Com crear un lloc web de fotografia de forma gratuïta

Com crear un lloc web de fotografia de forma gratuïta


Per tant, teniu una excel·lent capacitat de càmera i la possibilitat de centrar-vos en els detalls. Malauradament, no en serveixen si no podeu mostrar els vostres talents a Internet. Per aquest motiu, l’única forma de reconeixement és crear un lloc web de fotografia de forma gratuïta en cas de finançament ajustat. Obtenir el vostre treball a les xarxes socials és bo, però no és suficient.

Una representació web forta és necessària no només per posar en relleu els vostres millors treballs, sinó també per cridar l’atenció dels possibles clients o col·legues amb els quals s’hi uneix. La bona notícia aquí és que construir un nou lloc des de zero pot trigar diverses hores tenint en compte que ja heu preparat contingut i fotos rellevants per mostrar-les.

Per què utilitzar Wix per crear un lloc web de fotògraf?

Constructor de llocs web Wix

Wix – és una eina perfecta per crear tants llocs web com vulgui, a cost zero. Ofereix un paquet de cost zero amb prou facilitats per començar amb un lloc web senzill i connectar el vostre domini. El programari disposa d’un ric conjunt de funcions a més d’un senzill procés d’edició.

Els motius principals per utilitzar Wix per a un lloc web de fotografia són els següents:

  • Plantilles confeccionades – no cal que creeu un lloc web nou des de zero. Seleccioneu qualsevol dels dissenys de resposta disponibles de la llista. Trieu la categoria que necessiteu (Wix també té temes de fotografia), afegiu textos, dades de contacte, mostres de fotos, testimonis i aneu en directe en pocs minuts. Aconseguireu gratuïtament un lloc web elegant i mòbil per a mòbils.
  • Galeries impressionants – Wix ofereix el seu Giny Pro Gallery per crear llistes sorprenents de fotos i imatges. Podeu escollir el format que necessiteu si serà una graella d’Instagram o un control lliscant d’amplada completa. A més, la funció inclou una protecció addicional per evitar que les vostres obres es descarreguin de tercers.
  • Mercat de Wix – Els usuaris poden triar qualsevol widget del mercat. Podeu integrar analítiques, definir calendaris d’esdeveniments, integrar serveis de reserva, integrar formularis de xat en viu i contactes, entre d’altres. El sistema proporciona total llibertat quant a la integració de serveis de tercers.
  • Reserves de Wix – una aplicació Wix personalitzada per gestionar esdeveniments, tallers, cites, conferències, etc. L’aplicació facilita l’organització de classes en grup, enviar notificacions i recordatoris per als participants, així com crear un entorn d’inici de sessió separat per als membres del grup i molt més..
  • Funció de blocs – creeu un bloc personalitzat amb només fer clic al quadre de comandament. Comparteix articles interessants i experiència de treball, condueix el trànsit al vostre lloc web, optimitza i promou el contingut perquè la pàgina web sigui més atractiva per als motors de cerca.

Com podeu veure, Wix us permet gestionar totes les tasques quan enllaceu un lloc de fotògraf des de zero. És possible que vulgueu provar algunes plataformes orientades a la cartera com Portafoli d’Adobe. Tot i això, requereixen habilitats tècniques i profundes en disseny i habilitats. El procés de construcció pot trigar unes hores i dies sense mencionar que, a més, caldrà comprar allotjament i registrar un nom de domini.

Proveu Wix gratis

Ara, mirem de prop el procés de construcció.

Com crear un lloc web de fotografia gratuïta mitjançant Wix

Seguiu aquesta guia pas a pas per personalitzar i desplegar el projecte en pocs minuts. No oblideu tenir contingut i imatges escrites per carregar-les al vostre costat.

Pas 1. Inicieu la sessió

La primera etapa és registrar-se. En cas contrari, no podreu fer ús de totes les funcions de Wix. El sistema ofereix diverses maneres de començar. El primer és similar al registre tradicional amb correu electrònic i contrasenya necessaris per iniciar la sessió. La segona manera és utilitzar qualsevol dels comptes de Google o Facebook existents. El sistema no requereix verificació instantània. Per tant, podeu estalviar temps i continuar endavant.

Creador de llocs web de Wix: inicieu la sessió

Pas 2. Cerqueu una plantilla

Com hem comentat abans, Wix té una categoria per a carteres i llocs de fotografia. Podeu seleccionar l’oferta per la plataforma o crear-ne un lloc web des de zero mitjançant la pàgina en blanc. La segona opció requereix una mica més de temps, ja que haureu d’afegir tots els blocs a vosaltres mateixos en lloc d’aconseguir un disseny preparat per afegir contingut i continuar en directe..

Plantilles de fotografia wix

Pas 3. Edita contingut

L’editor és molt fàcil. Ofereix la funcionalitat arrossega i deixa anar, cosa que significa que podeu copiar i enganxar la prova a les seccions de la pàgina. El sistema us permet editar paràmetres de SEO de base, títols de pàgines d’inici i descripcions, metaetiquetes d’altres pàgines. El procés no requereix habilitats especials mentre que afegir imatges a la galeria requereix passar els fitxers a la zona de la foto.

Editor de llocs de fotografia Wix

Pas 4. Afegir widgets

Si creeu un lloc nou en blanc, haureu d’afegir ginys com galeries o formularis de contacte manualment. Si opteu per un disseny preparat o WI ADI, ja tindreu totes les funcions necessàries integrades. Tanmateix, encara teniu l’oportunitat de connectar altres serveis en cas de necessitat, així com canviar el disseny en qualsevol moment.

Aplicacions de fotografia Wix

Pas 5. Connecta el domini i publica

Si teniu un domini registrat, només cal que el connecteu mitjançant la configuració general del lloc web al tauler. No oblideu de previsualitzar el vostre lloc amb un mode de previsualització (destaca les versions d’escriptori i mòbils), fer els canvis finals i prémer el botó “publicar”..

Tingueu en compte que si necessiteu funcionalitats addicionals, funcions de comerç electrònic, amplada de banda il·limitada o altres extres, haureu de pagar qualsevol dels plans premium de Wix, ja que un paquet gratuït és una mica limitat quant a instal·lacions. Wix Combo té un cost superior a 13 dòlars al mes. Ja ho inclou un domini gratuït durant un any a més de ginys, plantilles i altres opcions gratuïtes.

Funcions bàsiques del lloc web de fotografia

El conjunt de funcions dependrà de la manera que desitgeu utilitzar el vostre lloc. És un portafoli per mostrar algunes de les vostres millors obres? O voleu vendre fotos en línia? Ets una persona individual o representes un estudi fotogràfic? Serà una cartera d’una pàgina o un lloc web amb diverses pàgines?

Diguem-ne que ets un individu amb ganes de fer una bona presència en línia i compartir algunes de les millors fotos per cridar l’atenció del públic objectiu i trobar nous clients. Una situació típica per a autònoms i artistes independents. En aquest cas, potser haureu de tenir els següents elements in situ:

Pàgina inicial o secció sobre mi

La creació d’una pàgina d’inici separada és una bona idea en lloc de situar tots els blocs i elements a una sola pàgina. D’aconseguirà una navegació més ràpida i senzilla per als vostres clients sense necessitat de desplaçar-se cap a la secció que busquen.

Lloc web d'homenatge de la fotografia

La pàgina d’inici és una bona oportunitat per presentar-se com un professional provat. A més, pot impulsar el vostre lloc web en termes d’optimització de SEO. Els motors de cerca requereixen contingut textual per identificar qui sou. A més, podràs introduir tanta informació sobre tu mateix com sigui possible.

Portafoli o galeria

Aquesta secció és el nucli del vostre futur lloc web de fotografia. Els clients visitaran principalment aquest bloc per descobrir algunes de les vostres obres i imatges més impressionants per avaluar el nivell de qualificació. Les opcions són infinites. Serà una galeria d’estat dinàmic o d’estat, un control lliscant d’ample complet o qualsevol altra cosa?

Fototeca de Wix

La idea no és només cridar l’atenció, sinó que sigui senzill per al visitant navegar per les vostres fotos. Podeu ordenar-les per categories, per exemple, paisatges, imatges urbanes, retrats, etc. Assegureu-vos que la plataforma que trieu ofereix diverses opcions.

Testimonis

Tot i que probablement també busqueu una manera de guanyar algunes comissions, aquesta secció permet mostrar les opinions i les impressions dels clients després de treballar amb vosaltres. Incloeu alguns dels millors treballs que heu realitzat per als vostres clients anteriors, mostreu les seves recomanacions, aprofiteu la seva experiència prèvia per aconseguir que el vostre lloc web i els vostres serveis semblin més confiats..

Testimonis Wix

Dades de contacte

Una funció imprescindible per a cada lloc web de fotografia. És l’única manera perquè els clients us puguin atendre des del primer moment. No és necessari implementar aplicacions de reserva complicades que sovint es paguen. Podeu incloure algunes dades bàsiques com:

  • Correu electrònic.
  • Número de telèfon.
  • Enllaços als vostres comptes socials personals.

Assegureu-vos que mai deixeu aquesta secció en blanc.

Botons socials

Una altra característica vital sobretot per als fotògrafs. Amb un munt de contingut multimèdia, podeu aprofitar al màxim la integració de les xarxes socials permetent als visitants compartir algunes de les vostres obres que els agraden. Les imatges i les imatges segueixen sent el fil conductor quan es tracta de plataformes socials. Capta l’atenció de la comunitat en línia i crea un exèrcit de seguidors.

Funcions addicionals a buscar en un lloc web de fotografia

No és obligatori afegir alguns extres, tot i que poden ser útils quan necessiteu promocionar el vostre lloc. Al mateix temps, és possible que vulgueu vendre les vostres obres en algun moment de la vostra carrera professional. Aquí és possible que també necessiteu una funcionalitat addicional.

Aquí teniu el que podeu cercar:

  • Una funció de blogs – una manera fantàstica de promocionar el vostre contingut i de fer més eficaç el lloc web. Com a professional, podeu compartir la vostra experiència o experiència, alguns consells útils per a principiants, etc..
  • Funcions del comerç electrònic – connecteu els mètodes de pagament, creeu pàgines de productes per a les vostres imatges i afegiu botons “comprar” per comprimir la transacció automàticament. La funció no és gratuïta a totes les plataformes de creació de llocs web. Si ho necessiteu, no podreu crear un lloc web de fotografia de forma gratuïta.

La línia de fons

Encara us pregunteu com crear un lloc web de fotografia? Wix és la resposta a aquesta pregunta. Un creador de llocs web flexible ofereix solucions rendibles i ràpides per crear un lloc nou sense habilitats especials. Els usuaris també obtindran eines per comercialitzar i promocionar els seus llocs web, així com cridar l’atenció del públic amb fotografies, imatges i treballs anteriors representats de manera més impressionant..

Creeu un lloc web gratuïtament

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me