Com crear un nom de domini gratuïtament

Com crear un nom de domini gratuïtament


Un nom de domini garanteix una presència web única del vostre lloc. Tant si és un individu, organització o empresa que vulgui establir la identitat del projecte, tenir un domini és imprescindible. D’una banda, es presenta amb un aspecte més professional i de confiança del lloc web. D’altra banda, un nom de domini exclusiu augmenta la credibilitat i el reconeixement de la plataforma. Obtenir un nom de domini és molt fàcil. A més, els usuaris poden beneficiar-se d’opcions gratuïtes per aquí.

Per què necessiteu realment crear un nom de domini de forma gratuïta? El motiu principal es troba principalment sota la superfície de pressupostos limitats i un ajustat finançament de projectes. Els propietaris de llocs web intenten agafar la menor possibilitat i estalvien un parell de dòlars. Tot i això, aquest afany pot tenir conseqüències greus per al projecte, sobretot a llarg termini. Preferiria assumir aquest risc quan la qüestió de costos se situa entre els 10 i els 15 dòlars anuals! En cas afirmatiu, consulteu algunes maneres senzilles d’explicar com podeu crear un nom de domini de forma gratuïta.

L’article descriu diversos camins principals que inclouen:

 1. Registradors de dominis tradicionals.
 2. Plataformes gratuïtes de creació de pàgines web en un.
 3. Serveis de domini gratuït.

Comparem i contrastem totes les opcions disponibles i en definim la més adequada tenint en compte les necessitats i objectius del vostre lloc web.

1. Registradors de dominis tradicionals

Amb tants serveis de registre de domini, aconseguir un domini únic mai serà un problema. No importa que només tingueu la idea de crear un lloc web o que ja necessiteu iniciar el procés de creació, aquesta opció pot ser la millor elecció.

Per exemple, només teniu previst llançar un lloc web en el futur més proper, però encara necessiteu el vostre temps. Els registradors tradicionals faciliten la inscripció del domini en el futur projecte i el mantenen sempre que els usuaris en necessitin. La bona notícia aquí és que vostè exerceix com a llicenciatari i té un control total sobre la seva propietat intel·lectual.

Dit d’una altra manera, depèn de vosaltres si guardeu el domini o el vengueu en cas que ja no el feu servir. La compra de dominis d’aquests serveis ofereixen plena llibertat. Els principals beneficis són:

 • Privacitat. És l’únic propietari del domini. Us pertany i està protegit sota la regulació de domini.
 • Flexibilitat. Podeu triar qualsevol nom per crear un domini exclusiu, únic i de captura, fonamental per a l’empresa. Podeu beneficiar-vos de TLD (dominis de primer nivell) més apreciats pels motors de cerca.
 • Facilitat d’ús. El procés de compra és molt fàcil i ràpid. La majoria de registradors ofereixen un bon grapat de tutorials. guies d’instal·lació i articles que descriuen com vincular el vostre domini amb un creador de llocs web o CMS escollit.
 • Control. Tens accés complet a serveis addicionals, incloses subhastes de domini, assistència al client, transferència de dominis, etc. A més, és possible connectar el domini amb el CMS o el creador de llocs web amb només un parell de clics i canviar la plataforma en qualsevol moment. No es requereixen habilitats especials.
 • Asequibilitat. Com a norma, compra un domini durant un any amb dret a renovar-lo. El preu anual varia de 10 a 15 dòlars per a un TLD amb l’extensió .com, .net o .org en funció de l’especialització i el nínxol del vostre projecte..

L’inconvenient clau aquí és que haureu de trobar allotjament per separat, mentre que és possible que sigui necessària una configuració addicional. Per exemple, potser heu de canviar els noms del servidor, les adreces IP, etc. Aquests termes poden semblar una mica confusos per als novells. Tot i això, no hi ha res difícil. D’altra banda, sempre podeu optar per l’assistència professional proporcionada per l’assistència al client.

Hi ha qui pot dir: “l’opció no és gratuïta”. Bé, no ho és. D’altra banda, obteniu el control complet i els drets legals sobre el nom de domini per només 10 dòlars a l’any. Seria realment un repte tan gran?

Pros:
Contres:
&# x2714; Propietat legal al 100%.
&# x2714; Renovacions il·limitades.
&# x2714; Preu assequible.
&# x2714; Facilitat de configuració i instal·lació on-hosting.
✘ No gratuït, tot i que entre 10 i 15 dòlars anuals difícilment seria un obstacle.

El veredicte: tot i així, la millor solució per a qualsevol tipus i objectiu de lloc web. Obteniu el vostre propi nom de domini exclusiu amb plena llibertat, flexibilitat i control sense necessitat d’adherir-vos a una sola plataforma per a bé.

2. Dominis de constructor de llocs web gratuïts

Els creadors de llocs web semblen una solució senzilla tot-en-un per a persones que no volen gestionar diversos processos per separat. Un usuari només ha de triar un pla i obtenir un instrument complet amb funcions preparades, serveis integrats, allotjament i … un domini, per descomptat,.

El problema dels noms de domini gratuïts aquí és que només es proporcionen en forma de subdomini. És a dir, contindrà el nom de la plataforma al costat del nom de la vostra empresa, cosa que és dolenta quant a reconeixement i optimització de motors de cerca.

A més, generalment els plans gratuïts estan dissenyats per a llocs web diminuts o projectes de prova. Ofereixen una amplada de banda limitada, emmagatzematge i altres funcions essencials que requereixen els projectes en creixement. D’altra banda, podeu actualitzar el vostre pla i connectar el domini SLD o 2SD.

Domini lliure sense wix

Creeu un domini gratuït amb Wix

Obtenir SLD amb un creador de llocs web és fàcil. Aquests dominis es proporcionen bàsicament com a opció gratuïta per als usuaris, que compren plans anuals o opten per paquets superiors a l’oferta de base (Premium, Pro, etc). En completar el pagament, obtindreu un pla complet amb un SLD formalment gratuït.

Els principals avantatges inclouen aquí:

 • Paquet Tot en Un. Obteniu tot el que necessiteu dins d’un pla únic, incloent hosting segur, atenció al client i altres eines. La mala notícia és que cal que s’adhereixi a una plataforma escollida sense possibilitat de canviar-la en el futur tret que ofereixi una funció d’importació / exportació que normalment es paga..
 • Fàcil d’usar. Els usuaris no tracten la configuració o problemes tècnics. El nom de domini es registra automàticament i es vincula al vostre futur lloc web. Tot i això, no podreu vendre ni passar-lo a un altre usuari.
 • Gamma d’opcions. Els constructors de llocs web ofereixen diversos paquets i plans a un preu raonable. Si el pla gratuït no s’ajusta a les vostres necessitats, podeu actualitzar-lo a un pla superior sense posar en risc la cartera.

Un cop més, el pla treballarà per als usuaris novells i no tècnics totals que no vulguin implicar-se en tots els aspectes del registre o de la connexió de dominis. Podeu obtenir un subdomini personalitzat gratuït i una SD gratuïta com a part del paquet pr Pro anual. Trobar un creador de llocs web rellevant també seria un pastís tenint en compte centenars de pocions a la xarxa.

Pros:
Contres:
&# x2714; Ràpid i fàcil d’utilitzar.
&# x2714; No calen habilitats tècniques.
&# x2714; Asequibilitat.
✘ S’adhereix a una sola plataforma.
✘ El pla gratuït no és suficient per a un lloc en creixement.
✘ Dominis personalitzats amb el nom de la plataforma.

El veredicte: una bona opció per a les persones que no volen implicar-se del tot en el procés de construcció. La manca de flexibilitat podria ser un problema a llarg termini. D’altra banda, un SLD gratuït pot ser una bona solució si es pot permetre pagar el pla anual o actualitzar els paquets premium.

3. Serveis de domini gratuïts

Normalment, aquestes plataformes ofereixen registre de domini gratuït amb extensions .tk, .ml i altres. No són bons per a projectes de llarga durada que requereixen un bon nivell de credibilitat. En altres paraules, optar per aquests serveis és una mala idea per si voleu establir una representació en línia sòlida.

El fet que aquests dominis resultin gratuïts en nombrosos llocs web qüestionables utilitzats principalment per spammers i hackers. Una altra desavantatge enorme és que en realitat no teniu aquest domini. Vol dir que tothom pot recollir-lo sense notificar-ho. No només perdreu el domini, sinó que també poseu el projecte en perill.

Les principals característiques aquí inclouen:

 • Sense control. Qualsevol usuari pot triar el domini en qualsevol moment. No ets el propietari.
 • No hi ha drets legals. Vostè pot actuar només com a usuari del domini, però no llicenciatari. A més, no teniu drets de transferència.
 • Mala reputació. Els spammers i pirates informàtics utilitzen extensions de domini gratuïtes amb l’objectiu de difondre principalment programes o codis maliciosos.

Com a resultat, no hi ha un únic punt per optar per aquesta opció en concret. Seria millor allunyar-te dels serveis gratuïts de registre de dominis, ja que no són res més que una pèrdua de temps.

Pros:
Contres:
&# x2714; Són lliures de registre. Això és. ✘ Sense propietat legal, ni flexibilitat quant a transferència.
✘ Sense llicència oficial.
✘ Sense suport.
✘ Una mala reputació a la xarxa.

El veredicte: eviteu utilitzar aquesta opció.

La línia de fons

Un nom de domini difícilment és estalviar diners, sobretot tenint en compte un preu de registre anual assequible. Si teniu previst crear un negoci en línia de bona reputació, de llarga durada i que funcioni bé, comprar el vostre domini serà la millor aposta. Aporta la màxima llibertat i flexibilitat a més de tots els drets i oportunitats legals per utilitzar-lo en el futur per un màxim de 15 dòlars anuals. No és prou el preu per posar en risc el vostre futur lloc web?

Creeu un nom de domini gratuït

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me