Com contractar algú per construir un lloc web

Com contractar algú per construir un lloc web


L’elecció del desenvolupador adequat per al vostre futur lloc web és un procés dur. Conté tants factors a considerar. Serà autònom o agència? Quant costarà el projecte? Com trobar un especialista de confiança? És millor gestionar el procés de construcció mitjançant constructors de llocs web?

Per respondre a aquestes preguntes, cal conèixer de forma clara els objectius i els objectius clau del projecte.

És fonamental definir l’estructura, el menú i les funcions de les pàgines que voleu tenir al vostre lloc. Tant si serà un bloc, una botiga digital o el lloc web d’una empresa.

Com contractar & Quant paga algú per crear un lloc web:

 1. Decidiu qui necessiteu
 2. Com trobar un desenvolupador web de confiança?
 3. Quant costa?
 4. Contractar un desenvolupador i creador de llocs web
 5. Linia inferior

Després d’aclarir totes les implementacions que necessiteu, serà més fàcil triar un desenvolupador web adequat. Consulteu la nostra guia detallada sobre com triar algú per construir un lloc web.

1. Decidiu de qui necessiteu

És possible que hàgiu de crear un lloc web des de zero o només feu algunes modificacions a un lloc ja existent. Per aquesta raó, heu de pensar acuradament sobre qui realment heu de gestionar la tasca.

Dissenyadors web i desenvolupadors web

La majoria dels novells no veuen la diferència entre dissenyadors i desenvolupadors. És un primer error habitual que cal evitar. Aclarirem la diferència:

 • Un dissenyador – es tracta principalment d’una persona que personalitza l’aparició del lloc. Ell o ella s’ocupen de crear icones, botons, imatges i altres elements per a la pàgina. Funcionen amb diferents editors gràfics i programes de disseny;
 • Un desenvolupador – és la persona que s’ocupa de la implementació del lloc web. Escriu codis, guions d’anuncis, edita fitxers del lloc, així com treballa amb altres instruments relacionats amb el desenvolupament web.

Mentre que les tecnologies web evolucionen, cada vegada són més els dissenyadors web que també participen en el procés d’implementació. Un dissenyador web combina en realitat les funcions de desenvolupador i dissenyador tradicional amb experiència en HTML, CSS i alguns altres llenguatges de programació.

Especialista a temps complet vs Freelancer

Ara, quan sabeu qui necessiteu realitzar la tasca, és hora de decidir on heu de buscar un desenvolupador web. Tant si serà independent com a especialista a temps complet o una agència de desenvolupament de cicle complet. L’elecció dependria totalment dels detalls del projecte:

 • Autònoms – semblen ser una opció millor en cas que només necessiteu algunes modificacions lleus. Les dues parts poden negociar el temps i les ofertes amb antelació. Els autònoms també poden resultar útils en cas que necessiteu el dia a dia amb el pas del temps;
 • Especialistes a temps complet – són una bona opció si necessiteu gestionar constantment canvis i millores al vostre lloc web. Té sentit si voleu que algú s’ocupi del projecte de manera constant. Generalment es refereix a alguns llocs web complicats que demanen moltes obres manuals (enormes portals de notícies, fòrums, etc.);
 • Agències de cicle complet – aquesta opció és la millor aposta per a les persones que necessiten serveis de cicle complet des de la creació i manteniment del lloc web fins a produir continguts favorables al SEO, promocionar el lloc, etc. Les agències solen tenir un grup d’experts en diferents àmbits que formen codificadors i dissenyadors per a redactors. , promotors i venedors.

La vostra elecció afectarà el cost del projecte. Els desenvolupadors i agències a temps complet solen cobrar més en comparació amb els autònoms. Sempre és millor planificar el vostre àmbit de treball prèviament per complir amb el pressupost.

2. Com trobar un desenvolupador web de confiança?

La Web Global es reserva molt espai per buscar algú que crei un lloc web per a vosaltres. Els usuaris poden comprovar si hi ha algunes xarxes freelance més importants UpWork i Fiverr o consulteu la llista d’empreses i agències locals. Tot i que difícilment s’enfrontaria a problemes en trobar un executiu, la majoria de la gent no defineix un especialista de confiança d’un aficionat.

Desenvolupadors experimentats i amateurs

 • Especialistes amb experiència – treballen més de pressa amb mínims errors. Dóna lloc a menys depuració i menors costos. En canvi, cobren tarifes més elevades;
 • Aficionats – malgrat les taxes més baixes, els desenvolupadors sense experiència dediquen més temps a solucionar errors i corregir errors. El seu treball requereix revisions addicionals, que redunden en més hores.

A alguns els costa obtenir un professional provat. Per aquesta raó, vam realitzar a llista de preguntes que us ajudaran a triar un desenvolupador web amb experiència a més d’estalviar temps i diners:

 1. Quin és el cost del projecte inclusiu? Assegureu-vos que les condicions de col·laboració siguin clares sense despeses ocultes. Heu d’entendre clarament què pagueu i què obteniu per aquests diners.
 2. Quant de temps trigarà el procés? Un desenvolupador amb experiència sempre tindrà en compte possibles ocasions imprevisibles. Poden provocar retards. Per aquest motiu, és vital una estimació precisa del temps.
 3. Què inclou el preu? Esbrineu si el preu ja inclou tant el disseny com el desenvolupament, així que no necessito contractar més especialistes.
 4. Qui treballarà en el projecte? Si opteu per una agència, és millor revisar la llista de tots els especialistes que treballaran al lloc web. Per assegurar-se que tenen prou habilitats per gestionar el projecte.
 5. Demaneu la cartera. No importa si contracteu un autònom o un especialista a temps complet. Demaneu-los sempre que mostrin la seva cartera. És possible que trobeu llocs web propers al vostre projecte. Significa que l’especialista, certament, gestionarà.
 6. Preguntar sobre el tipus CMS. Vostè és el que pot procedir a la realització de treballs manuals més importants del lloc web. Assegureu-vos d’entendre com funciona el sistema. De vegades depèn de tu quin CMS utilitzar. A més, les agències de renom ofereixen cursos de formació especial i guies CMS.

No oblideu comprovar la reputació al web llegint testimonis i ressenyes de clients anteriors.

3. Quant costa?

Ja és hora que arribem a xifres i xifres. El primer que cal esbrinar és si pagueu una quota fixa o una tarifa per hora. Els dos tipus de pagaments presenten alguns errors i errades. Oferim una forma senzilla de pensar en l’estructura que s’adapti millor:

 • Paisatge horari – El millor per a petits projectes que no triguen més d’una setmana. L’estructura considera la contractació d’un autònom;
 • Preu fix – És bo per a llocs web complicats i complicats que triguen diversos mesos a desenvolupar-se. L’estructura considera la contractació d’una agència de cicle complet amb totes les accions incloses en el preu.

NOTA: tingueu en compte que els costos de construcció del lloc web són individuals. Depenen de nombrosos factors com la complexitat, les tecnologies de construcció web, els terminis de temps, entre d’altres. Tenir un model clar del projecte us permetrà estimar com a mínim el preu mitjà del lloc.

Factors que influeixen en els costos del lloc web

Comproveu la llista de factors que determinen el cost final del procés de creació del lloc web:

 • Contractar un autònom per construir un lloc web de complexitat mitjana – al voltant de 2.500 dòlars per cada lloc. El preu mínim per a una cartera professional o una botiga en línia senzilla pot començar des de 1.000 dòlars i pujar fins a 3.000 dòlars per setmana segons els components i les característiques que necessiteu.
 • Contractar una agència per construir un lloc web de complexitat mitjana – fins a 50.000 dòlars. El preu mínim del lloc web d’una empresa comença des de 10.000 dòlars. Si necessiteu serveis de cicle complet com SEO, Manteniment & Assistència, preparador per pagar fins a 50.000 dòlars.

Tenint en compte aquestes tarifes, gestionar el procés de creació de llocs web sembla una solució més rendible. A més, els constructors de llocs web faciliten la seva gestió amb llocs de qualsevol tipus i complexitat sense habilitats especials. Difícilment costarà més de 80 dòlars per any!

4. Contractar a un desenvolupador i creador de llocs web

Els creadors de llocs web són una solució més ràpida i rendible per crear formularis de llocs. Estalvien el nostre temps i faciliten la gestió del vostre projecte sense implicar tercers. Són més econòmics i fàcils d’utilitzar.

Si bé contracteu un desenvolupador web pot trigar uns mesos a completar el projecte, el programari en línia requereix 2-3 hores per crear i publicar un lloc web llest per al seu ús.. Hem destacat algunes de les plataformes més assequibles i populars.

Wix: el millor creador de llocs web per arrossegar i deixar anar

WIX: el millor creador de llocs web per arrossegar i deixar anar

Wix – és un instrument de creació de llocs web flexible per gestionar el desenvolupament de diferents tipus de llocs web. És bo per a petites empreses i llocs de l’empresa, així com per a blogs professionals i petites botigues digitals. Un usuari ni tan sols ha d’afrontar la codificació ni la programació. Els principals beneficis són:

 • Editor senzill – Wix ofereix una intuïtiva funció arrossegar i deixar anar per afegir i gestionar el contingut del lloc web;
 • WI ADI – la plataforma basada en AI que construeix llocs web en pocs minuts. L’usuari només ha d’indicar algunes funcions del projecte, així com triar el nínxol comercial i respondre a diverses preguntes addicionals. El sistema processarà respostes i oferirà una disposició del lloc preparada per utilitzar amb funcions, widgets, blocs de llocs web i seccions que ja es poden integrar;
 • Plantilles per a mòbils – una selecció de temes professionals inclou nombroses categories de plantilles que funcionen igualment bé en diversos dispositius mòbils;
 • Wix App Market – la sala de jocs ofereix nombrosos widgets i complements gratuïts per a una millor flexibilitat del lloc web;
 • Funció de comerç electrònic – Wix aporta un conjunt d’eines de comerç electrònic per a petites empreses i botigues digitals.

Els que no necessiten llocs web complicats es beneficiaran del pla Combo. Comença en 8,5 dòlars al mes. Tanmateix, podeu estalviar fins a un 5% i pagar amb dos anys d’antelació. Només us costarà 8 dòlars al mes, incloent hosting i nom de domini gratuït. Obteniu més informació sobre les opcions de pagament de Wix a aquesta investigació.

Wix té la seva pròpia piscina d’experts disponibles per al seu lloguer. Els usuaris poden trobar-los a part Plataforma Wix Arena. És un mercat digital amb centenars d’especialistes en el camp del disseny i la programació web especialment per a projectes alimentats per Wix. Us ajudaran a personalitzar el lloc ja existent i a dissenyar-ne un de nou des de fora. Els usuaris poden consultar els perfils d’experts que inclouen carteres, el nombre de projectes realitzats, els guanys dels clients i les classificacions d’estrelles.

Proveu Wix gratis

Shopify: la millor plataforma de comerç electrònic per començar a vendre en línia

Shopify: la millor plataforma de comerç electrònic per començar a vendre en línia

Shopify: és el líder demostrat en el nínxol de desenvolupament de botigues digitals. La plataforma permet als principiants i professionals crear botigues webs de qualsevol mida, des de petites botigues fins a mercats mundials en creixement. Compta amb un editor intuïtiu amb funcions WYSIWYG, a més de plantilles de resposta fantàstiques, eines avançades de gestió de productes i inventaris, instruments de promoció i màrqueting, etc..

 • Gestió avançada de productes – gestionar els vostres productes i inventaris formant un quadre de comandament únic. L’editor té una funcionalitat senzilla per afegir nous productes, crear categories de productes, col·leccions i catàlegs, establir monedes, integrar diverses passarel·les de pagament, etc..
 • Tecnologia de magatzem 3D – representa els teus productes de la manera més atractiva. Carregueu imatges que garanteixin el sentit de la presència que permet als clients observar les característiques i els avantatges de l’element.
 • Màrqueting i Promoció – crear llocs amb eines de màrqueting integrat. Creeu la vostra llista de correu, incorporeu formularis d’adquisició d’usuaris, inicieu programes de fidelització, compartiu codis promocionals i cupons, publiqueu vendes estacionals i molt més.
 • Informes generats – el sistema disposa d’eines d’anàlisi i d’informació integrades per fer el seguiment de les vendes, destacar els productes amb més èxit i els principals canals de trànsit. Els informes contenen informació detallada sobre campanyes publicitàries per supervisar els resultats en temps real.

Shopify ofereix diversos plans per satisfer les vostres necessitats de comerç electrònic. Els usuaris poden començar a formar una simple botiga de Facebook amb el pla Lite a partir de 9 dòlars mensuals o a executar un mercat digital creixent i escalable amb funcions de venda il·limitades per 299 dòlars mensuals. Els plans mitjans inclouen plans bàsics i Shopify que costen 29 $ i 79 $ al mes respectivament.

Igual que Wix, Shopify és un líder provat en el seu segment particular. La plataforma és l’elecció número 1 per a persones que busquen eines web avançades de comerç electrònic. Per aquesta raó, col·labora amb particulars i agències que donaran la mà per afinar bé la vostra futura botiga. Els usuaris ho són gratuït per contractar experts en diversos àmbits, des de dissenyadors de logotipos i webs fins a especialistes en màrqueting per correu electrònic i gestors de SMM, especialistes en SEO, programadors, etc. Modificaran un lloc web Shopify ja existent o en crearan un de nou. Tot el que necessites és crear un lloc de treball al mercat de Shopify i esperar que els experts us contactin directament.

Prova a Shopify de forma gratuïta

WordPress – El millor CMS allotjat del món

WordPress - El millor CMS allotjat del món

WordPress – és el CMS número 1 amb milions d’usuaris actius. La plataforma es va llançar inicialment per crear llocs web, blocs i llocs de petites empreses basats en contingut. Tot i això, ha evolucionat al llarg dels anys oferint noves formes d’ampliar el projecte convertint-lo en una botiga digital. L’eina en si pot requerir una mica de corba d’aprenentatge i de codificació, tot i que l’editor de contingut és molt intuïtiu (vegeu Ressenya d’elements) i gairebé no difereix dels instruments típics d’arrossegar i deixar anar. A més, com a eina de codi obert, WordPress es reserva més flexibilitat i llibertat en termes de disseny o personalització web.

 • Flexibilitat – WordPress proporciona accés al codi font de la plantilla. Els usuaris poden modificar el codi, afegir noves funcions, crear elements de disseny personalitzat, etc. La tasca requerirà de bones habilitats tècniques.
 • Plugins i plantilles – WordPress compta probablement amb la selecció de widgets per afegir in situ des d’analítiques i formularis de contacte fins a galeries, instruments anti-spam, codis breus, etc. Els usuaris podran triar entre milers de plantilles de pagament i gratuïtes que fan referència literalment a qualsevol negoci. nínxol.
 • Comerç electrònic – complements com WooCommerce permet configurar la vostra pròpia botiga en línia. Aquí es requereix una petita codificació, mentre que tots els paràmetres principals són intuïtius. Obteniu una eina de gestió de productes totalment funcional que és la mateixa que qualsevol altre editor d’arrossegar i deixar anar.
 • Comunitat de desenvolupadors globals – Trobar un entusiasta del WP o ajudar-vos a la configuració del lloc, a la integració de plugins o a la personalització és un pastís a l’hora de WordPress. Ajudaran a crear un lloc nou des de zero o a modificar-lo. A més, els usuaris trobaran tones de tutorials de vídeo, fòrums de blogs, etc.

El CMS en si és gratuït. Tanmateix, necessitaràs un nom de domini i un servei de hosting per viure en directe amb el lloc web. Aquí és on les solucions de servidor optimitzades per WP seran útils. Bluehost és el millor proveïdor de hosting per alimentar llocs de WordPress de qualsevol tipus. Ofereix un domini d’un any, integració amb WP, complements gratuïts, temes i altres funcions a cada pla a partir de 2,95 dòlars mensuals. Sembla una autèntica ganga, tenint en compte les actualitzacions del sistema, les còpies de seguretat i el tauler personalitzat WP ja inclòs al preu.

Proveu WordPress de franc

uKit: el creador de llocs web més fàcil per a petites empreses

uKit: el creador de llocs web més fàcil per a petites empreses

uKit – és probablement el creador de llocs web més fàcil de crear llocs en diversos minuts sense habilitats tècniques. Compta amb una interfície senzilla, tarifes més baixes i un equip de suport professional. És adequat per a llocs web bàsics com carteres professionals, blocs i llocs d’una sola pàgina. No es necessiten habilitats especials per construir un lloc d’aspecte professional amb uKit. La plataforma presenta els següents avantatges:

 • Facilitat d’ús – L’eina d’edició de WYSIWYG facilita i ràpidament afegir contingut nou, eliminar i canviar blocs, adjuntar fitxers multimèdia, etc .;
 • Plantilles adaptatives gratuïtes – uKit compta amb una col·lecció de plantilles d’aspecte professional i mòbils;
 • Suport professional – els especialistes d’assistència t’ajudaran a resoldre qualsevol problema mitjançant Skype i correu electrònic;
 • Eines de SEO i Promoció – malgrat la senzillesa de la plataforma, encara permet als usuaris fer front a configuracions de SEO com meta descripcions i títols, paraules clau de focus, etc..

El programari ofereix quatre plans principals segons les necessitats del projecte. El paquet mínim només conté eines de construcció de bases a un preu de 5 dòlars. Un pla bàsic està més avançat. Ofereix eines d’estat i informe addicionals per un preu mensual de 10 dòlars. Els plans de comerç electrònic i Pro s’adrecen a usuaris avançats que necessiten llançar botigues petites o llocs més complicats per a petites empreses. Els plans costen 12 dòlars i 15 dòlars al mes respectivament. Una subscripció de 2 anys us permetrà estalviar un parell de dòlars a partir de 2,50 dòlars al mes.

Proveu d’Ukit gratis

Linia inferior

El vostre pressupost depèn de vosaltres i del vostre pressupost si contracteu algú per construir el vostre lloc web o opteu per una plataforma en línia. Per altra banda, programari modern ha demostrat ser una solució més rendible i senzilla. Dedicareu menys temps a crear un lloc des de zero i també a participar-hi en el procés. Evidentment, és una opció millor per a llocs web bàsics i petits projectes de comerç electrònic. Consulteu tots els avantatges que permeten a les plataformes modernes oposar-se als equips de desenvolupament web.

Desenvolupadors webConstructors de llocs web
Preu:aproximadament 2.000 dòlars per un lloc bàsic + domini anual i costos d’allotjament (50 $ – 70 $)Prop de 100 dòlars anuals, inclosos el domini i el hosting
Habilitats:No calen habilitats tècniques (només per a més manteniment i gestió)No calen habilitats tècniques. Reductor i arrossegament intuïtiu.
Disseny:Disseny personalitzat de llocs webPlantilles gratuïtes optimitzades per a mòbils per a diferents categories de llocs web
Flexibilitat:Funcionalitat addicional per al preu addicionalAplicacions gratuïtes, ginys i integració de tercers
Costos addicionals:Haureu de trobar un lloc per allotjar el vostre lloc webDomini i allotjament inclosos al pla
Complexitat:Lloc web de qualsevol complexitatÉs bo per a llocs web bàsics, així com per a llocs per a petites empreses, comerç electrònic, llocs web de l’empresa, etc..

Els constructors de llocs web són més barats i més fàcils d’utilitzar. Són més ràpids per presentar el projecte a punt per començar. Tanmateix, la manca d’habilitats i experiència tècniques pot suposar un obstacle en la manera de construir un projecte més complex. És possible que necessiteu alguns experts demostrats en l’àmbit de la creació web. Aquí és on podeu trobar útil la nostra guia.

Creeu un lloc web gratuïtament

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me