Com contractar un expert professional en Wix

Com contractar un expert professional en Wix


Construir un nou lloc web des de zero sense suport professional va ser un repte fa una dècada. Probablement necessitaríeu un equip de codificadors, dissenyadors gràfics i web, provadors i altres especialistes per entrar en línia amb un projecte sòlid. El procés de desenvolupament va durar setmanes i mesos i va costar una fortuna.

El creador de llocs web Wix va ser dissenyat per facilitar les coses. La idea inicial era ajudar els novells sense habilitats de codificació a crear els seus propis llocs sense assistència a costos mínims. La plataforma ha acabat convertint-se en un dels el més popular i les eines més senzilles d’arrossegar i deixar anar preus assequibles. Tot i que l’ús del programari no és una coeteria, alguns usuaris poden necessitar encara un expert per assegurar l’èxit del projecte futur, així com les capacitats de promoció.

Aquesta vegada parlarem de com triar un expert de Wix quan pugueu necessitar-lo i quant poden costar els serveis.

Quin tipus d’expert Wix necessiteu?

El primer que heu de fer és adonar-vos de quin tipus d’expert realment necessiteu. Depèn dels objectius futurs si heu de crear un lloc nou des de zero, creeu alguns elements gràfics addicionals per a un lloc web que ja existeix, configurar el lloc web de SEO o personalitzar algunes de les pàgines amb accés a HTML / CSS.

Dividim tots els experts de Wix en tres grans categories. Per descomptat, hi pot haver algunes excepcions en funció dels vostres objectius. Com a mínim, tindreu clar que heu de buscar.

1. Dissenyadors gràfics

Aquests experts estan especialitzats principalment en la creació d’elements gràfics i imatges per al vostre lloc web. Et poden ajudar amb un logotip, pancartes publicitàries, etc. contractar-los en cas que necessiteu icones personalitzades per destacar alguns dels vostres serveis o funcions. Els dissenyadors gràfics us poden ajudar a crear un lloc web preferit, etc..

Tingueu en compte que els experts no s’ocupen mai de la codificació. A més, no tenen prou habilitats de programació per personalitzar les pàgines existents per crear un nou lloc web des de zero. D’altra banda, si teniu un negoci en línia creixent o una botiga digital, en algun moment, necessitareu els serveis que els dissenyadors gràfics ofereixen. Podeu crear un formulari emergent o de contacte impressionant i exclusiu per a vosaltres, incloure una capçalera elegant que compleixi la dimensió personalitzada, millorar la usabilitat general del lloc web amb alguns elements de disseny de moda.

2. Codificadors i programadors

Aquests experts us podran ser útils sempre que hàgiu de superar les plantilles de Wix personalitzades o voleu desenvolupar un giny exclusiu que no es pot trobar a Wix App Market. En aquest cas, necessitareu experts que sàpiguen treballar dins de la web Corvid de Wix plataforma de desenvolupament que sembla un entorn integral complet.

Corvid proporciona als desenvolupadors un accés a diverses eines de codificació font i editors per modificar els elements de disseny de la interfície d’usuari del lloc web i per mantenir la flexibilitat del codi. Els desenvolupadors tindran accés a l’API de Corvid per millorar el màrqueting i el rendiment de SEO del lloc web, crear pàgines dinàmiques, integrar instruments de promoció, etc..

3. Dissenyadors web

Aquests experts combinen les previsualitzacions dues competències. Són bons codificadors, coneixen llenguatges de programació i tenen capacitats de disseny. Els dissenyadors web tenen prou experiència per crear un disseny de pàgina web complet per a vostè, com alguns dels seus elements, com ara un formulari de reserva o un formulari de reserva calculadora del lloc web. Saben codificar, encara que Wix no requereix aquestes habilitats en la majoria dels casos.

Els dissenyadors de llocs web solen cobrar més en comparació amb els dissenyadors gràfics i els desenvolupadors. D’altra banda, per contractar-los, obté una solució integral en un moment sempre que necessiti assistència professional. Al mateix temps, els clients haurien d’estar segurs al 100%, un candidat s’encarregarà de la tasca. Dit d’una altra manera, cal saber on buscar els experts més professionals i amb experiència i com comprovar el seu nivell d’expertesa.

Hubs per buscar experts de Wix

El lloc web global està ple de mercats i hubs independents per buscar un especialista en Wix. La comprovació de tots els trigarà molt, mentre que el vostre projecte truca per a una implementació ràpida. Aquí trobareu alguns dels millors llocs per buscar un expert en Wix. Poden diferir en els preus, però podeu trobar-ne el que compleixi el vostre pressupost.

Wix Arena

Si heu triat la plataforma Wix per construir un lloc web i necessiteu assistència professional, Wix Arena hauria de ser el primer lloc per buscar un especialista. Introdueix un gran grup de dissenyadors i desenvolupadors web especialitzats en creadors de llocs web Wix. S’han demostrat que són experts en utilitzar l’eina i poden gestionar qualsevol tasca des de la creació de nous llocs de qualsevol tipus fins al disseny de plantilles personalitzades, configuració de funcions, integració, etc..

Experts Wix Arena

Especialistes: el mercat té més de 100 experts dedicats al disseny web d’arreu del món. Us poden ajudar en el disseny web, producció de contingut, SEO i màrqueting, configuració de dominis i llocs web, crear un lloc nou o canviar-ne l’existent.

Com funciona: L’únic que necessiteu és iniciar la sessió al vostre compte Wix i anar a Wix Arena. A continuació, heu d’indicar els vostres objectius i el tipus de serveis que necessiteu. En la següent etapa, podeu triar entre experts locals o mundials. Si acabeu, accedireu a la llista d’exercicis de Wix juntament amb les seves carteres i tarifes. Heu de tenir en compte que Wix no regula la política de preus. Cada especialista estableix les seves pròpies tarifes.

Cost del servei: el mercat té una característica senzilla que permet als usuaris triar el pressupost que necessiten. El cost comença des de 500 dòlars i pot arribar a superar els 3000 dòlars, segons el tipus de servei que necessiteu.

Plataformes autònomes

Tot i que no tothom es pot permetre optar per especialistes de Wix Arena, considerant el preu, els mercats i fòrums independents poden ser una solució més rendible. Podeu visitar llocs web com Treball superior i busqueu allà experts de Wix. La diferència principal és que mai ningú garantirà el nivell d’expertesa.

Experts experts Wix

Especialistes: plataformes com Upwork introdueixen experts en diversos camps. Aquí podeu trobar un dissenyador web o gràfic, codificadors, provadors, programadors, etc..

Com funciona: El sistema disposa d’un sistema de navegació senzill per ordenar especialistes per categories, tarifes o altres paràmetres. Hi trobareu una breu introducció sobre cada candidat a més d’enllaços de cartera. Pots mirar un perfil i decidir si un candidat li convé bé. Si ho fa, simplement feu clic al botó “contacte” i poseu-vos en contacte per parlar de detalls.

Cost del servei: el preu depèn del nivell d’expertesa. Si bé els autònoms amb menys experiència poden cobrar de 20 a 45 dòlars per hora, els gurús dedicats solen costar entre 80 i 150 dòlars per hora. A més, heu de tenir en compte que alguns mercats autònoms cobren taxes pels seus serveis.

Agències de desenvolupament web de cicle complet

L’última i probablement la manera més senzilla és anar en línia i buscar una empresa de desenvolupament especialitzada de Wix. Trobareu diversos llocs web i empreses de desenvolupament. Tots prometen serveis fantàstics, tot i que el seu preu pot ser massa alt. El principal avantatge és que les empreses de bona reputació ofereixen mètodes àgils, cosa que significa que sempre esteu conscients del que s’ha fet des del prototipat fins a la prova i el desplegament A \ B. És a dir, seguiu tot el procés de construcció juntament amb els desenvolupadors amb la possibilitat de fer canvis i modificacions.

Especialistes: una agència de cicle complet significa un conjunt d’experts que comencen des de dissenyadors i codificadors fins a programadors, comercialitzadors, provadors, gestors personals, etc. per implementar.

Cost del servei: contractar desenvolupadors professionals és un repte per a la cartera. Per regla general, ofereixen serveis empaquetats que costen entre 2000 i 5.000 dòlars, depenent de la complexitat del projecte. Una bona notícia és que el preu inclou normalment depuració, manteniment i suport després del desplegament.

Consells per comprovar el nivell d’expertesa

Wix és un dels més potents i no obstant això fàcil d’usar constructors de llocs web. Tanmateix, potser necessiteu assistència professional en algun moment de la seva vida i evolució del lloc web. Si bé la plataforma estava dissenyada principalment per a principiants i principiants, és difícil definir el nivell d’expertesa d’un candidat en particular. Cal tenir en compte diversos aspectes vitals des del valor raonable fins a la cartera, experiència, creativitat, etc..

1. Exclusivitat i creativitat

No és gaire bona idea optar per un dissenyador web a causa d’anys d’experiència. Cal estar 100% segur, és capaç d’establir un enfocament estètic i innovador de tasques mundanes. Se suposa que un expert tingui un regal natural a l’hora de posar formes, colors i codis junts. La cartera no sempre diu veritat sobre el candidat. No dubteu en aprendre el següent:

 • Anys d’Experiència.
 • Educació i universitat.
 • Projectes anteriors d’agències.
 • Fonts d’inspiració.
 • Enfocaments en realitzar una tasca.
 • Experiència en treballar amb Wix.

2. Competència digital

Els temps de Photoshop són gairebé desapareguts, mentre que apareix un nou programari de moda i avançat al web. Com més eines un dissenyador web pugui utilitzar millor per al vostre lloc web. El domini del programari pot ser el factor clau. No dubteu a fer preguntes sobre:

 • Programes i programes utilitzats pel candidat.
 • El nombre de projectes Wix finalitzats amb èxit.

3. Nivell de productivitat

Tots els usuaris busquen una persona capaç de complir els terminis i fer un nivell de fiabilitat digne. L’eficiència és el tema que tots busquem. Un expert Wix perfecte hauria de ser capaç de:

 • Gestiona diversos projectes alhora.
 • Feu un seguiment del temps i compliu els terminis.
 • Proporcioneu mitjans suficients perquè els clients puguin mantenir-se en contacte.

En alguns casos, també podeu negociar els termes de màrqueting i dret per evitar violacions de drets d’autor en cas que el vostre lloc web sigui realment únic i impressionant..

La línia de fons

Els experts de Wix us poden ajudar a crear un lloc nou des de zero A més d’actualitzar pàgines ja existents, crear nous elements, etc. Heu d’estar segurs al 100% de veritat que necessiteu aquesta assistència. Si és així, hi ha diverses maneres senzilles de trobar un bon professional al vostre pressupost.

Un camí per trobar un expert de Wix pot ser desconcertant tret que utilitzeu algunes fonts provades com el Wix Arena. El resultat del treball dels experts dependrà totalment de la seva qualificació. Optar per centres autònoms pot ser una solució més barata. D’altra banda, ningú no garantirà prou nivell d’expertesa. La contractació d’agències de desenvolupament web de cicle complet és adequada per a aquells amb pressupostos il·limitats. Tanmateix, en aquest cas hauríeu d’estar a punt de pagar per totes les actualitzacions o modificacions addicionals. A més, fins i tot petits canvis poden prendre molt de temps.

El Wix Arena sembla una opció millor entre totes les variants disponibles, ja que tots els especialistes tenen experiència en treballar amb la plataforma i són capaços de realitzar diverses tasques, des de la creació de llocs web clàssics fins a solucions avançades de personalització.

Contracteu un expert Wix ara

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me