Com crear un lloc web sense codificar

Com crear un lloc web sense codificar


Si teniu zero habilitats de codificació, però no podeu renunciar a convertir-vos en un propietari de lloc web afortunat, hi ha serveis que permetre el llançament d’un lloc web des de zero sense cap codificació en absolut. Aquests són els sistemes adequats i funcionals coneguts com a creadors de llocs web.

Un dels punts més destacables i innegables dels constructors de llocs web és el seu enfocament fort en les necessitats dels principiants. Aquests serveis són fàcil d’utilitzar i convenient fins i tot per a aquells usuaris que abans no havien participat en el desenvolupament de llocs web tenen la intenció d’iniciar projectes professionals carregats de funcions.

La majoria de creadors de llocs web disposen de taulers de control intuïtius, plantilles de resposta gratuïta o mòbils i eines de personalització de disseny avançades que us ajuden a treure el màxim partit del procés de disseny web. Una altra característica beneficiosa dels creadors de llocs web és el seu suport professional al client que guia un usuari a través de totes les etapes del procés de desenvolupament del lloc web. Finalment, aquestes plataformes acostumen a comptar amb freqüència allotjament integrat gratuït i elecció del nom de domini. Això permet crear i publicar el vostre projecte directament al lloc web, la qual cosa elimina la necessitat de buscar un proveïdor d’allotjament de confiança en un altre lloc.

Millors constructors de llocs web sense codi:

 1. Wix: el millor creador de llocs web per crear un lloc web sense codificar
 2. Bluehost: el millor allotjament amb CMS integrat gratuït (WordPress)
 3. uKit – Fàcil creador de llocs web per crear un lloc web per a petites empreses

Tens raó de continuar a la creació del teu lloc web sense habilitats de codificació i antecedents de disseny web previ? Llavors ha arribat el moment de revisar aquestes plataformes en detalls per definir els punts forts i les característiques especials que ajuden a simplificar el procés. El coneixement d’aquestes funcions us permetrà escollir el millor sistema que s’ajusta als vostres requisits i necessitats de disseny web individual.

Wix: el millor creador de llocs web per crear un lloc web sense codificar

Wix: el millor creador de llocs web per crear un lloc web personal

Nom del producte:WIX
Pàgina web oficial:wix.com
Complexitat:Molt fàcil
Pla gratuït:Il·limitat
Pla Premium:des de $ 13 / mes
Fundat:2006
Seu:Israel
Proveu-lo de franc

Wix – és el millor creador de llocs web per crear un lloc web sense codificació. Aquesta també és la la plataforma més popular i de confiança que permet crear tot tipus de projectes, independentment de la seva especialització, mida i nivell de complexitat. El servei tot en un inclou, amb raó, diverses funcions, opcions de personalització de disseny avançades i eines necessàries per iniciar i gestionar un lloc web. Wix ofereix comoditat, facilitat d’ús i flexibilitat que es combina amb la funcionalitat, això és exactament el que manca la majoria dels novells en altres constructors de llocs web..

Principals característiques

Wix destaca entre la multitud per la seva atenció a les necessitats de principiants i la disponibilitat de funcions de gamma alta que permeten dissenyar projectes sense una sola línia de codi. No cal fer cap fons de disseny web per treballar amb Wix. Només cal registrar-se al sistema, tria les plantilles necessàries i continua amb el procés de personalització del disseny. Si voleu esbrinar quines funcions té en stock el sistema, consulteu els aspectes següents:

 • Dues opcions d’edició de llocs web: WI ADI i Standard Wix Editor;
 • Editor de WYSIWYG senzill;
 • Wix App Market amb desenes de ginys, la integració dels quals no implica codificar consciència;
 • Una gran col·lecció de plantilles gratuïtes per a mòbils personalitzables;
 • Motors integrats de blocs i comerç electrònic.

Pros i contres

El creador de llocs web permet accedir a nombroses funcions que contribueixen a l’eficàcia del desenvolupament del lloc web. El sistema inclou un pràctic editor WYSIWYG que permet a l’usuari controlar totes les etapes de creació del lloc web i fer les edicions quan ho requereixi. Wix també permet triar una opció d’edició de llocs web adequada. Els novells sens dubte apreciaran l’oportunitat d’utilitzar l’editor avançat d’ADI de Wix que els permet treure el màxim partit Eina d’intel·ligència de disseny artificial.

També es pot seleccionar i personalitzar una de les diverses plantilles realitzant les modificacions útils editor d’arrossegar i deixar anar. Per millorar el rendiment del lloc web, el sistema permet integrar un dels ginys de l’App Market.

Quant a les característiques negatives del sistema, cal esmentar que Wix no et permet canviar entre les plantilles a causa de l’enfocament de posicionament absolut que segueix el sistema. Tampoc és fàcil acostumar-se al tauler del sistema a causa de la seva interfície que sembla una mica carregada d’elements i eines, especialment per als primers temporitzadors. Es pot dir el mateix sobre les extensions d’App Market. No sempre és fàcil per a una persona, que s’acaba de registrar al sistema, escollir aplicacions funcionals que s’adaptin millor als seus projectes. Es necessita temps per navegar pel catàleg i veure quins complements val la pena escollir.

Cost

Wix ofereix diverses opcions de preus, molt assequibles i carregats de característiques. Un pla gratuït no caduca i us permet conèixer i provar tota la funcionalitat integrada de la plataforma. Tan aviat com hagueu acabat amb això, podreu procedir a la selecció d’un pla adequat. Aquí és on afrontareu la necessitat de triar entre dos grups de plans. Aquí van.

Plans estàndard de wix

 • Combo (13 $ / mes) – per a ús personal, connexió de domini gratuïta, publicació gratuïta, allotjament gratuït;
 • Il·limitat (17 $ / mes) – per a autònoms i emprenedors, espai d’emmagatzematge de 10 GB, amplada de banda il·limitada;
 • Pro (22 $ ​​/ mes) – per a una marca en línia completa, 2 hores d’espai d’emmagatzematge de vídeo, integrat a Google Analytics;
 • VIP (39 $ / mes) – per a projectes VIP, logotip professional, assistència prioritària, etc..

Plans comercials / comerç electrònic

 • Bàsic empresarial (23 dòlars / mes) – acceptació de pagaments en línia;
 • Negoci il·limitat (27 $ / mes) – plataforma de comerç electrònic, eines de desenvolupament de negocis, aplicacions empresarials per a emprenedors;
 • VIP empresarial (49 $ / mes) – amplada de banda ilimitada i espai d’emmagatzematge de vídeo, suite completa de Wix;
 • Empresa (500 dòlars / mes) – solució de negoci final a extrem que garanteix un alt rendiment i una gran col·lecció d’eines.

Wix també és conegut per la seva àmplia i freqüent selecció d’ofertes especials, programes de fidelització i descomptes. El sistema també ofereix la garantia de devolució de 14 dies per als usuaris, a qui no els agrada la subscripció que han escollit.

Proveu Wix gratis

Bluehost: el millor allotjament amb CMS integrat gratuït (WordPress)

Nom del producte:Bluehost
Pàgina web oficial:bluehost.com
Complexitat:Per sobre de la mitja
Pla gratuït:
Pla Premium:des de 2,95 dòlars / mes
Fundat:2003
Seu:EUA
Prova-ho ara

Bluehost – és un proveïdor d’allotjament potent, complet, amb funcions plenes i de confiança, integrat gratuïtament Sistema de gestió de continguts de WordPress. A més, WordPress recomana oficialment Bluehost com a millor empresa d’allotjament per emmagatzemar projectes creats amb ella. I no és estrany ja que Bluehost atorga accés a infinitat d’opcions i eines que contribueixen a la funcionalitat dels llocs web basats en WordPress..

Principals característiques

Bluehost inclou el conjunt de funcions que permeten emmagatzemar de forma segura projectes basats en WordPress. La plataforma permet accedir a diversos aspectes destacats, que seran útils per a tots els llocs web. A més de plans de preus assequibles, oportunitat d’instal·lar amb un clic, abundància de plugins i scripts, hi ha diverses altres funcions que fan que el sistema destaqui de la multitud, a saber:

 • Aplicacions i complements avançats per a diferents tipus de llocs web;
 • Diverses opcions de desenvolupament de llocs web, amb l’editor de Gutenberg i visual Plugin elementor;
 • Oportunitat d’integració de complements;
 • Mercat ric d’aplicacions, complements i scripts;
 • Extenses aplicacions de comerç electrònic i comercial.

Pros i contres

Quan es tracta de crear llocs web amb WordPress, l’usuari obté múltiples avantatges. En primer lloc, és possible triar una opció d’edició de projectes adequada pel que fa a les teves habilitats, necessitats i grau de competència en disseny web. Podeu utilitzar l’editor Gutenberg integrat, que el sistema ha introduït recentment i s’assembla als creadors de llocs web amb un mètode d’edició de llocs web senzill i sense codi. La segona opció implica l’ús de l’editor de Visual Elementor integrat: un creador gratuït de pàgines web integrat, dissenyat per a projectes de WordPress. El complement inclou funcions arrossegables i integrades i una interfície intuïtiva que permet crear i personalitzar pàgines web de qualitat.

Pel que fa als criteris de treballar amb el sistema, es necessita temps per acostumar-lo. La integració de complements / widgets també implica certa consciència de nínxol, però aquest no és un problema enorme per als usuaris disposat a dominar el sistema i utilitzar-lo en el futur.

Cost

Tot i que WordPress és un creador de llocs web completament gratuït, encara hi ha la necessitat d’acollir llocs web llançats amb ell. Aquí és on Bluehost us serà útil. L’empresa permet triar entre diverses subscripcions. Això inclou:

 • Pla bàsic (3,95 dòlars / mes) – amplada de banda il·limitada, 50 GB d’espai d’emmagatzematge de disc, connexió SSL gratuïta, actualitzacions regulars de WordPress;
 • Pla més (5,45 dòlars / mes) – ample i banda d’emmagatzematge il·limitats, oportunitat de crear qualsevol nombre de llocs web, dominis i comptes de correu electrònic il·limitats, 200 dòlars per a ofertes especials de màrqueting;
 • Choice Plus (5,45 dòlars / mes) – totes les funcions il·limitades, expert anti-spam, còpia de seguretat del lloc web, privadesa del domini.

Com s’ha esmentat anteriorment, tots els usuaris recentment registrats obtenen un domini de bonificació gratuït per al primer any d’ús del sistema. Al final d’aquest termini, el domini tindrà un cost aproximat de $ 12 a $ 14 per any.

Proveu Bluehost ara

uKit – Easy Website Builder per crear un lloc web per a petites empreses

Nom del producte:uKit
Pàgina web oficial:ukit.com
Complexitat:Super fàcil
Pla gratuït:Prova de 14 dies
Pla Premium:des de 4 dòlars / mes
Fundat:2015
Seu:Federació Russa
Proveu-lo de franc

uKit – és un fàcil creador de llocs web iniciar i gestionar un lloc web de petites empreses des de zero. Aquesta és també una de les plataformes més assequibles creades tenint en compte les necessitats dels novells. uKit és tan senzill i còmode per als primers usuaris que no necessita gaire esforç i temps per crear projectes de gamma alta. Sigui quin sigui el vostre nínxol empresarial en què us centreu i quines siguin les vostres habilitats de disseny web, podreu explorar i utilitzar tot el conjunt de funcions a l’avantatge..

Principals característiques

El creador de llocs web s’ha distingit com un sistema senzill i carregat de funcions per iniciar projectes empresarials. La seva facilitat d’ús i el tauler de control intuïtiu són comprensibles per a tothom des dels primers moments de treballar amb el sistema. A més, la plataforma atorga accés a assistència professional d’assistència al client i tutorials útils que simplifiquen el procés de creació de llocs web. Consulteu altres aspectes destacats del sistema ara:

 • Lleugera corba d’aprenentatge per als primers temporitzadors;
 • Recull de plantilles de resposta gratuïta;
 • Elecció de widgets extensa;
 • Un còmode i intuïtiu editor d’arrossegar i deixar anar;
 • Oportunitat d’integració d’aplicacions de tercers.

Pros i contres

Hi ha accés a la rica col·lecció de plantilles personalitzables sensibles que es poden canviar en qualsevol fase del procés de disseny del lloc web. Els usuaris també poden triar i integrar diversos ginys i aplicacions de tercers sense necessitat d’editar codi. uKit també és conegut pel seu tauler de control intuïtiu i senzill, comprensible per a tots els usuaris. L’assistència d’atenció al client també mereix l’atenció ja que ajuda a accelerar el procés de desenvolupament de llocs web.

Parlant dels aspectes del creador de llocs web, té sentit esmentar l’absència d’un pla gratuït, que podria proporcionar una possibilitat addicional a l’exploració del sistema per als primers temporitzadors. Si teniu previst dissenyar llocs web carregats de grans funcions o projectes de comerç electrònic amb uKit, aquesta no és la millor opció. Funciona molt bé per a petits i mitjans projectes.

Cost

uKit és un dels constructors de llocs web més barats, el cost del qual no compromet la qualitat i el conjunt de funcions que s’ofereixen. Ofereix una prova gratuïta de 14 dies per provar les seves opcions i quatre plans de pagament. Aquests són els següents:

 • Mínim (5 dòlars / mes) – connexió de noms de domini personalitzats, notificacions SMS il·limitades, suport 24 hores al dia, nombre il·limitat de pàgines, visitants i espai de disc, opció de còpia de seguretat, allotjament gratuït, més de 200 dissenys professionals;
 • Bàsic (10 $ / mes) – suport de xat en directe, Google Analytics integrat, absència dels drets d’autor del sistema, potents eines de seguiment d’estadístiques, accés a plantilles premium;
 • Comerç electrònic (12 dòlars / mes) – prova de 14 dies gratuïta, opcions d’enviament i pagament versàtils, configuracions àmplies del carretó de la compra, elecció de moneda, acceptació de pagaments en línia (PayPal, Wallet One, etc.);
 • “Pro” (15 $ / mes) – integració de codis personalitzats, aplicació d’esquema de colors personalitzada, funcionalitat avançada de comerç electrònic.

Proveu d’Ukit gratis

Construir un lloc web sense codi: la guia definitiva

Per llançar un projecte sense una línia de codi, haureu de fer un parell de passos fàcils. No necessitareu habilitats especials ni experiència en disseny web per completar-les de manera efectiva, ja que estan especialment dissenyades per a usuaris amb coneixements de codificació zero. Aquí estan:

1. Procediment d’inscripció

Tan bon punt trieu un creador de llocs web adequat, evidentment haureu d’inscriure-vos al servei que heu seleccionat. Com a regla general, es pot fer de dues maneres: o bé enviant el vostre correu electrònic i activant l’enllaç de confirmació o mitjançant un dels vostres comptes de xarxa social (Facebook i Google són les opcions més esteses). Les dues variants són ràpides, senzilles i efectives.

2. Selecció de plantilles

Després d’haver entrat al sistema, no espereu que se us redirigui al tauler des del primer moment (tot i que alguns sistemes ho fan). La quantitat de serveis existent ofereix l’oportunitat de seleccionar una plantilla que funcioni millor per al lloc on treballeu, les eines en què voleu utilitzar i la funcionalitat que desitgeu. Les plantilles són versàtils i alguns sistemes permeten escollir llenços en blanc per dissenyar absolutament un lloc web des de zero.

3. Nom de domini

L’elecció de la nom de domini també importa molt quan aneu al desenvolupament del lloc web. Per regla general, els constructors de llocs web ofereixen subdominis de forma predeterminada, però aquesta opció funciona bé només en cas que pretenguis provar les funcions del sistema. No més. Si realment teniu plans de llarga durada, visiteu la pàgina opcions integrades de domini i allotjament la majoria de constructors de llocs web ofereixen. Dit d’una altra manera, el sistema oferirà l’oportunitat de seleccionar un dels dominis basats en el nom del vostre negoci. També podeu connectar el propi.

4. Desenvolupament del disseny

Tan bon punt seleccioneu la plantilla que us agradi i tingueu el nom de domini per publicar un lloc web quan estigui llest, és hora de treballar en la seva personalització del disseny. Generalment, els constructors de llocs web tenen eines potents per donar al vostre projecte el disseny necessari. Tindreu la possibilitat de triar entre diferents variants de dissenys, fons, icones, estils, tipus de lletra, galera i opcions d’integració de vídeo i altres elements de disseny. Seleccioneu les opcions que contribuiran a la millor personalització del vostre lloc web des del vostre punt de vista.

5. Afegit de contingut

El disseny del vostre lloc web i l’atractiu general del vostre projecte és una etapa notable del procés de desenvolupament web, però… només en formen part. El contingut és el que busquen la majoria d’usuaris al vostre lloc web i heu d’esforçar el vostre màxim esforç per cercar, seleccionar i penjar només informació interessant rellevant per a l’especialització del vostre lloc web (negoci). Inclou imatges, vídeos, enquestes, articles i què no.

6. Configuració SEO

El següent pas que haureu de passar és el següent configuració de paràmetres de SEO per al vostre lloc web. Si voleu que el vostre projecte obtingui posicions més altes als motors de cerca, assegureu-vos que completeu les metaetiquetes i altres configuracions de SEO.

7. Publicació del lloc web

L’últim pas del desenvolupament del vostre lloc web és la seva publicació. Abans de fer-ho, però, comproveu a fons tots els elements i contingut del vostre lloc web. Tan aviat com esteu segur de la vostra preparació per al lloc web per a la publicació, feu-ho i observeu el resultat!

Linia inferior

Construir un lloc web sense codificar és un repte, però no hi ha res impossible, si feu servir creadors de llocs web. Aquests sistemes abasten una àmplia gamma de funcions, eines i opcions. Ells fan que la creació de llocs web sigui un procés fàcil, senzill i agradable.

Wix, uKit i Bluehost (WordPress) són aquelles plataformes que funcionen molt bé per al desenvolupament de diferents tipus de llocs web en funció de les vostres necessitats, intencions i pressupost especials. Si bé Wix és una solució professional de creació web integral en un, uKit se centra sobretot en el desenvolupament de llocs web per a petites empreses. Al seu torn, Bluehost és una bona elecció a l’hora de dissenyar projectes amb WordPress i acollir-los amb una plataforma segura i assequible..

Totes les opcions mereixen l’atenció. Exploreu cada servei abans de fer la tria, que funciona millor per a les vostres tasques de construcció web en concret.

Creeu un lloc web GRATUT

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map