Com crear un lloc web d’esdeveniments

Com crear un lloc web d’esdeveniments


Així doncs, teniu previst que feu una festa i vulgueu acudir al màxim de persones possible. O simplement haureu de promoure diferents esdeveniments i tenir visitants registrats. En funció de quins siguin els objectius finals, potser haureu de crear un lloc web d’esdeveniments des del terreny. La tasca és més fàcil del que sembla tenir en compte desenes de constructors de plataformes especialitzats i plataformes que no requereixen habilitats de codificació o contractació de desenvolupadors externs que normalment costen milers de dòlars.

Un lloc d’esdeveniments dedicat és una bona eina per gestionar la marca eficaç i introduir funcions vitals per mantenir els visitants compromesos. Us permetrà arribar periòdicament amb contingut i detalls actualitzats, descripcions d’esdeveniments nous, vendes d’entrades, ofertes especials, etc. Tot el que necessiteu és que us assegureu que una plataforma escollida ofereix prou eines de personalització..

I abans d’endinsar-nos en les fases del procés de creació, hem d’esbrinar si realment necessiteu un lloc d’esdeveniments o hi ha eines més senzilles per poder fer front a la tasca. Tot depèn dels objectius, dels tipus d’esdeveniments i dels propòsits pels quals cal promocionar-lo.

Com crear un lloc web per a esdeveniments (La guia pas a pas definitiva):

 1. Abans de començar: cada esdeveniment ha de tenir un lloc web?
 2. Trieu una plataforma per crear un lloc web d’esdeveniments
 3. Obteniu un nom de domini & Web Hosting
 4. Configuració d’una plantilla i personalització del lloc web
 5. Quant costa un lloc web d’esdeveniments
 6. Inspiració: Exemples de llocs web de grans esdeveniments

1. Abans de començar: Cada esdeveniment ha de tenir un lloc web?

La resposta és “SÍ”, però només si teniu previst organitzar un gran esdeveniment que té lloc regularment. No importa si estem parlant d’espectacles comercials amb venda de bitllets o reunions sense ànim de lucre (esglésies, organitzacions benèfiques, sindicats d’estudiants, etc..). El lloc web funcionarà en cas d’esdeveniments massius.

Amb prou feines s’agrairia tractar el procés de creació web per celebrar una festa de soltera d’una nit, assaig de casaments o reunió d’ex-estudiants. Per a problemes més petits, podeu aprofitar al màxim Aplicació Facebook Esdeveniments això és gratuït i fàcil d’utilitzar. Ajuda els amics a trobar esdeveniments que tenen lloc al municipi i també a fer alguns petits acords.

Si necessiteu una funcionalitat millorada, busqueu una plataforma que permeti fer el següent.

Gestiona la marca eficaç

Un lloc d’esdeveniments fort hauria d’aconseguir una marca eficaç. Probablement voldríeu que els vostres visitants no només llegissin informació general, sinó que, a més, participin de qualsevol manera:

 • Compra entrades.
 • Inicieu la sessió a l’esdeveniment.
 • Subscriviu-vos per mantenir-vos en contacte amb les actualitzacions.
 • Participa en els debats.
 • Mireu el contingut de suports, etc..

La idea principal és lliurar contingut memorable. Feu que els visitants recordin l’esdeveniment i feu que vulguin tornar. L’única manera d’aconseguir-ho és crear un lloc elegant amb un disseny de moda i funcions per interactuar amb els usuaris. Aquí és on sorgeix el segon problema.

Eines de personalització

El vostre lloc web requerirà un conjunt de funcions específiques segons el tipus d’esdeveniment. Les funcions més comunes inclouen:

 • Un calendari per repetir esdeveniments que tenen lloc de forma regular.
 • Funció de checkout per si voleu vendre i promoure entrades.
 • Un senzill formulari d’inscripció si hi ha un procés d’inici de sessió per participar a l’esdeveniment.
 • Eines de màrqueting i promoció per correu electrònic per enviar actualitzacions d’informació, nous horaris, ofertes especials, codis promocionals i molt més.
 • Integració dels mitjans de comunicació social per a la màxima difusió dels usuaris a través de tots els canals i plataformes disponibles.

Una vegada més, la funcionalitat del lloc web es basarà principalment en els tipus d’esdeveniments que voleu promocionar.

Disseny responsiu

Una característica vital per als llocs d’esdeveniments, com la majoria dels usuaris potencials, és probable que hi accedeixi mitjançant dispositius mòbils. Per tant, necessiteu una plataforma que us ajudarà a crear pàgines adaptades als mòbils amb facilitat. Us permetrà generar més trànsit i millorar les taxes de satisfacció dels usuaris.

Després d’haver definit les funcions i funcions del lloc que cal cercar, mirem les opcions de creació de llocs web.

2. Trieu una plataforma per crear un lloc web d’esdeveniments

Cada plataforma té la seva especialització única. Alguns creadors de llocs web estan dissenyats per satisfer-los Necessitats de comerç electrònic mentre que d’altres funcionen millor llocs basats en contingut. Una cosa està clara, s’han convertit extremadament popular al llarg dels anys, a causa de la facilitat d’ús i la flexibilitat proporcionada a milions de subscriptors actius.

Al mateix temps, algunes tecnologies s’han demostrat ser més flexibles que d’altres. Ajuden a crear projectes de diferents tipus gràcies a una funcionalitat estesa. En considerar els llocs d’esdeveniments, Wix i WordPress són líders indubtables.

Wix – és la nostra recomanació número 1 i aquí és el perquè:

Facilitat d’ús. Les persones sense codificació poden crear llocs llestos per començar literalment en pocs minuts. El sistema utilitza l’algoritme AI implementat a mida del sistema Solució ADI Wix. Utilitza informació sobre el vostre lloc web i lloc de futur per oferir dissenys preconstruïts amb widgets necessaris ja instal·lats.

Esdeveniment Wix

Plataforma tot en un. Amb Wix, no necessiteu tenir cura de l’allotjament i el domini per separat. Cada pla de subscripció inclou tots els recursos i facilitats necessaris per dissenyar, crear, personalitzar i desplegar el lloc.

Esdeveniments Wix. Una aplicació premiada dissenyada per llançar festes, organitzar convencions, vendre entrades a concerts i espectacles, etc. En realitat, obteniu un munt d’eines per crear edats dedicades a evet, modificar-les, integrar serveis de pagament, crear i gestionar llistes de convidats, etc..

Esdeveniments d'aplicacions Wix

3. Obteniu un nom de domini & Web Hosting

Els que hagin saltat els primers paràgrafs han de saber que personalment recomanem Wix com la millor solució per crear llocs web d’esdeveniments i WordPress com a segona millor CMS per als vostres propòsits. Cada plataforma inclou un domini i allotjament, encara que de manera una mica diferent.

Domini i allotjament per a un lloc Wix

Com s’ha dit anteriorment, Wix és una plataforma tot en un. Significa que el sistema té plans per a diferents necessitats amb totes les funcions ja incloses. Per un preu fix, obtindreu hosting i domini lliure. Cada funció s’activarà tan bon punt us inicieu la sessió i compreu un pla.

Domini i allotjament per a un lloc de WordPress

La situació del WP CMS és una mica diferent. El sistema en si no ofereix facilitats d’allotjament ni registre de domini. Tanmateix, com encara necessiteu trobar un proveïdor d’allotjament de confiança, una bona idea és optar per Bluehost.

Tauler de comandament de WordPress

És la plataforma oficialment recomanada per WP, que facilita l’ús del CMS gràcies a la integració perfecta, les extensions automàtiques i les actualitzacions del sistema, mitjans de seguretat, accés a complements i temes, etc. La llista de funcions inclou un domini d’un any després del registre. a més d’acollir instal·lacions. Ha estat la millor opció per a qualsevol tipus de lloc web de WordPress.

4. Configuració d’una plantilla i personalització del lloc web

Ara esteu preparat per dissenyar el vostre futur lloc web i per omplir-lo amb contingut, fitxers multimèdia, widgets, etc. si opteu per Wix, podreu gaudir d’un senzill procés d’edició gràcies a l’eina arrossegar i deixar anar. No calen habilitats de codificació ni de programació. Ja hem esmentat sobre l’eina WI ADI basada en AI que ofereix dissenys de llocs preparats.

Tema WI ADI

La segona variant és triar entre més de 500 plantilles elegants i sensibles que fan referència a diferents nínxols de negoci. Els projectes d’esdeveniments no són una excepció. Ni tan sols heu de personalitzar la pàgina. Cada tema inclou complements predefinits, a més de l’aplicació Wix Event disponible al fitxer Mercat de widgets. L’últim és afegir contingut rellevant, diverses imatges o vídeos, previsualitzar el vostre lloc web en diferents ordinadors d’escriptori i dispositius mòbils, connectar el domini i publicar-lo.

Com començar amb WordPress és una mica més difícil tot i que el mateix editor també és molt fàcil. El CMS té una gran selecció de plugins i temes. L’única diferència de Wix és que aquí els heu de trobar i instal·lar manualment. Al mateix temps, els temes gratuïts personalitzats semblen iguals.

Tema de WordPress

Tot i que certament desitgeu tenir dissenys exclusius, és millor que escollir temes de pagament Premium. També són sensibles i presenten un disseny més elegant. Un altre inconvenient és que amb WordPress, haureu de comprar i descarregar la plantilla per separat, mentre que Wix ofereix totes les eines necessàries al paquet per permetre-vos estalviar temps..

5. Quant costa un lloc web d’esdeveniments

No cal contractar desenvolupadors ni intentar crear aquest tipus de lloc des de terra. El repte és gairebé impossible, tenint en compte la funcionalitat i les característiques de les plantilles ja preparades lliurades per Wix i WordPress. Els usuaris tenen l’oportunitat d’utilitzar-los a un preu relativament baix. Anem a veure el cost final per un projecte d’un any realitzat a Wix i WP.

Cost de construcció del lloc web Wix

El pla de preus mensuals comença a partir de 8,50 dòlars. Tenim en compte un pla combinat amb el domini gratuït d’1 any, a més de 2 GB d’emmagatzematge i 3 GB d’ample de banda per allotjar el vostre lloc d’esdeveniments. Com a resultat, el cost final del lloc web serà de 102 dòlars anuals amb totes les funcions, complements i plantilles necessaris inclosos al paquet..

Preu del lloc web de Wix

Cost de creació de llocs web WordPess

El CMS és gratuït. Tot i això, hem assenyalat sobre l’allotjament i les plantilles Premium. Depenen de 30 a 290 dòlars, depenent del disseny. La bona notícia és que vénen amb el pagament únic.

Preu Bluehost

A més, també es paguen alguns complements i serveis mentre que les subscripcions gratuïtes ofereixen una selecció limitada d’instruments. L’últim, però no menys important, és l’allotjament optimitzat per WP Bluehost. Per només 2,95 dòlars al mes, obté un conjunt complet d’eines que inclouen un domini, integració de WordPress, còpies de seguretat del sistema, etc. Al final, hauràs de pagar uns 110 dòlars anuals (connectors i allotjament) + $ 30- $ 200 una vegada per un tema premium de WordPress.

6. Inspiració: Exemples de llocs web de grans esdeveniments

Per demostrar les nostres recomanacions sobre les plataformes escollides i fer-les més evidents, hem realitzat una llista d’exemples de llocs d’esdeveniments construïts amb Wix i WordPress:

Web Design Pro Innovations Conference: exemple de lloc web d’esdeveniments Wix
TechConfInternational Floriculture Expo: exemple del lloc web d’esdeveniments de WordPress
FloriExpoConferència Mundial d’Inversions: exemple del lloc web d’esdeveniments de WordPress
WorldInvestConf

També podeu fer una ullada a altres llocs web reals de Wix navegant aquesta recopilació.

Conclusió

El procés de creació d’un lloc web d’esdeveniments és fàcil per si saps, quin tipus d’esdeveniment vols promocionar. La idea és definir els objectius i propòsits clau de viure en directe. Tens previst vendre entrades als concerts, celebrar convencions o reunions d’estudiants, promoure esdeveniments culturals o sense ànim de lucre? Qualsevol dels esmentats anteriorment requereix una plataforma flexible, rendible i fàcil d’utilitzar.

Wix i WordPress serien la millor aposta. Si bé Wix és el líder obvi amb totes les funcions necessàries incloses en cada pla, la seva aplicació Event personalitzada, baixa preus que ja inclouen allotjament i domini. WordPress també pot ser una bona opció, tot i que demanarà manipulacions addicionals que poden semblar una mica difícils per als no tècnics des del primer moment..

Creeu gratuïtament un lloc web d’esdeveniments

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me