Canvi de Wix a WordPress

Les situacions en què comenceu a adonar-vos que el vostre lloc web de Wix no té funcionalitat són força freqüents, ja que és impossible indicar per endavant com serà la vostra prosperitat del vostre negoci. Tant si teniu una botiga en línia o un lloc web d’empresa construït amb Wix, potser sentiu la necessitat d’utilitzar funcions i eines més avançades per al seu desenvolupament posterior..


Si aquesta és la situació que us enfronta, potser podreu plantejar-vos una oportunitat de passar de Wix a WordPress. El CMS inclou opcions d’integració més avançades i àmplies, que permeten donar una millor funcionalitat al vostre recurs.

Quan adopteu la decisió de transferir el vostre lloc web de Wix a WordPress, heu d’adonar-vos que el procés no és força senzill. Això és especialment cert per a principiants, que poden tenir habilitats i competències en disseny web per manejar diversos matisos tècnics.

Canviar de Wix a WordPress també implica transferència de contingut i domini, redirecció de trànsit a nous allotjaments, conservació del rànquing de cercadors del vostre projecte i molts altres problemes. Si creieu que us serà difícil tenir cura de tots aquests matisos pel vostre compte, feu un cop d’ull als consells que aquest gude us ofereix per simplificar el procés de transició..

Serveis de Migració o Serveis Professionals de bricolatge?

Siguin quins siguin els motius per passar de Wix a WordPress, hi ha molts problemes a completar perquè el procés sigui un èxit. Tot el procediment per passar d’una plataforma a una altra no ha de ser difícil i complex, si coneixeu tots els matisos i característiques tècniques d’ambdós serveis.. És fantàstic, si sou especialistes de nínxol, però, i si no ho és? En aquest cas, podeu triar una de les solucions disponibles.

Transferiu Wix a WordPress

  • La primera solució ofereix una oportunitat de seleccionar un dels programes especialitzats de migració de llocs web. Aquestes eines no són del tot segures, la possibilitat que el vostre lloc web tingui greus errors després que el procés de migració també sigui força elevat. A més, els programes de migració de llocs web no són econòmics, cosa que significa que invertiu automàticament en un servei que no garanteixi resultats decents. Hi ha alguna cosa que puguis fer al respecte? Per sort, sí.

  • La segona solució de migració de llocs web implica l’ús dels serveis que ofereix professionals, que coneixeu tots els matisos del procés i us poden ajudar en poc temps.

Experts de CMS2CMS explorarà tots els elements essencials del vostre lloc web així com els paràmetres i les característiques tècniques dels serveis que voleu canviar. Ells s’ocuparan de cada etapa del procés de transferència del lloc web, mantenint-se en contacte amb vosaltres per maximitzar el resultat.

Si no us agrada cap de les solucions per alguns motius i creieu que les vostres habilitats seran suficients per afrontar el procediment pel vostre compte, aquí hi ha recomanacions útils sobre com treure-li el màxim partit. Continua llegint per explorar la guia detallada que es proporciona a continuació.

Com canviar de Wix a WordPress – La guia definitiva

Els elements bàsics es proporcionen a aquesta guia de Wix a WordPress que podeu navegar i memoritzar per completar la tasca de la millor manera possible:

  1. Seleccioneu un allotjament adequat. Si bé Wix ofereix allotjament integrat, WordPress permet seleccionar el vostre propi proveïdor d’allotjament. Aquest és el primer pas que heu de començar. Explora els amfitrions disponibles i els més populars, selecciona un pla adequat i aprèn els termes i especificacions que ofereix.
  2. Transferir nom de domini. Si el lloc web de Wix inclou un nom de domini registrat, el següent pas serà transferir-lo al proveïdor d’allotjament seleccionat. Els termes i el cost del procés de migració dependran de l’amfitrió i del pla que us dirigireu.
  3. Instal·leu WordPress. a l’allotjament seleccionat i apreneu els fonaments bàsics d’utilització del sistema. Això no requereix gaire temps i esforços, ja que el procés de configuració és ràpid i senzill. El sistema inclou un tutorial comprensible, que ofereix guies pas a pas sobre com fer front a la seva instal·lació amb facilitat. Tingueu en compte, però, que pot haver-hi certs matisos tècnics que no heu de passar per alt, si no voleu posar en risc el rendiment del vostre lloc web..
  4. Copieu el disseny. És impossible copiar tot el disseny de Wix a WordPress de manera automàtica ja que hi ha massa matisos aquí. Per obtenir un disseny de lloc web similar, heu de crear-lo manualment. Amb aquest propòsit, podeu seleccionar i personalitzar una plantilla de WordPress preparada o contractar un dissenyador web autònom, que complirà la vostra tasca.
  5. Exporta les dades del lloc web de Wix a WordPress. Igual que amb la transferència de disseny, haureu d’exportar les dades de Wix i importar-les a WordPress manualment. Copieu els textos i creeu pàgines al vostre lloc web de WordPress per importar-les encara més.
  6. Importa imatges. WordPress no importa automàticament imatges del vostre compte Wix. Això vol dir que haureu de tornar a fer-ho manualment. Per fer-ho, necessiteu instal·lar el complement d’importació d’imatges externes de WordPress. Un cop activat el connector, accedeix al botó “Media” >> Secció Importa imatges ”i completa la tasca.
  7. Feu un cop d’ull i configure enllaços enllaç. Si no voleu perdre el trànsit del lloc web de Wix, consulteu l’estructura de l’URL de WordPress final per assegurar-vos que és correcte. Afortunadament, a causa dels potents complements, WordPress és un CMS que respecta el SEO i permetrà configurar i personalitzar l’estructura de tots els enllaços del vostre lloc web. Aprofiteu-vos per comprovar si heu transferit adequadament el vostre títol i les vostres metaetiquetes de descripció per a cada pàgina del lloc web.
  8. Personalitza el teu lloc web. Un cop fet això, és hora d’explorar WordPress i utilitzar el conjunt d’eines per personalitzar el vostre lloc web recentment transferit.

També hi ha una qüestió important que heu de tenir en compte. No tinguis pressa de desactivar el lloc web de Wix ni tancar el compte. Si us passa malament amb el procés de migració de llocs web, us pot resultar útil. Això ho farà fàcilment quan hagi acabat completament amb el procés de migració; només assegureu-vos que el lloc web de WordPress funcioni bé.

Linia inferior

Els llocs web de Wix són, sens dubte, full-features, però WordPress és el CMS que excel·lent realment en funcionalitat i pot portar el rendiment del vostre lloc web al nivell més destacat. Un cop finalitzeu el procés de transferència de llocs web, no tingueu pressa de publicar-lo. Abans de fer això, assegureu-vos que tots els connectors estiguin instal·lats correctament i funcionin correctament. El mateix passa amb les plantilles i la presentació de contingut.

També heu de comprovar si s’activen totes les redireccions d’antigues a noves pàgines de lloc web i provar-lo una vegada més. Una altra tasca imprescindible és comprovar la naturalesa responsiva del vostre lloc web de WordPress per veure el bé que es mostra en dispositius mòbils.

Comanda transferència de llocs web

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me