Genesis WordPress Theme Review 2020 – Varför ska du använda det?

Är du webbplatsägare eller planerar du att starta en webbplats med WordPress?


Om ja, bör du veta att design är den mest bidragande faktorn till din webbplats framgång. Vi möter alla mycket bra innehåll på internet, men hur många av dessa webbplatser har en intuitiv och attraktiv design?

Inte många alls!

Även om det är fantastiskt att ha “viralt” innehåll, kan det vara en deal-breaker att ha en dåligt utformad webbplats. Men inte alla av oss är fantastiska designers, så vad gör vi?

Det är rätt, vi väljer istället ett fördesignat tema!

Personligen hade jag många svårigheter att försöka välja rätt tema. Jag tyckte det var mycket utmanande att bläddra igenom de tusentals teman som tillhandahålls av hundratals WordPress Theme-leverantörer.

Lyckligtvis för dig hittade jag Studiopress – en av de bästa tematillhandlarna under mina prövningar och kommer att granska detsamma i det här inlägget.

Notera: Vi rekommenderar att du väljer Studiopress-teman eftersom de är perfekta för alla ändamål.

Genesis tema

Skaffa Genesis-tema nu!

Låt oss ta en snabb titt på Studiopress:

StudioPress är en av de ledande WordPress-temanleverantörerna i branschen. De erbjuder väl utformade mallar som uppfyller dina affärsbehov. Det bästa med StudioPress är att de har 500 000+ WordPress-webbplatser inom Genesis-nätverket med över 200 000 nöjda kunder över hela världen.

Genesis Framework av Studiopress – Detail Review

Genesis Framework av Studiopress är ett WordPress-ramverk som hjälper dig att utforma en SEO-vänlig webbplats med minimal ansträngning. I lekmannens termer är Genesis en bunt med koder som finns mellan ditt föredragna tema och WordPress-programvaran. Det är ett av de premium WordPress-ramarna som finns i branschen med tusentals nöjda användare som använder Genesis-teman för sina egna webbplatser.

Genesis temaram

En av anledningarna till att användarna är så glada är att de inte behöver oroa sig mycket för SEO för sin webbplats!

Genesis WordPress-teman är utformade för att vara sökmotorvänliga och säkerställa användare av hög säkerhet tillsammans med snabbare sidbelastningstider. Tack vare den lätta kodningen. Bortsett från detta har de också ett supportteam med 24 × 7, barnvänliga teman och mycket fler funktioner.

Glasyren på kakan är att alla funktioner får regelbundna uppdateringar av utvecklarna, så din webbplatsstruktur är aldrig föråldrad!

Genesis WordPress temapaket

StudioPress har kuraterade paket som håller kunden i åtanke, baserat på användarkrav och affärsmodeller.

Tematramen för Genesis finns i två alternativ med olika priser.

1. Grundläggande Genesis-rampaket:

Detta paket är för dig med en begränsad budget men som behöver en premiumdesign. Här är de funktioner som finns tillgängliga i detta paket:

  • Omedelbar tillgång
  • Regelbundna uppdateringar
  • 24 × 7 Support
  • Tillgång till detaljerade självstudier
  • Engångsköpsavgift

Detta paket kan köpas för bara $ 59,95.

Få Genesis Framework nu till 59,95 $

2. Pro Plus-medlemskap

Som en Genesis WordPress-temanvändare tror jag att Pro Plus-medlemskapet är det bästa alternativet att välja mellan.

Med $ 499,95 per år med Pro Plus-medlemskapet får du omedelbar obegränsad åtkomst, regelbundna uppdateringar, obegränsad webbplats och 24 × 7-stöd för alla teman som släppts av StudioPress. Bortsett från detta behöver du inte oroa dig för de årliga avgifterna för de regelbundna uppdateringarna – det finns bara en engångsköpsavgift!.

I det sällsynta fallet att du inte är nöjd med produkten erbjuder StudioPress till och med en 30-dagars återbetalningsgaranti. Så du kan vara säker på att du antingen får dina pengar värt eller så får du tillbaka dina pengar!.

Om du tycker att det här är dyrt, oroa dig inte – jag har sökt efter och hittat några bra erbjudanden på Genesis WordPress-teman där du kan få minst 20% rabatt på utvalda paket. Om du inte har bråttom, hålla ett öga på Genesis webbplats, eftersom de fortsätter att hitta intressanta erbjudanden ganska ofta.

Få Pro Plus-medlemskap på bara 499,95 $

Funktioner i Genesis WordPress Theme

Som nämnts ovan älskar användare Genesis-teman eftersom de ger allt du kan behöva. Låt oss ta en detaljerad titt på Genesis ‘funktioner.

Sökmotorvänlig

Webbplatser som är optimerade för sökmotorer rankas högre av sökmotorer. Det betyder att om din webbplats är sökmotorvänlig kommer den att få högre trafik, som om den konverteras översätts till bättre affärer.

Den andra huvudfördelen är att de stöder schema.org-kod, vilket innebär att du enkelt kan få en utdata av mikrodata direkt från webbplatsens kod.

För att göra ditt liv enklare kommer alla koduppdateringar som släpps av Google automatiskt att uppdateras genom själva Genesis-ramverket!.

Genesis Responsive Designs

Under denna digitala tidsålder använder alla en mobiltelefon.

Med detta i åtanke har StudioPress arbetat hårt för att säkerställa att Genesis-ramverket är lyhört och kompatibelt med mobiler och surfplattor i alla skärmstorlekar.

Med ett Genesis WordPress-tema ändras din mobilwebbplats automatiskt så att den passar exakt den enhet du använder. Bortsett från detta garanterar HTML5-kodning extra funktionalitet där det behövs, oavsett vilken typ av innehåll du är värd på din domän.

Genesis WordPress Theme – Obegränsat allt

Alla vi behöver obegränsade alternativ, eller hur?

Tja, tur för dig, Genesis ger obegränsat stöd, uppdateringar och webbplatser. Med ett lågt pris erbjuder det obegränsade domäner att bygga vidare på.

Obegränsat stöd:

Till skillnad från de flesta andra temaföretag har Genesis ett dedikerat team vars enda prioritet är att besvara alla dina frågor på rekordtid. Detta kanske inte verkar som en stor sak, men är orsaken till att folk väljer Genesis över någon annan leverantör.

Obegränsade uppdateringar:

Genesis-utvecklare arbetar ständigt för att förbättra, lägga till och göra teman mer användarvänliga baserat på återkommande frågor och frekventa undersökningar.

Notera: Om du har några klagomål eller behöver lösningar för din fråga har studiopress en separat community-sida där du kan ställa dina frågor och få löst.

Lufttät säkerhet för Genesis

Webbplatser som är populära, rankas högt, genererar många leads tenderar att bli offer för Black Hat SEO-tekniker och hämndiga hackare. Detta leder till förlust av affärer, slöseri med tid och skadar ditt rykte.

Du behöver inte oroa dig för något av detta med Genesis, eftersom ramverket byggs av säkerhetseksperten och WordPress-utvecklaren Mark Jaquith. Strukturen är pålitlig och hackare hatar den.

Användarvänlig anpassning

Till skillnad från många märken ger Genesis dig möjligheten att anpassa olika aspekter av din webbplats som du vill. Tack vare alla tillgängliga widgetar i sidofältet är du praktiskt taget själv en utvecklare!

Det bästa är att du kan “blanda och matcha” din layout efter behov och ha upp till 6 layouter för varje inlägg på din webbplats.

Du kan när som helst ändra platstypografi, färg, teckenstorlek, kantalternativ och mer genom att använda enkla alternativ från Genesis-temat.

Genesis barn-teman:

Genesis-barntema är inget annat än delmängder av Genesis-ramverket som aktiveras efter nedladdning eller installation av ett Genesis-ramverk på din webbplats. Om Genesis (förälderswebbplatsen) uppdateras, kommer du inte att förlora något av ditt hårda arbete.

Om du kontrollerar Studiopress-katalogen kommer du att upptäcka att det finns 50+ underordnade teman tillgängliga i Genesis-ramverket, varav du kan välja önskat underordnatema enligt dina krav.

Läs också – Bästa tema för barn i Genesis 2020

Proffstips:

För de som inte hört, parade WP Engine (världens ledande program för hanterad värd) framgångsrikt ihop med Genesis (världens mest populära ramverk för WordPress).

WP Engine-ledarskapet har varit snabbt för att försäkra allmänheten att Genesis utveckling och stöd kommer att fortsätta långt in i framtiden. De har också gjort det klart att de kommer att respektera alla befintliga kundåtaganden.

Om du letar efter webbhotelltjänster och vill få de bästa verktygen för din webbplats med mest valuta för pengarna föreslår jag att du går till en WP Engine WordPress hosting.

Det finns planer för start, tillväxt, skala och anpassning som stöder allt från små webbplatser till enorma. Det bästa är att sedan WordPress förvärv av StudioPress i juli 2018 kommer StudioPress och Genesis-ramverket som en del av WP Engines webbhotellpaket.

Detta innebär att du får alla StudioPress-verktygen tillsammans med Genesis-ramverket i ett enda paket när du köper en WP-motorplan!

Men tänk på att dessa planer inte blir billiga. Men du kan fortfarande spara 20% på WP Engine genom att använda kupongen.

Slutgiltiga tankar

Under denna digitala tidsålder kan du få ‘n’ antal teman för din webbplats, men inte bara någon hjälper till att förbättra verksamheten som Genesis kan göra för dig.

Om du verkligen är bekymrad över din WordPress-webbplats och vill öka trafiken såväl som att öka affärer, skulle Genesis-teman från Studiopress vara min rekommendation för dig. Jag skulle inte säga att detta är den bästa temateleverantören som finns på marknaden eftersom de har några riktigt bra konkurrenter som Headway, Elegant, Thesis, etc..

Jag rekommenderar detta eftersom jag har testat alla ovanstående och har funnit att Genesis är bäst när det gäller användarvänlighet och funktionalitet.

Det är möjligt att du har andra krav än mina. Det är därför jag föreslår att du jämför Genesis-ramverket med andra märken och fattar ett informerat beslut i slutändan.

Läs också:

  • Bästa WordPress-teman för SEO-företag
  • Bästa Business WordPress-teman 2020
  • 7 bästa WordPress-teman för bloggar

Författare Bio:

Gnanasekar är en innehållsforskare på Sammanlagda erbjudanden. Han älskar att få tid att skriva tekniska och icke-tekniska relaterade artiklar. Förutom arbete älskar han att spela utomhusspel.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me