Com crear un lloc web per a nens

Com crear un lloc web per a nens


Internet ja no és un lloc on només es reuneixen adults. Així, si els vostres fills passen temps a Internet, per què no ajudar-los a construir el seu primer lloc web? Pot resultar ser una manera entretinguda i segura per divertir-se en línia.

Tingueu en compte que estem parlant de creadors de llocs web per a adults. Tot i que són tan intuïtius que fins i tot els nens poden utilitzar-los, no estan dissenyats exclusivament per a nens. Però els pares poden utilitzar-los per mostrar el fàcil i ràpid que pot ser la creació d’un lloc web.

En aquest moment, us preguntareu si hi ha constructors de llocs nínxols per a nens. Francament, no hem trobat cap servei digne. Hem trobat diversos serveis web anomenats com a “creadors de llocs web per a nens”, però quan ens varem registrar vam quedar més que decebuts.

En lloc d’això, us mostrarem alguns dels creadors de llocs web més fàcils que podeu utilitzar per ensenyar als vostres fills a penjar imatges, tornar a relacionar pàgines i crear contingut únic.

Wix: el millor creador de llocs web per a nens

Constructor de llocs web Wix

Wix – és el creador de llocs web tot en un més popular, fàcil d’utilitzar i convenient, que garanteix un entorn web de construcció web intuïtiu i fàcil d’utilitzar tant per a adults com per a nens. Tot i que, el sistema no té programes ni ofertes d’educació separades, no deixa de ser un lloc ideal per mostrar als nens el que es necessita per iniciar, personalitzar i publicar un lloc web de qualitat. El sistema funciona molt bé per al desenvolupament lloc web d’empresa, botigues web petites i mitjanes, carteres i fins i tot llocs web promocionals. La naturalesa polivalent del servei la converteix en una elecció fantàstica per a la creació d’un lloc web per a nens.

Característiques de Wix

 • Editor visual. L’editor de Wix és divertit i molt fàcil de navegar. De forma semblant a la majoria d’aquestes plataformes, Wix permet una forma visual de creació de llocs web gràcies al seu arrossegar i deixar anar / editar WYSIWYG. El seu colorit tauler de control és fàcil de navegar, mai no us perdreu.
 • WI ADI i Editor estàndard. L’ús de l’editor estàndard és una excel·lent solució que ajuda a un nen a dissenyar de forma independent un lloc web amb el sistema, a explorar el seu quadre de control i a fer experiments amb l’eina d’eines. Aplicació del document Funció ADI Wix, al seu torn, permetrà que un nen vegi com es produeix el procés de creació de llocs web i participi activament en ell.
 • Plantilles llestes per a mòbils. El creador de llocs web té una de les col·leccions de plantilles més riques, que actualment inclou més de 550 dissenys. Un nen té l’oportunitat de triar qualsevol disseny que li agradi i començar a personalitzar-lo. Una altra opció és començar amb un tema completament en blanc i personalitzar-lo des de zero.
 • Market Market – El creador de llocs web concedeix accés a l’extensiu Market Market amb molts widgets gratuïts i de pagament integrats en un projecte. Un nen no ha d’utilitzar aplicacions de pagament quan explora el conjunt de funcions del creador de llocs web, mentre que l’ús de ginys gratuïts pot tenir un impacte positiu en les seves habilitats de disseny web..
 • Blocs – Wix compta amb un potent motor de blocs integrat, que permeten iniciar un bloc complet. Es tracta d’un bonic tipus de projecte, que pot ser interessant per a nens disposats a organitzar una comunitat de co-pensadors basada en la web o simplement gestionar un bloc personal, actualitzant-lo regularment..
 • Pla gratuït – Wix té un pla gratuït, que s’estén per un període de temps il·limitat. Això significa que un nen pot crear un lloc web sense cap tipus de quota, practicant i millorant les habilitats de disseny web. És un inici fantàstic per a tothom!

No passarà gaire temps per explorar Wix, però un nen serà capaç d’expressar la llibertat creativa experimentant amb eines de personalització de plantilles i opcions que el sistema té en stock.

Llegiu també: Ressenya de Wix.

Proveu Wix gratis

uCoz: constructor de llocs web absolutament gratuïts

uCoz: Free Website Builder

uCoz – és un dels representants més antics i més coneguts del nínxol de la construcció web. Destaca entre la multitud per l’impressionant i ric conjunt de funcions, potents funcionalitats i múltiples opcions de personalització de disseny. El servei funciona bé per a llocs web senzills d’ús personal, blogs, llocs web d’empresa, fòrums, pàgines de destinació, carteres i fins i tot botigues en línia. Un noi pot dominar fàcilment el sistema per crear llocs web interessants amb ell.

Funcions uCoz

 • Interfície fàcil d’utilitzar. El sistema té una interfície senzilla i intuïtiva, fàcil d’entendre fins i tot per als nens. Aquí hi ha tots els elements i seccions.
 • Accés complet a l’edició de codi. uCoz proporciona un control complet sobre les opcions d’edició de CSS i HTML, permetent una personalització més profunda del lloc web. Així és com un nen podrà aprendre conceptes bàsics sobre codificació i practicar-ne les habilitats.
 • Estructura basada en mòduls. El creador de llocs web inclou una llista de mòduls còmodes i fàcils d’utilitzar (bloc, fòrum, etc.) que un noi pot organitzar i modificar segons necessiti. Els mòduls seran útils per a un nen, fet que li permetrà utilitzar enfocaments versàtils del procés de creació web. Es pot aplicar més aquestes habilitats per crear un lloc web del seu lloc web o un equip esportiu, per exemple.
 • Selecció de plantilles enriquida. uCoz ofereix més de 20 categories de plantilles preparades. La col·lecció s’està actualitzant regularment per proporcionar llibertat d’elecció. També hi ha l’oportunitat d’instal·lar un tema propi per donar un disseny individual al vostre lloc web.
 • Versió gratuïta. uCoz té una versió gratuïta que mai caduca, encara que ofereix un ric conjunt d’eines per garantir una experiència de construcció web digna i atractiva. Hi ha fins i tot la possibilitat de connectar el vostre propi domini sense cap cost aquí.

uCoz és un creador de llocs web ideal per a nens que explora els fonaments bàsics de la creació de llocs web. La seva interfície és comprensible per a tots els usuaris, sense cap excepció. El sistema és lliure d’utilitzar per a tothom, donant a conèixer informació útil i matisos de disseny web de manera fàcil de percebre. Aquests coneixements i habilitats permetran, a més, crear llocs web de qualitat per satisfer les necessitats d’un nen. uCoz també implica explorar tecnologies bàsiques web com CSS, HTML, PHP, connexió de domini i gestió, etc. Aquestes funcions són molt importants per als nens, que fan els seus primers passos en el nínxol de disseny web..

Llegiu també: Revisió uCoz.

Proveu uCoz gratis

WordPress – CMS gratuït i més fàcil

Creador de llocs web de WordPress

WordPress – és el més popular CMS de codi obert gratuït, que és relativament fàcil d’utilitzar per a nens. El sistema es va llançar inicialment com a plataforma de blocs, però es va convertir en una plataforma tot en un amb un potent joc de funcions. Quan utilitzeu WordPress, el vostre fill podrà desenvolupar diferents tipus de llocs web, a partir de pàgines de destinació senzilles i projectes personals i fins a carteres complexes, blogs, botigues en línia i llocs web d’empresa..

Funcions de WordPress

 • Facilitat d’ús. WordPress és el CMS més fàcil i convenient per als nens. El seu intuït tauler de control i la seva fàcil interfície de navegació converteixen la plataforma en una elecció digna per als pares disposats a ensenyar als seus fills els fonaments bàsics de la creació de llocs web d’una manera senzilla i comprensible.
 • Selecció de plantilles gratuïta. WordPress és conegut per les seves nombroses plantilles gratuïtes integrades i disponibles en línia. La qualitat de les plantilles està a un nivell decent. Són sensibles i són totalment personalitzables. Té sentit utilitzar temes de WordPress dissenyats prèviament per al lloc web d’un nen, que estan protegits al 100% de codis maliciosos.
 • Potent motor de blocs. El CMS destaca entre la multitud pel seu potent motor de blocs. El vostre fill podrà iniciar i gestionar un bloc personal, practicant així habilitats de desenvolupament de llocs web.
 • Connectors. WordPress inclou una rica selecció de complements que es pot trobar en estoc o es pot descarregar des del web. La integració de complements contribuirà notablement al rendiment i al atractiu visual del lloc web.
 • Opcions d’edició de codi extensos. Mitjançant l’ús del sistema, els nens són capaços d’aprendre i utilitzar habilitats d’edició de codis per a una millor presentació de projectes i creació de disseny únic.
 • Fort suport comunitari. Un dels punts forts innegables del sistema és el seu poderós i fort fòrum de la comunitat que pot ajudar els nens a trobar respostes a les seves preguntes i resoldre qualsevol problema que puguin tenir.
 • Elecció d’allotjament gratuïta. WordPress proporciona als usuaris la llibertat d’elecció quan es tracta selecció d’allotjament. Per tant, si el vostre fill o filla ha creat un lloc web que val la pena publicar al web, us convidem a seleccionar l’allotjament al qual preferiu.

WordPress és un CMS de renom, absolutament gratuït per a tothom, que crearà un lloc web al subdomini (si el proveïdor d’allotjament és compatible amb una opció gratuïta). El sistema és la solució de construcció web més popular i fàcil d’utilitzar per a nens, proporcionant múltiples eines de construcció web i fins i tot opció d’edició de codi que pot millorar el rendiment i l’atractiu visual d’un projecte..

Proveu WordPress ara

Com ensenyar a un nen a construir un lloc web

Tant si és el vostre fill / a, que té el desig de dominar la ciència del disseny web com si sou vosaltres, que volen evocar el seu interès pel desenvolupament de llocs web, heu d’elaborar la llista de tasques que us ajudarà a completar el procés amb facilitat. Aleshores, amb què hauríeu de començar i quins són els passos obligatoris que cal incloure en aquesta llista? Tenim una panoràmica ràpida d’ell ara.

 1. Revelar la noció de “lloc web”. Què és un lloc web? Com funciona? Per a què serveix i quins tipus de llocs web es poden crear? Aquestes són les preguntes bàsiques que haureu de discutir amb el vostre fill fins i tot abans que realitzeu el procés de desenvolupament de llocs web. És important fer que el vostre fill entengui els objectius reals que pot servir un lloc web i les raons reals per les quals la gent pot tenir per llançar-lo.
 2. Discutiu les eines populars de construcció web. El següent pas és proporcionar informació sobre la documentació eines de construcció web disponibles. És crucial subratllar que l’aprenentatge dels coneixements bàsics de codificació és desitjable, si el vostre fill vol realment tenir èxit en la creació d’un lloc web. Tanmateix, també heu de destacar que hi ha serveis especials (creadors de llocs web) creats específicament tenint en compte les necessitats i habilitats dels principiants. Aquests sistemes vénen majoritàriament amb una interfície senzilla i intuïtiva que permeten veure tots els passos del procés de creació del lloc web (així com el resultat final) a l’editor visual. Això importa molt per als novells, inclosos els nens.
 3. Centrem-nos en els aspectes bàsics del disseny web. Abans de continuar a la creació de llocs web, heu de familiaritzar el vostre fill amb els fonaments bàsics del disseny del lloc web. Expliqueu-li l’estructura general del lloc web (capçalera, cos i peu de pàgina) i altres elements imprescindibles que compon un lloc web estàndard.
 4. Deixa que el teu fill crei un lloc web de bricolatge. La teoria és excel·lent i és realment important, però res no ensenyarà millor al vostre fill que la pràctica. Tria, doncs, un creador de llocs web que us atregui sobretot a vosaltres i al vostre fill, tria una plantilla en blanc i … proporciona al vostre fill una llibertat absoluta d’accions. Que experimenti amb les eines de disseny web, els elements i les opcions disponibles. És possible que trigui un temps, però val la pena que, quan el vostre fill aprendrà a expressar la seva creativitat i idees en el procés de desenvolupament de llocs web en lloc d’utilitzar solucions de disseny ja preparades.
 5. Discutiu els conceptes bàsics de SEO. Tan bon punt el model de lloc web estigui preparat, ha arribat el moment d’informar-lo al vostre fill sobre les bases de l’optimització de motors de cerca i el seu paper en la promoció d’èxit del lloc web. És molt fàcil explicar-ho: si el fill vol que el seu lloc web de nova creació sigui accessible en línia per als seus amics o companys de classe, per exemple, la configuració correcta de SEO és obligatòria..
 6. Obteniu un nom de domini. Val a dir que és impossible potenciar les posicions de SEO d’un lloc web de nova creació sense un nom de domini adequat. Expliqueu al vostre fill essència del nom de domini i la forma en què hauria de ser ideal. Expliqueu com es tria el domini adequat i com es pot connectar al lloc web. L’única manera possible de fer-ho és aconseguir el domini d’un lloc web mitjançant la compra d’una subscripció de pagament. Tot i això, també és possible obtenir un domini gratuïtament. Per conèixer els detalls, aneu endavant per llegir aquest article.

Sí, això requerirà d’algunes inversions econòmiques, però això esdevindrà una part important del procés educatiu, que us permetrà explicar la importància de l’elecció del domini en la pràctica. A més, el vostre fill també es sentirà responsable i “adult” d’utilitzar un pla de pagament, cosa que suposarà un esforç addicional per a ell / ella a treballar dur per a un desenvolupament de blocs i llocs web més. Aquesta solució funciona molt bé per a adolescents, per descomptat. Tanmateix, quan es treballa amb un nen més jove, un pla gratuït serà suficient per al començament.

Tenir un lloc web és un avantatge en si mateix, ja que és gairebé impossible assolir la majoria d’objectius personals o empresarials sense tenir presentacions en línia de qualitat. Per això, és tan important ensenyar als nens les bases del desenvolupament de llocs web. Pot ser una inversió força bona en la seva formació i avançament professional a llarg termini. Independentment de la futura professió dels vostres fills, el coneixement bàsic del disseny web no serà inútil. Mai se sap què serà exactament útil per al teu fill un dia. Per tant, per què no centrar-se en aquesta interessant i tan moderna ocupació junts?

Crea un lloc web per a nens

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me