Com crear un lloc web de compres en línia

Com crear un lloc web de compres en línia


Si teniu previst vendre productes en línia, el primer que necessiteu és crear un lloc web de compres en línia. Una botiga digital obre nous horitzons al seu propietari. A més de la divulgació global i la capacitat de vendre serveis o productes a tot el món sense limitacions, també teniu accés a un conjunt avançat d’instruments de màrqueting i promoció..

Abans d’endinsar-vos en el món de les promocions de comerç electrònic, programes de fidelització i màrqueting de productes, heu de tenir una botiga en línia completament present. Mètodes moderns de creació de llocs web permetre als usuaris crear projectes de comerç electrònic des de zero sense habilitats especials. D’altra banda, el temps i els recursos necessaris per desplegar la botiga depenen de la tecnologia que trieu.

En aquest article, descriurem dues maneres principals de crear un lloc web de compres en línia des de zero, però primer hem d’identificar algunes de les funcions bàsiques que hauria de tenir.

10 funcions bàsiques del lloc web de compres en línia

Independentment de quina plataforma o programari utilitzeu per crear la vostra futura botiga digital, heu d’assegurar-vos que tindrà totes les funcions següents:

1. Sistema de gestió de productes

Si bé els blocs requereixen un potent editor de contingut per gestionar nombrosos articles, publicacions de blocs i categories, amb una botiga en línia, haureu de gestionar cadascun dels vostres productes. Assegureu-vos que una plataforma escollida us permeti afegir nous elements, editar descripcions i títols, definir preus, ordenar productes per categories, models, mides, etc..

Sistema de Gestió de Productes

La funció és vital no només per als propietaris de llocs web, sinó també per als clients. Ells tindran l’oportunitat de trobar el bé que necessiten més ràpidament, la qual cosa redueix en una taxa de conversió més alta. La idea és facilitar-los la identificació del producte que compleixi les seves expectatives.

2. Opcions de pagament

Com que el nínxol de comerç electrònic considera el processament de transaccions, heu de pensar en les passarel·les de pagament més populars per als vostres visitants. Com més alternatives tingui la vostra botiga, millor. No limiteu els vostres futurs compradors amb un o dos mètodes de pagament. Utilitzeu plataformes flexibles que proporcionin capacitats d’integració de tercers.

Opcions de pagament

3. Imatges d’alta qualitat

Les fotografies de productes d’alta qualitat tenen com a resultat una forta representació del producte. Utilitzeu imatges d’alta resolució i mostreu els vostres elements des de diferents angles. La idea és assegurar experiència de producte de la vida real per a les persones que compren en línia.

Que gaudeixin del sentit de la presència ara mateix. Una bona manera d’animar-los a completar la compra. Aquí és on poden ser útils les visions generals i les promocions dels productes de vídeo.

4. Bona actuació i resposta

Construir i mantenir una botiga digital requereix gran quantitat d’actius, sobretot si teniu previst afegir centenars de nous productes seguits de fotos, vídeos o descripcions. Assegureu-vos que la vostra plataforma de construcció tingui un motor potent mentre que l’allotjament gestionarà els picos i salts de trànsit durant les ofertes, descomptes, etc..

Rendiment de velocitat de la botiga en línia

Assegureu-vos que la velocitat del lloc sigui prou ràpida, ja que sembla una taxa crucial que reflecteix la satisfacció i les conversions dels clients. A més, la vostra botiga digital ha de ser mòbil. Gairebé la meitat de tots els usuaris fan compres en línia a través de les seves tauletes i telèfons intel·ligents. Estaria malament perdre aquell públic objectiu.

5. Seguretat del lloc web

Els compradors busquen una forma segura de comprar productes en línia. Per complir les seves expectatives, podeu implementar alguna cosa més que un certificat SSL. Una bona idea és utilitzar un tallafoc i protegir el vostre lloc contra el trànsit maliciós mentre que l’autenticació de dos factors sembla que sigui una capa de seguretat addicional.

6. Atenció al client

Amb l’objectiu d’establir una experiència de compres online perfecta, haureu de resoldre de tant en tant diferents problemes. Pot ser que alguns clients no estiguin satisfets amb la qualitat del producte, d’altres poden sol·licitar devolució o canvi. Assegureu-vos que proporcioneu eines suficients per contactar-vos i garanteixi una assistència instantània al client.

7. Informació de contacte

A part del servei d’atenció al client, una botiga en línia requereix una secció de contacte clara. Hauria de contenir totes les formes possibles de posar-se en contacte. Obre noves oportunitats no només per al vostre públic objectiu, sinó també per a possibles socis comercials, inversors, etc..

Dades de contacte

8. Testimonis

Incrementeu la vostra fiabilitat de la vostra botiga digital amb comentaris i testimonis de clients reals. Demaneu als compradors anteriors que comparteixin la seva opinió sobre el producte que han comprat. Farà que el vostre lloc web sembli més fiable i fiable.

Testimonis

9. Eines de SEO, Analytics i Promoció

Quan necessiteu promocionar la vostra botiga, assegureu-vos que disposeu d’eines de màrqueting suficients. Poden incloure programes de fidelització, cupons, codis promocionals i altres instruments per impulsar les vendes.

Shopify Analytics

Amb el creixement del trànsit, també necessitareu alguns serveis de mesurament, així com per fer un seguiment dels vostres compradors, de la seva demografia i d’altres mètriques crucials. La configuració de SEO us permetrà optimitzar les pàgines de productes i fer que la vostra botiga digital sigui més adequada per a SEO. Promoure articles, categories i pàgines separades mitjançant paraules clau, metaetiquetes, etc..

10. Funcions addicionals a buscar en un lloc web de compres en línia

Es poden implementar els complements següents exigents pel tipus de producte que vengueu. Tant si teniu una botiga petita com un enorme mercat en línia, potser també voldreu tenir:

 • Política de privacitat una secció que descriu la manera de reclamar devolucions, devolucions o bescanvis.
 • Mètodes d’enviament i termes explicats.
 • Botons de Mitjans socials per permetre als usuaris compartir opinions o pàgines de productes a Facebook o Instagram.
 • Opcions de productes relacionats per oferir més articles que fan referència a una categoria de producte determinada.

Ara cal trobar la plataforma final que ofereixi eines suficients per implementar tots els esmentats anteriorment. Els projectes de comerç electrònic semblen ser els més difícils en termes d’implementació i personalització.

Es requereixen habilitats tècniques avançades a menys que optiu per solucions preparades per utilitzar, com Shopify. Una altra manera és utilitzar WordPress CMS combinat amb el complement WooCommerce i la funcionalitat de comerç electrònic que ofereix. Vegem les dues opcions i com poden ajudar-los.

Com crear un lloc de compres en línia mitjançant Shopify

Shopify

Shopify – és una plataforma de creació de llocs web dissenyada especialment per a les necessitats de comerç electrònic. El principal avantatge del programari és que proporciona tot el necessari per implementar les funcions que hem comentat anteriorment. Des de programes de fidelització i configuració de SEO fins a un bon panell de control i sistema de gestió de productes: obteniu totes les funcions necessàries dins d’un paquet escollit.

La plataforma és força fàcil d’utilitzar. Afegint contingut i productes nous és senzill, a més de modificar títols i descripcions, crear col·leccions d’elements, crear pàgines i categories de productes nous, establir preus, etc. El sistema ofereix diverses plantilles de compres bàsiques amb widgets preinstal·lats, cosa que significa que no cal per codificar en absolut. Shopify utilitza les seves instal·lacions d’allotjament i garanteix un bon funcionament de la botiga, a més de SSL gratuït i altres mitjans de seguretat.

En conjunt, tenim una gran eina de creació de llocs web de comerç electrònic que requereix una mínima corba d’aprenentatge. Ara, anem al procés de creació de llocs web.

 1. Inicieu la sessió i trieu un pla. El procés de registre és molt ràpid. Tanmateix, haureu de triar un paquet de forma immediata amb la possibilitat de canviar de pla. La bona notícia és que cada pla té una prova gratuïta de 14 dies per provar les funcions del programari.
 2. Seleccioneu una plantilla. Tot i que Shopify no us aclapara amb una infinitat de temes, podeu triar entre una llista de 10 dissenys elegants i sensibles. Els geeks tècnics apreciaran l’accés HTML / CSS per implementar funcions, scripts, etc..
 3. Temes de compra

 4. Configura la teva botiga. Pot ser que l’edició de la botiga sembli una mica difícil començar. Tot i això, el quadre de control és força intuïtiu. Passat un temps, aprendràs a afegir productes, imatges, editar blocs a la pàgina, crear col·leccions de productes, establir preus, indicar productes rellevants, etc..
 5. Configuració de la botiga Shopify

 6. Botiga d’aplicacions Shopify conté widgets addicionals perquè la vostra botiga brilli en línia. Aquí podeu trobar des d’eines de promoció i màrqueting fins a instruments de recuperació de carretons, galeries d’imatges de productes, etc..
 7. Botiga d'aplicacions Shopify

 8. Connecteu un domini i aneu en directe. Shopify us permet connectar el vostre domini i registrar-lo al de la plataforma. Ara només cal publicar totes les pàgines del lloc web i anar en directe amb la vostra botiga.

El procés global és bastant fàcil tenint en compte que teniu totes les eines necessàries segons el pla escollit. El preu depèn del paquet i del nombre de productes que vulgueu vendre. Oscil·la entre els 29 dòlars / mes per una petita botiga i els 299 dòlars per a un mercat digital en creixement.

Prova a Shopify de forma gratuïta

Com crear un lloc de compres en línia mitjançant WooCommerce

WooCommerce

Quan diem “WooCommerce”, ens referim a un complement de comerç electrònic que s’utilitzarà amb WordPress. Quan diem “WordPress”, volem dir un CMS de codi obert utilitzat juntament amb Bluehost (el millor proveïdor d’allotjament optimitzat per a WP).

El connector mateix és una bona solució per a qualsevol botiga. Es presenta en una versió bàsica gratuïta per a projectes senzills. Els llocs web en creixement poden beneficiar-se d’extensions de pagament i funcions addicionals dissenyades per utilitzar-se juntament amb el connector.

Per crear una botiga en línia a escala completa amb WooCommerce, haureu de fer el següent:

 1. Registreu un domini i cerqueu un proveïdor d’allotjament. Penseu en el problema resolt gràcies a Bluehost. Els seus plans optimitzats pel WP inclouen integració de WordPress, accés a plantilles i ginys, actualitzacions de sistemes i complements, domini gratuït d’un any, etc..
 2. Tauler de control Bluehost

 3. Trieu un tema WP. WordPress compta amb milers de temes de comerç electrònic. La majoria són mòbils. Utilitzeu el mode de previsualització per comprovar el seu aspecte. Els usuaris poden beneficiar-se de plantilles gratuïtes o comprar dissenys premium segons els requisits de disseny.
 4. Temes de comerç electrònic de WordPress

 5. Instal·leu WooCommerce. Ara necessiteu instal·lar i activar el complement. Vés a la configuració del complement per ajustar el futur magatzem. Per completar l’etapa, només cal que seguiu els 5 senzills passos i indiqueu informació vital per a que funcioni un complement de configuració.
 6. Editor de productes de WooCommerce

 7. Afegiu productes i editeu contingut. Ara podeu afegir nous productes, definir descripcions i títols, treballar amb la pàgina de producte SEO, etc.

L’inconvenient clau aquí és que els usuaris hauran de fer la major part del treball manualment. D’altra banda, un bon nivell d’habilitats tècniques ens serà útil en referències a l’optimització del lloc web. A més, els usuaris poden integrar milers de serveis de tercers mitjançant passarel·les de pagament als mètodes d’enviament.

Al mateix temps, utilitzar aquest mètode és més barat, tot i que algunes extensions poden costar-te centenars de dòlars, i també temes premium de WordPress.

Proveu amb WooCommerce Now

La línia de fons

Triar entre Shopify i WooCommerce depèn de la mida de la botiga digital, del nombre de productes que vulgueu vendre i de les funcions addicionals que busqueu..

Shopify és una solució de comerç electrònic exclusiva amb tot el que necessiteu en els seus plans. Tot i que el procés d’edició no és tan fàcil com alguns poden esperar, el sistema us permet construir un lloc web de compres en línia totalment funcional en hores sense costos ni manipulacions addicionals..

WooCommerce s’assembla més a un complement més que a una solució de comerç electrònic automatitzat. Vol dir que necessitareu altres mitjans per donar vida al vostre projecte. També poden ser útils habilitats tècniques addicionals. Tot i això, les coses resulten molt més fàcils quan s’utilitza WooCommerce emparellat amb WordPress i Bluehost. És tu qui decideixes, quina manera de triar.

Crea una botiga en línia ara

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me