Com crear un lloc web d’empresa de forma gratuïta

Com crear un lloc web d’empresa de forma gratuïta


Posar en marxa un nou lloc web d’empresa amb un pressupost limitat pot ser un dolor al coll. Tot i això, les modernes tecnologies de construcció de llocs web han fet que el procés sigui més important més barat i senzill. A partir d’ara, les persones sense antecedents tècnics no es veuen obligades a contractar equips de desenvolupament personalitzat i a pagar milers de dòlars per un lloc d’empresa senzill amb poques funcions..

A més, aquesta vegada compartirem la manera d’establir una presència en línia sòlida per a la vostra empresa a cost zero. Sembla massa bo per ser veritat? Bé, el cost final depèn generalment del mètode de construcció i de la complexitat del projecte. Per entendre el flux de treball i els fons futurs que necessiteu per viure en directe amb el vostre lloc, heu d’identificar primer la seva funcionalitat sense oblidar les funcions essencials que hauria de tenir un lloc web d’empresa professional..

Funcions bàsiques del lloc web de l’empresa

La idea d’anar en directe amb un lloc de l’empresa és bastant senzilla. Els propietaris de negocis solen desitjar una divulgació ampliada per atraure audiència local o fins i tot global. Al mateix temps, les empreses volen representar-se en línia dins del mercat mundial, facilitant el contacte amb el públic objectiu. No és una qüestió de prestigi, sinó una tendència de negocis moderna.

A més d’això, un lloc web facilita la interacció amb els clients, promou competències específiques, fa créixer la llista de correu i manté els visitants compromesos. Per complir tot allò esmentat anteriorment, un lloc web hauria de tenir algunes funcions crucials.

Secció “Quant a nosaltres”

La Web Global ofereix una oportunitat perfecta per presentar la vostra empresa al públic potencial. És imprescindible tenir el bloc “Sobre Nosaltres” amb informació breu o detallada sobre el negoci i l’empresa que representeu.

Secció de Nosaltres

Si l’empresa compta amb anys d’experiència en el mercat, per què s’hauria de voler ocultar als clients? El bloc permet mostrar la fiabilitat del lloc web. Una bona oportunitat per obtenir reconeixement.

Descriviu el vostre equip

Una bona manera de demostrar que la vostra empresa és 100% real. Amb tantes agències falses i serveis de frau, tenir una bona reputació en línia és sobretot. Representar el vostre equip seria un pas prudent. D’una banda, mostrarà el vostre grup d’experts i una competència més àmplia.

Descriviu la secció del vostre equip

D’altra banda, els clients potencials es faran més fidels un cop vist els vostres representants oficials. No oblideu penjar fotos reals perquè la secció sembli més convincent.

Dades de contacte

Un altre bloc vital per demostrar la fiabilitat de l’empresa. Com més informació inclogui, millor:

 • Correu electrònic per contactar-hi o enviar ofertes especials.
 • Telèfon per contactar immediatament.
 • L’adreça de l’empresa real per visitar la seva oficina físicament.
 • Formes de contacte addicionals (missatgeria Xat en viu, Skype, etc.).

Secció de Contacte

Presenta la teva competència

A banda de guanyar una bona reputació i reconeixement, és fonamental presentar una correcta introducció de competències. Heu de deixar clar a la gent el que realment feu. La idea és mostrar com pot ajudar la vostra empresa a l’hora de resoldre els seus problemes o com es diferencia dels competidors. Descriviu els camps on opereu. Mostra alguns dels serveis o productes de què us enorgulleix.

Secció de serveis

Testimonis

Les ressenyes dels clients donen una bona primera impressió. Afegir un bloc testimonial amb un parell de crítiques reals serà una bona idea, ja que molta gent considera que és la característica principal a l’hora d’escollir una empresa de confiança i de bona reputació..

Secció de testimonis

Funcions addicionals a buscar en un lloc web de l’empresa

Aquests són els blocs principals que hauria de tenir un lloc de l’empresa. Podeu substituir-los o reordenar-los el que vulgueu. Assegureu-vos que s’incloguin a l’estructura de la pàgina. A més, us heu d’assegurar que el vostre lloc web sigui:

 • Mobile-friendly – mentre que el nombre d’usuaris de tauletes i telèfons intel·ligents creix, és vital oferir una experiència mòbil adequada. Per aquest motiu, heu de buscar programari amb temes i dissenys interns de resposta.
 • Compartició social – amb milions d’usuaris de mitjans socials actius, el vostre lloc web té l’objectiu de disposar de botons de compartició social. Pot augmentar el reconeixement de la vostra empresa en l’entorn social i també generar més trànsit.
 • Feu que la navegació sigui simple – la navegació clara és la clau de l’èxit. Com menys temps necessiti un visitant per trobar la informació desitjada millor. No compliqueu la navegació pel lloc web. En el seu lloc es concentren en blocs clars i fàcils d’aconseguir.
 • Obteniu una insígnia – un logotip augmenta la confiança dels clients en un 32%. Tenir una insígnia recognoscible millorarà la seva reputació i permetrà a la vostra empresa destacar.

Ara, quan sabeu quines característiques ha de tenir el vostre lloc web de l’empresa, heu d’escollir una plataforma de construcció que us permeti implementar-les a un cost mínim o sense cap cost, així com sense necessitat de fons tècnic. Wix és una plataforma final per a aquestes necessitats i aquí és el perquè.

Per què fer servir Wix per crear un lloc web d’empresa de forma gratuïta

Wix

Wix – és un creador de llocs web fàcil d’utilitzar per fer front a les diferents necessitats. Ofereix una gran funcionalitat en particular per a diferents tipus de llocs web i llocs web de l’empresa. El programari us permetrà implementar fàcilment totes les funcions que hem comentat anteriorment a un cost mínim.

Per fer una bona impressió i mantenir els visitants compromesos, haureu de fer el següent:

 • Una plantilla elegant. Wix ofereix una selecció de plantilles relacionades amb la categoria de petites empreses. Podeu triar el disseny que fa referència al vostre nínxol bé si teniu una empresa de construcció o immobiliària. Totes les plantilles són senzilles per a mòbils i són fàcils d’editar.
 • Edició senzilla. Es va dissenyar un editor integrat i integrat per permetre que els no tècnics gestionin la personalització i l’edició. Podeu implementar qualsevol estructura de pàgina, moure objectes, afegir nous blocs, treballar amb estils de disseny i tipografia. Wix ADI és fins i tot una solució més ràpida que crea llocs web per als usuaris en pocs minuts mitjançant un Algorisme integrat basat en AI.
 • Ginys i complements. Tot i que la majoria de les plantilles ja tenen una estructura i aplicacions integrades, Wix facilita afegir widgets addicionals, incloent calendaris per mostrar esdeveniments, galeries per representar la vostra competència d’una manera atractiva, eines analítiques i de màrqueting per correu electrònic, etc..
 • Eines de promoció. La plataforma permet als usuaris gestionar la configuració de SEO per promocionar contingut o pàgines particulars. A part de meta-títols i descripcions, podeu editar les previsualitzacions socials i indicar paraules clau de focus.
 • Plans assequibles. Com que pensem crear un lloc web d’empresa gratuïtament, Wix és la millor opció gràcies al seu pla gratuït. Et permet connectar el teu domini i inclou 500 d’amplada de banda i espai en disc. Si necessiteu més funcions i recursos, haureu de triar un paquet entre les ofertes de Wix Premium. El preu comença a partir de 13 dòlars al mes amb un domini ja inclòs, accés complet al mercat de widgets i plantilles.

Ara, mirem un aspecte i el procés de construcció des de dins.

Com crear un lloc web d’empresa mitjançant Wix

Després d’haver elaborat un pla per al nostre lloc web futur amb l’estructura i les eines de la pàgina que disposarà, podríem iniciar el procés de construcció. Si opteu per Wix, haureu de seguir els passos següents:

Pas 1. Registre

En primer lloc, cal iniciar la sessió. Com a creador de llocs web SaaS, Wix ofereix als usuaris que completin el procés de registre en línia. Escriviu el vostre correu electrònic i la contrasenya o inicieu la sessió mitjançant un compte de Google o Facebook. No cal descarregar cap programari. Introduïu el tauler de control en diversos clics.

Creador de llocs web de Wix: inicieu la sessió

Pas 2. Seleccioneu una plantilla

Un cop finalitzat el registre, el sistema us transferirà automàticament a la col·lecció de plantilles. Podeu anar a una determinada categoria o navegar per totes les opcions disponibles. Una altra manera és començar a crear el lloc web des del blanc o utilitzar Wix ADI per obtenir diverses opcions de disseny dissenyades per un algorisme d’Integrat..

Wix: seleccioneu el mètode de creació de llocs web

Pas 3. Afegir contingut

Estàs gairebé allà! És el moment d’afegir contingut als blocs que teniu al lloc web. Simplement copieu i enganxeu textos, pengeu imatges, ompliu la informació de contacte i la secció “Sobre nosaltres”, publiquem testimonis, pengeu fotos dels membres del vostre equip amb l’editor arrossegar i deixar anar..

Personalització del lloc web de Wix

Pas 4. Personalitzar el lloc

Wix Marketplace ofereix una selecció de widgets i serveis de tercers per integrar-los. Podeu triar qualsevol de la llista i obtenir-lo al vostre lloc. Inclouen analítiques i eines d’adquisició d’usuaris, galeries d’imatges, formularis de contacte i molt més.

Pas 5. Connecta el domini i passa en directe

Si ja teniu un nom de domini, podeu connectar-lo a la configuració des del tauler de control. Si no, la plataforma només ofereix subdominis personalitzats de manera predeterminada dins del seu paquet gratuït. Per tant, haurà de tenir-ne cura per separat o optar per plans premium Wix. Premeu el botó “publicar” i cerqueu el vostre lloc disponible en línia.

La línia de fons

Wix és encara la plataforma més ràpida i senzilla per crear un lloc web d’empresa de forma gratuïta. Porta totes les funcions necessàries per llançar un projecte totalment funcional i introduir el vostre negoci en línia. No cal que sigui un friki tècnic, mentre que el procés de construcció difícilment trigarà més d’un parell d’hores.

Tot i això, el seu pla gratuït no funcionarà per a empreses en creixement. Si necessiteu una solució més escalable, els plans de Wix Premium faran el truc amb l’accés eh a més amplada de banda i espai de disc, domini gratuït, accés a plantilles gratuïtes i al mercat de widgets. Els usuaris poden beneficiar-se d’un paquet complet d’opcions a només 13 dòlars mensuals per un pla Combo mentre que el paquet gratuït és una bona manera d’obtenir algunes habilitats d’edició i personalització. Feu-lo servir per provar l’estructura del vostre lloc web en condicions de la vida real.

Proveu Wix gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me