10 beste Google Adsense-optimaliserte WordPress-temaer for 2020

Leter du etter WordPress-temaer for å øke Adsense-inntekten? Google Adsense-optimaliserte WordPress-temaer vil hjelpe deg med å gjøre dette.


Google Adsense er den beste måten å tjene penger på nettet gjennom bloggen eller nettstedet ditt. Premium Adsense-optimaliserte WordPress-temaer vil hjelpe deg med å generere mer inntekter enn gratis WordPress-temaer.

Dermed har vi i WPressBlog laget en liste over de beste Adsense-optimaliserte WordPress-temaene for deg. I disse temaene kan du plassere annonsekoder der du får de høyeste klikk og inntrykk. Dette vil resultere i en økning i din Adsense-inntekter.

Les også: Beste Google AdSense-plugins for WordPress for å tjene maksimal inntekt i 2020

Du finner her de 10 beste WordPress-temaene for Google Adsense i 2020.

Beste Google Adsense-optimaliserte WordPress-temaer for 2020

1. Avis

Avis

Aviser er fortsatt det mest populære WordPress-temaet som har mer enn 60 000 salg. Det brukes mest av bloggere som driver bloggene sine for å tjene penger på nettet. Den har totalt 56 design, og du kan bruke hvilken som helst av dem. Noen av dem er listet opp nedenfor som er populære for alltid.

  • Standard avis
  • Lifestyle Magazine
  • Dingser
  • Technews
  • Nyhetsmagasin

I dette temaet vil du få en innebygd Adbox-widget, Sosial teller-widget, Forfatterboks-widget, Instagram-widget, populær kategori-widget og Vær-widget.

2. Admania – AD-optimalisert WordPress-tema for Adsense & Tilknyttede entusiaster

Admania

Admania er det beste og billigste Adsense-optimaliserte WordPress-temaet. Dette temaet har 6 imponerende oppsett der du kan plassere annonser på steder med høy konvertering. Den har en brukervennlig innstilling som lar deg plassere og redigere annonse ved å bruke front-end live editor.

3. TrueMag

TrueMag

True Mag er et moderne og rent Adsense-tema designet for magasin- og videoportefølje. Dette temaet har innebygde videomoduler, plugin for videoannonser, kortkoder for video og mange flere. Den har responsive annonseenheter som viser en komplett annonse på alle enheter

4. Jarida

Jarida

Jarida er et mangfoldig WordPress-tema som har for mange nyeste funksjoner. Den har dra-og-slipp hjemmesidebygger, mega-meny, innebygd gjennomgangssystem, klebrig navigasjonsmeny og den har for mange farger til å velge for et tema.

5. Gillion

GILLION

Gillion er et fantastisk WordPress-tema designet for blogger, nyheter og magasiner. Den har totalt syv demoer og den bruker Visual Composer for redigering. Dette er SEO-optimalisert WordPress-tema, så ingen koding er nødvendig. Det er et enkelt og glatt Adsense WordPress-tema.

6. Newsmag – News Magazine Newspaper

Newsmag

Newsmag er også det mest populære WordPress-temaet for google Adsense. Det har mer enn 12 000 salg frem til i dag. Den har en intelligent annonsefunksjon med 10 forhåndsdefinerte annonseflekker. Hvert sted har blitt strategisk plassert i innholdsoppsettene for å oppnå høyeste klikkfrekvens. Bare sett inn AdSense-koden en gang og slapp av

7. GOLIATH – Annonser optimaliserte nyheter & Anmeldelser Magazine

GOLIATH

Goliath er et fullt responsivt og Adsense-optimalisert WordPress News and Magazine-tema. den har et innebygd rangeringssystem, Visual Composer og Revolution Slider. Den har også WooCommerce og bbPress-støtte.

8. Grimag – AD & AdSense Optimized Magazine WordPress Theme

Grimag

Grimag er det beste WordPress-temaet for SEO-eksperter. Den er designet for å få den høyeste inntektsgenerasjonen. En av de beste funksjonene i dette temaet er at du kan vise reklame over hele siden ved hjelp av sidefeltet. Den har en innebygd AdSense-løsning.

9. DizzyMag – Annonse & Skriv en anmeldelse av WordPress Magazine

DizzyMag

DizzyMag er et AdSense-klart magasinetema som gir en stor annonseplass på toppen av nettstedet. Den har responsive annonseenheter som hjelper deg med å tjene penger på nettstedet for Adsense. Den har et innebygd gjennomgangssystem som hjelper deg å publisere en grundig gjennomgang.

10. Jannah News

Jannah News

Jannah er et WordPress-nyhetstema som er ideelt for å tjene penger på Google AdSense. Det har totalt 22 Adsense-optimalisert layout som øker nedlastningene sine dag for dag. Det har for mange demoer for alle bransjer. Jannah er et veldig imponerende tema fra Google AdSense.

For å øke Adsense-inntektene dine, ikke glem å bruke disse beste bloggeverktøyene som vil øke ytelsen på nettstedet ditt og hjelper deg med å tjene mer.

Les også:

  • Tips for å forhindre at Google AdSense-kontoen blir utestengt
  • De beste høyest betalte AdSense-alternativene
  • Raskest lasting WordPress-temaer 2020
  • Beste WordPress-temaer for bloggere 2020

Konklusjon

Ved å bruke et hvilket som helst Adsense-optimalisert WordPress-tema fra listen over, vil du sikkert finne en økning i Adsense-inntektene. Gi oss beskjed om hvilket tema du likte mest ved å kommentere i kommentarfeltet.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me