola, una aula o un lloc web per a professors gratuïtament

Com crear un lloc web d’escola / aula / professor de forma gratuïta


El sistema educatiu està evolucionant. El procés d’aprenentatge es fa una mica més combinat i complicat per als estudiants. Els professors busquen noves maneres de proporcionar assistència extraescolar i a classe. Aquí és on un lloc web d’aula pot ser una bona solució. Serveix múltiples tasques alhora. A més, és una forma més flexible d’interactuar amb els estudiants, de relacionar-se amb els pares, etc.

El problema clau aquí és la manca d’habilitats. Alguns professors de l’escola tenen els coneixements per afrontar el procés de creació de llocs web a menys que ensenyi la programació o el disseny web. Les limitacions del pressupost semblen ser el segon obstacle en el camí cap a la digitalització de l’aula. Contractar desenvolupadors web per construir un lloc web per a professors pot costar milers de dòlars.

Les tecnologies web modernes són la solució definitiva. Introdueixen noves eines dissenyades per adaptar-se a persones no tècniques i a principiants a un cost mínim. En altres paraules, obteniu un instrument per crear un lloc web d’aula en pocs minuts sense codificar.

Per què els professors necessiten un lloc web d’aula?

Per entendre, com els estudiants i professors poden utilitzar el futur lloc web, heu d’aclarir els propòsits del projecte. La idea clau aquí és fer el vostre lloc més enfocat. Per què necessiteu un lloc web? És per controlar els seus estudiants a distància els seus estudiants, treballar amb els seus pares pr promocionar el currículum?

Vegem algunes raons populars per les quals els professors poden voler crear un lloc web de l’escola.

Millora del currículum

Per molt que els professors vulguin tenir un lloc, ho volen pel bé dels estudiants. Per tant, la primera raó és promoure el seu currículum i millorar-lo. La idea clau és proporcionar un accés en línia sense problemes al pla educatiu o al programa. Al mateix temps, els estudiants absents poden entrar al lloc web i accedir a tots els materials necessaris amb un clic en lloc de faltar informació vital..

Estudiar recursos

Un lloc web pot tenir recursos d’informació addicionals, així com enllaços a altres llocs web educatius. Poden ser útils quan els usuaris completin les tasques d’escriptura amb les obres que calia incloure. A més, els professors poden utilitzar el lloc com a eix per a les pròximes proves, proves, llistes d’ortografia, etc..

Competència entre aules

Els llocs web de l’aula es poden utilitzar com a eina per animar. Per exemple, un professor pot publicar una llista amb els estudiants amb més èxit amb actualitzacions setmanals mensuals. La idea és mantenir els estudiants implicats en el procés d’aprenentatge i fer el possible per puntuar-ne 10 sobre 10 durant la propera prova. Converteix el procés d’estudi en forma de competència educativa.

Compromís amb els pares

Els pares sempre estan desitjosos de saber què aprenen els seus fills. Volen mantenir contacte amb els temes que els nens estudien, així com informació sobre professors i personal per saber que els seus fills estan en bones mans. Un lloc web permetrà als pares fer un seguiment de l’èxit dels fills. Almenys, podran reaccionar en cas que alguna cosa vagi malament.

Com podeu veure, tenir un lloc web amb professors pot semblar un punt d’inflexió en el procés educatiu. Tot el que necessites és una plataforma de creació de llocs web amb prou instruments per satisfer els requisits del professor tenint en compte els avantatges esmentats anteriorment. Wix val la pena prestar-li atenció. Mirem per quant temps i quant trigaré en crear un lloc web escolar amb la funcionalitat web de Wix.

5 passos per crear un lloc web per a professors

Wix

Wix – és un programari amb la reputació de probablement el creador de llocs web més fàcil. Si més no, certament ajuda a crear llocs de qualsevol tipus des de zero. A més, té un pla gratuït. Tot i que inclou un subdomini personalitzat, n’hi ha prou amb el vostre projecte particular, ja que difícilment caldrà promocionar-lo.

Tot el que necessites és una plataforma en viu amb una funcionalitat mínima i algunes de les funcions de referència. La totalitat del procediment de construcció no tindrà més d’un parell d’hores. Només haureu de:

 1. Inicieu la sessió.
 2. Trieu una plantilla.
 3. Afegeix contingut.
 4. Feu una mica de personalització.
 5. Publica el teu lloc web.

Pas 1. Inicieu la sessió

Com començar és sempre la part més fàcil quan es tracta de constructors de llocs web SaaS. Wix no és una excepció. Per iniciar la sessió, introduïu la vostra contrasenya i el vostre correu electrònic o utilitzeu comptes socials per registrar-vos immediatament. El sistema us portarà automàticament a la col·lecció de plantilles.

Pas 2. Trieu una plantilla

El sistema ofereix més de 550 dissenys per a propòsits diferents. Té una categoria d’educació i cultura separada on podeu seleccionar un tema responsiu per al vostre futur lloc web. Segons els requisits i les finalitats del lloc web, podeu triar:

 • Plantilles d’escola primària privada;
 • Dissenys per a festes graduades;
 • Pàgines de destinació universitàries llestes;
 • Plantilles per a escoles de música;
 • Prototips de llocs web d’escoles i classes i molt més.

Plantilles d’escola Wix

Totes les plantilles són mòbils. Ofereixen estructures preestablertes amb tots els blocs necessaris a la pàgina que pugui necessitar. Opteu per aquella que més compleixi amb els vostres objectius.

Pas 3. Afegir contingut

Una altra etapa senzilla on només heu de copiar i enganxar el contingut rellevant en seccions de la pàgina. Si ja teniu una comunitat de Facebook d’aula, les coses encara són millors. WI ADI és un Eina basada en AI que és capaç de generar el contingut des del vostre compte social i lliurar un lloc web pràctic d’utilitzar ja completat amb textos i imatges.

Editor del lloc web de l'escola Wix

Els usuaris ni tan sols necessiten moure un múscul. Una simple funcionalitat d’arrossegar i deixar anar fàcil de penjar fotos, vídeos i imatges. Podeu publicar fotos dels darrers esdeveniments educatius, conferències o viatges d’aprenentatge.

Pas 4. Feu una mica de personalització

En aquesta fase, podeu personalitzar i modificar el vostre lloc perquè sigui més atractiu. Wix ofereix una sèrie de widgets i complements que podeu recuperar del mercat del sistema directament al tauler de control. Per a les necessitats del professorat, poden incloure:

 • Aplicació del fòrum Wix – crear una comunitat d’aula en creixement on estudiants, pares i professors puguin discutir diversos temes, deixar comentaris, iniciar nous fils, etc. Una manera excel·lent d’interactuar amb tots els participants del procés educatiu i generar comentaris..
 • Funcionalitat d’inici de sessió – proporcionar accés només als estudiants i als seus pares. Seleccioneu un botó d’inici de sessió de membres de la llista d’eines i creeu una comunitat d’aprenentatge privada.
 • Afegeix un bloc – Wix té una meravellosa funció de blog amb un sistema de gestió de contingut i altres configuracions. Es pot utilitzar per compartir articles interessants, guies, treballs educatius, informació útil per als pares (per exemple, com mantenir els nens enfocats), i més.
 • Integra el calendari – mantenir enfadats els companys amb el calendari d’esdeveniments. Mostra les dates de les proves, els horaris dels programes, les activitats fora de les classes, etc..

Pas 5. Publicar el lloc web

Si el lloc està preparat, previsualitzeu-lo al tauler de comandament mitjançant modes de previsualització per a mòbils i d’escriptori. Comprova el aspecte i publica el projecte. Si opteu per un pla gratuït, no cal que connecteu un nom de domini, ja que n’obtindreu un de forma predeterminada. Així, ja ho és. El vostre lloc web de l’aula ha estat directe.

Disposa d’un lloc web per a professors

Si bé Wix ofereix dissenys preparats i inclou la seva funcionalitat ADI Wix. Queden algunes coses per a l’usuari. El sistema ho fa tot per vosaltres. No obstant això, encara heu d’assegurar-vos que el vostre lloc web tingui un conjunt de funcions fonamentals:

 • Pàgina inicial – introducció o pàgina d’acollida per saludar els nostres alumnes i els seus pares;
 • Fòrum – un lloc on els participants interaccionin, es comuniquin i debatin sobre diferents aspectes del procés d’aprenentatge;
 • Calendari d’esdeveniments – la funció és ressaltar tots els esdeveniments, proves, col·laboracions i altres esdeveniments importants;
 • Accés als membres – ja que no tractem d’un projecte públic, assegureu-vos que el vostre lloc web tingui una funció d’accés a membres;
 • Bloc – una opció opcional per compartir alguns articles interessants i obres publicades que poden resultar útils;
 • Secció Quant a mi – Utilitzeu el bloc per introduir informació sobre vosaltres mateixos. Els pares estaran encantats de saber qui és el professor dels fills.

Ara, teniu tot el que necessiteu per crear un lloc web sòlid d’aula de forma gratuïta.

Conclusió

Tot i que els llocs web d’aula no són molt exigents quant a recursos i característiques, encara té una sèrie de funcionalitats bàsiques a implementar. Malgrat la varietat de programari especialitzat per crear llocs web d’aula, Wix continua sent una opció millor.

En primer lloc, és gratuït d’utilitzar. En segon lloc, és extremadament senzill i no requereix habilitats de codificació. L’últim, però no menys important, Wix ofereix plantilles d’educació i cultura de resposta gratuïta amb estructura integrada del lloc i tones de ginys per triar entre Mercat. Obteniu una solució integral per crear una plataforma web atractiva i funcional per millorar el procés educatiu.

Creeu gratuïtament un lloc web per a professors

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me