Com crear un lloc web comunitari

Hi ha molts creadors de llocs web que permeten crear blocs amb un rang d’eficàcia divers. Malauradament, només hi ha uns quants serveis que funcionen molt bé per al desenvolupament de fòrums. Quan es tracta de sistemes que es poden utilitzar amb èxit ambdós propòsits alhora, es poden comptar amb dits.


L’èxit de creació de llocs web comunitaris depèn molt de l’elecció correcta d’un creador de llocs web, de les vostres habilitats i de la tasca que heu configurat. Dit d’una altra manera, heu d’entendre el bé que imagineu un futur lloc web i si la vostra taxa d’experiència és suficient per completar la tasca.

Així, el procés es pot simplificar de dues maneres – escollint el dret creador de llocs web de la comunitat i entenent el que espereu del vostre lloc web per tal que pugui atreure i retenir el públic.

Ja hem escrit sobre els serveis més adequats per crear blocs i fòrums. Ja és hora de debatre el problema des del punt de vista de la idea i els requisits tècnics. Cal definir amb què s’ha de començar, com seguir treballant en un lloc web i com augmentar l’eficàcia d’un projecte ja preparat..

Subdividim el procés en tres etapes. Es tracta de l’elecció d’una plantilla i creació de disseny, configuració de blocs / fòrums, estratègia de promoció.

1. Creació del disseny

Els serveis nínxols inclouen conjunts de plantilles temàtiques. Generalment, no és força obligatori seleccionar el disseny, que funcionarà perfectament per a la creació de blocs o fòrums. Això és força convencional, ja que sempre podreu afegir un fòrum o un bloc a una pàgina web i configurar-ne el disseny, que pot arribar al vostre ambient nínxol..

Els blocs i fòrums són llocs web, que es tracten de llegir publicacions. Per això, el més important és crear un entorn de lectura còmode.

El disseny ha de ser agradable, però aquest és un factor secundari en comparació amb la part de contingut. No hi són admissibles colors psicodèlics, abundància de tipus de lletra, experiments amb l’estructura i altres qüestions similars.

Disseny calmant combinat amb colors blau, blanc, gris, marró, negre i, potser, verd i taronja permetrà crear un fons adequat. El nombre de colors que heu d’utilitzar no hauria de superar els 3 o 4. Els elements clau són els tipus de lletra. Només heu de triar dues variants adequades per a títols i paràgrafs, no més.

El disseny de publicacions també importa molt, ja que és un element important del lloc web.

És millor utilitzar fons blanc o gris clar per a un text i lletres negres o de color blau fosc. Aquestes són les combinacions verificades.

 • Les lletres no han de ser minúscules, mentre que els paràgrafs no han de ser llargs.
 • Afegiu imatges o vídeos als blocs de text, si cal.

El disseny i la llegibilitat de les publicacions és la targeta de visita del vostre bloc.

Editor de blocs de Wix

Quan es tracta de fòrums, el disseny importa molt, ja que és gairebé inadvertit. En canvi, és crucial escollir colors agradables combinats amb elements de disseny rars i seccions de discussió còmodes. No necessiteu embelliments addicionals, ja que la majoria de les persones visiten fòrums amb finalitats de comunicació i lectura. Només necessiteu 2 colors, 2 tipus de lletra, fons clar i estructura informativa de les branques.

Tanmateix, és molt més senzill utilitzar un plantilla preparada amb una paleta de colors adequada, combinació de blocs, tipus de lletra i altres elements que funcionin bé per a la vostra idea. Per regla general, els dissenyadors de nínxol segueixen gairebé els mateixos propòsits que acabem de mencionar. Per tant, no hi ha cap necessitat de preocupar-se molt del procés de creació de pàgines web; només has d’obtenir una variant preparada i començar a publicar publicacions.

2. Configuració del bloc i del fòrum

El que més importa aquí és l’estructura i la disposició del feed.

 • El nombre de materials que es mostren en una pàgina també afecta la comoditat de la percepció dels usuaris. 8-10 publicacions seran suficients.
 • L’opció de filtre de cerca també és una característica imprescindible.
 • Cada publicació hauria de tenir una imatge del títol que s’adhereixi al tema.
 • Feu servir les valoracions, el nombre de visualitzacions de publicacions i altres comptadors.

A molts usuaris els interessa generalment, ja que són els principals indicadors de la popularitat de la publicació. També s’han d’activar atributs estàndard com una data, nom d’autor, etc.. Això pot ser útil per a molts lectors que vulguin veure la data de publicació de la publicació i trobar altres publicacions amb el nom de l’autor, etc..

No té cap sentit carregar un feed de blocs amb diversos conjunts d’enllaços a barres laterals, cosa que complica el disseny amb un disseny complex i posicionament no simètric dels blocs de previsualització de la publicació, una capçalera massiva amb presentació de diapositives, botons i altres elements, que afecten la percepció de l’usuari. d’una pàgina web.

És bo ser imprevisible aquí en el sentit positiu d’aquesta paraula. Un usuari només ha de visitar un bloc, seleccionar fàcilment una publicació interessant i començar a llegir-la. Això és.

Configuració del fòrum Wix

Quan es tracta d’un fòrum, tot és molt més senzill. Només hauria d’estar disponible. Per regla general, aquests llocs web es mostren com a addicions al bloc, ja que el nombre de persones que creen fòrums separats es redueix gradualment actualment.

 • Afegiu el nombre necessari de seccions i categories de nínxol.
 • Configura els drets d’accés, l’opció de visualització de subcategories i les notificacions de resposta de post.

També és desitjable portar temes populars a la part superior de la llista, afegir indicadors de la vista de la publicació, l’estat dels usuaris i altres comptadors per garantir una millor claredat de la informació..

3. Promoció

A banda dels mètodes evidents com omplir metaetiquetes del lloc web, pàgines i materials separats, configuració d’analítiques, ajust d’URLs i 404 pàgines pròpies per a les persones, hauríeu de tenir cura de la integració de qualitat del vostre lloc web de la comunitat amb altres serveis socials..

Els botons per compartir / com han d’estar disponibles a tot arreu, on hi ha tal necessitat. Creeu comptes de xarxa social i connecteu-los al vostre lloc web. Com més enllaços de nínxol al seu lloc web aconsegueixi obtenir, millor.

La qualitat, la quantitat i el volum mitjà de publicacions són molt importants. Quan publiqueu la següent publicació interessant, no us oblideu d’omplir-la amb paraules clau, però tampoc us obsessiveu massa. Proveu per afegir imatges més adequades i no us oblideu de la llegibilitat i el volum d’articles: les publicacions que continguin més de 800 paraules funcionen millor per als motors de cerca. Fins i tot podeu contractar autors per promocionar un projecte més ràpid, si voleu obtenir ingressos després.

De vegades també té sentit deixar als visitants publicar les seves publicacions. El contingut addicional del lloc (que també és gratuït, per cert) serà útil per al vostre fòrum. No oblideu moderar aquests articles, però, ja que s’haurien d’evitar publicacions horribles i sense sentit. És més senzill promocionar un bloc d’equip, però hauràs d’implicar els autors d’alguna manera. És poc probable que algú accepte d’escriure per a tu des del primer moment.

Linia inferior

El principal factor d’èxit d’un lloc web de la comunitat és el vostre propi compromís amb la seva gestió. No té sentit llançar un bloc sobre l’extracció de petroli a Alaska només perquè sembla que aquest nínxol sigui una perspectiva.

Les teves pròpies aficions han de ser la base d’un projecte, ja sigui pesca, col·lecció, arts, nínxol legal, viatges, reparació de cotxes d’època, modelatge d’argila i què no. Hauríeu de ser obligatòriament competents en el lloc.

El tema, la qualitat del contingut i la quantitat d’usuaris que poden ser atrets pel vostre projecte són molt importants per als llocs web de la comunitat. La creació de blocs o fòrums amb un creador de llocs web és una tasca tècnicament senzilla. És així, quan no us heu de centrar en el disseny ni en sorprendre als usuaris amb estratègies de màrqueting, intentant vendre alguna cosa des del primer moment..

El seu compromís personal amb el procés i les xarxes socials són els principals factors d’èxit aquí. Això és el que fas per les persones i per plaer propi. Simplement escriviu publicacions i compartiu-lo al web. Això és.

Inicieu un lloc web de la comunitat

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map