Canviant de Weebly a Shopify

com canviar de weebly a shopify


Weebly i Shopify són dos constructors de llocs web de renom que tenen molt en comú. Ambdós sistemes permeten crear, gestionar i promoure amb èxit llocs web de comerç electrònic. Si bé Shopify sempre ha estat i continua sent un creador de llocs web de comerç electrònic amb funcions completes, Weebly ha guanyat aquesta funcionalitat comparativament no fa gaire, és a dir després de la seva adquisició per Square el 2018. El creador de llocs web és definitivament un sistema digne, que permet crear funcionals i visuals. atractives botigues web. Tanmateix, quan es tracta de llocs web de comerç electrònic, Shopify és correctament considerat el líder indiscutible.

Ifybviament, Shopify és un creador de llocs web de comerç electrònic més flexible i carregat de funcions en comparació amb el seu rival. La necessitat de passar de Weebly a Shopify s’explica sovint pel desenvolupament intensiu de la vostra botiga en línia, així com per la gamma de productes que veniu. Mentre que l’assortiment de productes augmenta, necessitareu més espai per organitzar el procés de negociació de manera eficaç. És quan entra en joc Shopify.

Llegiu també:
Weebly vs Shopify – una comparació en profunditat.

Podeu fer front a canviar de vostre?

Si creieu que no podreu fer front a la tasca de forma independent o si teniu temps per fer-ho, encara esteu disposats a invertir en assistència professional, aleshores la contractació d’un expert té sentit. Conscient de tots els matisos d’ambdues plataformes, aquesta persona completarà la transferència molt més ràpidament i amb una eficàcia més alta. A més, podreu posar-vos en contacte amb l’especialista si hi ha alguna cosa malament al nou lloc web després de la migració.

La transferència de llocs web de bricolatge és una solució més senzilla, ja que us permet utilitzar un dels serveis especialitzats, creats amb aquest propòsit. Aquestes eines us poden ajudar a migrar entre els serveis en un període de temps molt curt, però no sempre són capaços de moure tots els elements del lloc web i no sempre consideren matisos greus i menors dels serveis que canvieu..

El que heu de saber és que no tots els fitxers i elements del lloc web es mouen automàticament. Hi ha aquells que queden a la plataforma anterior i requereixen transferència manual. Ho desitgeu o no, encara haureu de transferir-les de manera independent.

Per tant, per què no canvieu de Weebly a Shopify pel vostre compte per estar segurs de la qualitat i la seguretat del procés de migració del projecte? A continuació, es mostra una visió detallada del pla i els passos imprescindibles del procés de migració de Weebly a Shopify.

Com canviar de Weebly a Shopify: una guia detallada

Fase 1. Transferència de contingut

  1. Abans de transferir el contingut, consulteu la configuració general de Shopify.
  2. Importeu les vostres dades Weebly a Shopify. Podeu anar per dues vies aquí: o bé mitjançant un servei de migració automatitzat fàcil com Cart2Cart o exportant / important manualment els fitxers necessaris. Aquesta darrera opció requereix més temps, però també es considera més segura. Té sentit utilitzar-lo si teniu més de 20 productes en estoc, la informació de producte emmagatzemada en un altre sistema i si voleu fer actualitzacions periòdiques del producte.
  3. Quan exporteu la vostra botiga Weebly manualment, tota la informació del producte es col·locarà en una aplicació de full de càlcul CSV. Exporta els productes a aquest fitxer.
  4. Aneu al vostre compte de Shopify i importeu els fitxers del fitxer CSV a la secció necessària. Reviseu el fitxer penjat i els productes per assegurar-vos que s’han transferit correctament.
  5. Comproveu si els productes estan organitzats com desitgeu a Shopify. Si cal, afegiu paràmetres de producte que falten (noms, imatges, descripcions, meta descripcions, etc.).
    Si creieu que la vostra botiga web manca de certes aplicacions, en podeu trobar algunes al mercat de les aplicacions de Shopify. Les aplicacions disponibles són gratuïtes i de pagament.
  6. Aprofiteu el vostre temps per personalitzar la vostra nova botiga en línia Shopify. Hi podeu trobar molts dissenys. Seleccioneu-ne qualsevol i utilitzeu altres eines per donar un aspecte únic al vostre lloc web.

Fase 2. Transferència de domini

Per assenyalar el vostre nom de domini de Weebly a Shopify, heu d’anar a la secció Pestanya de dominis del vostre compte Weebly per obtenir el codi d’autorització i editar la configuració DNS..

Arribeu a la secció de configuració i feu clic al camp “Dominis”. Cerqueu el nom de domini que us interessa i desmarqueu el botó “Bloquejar domini”. Se li oferirà la clau de transferència al tauler de control.

Just després d’això, crea la sessió a Shopify i accedeix a la configuració DNS per fer les modificacions necessàries. Importeu el codi d’activació que obteniu de Weebly.

Si voleu vendre productes físics, haureu de configurar informació d’enviament, dades de pagament i impostos. Es poden ajustar al quadre de comandament de la botiga en línia Shopify. Si no necessiteu aquesta opció i teniu previst vendre productes i serveis digitals, és possible desactivar també l’opció d’enviament..

Tan aviat com hagueu acabat amb tots els passos del procés de migració, podeu procedir a provar la vostra botiga web i esperar els resultats.

Linia inferior

Passar de Weebly a Shopify no sembla gens senzill, per molt que tingueu experiència. Hi ha molts aspectes a considerar aquí, ja que cada plataforma inclou les seves pròpies característiques i característiques especials, que poden tenir un impacte en el procés de migració..

Sigui quina sigui la vostra plataforma a la qual canviar, el procés constarà de dues etapes: nom de domini i transferència de contingut. I hi ha una cosa més que no hauríeu de menystenir: no desactiveu el lloc web de Weebly fins que no us assegureu que el procés de migració ha estat un èxit i que el vostre lloc web basat en Shopify funciona bé, amb tots els elements i les funcions conservades. Tant de bo, la nostra guia porti al màxim tots els problemes relacionats amb la migració, garantint un resultat final alt a llarg termini.

Comenceu amb Shopify Now

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me