Canvi de WordPress a Wix

Canvi de WordPress a Wix


Canviar els llocs web de creadors de llocs web a CMS és força temàtic. S’han creat molts manuals en diferents combinacions de sistemes per proporcionar els detalls de la tasca.

Pel que fa al procés invers, no està cobert adequadament a Internet. Tanmateix, situacions, quan els usuaris, que tenen llocs web creat amb CMS seguint les recomanacions dels seus coneguts experimentats, de sobte decideixen passar d’una plataforma complicada a un entorn web més còmode per estalviar el progrés, estan força estesos.

WordPress Els llocs web se solen sol·licitar des dels estudis web i els usuaris han de pagar per després el seu servei. De vegades, el cost de mantenir un lloc web és inviable, els serveis es fan més cars i ja no té sentit continuar treballant en aquesta direcció..

Switchnif de WP a Wix

Voleu canviar de WordPress a Wix per si mateix? – Llegir el Guia de commutació sense límits!

Un usuari comença a buscar opcions més econòmiques i a un procés de gestió de projectes més senzill, tot prestant atenció als constructors de llocs web amb els seus oportunitat de començar sense pagar, cost fix per allotjament i altres serveis. Quan es tracta de creadors de llocs web, els usuaris solen preferir-los Wix sobre els altres sistemes.

A banda d’això, la gestió de bricolatge d’un lloc web basat en CMS pot provocar problemes tècnics:

 • WordPress no té una funcionalitat integrada.
 • No podreu crear res, tret d’un bloc (després de la instal·lació de diversos complements) aquí.
 • S’han de fer moltes coses manualment.
 • Cada nova tasca fa que un usuari explori els matisos de plugins, codificació i configuració.

Després d’haver treballat amb WordPress, alguns usuaris comencen a adonar-se que no podran gestionar els seus llocs web des del punt de vista tècnic. Tot i que les noves tasques continuen sorgint, entenen que no podran resoldre-les una o altra vegada o pagar molts diners als desenvolupadors per a cada solució.

No tenen cap voluntat d’aprendre plugins i conceptes bàsics sobre codificació. Configuració d’allotjament i seguretat, complements, la necessitat de llegir centenars de manuals, experiments, hores de visualització de tutorials en vídeo … Tots aquests esforços provoquen la idea de rebutjar l’ús de WordPress; no tothom està interessat en aquesta varietat de trencaclosques tècnics. Wix és una alternativa perfecta en aquesta situació.

Canvi o contractació d’un servei professional?

És força real canviar un lloc web de WordPress a Wix pel vostre compte, si sou competents en el nínxol i coneixeu totes les complexitats del procés. Tanmateix, la majoria d’usuaris no tenen aquest coneixement i, per tant, busquen assistència de tercers.

Quan navegueu pel web, poden trobar serveis especialitzats de migració de llocs web. Es comprometen a transferir el vostre lloc web d’una plataforma a una altra sense cap esforç necessari per part de vosaltres, però és realment la pena?

Les situacions en què el procés de transferència de llocs web resulta infructuós o incomplet són força freqüents, mentre que els problemes poden ser massa greus per solucionar-se pel vostre compte..

El propi procés de migració de llocs web és de complexitat mitjana des del punt de vista tècnic, mentre que les plantilles i plugins de WordPress i Wix poden resultar incompatibles. A més, és impossible canviar la base de dades de llocs web CMS a un constructor de llocs web directament. Això vol dir que moltes tasques s’han de fer manualment.

Us recomano que demaneu el procés de transferència de llocs web Equip professional de SiteBuilders.PRO. Aquests nois transferiran el vostre lloc web en un termini curt i amb la màxima cura. Si no esteu segurs de les vostres habilitats, ni tan sols heu d’intentar afrontar la tasca pel vostre compte: la pèrdua financera pot ser més greu que el cost de la transferència pagada. Tanmateix, si encara decidiu fer front al procés vosaltres mateixos, us mostrarem com fer-ho correctament.

Com canviar de WordPress a Wix: la guia definitiva

Els motors de cerca veuen inicialment el vostre lloc web com a nom de domini. És a dir, totes les característiques i funcions del lloc web s’assignen al domini. Per això, la principal regla durant la transferència de llocs web és la connexió correcta d’un domini web antic a la nova plataforma.

Bàsicament, la transferència de llocs web de WordPress a Wix significa la creació d’un nou lloc web a l’antic domini amb preservació de contingut i estructura. Aquesta no és la còpia absoluta, sinó un lloc web que s’assembla visualment i estructuralment a l’antic lloc i que conté contingut similar. Per tant, la instrucció per canviar de WordPress a Wix és la següent:

 1. Registra’t amb Wix. Trieu el pla en funció de la vostra tasca i feu el pagament.
 2. Seleccioneu una plantilla de lloc web temàtic, que serà estructuralment semblant a l’antiga.
 3. S’hauria de connectar un domini antic al nou lloc web. Per fer-ho, desactiveu la protecció de confidencialitat i desbloqueu el lloc web al tauler de control del vostre domini. A continuació, accedeix al tauler de Wix, tria el botó “Connecta el domini”I seguiu les instruccions del mestre. Haureu de confirmar l’acció mitjançant el correu electrònic que arribareu al compte del registre de dominis. També hauríeu de canviar la configuració de DNS del domini del registre per tal que els vostres visitants puguin accedir al servidor Wix. D’aquesta manera, es donarà el tret de sortida al trànsit nou al nou lloc web.
 4. Vés a la guia detallada de transferència de domini de WordPress a Wix.

 5. Creeu l’estructura del menú i les pàgines en blanc idèntics als que teniu a l’antic lloc web.
 6. Baixeu tots els fitxers de la base de dades del lloc web  i pengeu-los amb els mateixos noms al servidor Wix.
 7. Ara cal crear l’estructura de cada pàgina web separada i copieu el contingut de l’antic lloc web. Copieu-ho tot amb els enllaços: les imatges i els fitxers estaran al seu lloc ja que ja els hem penjat sense canviar-ne els noms.

Tan aviat com hagueu dissenyat les pàgines del vostre lloc web nou, podreu considerar la tasca realitzada. La durada del procés de transferència depèn del volum del lloc web.

El principi de creació de pàgines web a Wix difereix una mica: es basa en afegint ginys i blocs visuals. Si el vostre lloc web de WordPress tingués més complements per obtenir un rendiment addicional, és més probable que trobeu aplicacions similars a Wix AppMarket.

Com migrar de WooCommerce a Wix

Com migrar de WooCommerce a Wix

Com a complement de comerç electrònic de WordPress, WooCommerce permet crear botigues en línia autònomes completes per vendre productes físics i digitals. La gestió i l’actualització de la botiga WooCommerce podria esdevenir un gran problema si, per exemple, un desenvolupador que el mantingués per tu ha inflat les seves tarifes o ha desaparegut de sobte..

Abans de continuar al procés de transferència de WooCommerce to Wix, té sentit assenyalar els passos principals que haureu de realitzar:

Des del costat de WooCommerce:

 1. Exporta la configuració de la botiga web. Vés al tauler de control de WooCommerce i accedeix a la secció CSV Import Suite. A continuació, busqueu la pestanya Exportar productes i trieu els productes o les variacions que voleu exportar. Recordeu que el nombre de productes inclosos al fitxer CSV dependrà dels paràmetres del servidor.
 2. Trieu l’opció Exportar. WooCommerce permet exportar productes en una de les opcions disponibles. Aquests inclouen Límit (el nombre màxim de producte que voleu exportar com a fitxer CSV), Offset (el nombre d’una fila des del qual voldríeu iniciar l’exportació), Columnes (per a aquells casos, quan voleu exportar determinats columnes de producte), incloure dades de meta ocultes (quan desitgeu mostrar meta dades dels vostres productes i les seves variacions) i Limitar a identificadors de pares (usats exclusivament per a variacions de productes de determinats productes pares). Trieu l’opció de producte d’exportació requerida per descarregar el fitxer CSV.

Nota: Mentre exporteu productes, tingueu en compte que Wix actualment no permet la importació de productes digitals. A més, el nombre màxim de productes que podeu importar a Wix és de 5.000 articles.

Des del costat de Wix:

 1. Inicieu la sessió amb Wix i deseu el fitxer CSV. Arribeu al tauler de control del lloc web i aneu a la pestanya “Emmagatzema productes”. Premeu el botó Importar que es troba a la part superior de la pàgina i feu clic al botó “Descarregueu la plantilla CSV”. Obriu el fitxer CSV que heu exportat de WooCommerce i deseu-lo en el format CSV aquí.
 2. Introduïu les dades que falten al fitxer. Tan bon punt heu desat el fitxer CSV, podreu començar a introduir les dades que falten, seguint les instruccions que Wix proporciona en forma de gràfic. No canvieu els noms de les columnes. Assegureu-vos d’omplir tots els camps obligatoris. Torneu a guardar el fitxer nou en format CSV.
 3. Importeu el fitxer CSV. Torneu a la finestra de “Baixar fitxer CSV”, trieu el fitxer que heu desat i feu clic al botó “Continuar”. Comproveu detingudament els resultats. Els camps obligatoris es ressaltaran en vermell. Si tot està bé, feu clic al botó “Importa” per finalitzar el procés d’importació que pot trigar uns minuts en completar-se, mentre que el procés de descàrrega d’imatges pot trigar fins a una hora. Un cop finalitzada la importació, veureu l’informe que es mostra a la pantalla.

Abans de desactivar la vostra botiga de WordPress, assegureu-vos que la vostra nova botiga web Wix funcioni excel·lent. Proveu-ho una estona per mirar els paràmetres i feu les edicions necessàries, si cal.

Linia inferior

En comparació amb WordPress, Wix té una funcionalitat fora de caixa més extensa. És més senzill i convenient gestionar un lloc creat amb un creador de llocs web. Per tant, té sentit canviar el vostre lloc web des de WordPress a Wix, sobretot si no sou un programa de codificació. Tot i això, és millor confiar aquest procés a un professional. Per només 150 dòlars, no tindreu una feina complicada i de vegades difícil.

El més important és reenviar el trànsit al nou lloc web amb el domini antic, així com dissenyar les pàgines del lloc i exportar / importar fitxers de productes CSV adequadament. El treball de contingut és també la part més complicada tècnicament del procés. La resta és més senzilla. Wix és, probablement, la millor opció per a tots els que desitgin passar de CMS a un entorn de treball més còmode.

Moure el teu lloc web a Wix

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me