Topp 10 beste WordPress-temaer du kan bruke i 2020

Temaer for nettstedet er obligatoriske for å støtte hele konseptet av merkevaren. Noen temaer kan være risikabelt å koordinere med potensielle kunder, og noen kan hjelpe deg med å presentere hele ideen. Premium-temaer jobber stort sett med å bringe en generell idépakket i en bøtte.


Det er generelle ideer for WordPress-temaer som er en måte å kort og hyggelig å bare ignorere enn å antyde. Det er ikke obligatorisk å forplikte seg med ett tema, prøv å spille sammen med andre temaer i tillegg til å ess i flere temaer.

10 beste WordPress-temaer for 2020

1. Ekstra – WordPress Theme:

Ekstra WordPress-tema

Den har en fantastisk poengsummeny, fantastiske funksjoner i en rullegardinmeny med en unik layout. Extra er egnet for blogging på grunn av dets forklarende bevegelser av diskusjon og annen utførelsesform.

Dessuten har den et flott beskrivelsesnivå for anmeldelser også, for e: g. Hvis jobben din krever en gjennomgang av produktet, kan du inkludere det samme med stjerner og score for å gjøre det til en riktig produktanmeldelse.

Dette temaet kommer med en byggherre, slik at du kan legge ut bloggen, på venstre side er det en fersk vurderingsanalyse basert på brukeropplevelsen som gir litt ekstra kreativitet. Det er enkelt, enkelt og rent for blogging av nettsteder, da det dekker hele ideen om utdyping.

Last ned / Mer informasjon

2. Trives arkitekt – WordPress Theme:

Trives arkitekt WordPress Theme

Den enkleste måten å lage nettsteder på er gjennom Thrive Architect-temaet. Du kan legge til temaer og tekst ved hjelp av søkeelementer og kan legge til overskrifter eller andre beskrivelser. Grensesnittet til temaet er håndterbart som kan administreres av redaktørene.

Foruten fordelene som er diskutert, er det en feil som definerer kostnadene. Dette temaet er kostbart sammenlignet med andre sidebyggere. Teknologien og lettheten Thrive Architect gir er utrolig og utover.

Last ned / Mer informasjon

3. Business Lounge – WordPress Theme:

Business Lounge WordPress Theme

Et annet undervurdert tema er business Lounge, ettersom det er et livreddende tema som vil ta seg av alle bekymringene dine umiddelbart. Det vises med et vakkert grensesnitt, og designet av temaet er fengende. Med den elegante og nydelige sidebutikken gjør rullegardinmenyen og andre funksjoner business lounge kreative.

Det mest spennende med dette temaet er at du kan ha en annen tilpasset topptekst på hver side. Dette temaet fungerer kjempebra for visuelle komponister; Designere kan ta dette på en alvorlig note og dra nytte av å redigere hver side med separate overskrifter. Med en unik bunntekst ser designen dessuten effektiv ut og kan tilpasses.

Last ned / Mer informasjon

4. Marketfy – WordPress Theme:

Marketfy WordPress Theme

Temaet pilarer forretningskonseptet for multi-tasking konsept og står som den episke løysinga. Marketfy er enkelt å laste ned temaet og kan kanaliseres på en flerdimensjonal måte.

Produktinnkjøps- og kassedelen er utrolig standardisert. Det er enkelt og enkelt. Marketfy er det beste temaet for import av innhold og for flere leverandører. E-bøker, musikk, en bunke med bilder kan brukes til et slikt tema og er et bra sted å få disse enhetene til å fungere.

5. Avis – WordPress Theme:

Avis 9 WordPress Theme

Temaet er tilknyttet nyhetsrelaterte blogger og amazon-relaterte konsepter. Et avistema er spesielt laget for nyhetsanmeldelser og noe som har forklarende innhold. Hovedkvaliteten på dette temaet er at det er laget spesielt for en blogganmeldelse. Fra å endre farger til nettstilen har dette temaet en hel definisjon å bygge og redigere.

Bortsett fra bruksstilling, har den 20 forskjellige design av maler / oppsett etterpå med noe demomateriale, slik at designerne har en guide. Bildene til bloggene er korrekt importert med en organisert struktur. Newspaper 9-temaet er best for en anmeldelse av nettstedet på grunn av sin unike bunntekst og topptekststil.

Last ned / Mer informasjon

6. Oshine – WordPress Theme:

Oshine WordPress Theme

Temaet er vanskelig, men lett å lære også, det er bare perfekt for flerbruks-temaer. Dette prosjektet har en malseksjon og bloggseksjon, så i utgangspunktet er det enkelt å bruke og betjene. Den har en variant for en blank seksjon og kan enkelt legges til med flere oppsett.

On shine er fylt med kul animasjon og har utover beskrivende røtter til å definere et nettsted med sin unike dynamikk.

Last ned / Mer informasjon

7. Bryte – WordPress Theme:

Bryte WordPress Theme

Det er det beste fikseringsprogrammet for nybegynnere, da det har mange oppsett som kan fungere på en førsteklasses måte. Den har også sin egen bitcoin-side, bortsett fra kreative design er den fylt med en annen layout for topptekst- og bunntekstelement. Uansett hvilken stil du vil ha, har den flere alternativer.

Den har flere layoutvalg fra topptekststil til overlapp bunntekststil i ett tema som er tilgjengelig på Bryte. Temaet handler om å blande og matche det realistiske innholdet slik at malen din er jevn.

De har forskjellige malstiler, bloggdesign, kjennetegnet oppsett osv. Innleggsformater og gjennomgangsstiler er nyskapende. I delen ‘butikk’ kan brukere sammenligne prisen og klikke på knappen Legg til i handlevogn.

Det er et kult alternativ der forbrukerne kan analysere prisverdien på produktet (som hvilken som er mindre). Helt brukervennlig og anbefales på det sterkeste for designere.

Last ned / Mer informasjon

8. Massive Dynamic – WordPress Theme:

Massive Dynamic WordPress Theme

Oppsettet er vakkert og enkelt designet der du kan importere anmeldelser, blogginnlegg osv. Skyve-temaet er enkelt å lage med litt redigering med gitte alternativer. Den har en brukervennlig funksjon som du kan endre skrifttype etter ønske. Du kan også duplisere oppsettet.

Du kan designe overskrifter, og disse overskriftene kan tilpasses, men massiv dynamikk trenger mer anerkjennelse slik at det overvåkes.

Last ned / Mer informasjon

9. Flatsome – WordPress Theme:

Flatsome WordPress Theme

Normalt tilpasses ikke topptekst og bunntekst, men dette temaet Fleasome er en sjeldenhet når det gjelder valg. Det er 500 oppsett med moden design. Dette temaet er passende for nettsteder, kjøp av varer, sjekk ut enheten kan endres.

Du kan også importere kjøpsvarene og produktene til den andre delen av et nettsted. Flatsome har enorme tilpassede funksjoner. I tillegg introduserer temaet også et eksklusivt kapittel med sidevals. Så, flatesome er en eksemplarisk enhet for nettbaserte nettsteder.

Last ned / Mer informasjon

10. Divi – WordPress Theme:

Divi WordPress Theme

Det mest ønskelige og episke temaet er Divi. Det implementerer den beste opplevelsen for designerne å oppmuntre og konsumere funksjonene sine positivt. Divi er den enkleste og enkleste sidebyggeren, ettersom den blir introdusert med en liste over ikoner som du kan velge ved å importere det samme over websider. Den har god plass til å finne opp med tekster og overskrifter.

Videre kan du også endre fargeskjemaet for sidebyggerdelene. Hver uke introduserer dette temaet nye oppsett, men de gir også opplæringer over sosiale medier for å lage en myk rad for nybegynnere. Oppsettene Divi er utsøkt og elegant, noe som er en tendens i dag.

Last ned / Mer informasjon

Endelig tanke:

Det handler om å vise omdømmet til merkevaren din, hva du ønsker å projisere og være i stand til å produsere et slikt syn på merkevaren som kan være engasjerende for publikum. Malene og trendy oppsett er nå den mest spennende og enkle tingen å antyde som designer.

De fleste av temaene har introdusert med innebygde alternativer for fargeskjemaing, tekstbygging, unike overskrifter & bunntekststruktur og kule oppsett slik at det ikke blir utforsket gjennom andre nettsteder.

Forfatter Bio:

Elyza Cornor er webutvikler / blogger av yrke som har jobbet i webutviklingsselskap industri i mer enn fem år. Hun har jobbet med noen av de beste merkevarene fra hele verden og hjulpet dem med å designe kundesentriske nettsteder. Bortsett fra jobb, elsker hun å tilbringe tid med døtrene sine.

Relaterte artikler:

  • 5 beste WordPress-porteføljetemaer
  • 5 beste WordPress-temaer for småbedrifter
  • Topp 5 beste SEO-temaer for WordPress
  • Beste Genesis-barnetemaer for bloggere
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me