Topp 10 bästa WordPress-teman som ska användas 2020

Teman för webbplatsen är obligatoriska för att stödja hela varumärkets koncept. Vissa teman kan vara riskabla att samordna med dina kunder och andra kan hjälpa till att presentera hela idén. Premiumtema arbetar huvudsakligen med att föra en allmän idépakad i en hink.


Det finns allmänna idéer för WordPress-teman som är ett sätt att kortfattat och trevligt att bara ignorera än att antyda. Det är inte obligatoriskt att engagera sig med ett tema, försök att spela tillsammans med andra teman samt att ess i flera teman.

10 bästa WordPress-teman för 2020

1. Extra – WordPress Theme:

Extra WordPress-tema

Den har en underbar poängmeny, fantastiska funktioner i en rullgardinsmeny med en unik layout. Extra är lämpligt för bloggning på grund av dess förklarande gester av diskussion och annan typ av utarbetande.

Dessutom har den en bra beskrivningsnivå för recensioner också, för e: g om ditt jobb kräver en granskning av produkten kan du inkludera samma med stjärnor och poäng för att göra det till en korrekt produktgranskning.

Detta tema kommer med en byggmästare så att du kan posta bloggen, till vänster finns det en ny granskningsanalys baserad på användarupplevelsen som ger lite extra kreativitet. Det är enkelt, enkelt och rent för bloggning av webbplatser eftersom det täcker hela tanken på utarbetande.

Ladda ner / mer information

2. Triva arkitekt – WordPress Theme:

Triva Arkitekt WordPress Theme

Det enklaste sättet att skapa webbplatser är genom Thrive Architect-temat. Du kan lägga till teman och text med hjälp av sökelement och kan lägga till rubriker eller andra beskrivningar. Gränssnittet för temat är hanterbart som kan hanteras av redaktörerna.

Förutom dess fördelar som diskuterats finns det en brist som definierar dess kostnader. Detta tema är kostsamt jämfört med andra sidbyggare. Tekniken och lättheten som Thrive Architect tillhandahåller är otrolig och utöver det.

Ladda ner / mer information

3. Business Lounge – WordPress Theme:

Business Lounge WordPress Theme

Ett annat underskattat tema är business Lounge eftersom det är ett livräddande tema som tar hand om alla dina bekymmer direkt. Det verkar med ett vackert gränssnitt och designen av temat är iögonfallande. Med den eleganta och underbara sidbutiken, rullgardinsmenyn och andra funktioner gör affärslounge kreativ.

Det mest spännande med detta tema är att du kan ha en annan anpassad rubrik på varje sida. Detta tema fungerar fantastiskt för visuella kompositörer; Formgivare kan ta detta på en allvarlig anmärkning och dra fördel av att redigera varje sida med separata rubriker. Med en unik sidfot ser designen dessutom effektiv ut och kan anpassas.

Ladda ner / mer information

4. Marketfy – WordPress Theme:

Marketfy WordPress Theme

Temat pelar in affärsidén för koncept med flera uppgifter och står som den episka lösningen. Marketfy är enkelt att ladda ner temat och kan kanaliseras på ett flerdimensionellt sätt.

Avsnittet om inköp och kassa av produkter är otroligt standardiserade. Det är enkelt och enkelt. Marketfy är det bästa temat för import av innehåll och för flera leverantörer. E-böcker, musik, en bunt med foton kan användas för ett sådant tema och är ett bra ställe för att få dessa enheter att fungera.

5. Tidning – WordPress Theme:

Newspaper 9 WordPress Theme

Temat är kopplat till nyhetsrelaterade bloggar och amazonrelaterade koncept. En tidningstema är speciellt gjord för nyhetsrecensioner och något som har förklarande innehåll. Huvudkvaliteten på detta tema är att det är speciellt gjord för en bloggrecension. Från att ändra färger till dess rutnätstil har detta tema en hel definition att bygga och redigera.

Bortsett från dess användningsstandard har den 20 olika mönster / layouter med efterföljande demomaterial så att designarna har en guide. Bilderna för bloggarna importeras korrekt med en organiserad struktur. Newspaper 9-tema är bäst för en granskande webbplats på grund av dess unika sidfot och sidhuvudstil.

Ladda ner / mer information

6. Oshine – WordPress Theme:

Oshine WordPress Theme

Temat är svårt men lätt att lära också, det är bara perfekt för mångsidiga teman. Detta projekt har en mallavsnitt och bloggsektion, så i princip är det enkelt att använda och använda. Det har en variation för ett tomt avsnitt och kan enkelt läggas till med fler layouter.

On glans är fylld med cool animation och har utöver beskrivande rötter att definiera en webbplats med sin unika dynamik.

Ladda ner / mer information

7. Bryte – WordPress Theme:

Bryte WordPress Theme

Det är den bästa fixaren för nybörjare eftersom den har massor av layouter som kan fungera på ett premiummässigt sätt. Den har också en egen bitcoin-sida, förutom kreativa mönster är den fylld med en annan layout för sidhuvud och sidfot-element. Oavsett vilken stil du vill ha har den flera alternativ.

Den har flera layoutalternativ från sidhuvudstil till överlappande sidfotstil allt i ett tema som är tillgängligt i Bryte. Temat handlar om att blanda och matcha det realistiska innehållet så att din mall är jämn.

De har olika mallstilar, bloggdesign, presenterade layouter etc. postformat och granskningsstilar är innovativa. I avsnittet “butik” kan användare jämföra priset och klicka på knappen Lägg till i kundvagn.

Det är ett coolt alternativ där konsumenterna kan analysera prisets värde på produkten (som vilken som är mindre). Helt användarvänlig och rekommenderas starkt för designers.

Ladda ner / mer information

8. Massive Dynamic – WordPress Theme:

Massivt dynamiskt WordPress-tema

Layouten är vackert och enkelt utformad där du kan importera recensioner, blogginlägg osv. Skjutreglaget är enkelt att göra med vissa redigeringar med givna alternativ. Det har en användarvänlig funktion som du kan ändra teckensnitt enligt din önskan. Du kan också duplicera layouten.

Du kan designa rubriker och dessa rubriker kan anpassas, men massiv dynamik behöver mer erkännande så att det övervakas.

Ladda ner / mer information

9. Flatsome – WordPress Theme:

Flatsome WordPress Theme

Normalt anpassas inte sidhuvud och sidfot, men detta tema Fleasome är en sällsynthet när det gäller att göra val. Det finns 500 layouter med mogen design. Detta tema är lämpligt för e-handelswebbplatser, köpa artiklar, kolla in enheten kan ändras.

Du kan också importera inköpsartiklar och produkter till den andra delen av en webbplats. Flatsome har enorma anpassade funktioner. Dessutom introducerar temat ett exklusivt kapitel med sidrullning också. Så, flatesome är en föredömlig enhet för e-handelsrelaterade webbplatser.

Ladda ner / mer information

10. Divi – WordPress Theme:

Divi WordPress Theme

Det mest önskvärda och episka presenterade temat är Divi. Det genomför den bästa upplevelsen för designers att uppmuntra och konsumera dess funktioner på ett positivt sätt. Divi är den enklaste och enklaste sidbyggaren eftersom den introduceras med en lista med ikoner att välja genom att importera samma via webbsidor. Det har gott om utrymme att uppfinna med texter och rubriker.

Dessutom kan du också ändra färgschemat för sidbyggmatsektionerna. Varje vecka introducerar detta tema nya layouter, men de ger också handledning över sociala medier för att skapa en mjuk rad för nybörjare. Layouterna Divi är utsökt och chic vilket är trendande nuförtiden.

Ladda ner / mer information

Sista tanken:

Det handlar om att visa ditt varumärkes rykte, vad du vill projicera och kunna producera ett sådant syn på varumärket som kan vara engagerande för publiken. Mallarna och trendiga layouter är nu det mest spännande och enkla att antyda som designer.

De flesta av teman har introducerat med inbyggda alternativ för färgschema, textbyggnad, unika rubriker & sidstruktur och coola layouter så att det inte går att utforska via andra webbplatser.

Författare Bio:

Elyza Cornor är webbutvecklare / bloggare av yrke som har arbetat i webbutvecklingsföretag industrin i mer än fem år. Hon har arbetat med några av de bästa varumärkena från hela världen och hjälpt dem med att utforma kundcentriska webbplatser. Förutom arbetet älskar hon att spendera tid med sina döttrar.

Relaterade artiklar:

  • 5 bästa WordPress-portföljteman
  • 5 bästa WordPress-teman för småföretag
  • Topp 5 bästa SEO-teman för WordPress
  • Bästa teman för barn för bloggar
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me