Canvi d’Adobe Muse a WordPress

Canvi d’Adobe Muse a WordPress


En la majoria dels casos, Adobe Muse Els propietaris de llocs web decideixen migrar cap a WordPress perquè volen augmentar el rendiment del seu projecte, generar més trànsit i obtenir un proveïdor d’allotjament fiable a un cost raonable.

Quan es tracta de WordPress, el sistema pot satisfer totes aquestes necessitats i encara més. Les seves potents opcions d’integració, la versatilitat de les plantilles i plugins i el cost raonable fan que prevalgui sobre l’Adobe Muse, tot i que, posteriorment, calen alguns coneixements de codificació per treballar amb el servei..

Un altre avantatge és l’oportunitat de triar un proveïdor de hosting de confiança. WordPress recomana oficialment Bluehost a tots els seus usuaris a causa de la reputació, la flexibilitat, la seguretat i la funcionalitat de la plataforma. El pla més barat de Bluehost tindrà un cost de 2,95 dòlars per mes, però obtindrà molts avantatges per aquest preu, incloent la velocitat de càrrega de pàgina ràpida, seguretat augmentada, màrqueting de contingut extensiu i opcions de SEO, funcionalitat de comerç electrònic i molts altres. Per tant, si hi ha alguna cosa de la qual no us satisfà, mentre feu servir Adobe Muse, haureu de canviar definitivament a WordPress.

Penseu que el procediment de migració d’un servei a l’altre pot resultar força dolorós a causa de les diferències entre les plataformes. El fet que Adobe Muse sigui un creador de llocs web i WordPress sigui un CMS implica un procés de migració conseqüent i minuciós, que inclou matisos tècnics, reenviament de trànsit, transferència de contingut i nom de domini adequats, preservació de posicions del motor de cerca de llocs web, etc. Una extensa versatilitat de mesures implica enfocament deliberat. A continuació, es mostra una visió detallada de les opcions que podeu triar quan decidiu migrar d’Adobe Muse a WordPress.

Transferència de llocs web d’Adobe Muse a WordPress: professional o bricolatge?

De fet, no importa quines són les habilitats de disseny web que teniu actualment i si ho heu fet abans, hi ha diversos problemes que podeu trobar durant tot el procés. Per tant, hi ha dues maneres que es pot considerar completar el procés de migració amb la màxima eficàcia. Aquí van:

Migració de llocs web automatitzats

Si es tracta de la primera experiència de transferència de llocs web o simplement no es vol preocupar pels matisos de migració del projecte pel vostre compte, podeu provar el mètode següent. Per començar, primer haureu d’exportar el lloc web d’Adobe Muse com a HTML i després convertir-lo a WordPress.

Adobe Muse a HTML Export

Es pot fer mitjançant la integració de plugins especials WP o en el model manual. Tingueu en compte, però, que no és tan fàcil fer-ho per als usuaris que no tinguin experiència, ja que aquí encara caldrà conèixer alguns coneixements bàsics sobre codificació. Per tant, per què no contracteu cap especialista perquè ho faci?

Assistència professional

Si bé l’aplicació de programes automatitzats de migració de llocs web és un esforç força arriscat, contractació de professionals és una solució molt més raonable. Els experts coneixen de primera mà tots els passos i accions que implica el procés. Així mateix, tenen experiència en realitzar aquestes tasques, de manera que el vostre projecte no serà el primer de la llista. A més, són conscients de tots els paràmetres i matisos especials de cada servei amb què treballen, cosa que redueix els riscos disponibles i augmenta les possibilitats d’èxit des del primer intent..

canviar de Adobe muse a wordpress

Un altre aspecte que parla a favor del tracte amb professionals és el fet que podreu mantenir-vos en contacte amb ells un cop finalitzada la feina. Si hi ha algun problema o problema que us preocupe o tingueu alguna pregunta, només us ho contactareu quan vulgueu resoldre els problemes..

Per quina opció optar? Només us correspon prendre la decisió final, prèviament han pesat tots els pros i els contres de cadascuna de les opcions enumerades anteriorment. Tanmateix, hi ha una solució més que cal recórrer. Pots intentar completar el procés pel vostre compte, especialment, si teniu certa experiència en disseny web. Esteu preparats per provar-ho? Aleshores, la següent guia us pot ser útil, proporcionant una breu llista de mesures i accions que heu de fer per completar el procés amb el mínim problema i el màxim resultat..

Com canviar d’Adobe Muse a WordPress – La guia definitiva

Si heu pesat tots els avantatges i els contres dels mètodes de migració del lloc web Adobe Muse-a-WordPress disponibles i encara heu decidit completar-lo de manera independent, aleshores no passareu sense una guia fiable que ajudés a augmentar les vostres possibilitats d’èxit amb èxit de l’esforç. A continuació es mostra la llista de passos imprescindibles:

  1. Instal·leu WordPress. Com a CMS, WordPress requereix la descàrrega i instal·lació prèvia. No hi ha res complicat en aquest procés: només cal seguir les directrius que el sistema genera per completar la instal·lació en un parell de minuts. Si encara teniu problemes a la meitat del procés d’instal·lació, hi ha diversos tutorials i vídeos per navegar per ajudar-vos a gestionar la tasca amb facilitat.
  2. Trieu proveïdor d’allotjament. Com s’ha esmentat anteriorment, WordPress no ofereix allotjament integrat i, per tant, hi ha la necessitat de triar un proveïdor de confiança abans de procedir realment al procés de migració. Obteniu informació sobre els termes i preus de subscripció que ofereixen els sistemes per triar la solució més raonable. Com ja hem apuntat, Bluehost és un dels serveis més versemblants. En cas que el vostre lloc web d’Adobe Muse ja tingui un nom de domini registrat, haureu de traslladar-lo al nou amfitrió alhora per no perdre el trànsit i les posicions SEO. Consulteu els termes de la transferència de domini i seguiu les directrius per completar la tasca.
  3. Exporta contingut de Adobe Muse. Per exportar tot el contingut del vostre lloc web basat en Muse, primer haureu de crear la versió HTML d’aquest. Per fer-ho, arribeu al tauler de control del sistema, cerqueu la pestanya Fitxer i, a continuació, trieu el pas “Exporta com a HTML”. Així es copiaran els elements requerits.
  4. Convertiu el lloc web HTML a WordPress. Podeu fer-ho de diverses maneres. El primer implica la transferència manual de tots els elements. Creeu els tipus bàsics de fitxers i poseu-los a una nova carpeta de temes. A continuació, incorporeu el CSS del vostre lloc web existent al full de treball del WP i dividiu el lloc web HTML en diverses parts per crear diverses PHPcopies dels vostres fitxers HTML que us permetran combinar-los després. Canvieu el format de capçalera per fer-lo compatible amb el CMS i pengeu la plantilla per al vostre nou projecte. Tanmateix, queda clar que aquesta opció és força difícil per als usuaris habituals. Per tant, té sentit triar un altre mètode: l’ús de plugins WP per a la conversió de llocs web. Només heu de navegar per la web per escollir un dels connectors de transferència WP necessaris, instal·lar el nou tema i després importar el lloc web d’Adobe Muse HTML a WordPress. És molt senzill i ràpid per a tothom.
  5. Importa imatges. Ara és el moment important d’importar fotos. Si WordPress no admet la importació d’imatges automàtica, també ho haureu de fer manualment. Amb aquest propòsit, haureu d’instal·lar i, després, activar un complement WP especial conegut com a “Importació d’imatges externes del complement”. Tan aviat com ho feu, aneu a la pàgina “Multimèdia → Importa imatges” i mogueu les imatges necessàries.
  6. Comproveu i configureu els enllaços enllaç de WordPress. Quan es mogui el lloc web d’Adobe Muse a WordPress, no us oblideu de comprovar i personalitzar els URL de nova generació. Si és necessari, personalitzeu tots els enllaços necessaris per a la redirecció i el manteniment adequats del trànsit de les posicions SEO del vostre lloc web.
  7. Mou tots els fitxers que queden. És possible que alguns fitxers es deixin als servidors d’Adobe Muse. Proveu-les per traslladar-les al vostre lloc web de WordPress manualment.
  8. Personalització del nou projecte. Finalment, heu de personalitzar els detalls del vostre lloc web basat en WordPress per oferir-li el disseny i la funcionalitat preferits. Comproveu la disponibilitat de totes les metaetiquetes de cada pàgina i totes les etiquetes alt de cada imatge. Aquesta és una manera segura de retenir les posicions disponibles del motor de cerca.

Linia inferior

És una mica complicat cridar el procés de passar d’Adobe Muse a WordPress. Això es deu al fet que cal tenir cura de la transferència de noms de domini i de contingut, així com de l’elecció de l’allotjament. Sens dubte, això requereix molt de temps, principalment a causa de les distincions dels sistemes. Com a resultat, sou vosaltres els que heu d’escollir el proveïdor d’allotjament complet i comprovar la correcció i la rellevància del procés de transferència de fitxers. Evidentment, això requereix un cert grau d’expertesa en disseny web i coneixements de codificació.

Hi ha un aspecte més que requereix atenció: no desactiveu el lloc web d’Adobe Muse ni suprimiu el compte fins que no us assegureu que el vostre lloc web de WordPress funciona bé i que totes les posicions del motor de cerca i altres paràmetres crucials es mantenen sense canvis. Poseu a prova correctament el vostre lloc web durant un cert temps per assegurar-vos que el procés de migració ha estat un èxit.

Utilitzeu WordPress ara

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me