WebHostingPad gjennomgang 2020 – En rimelig webhotellleverandør

For alle som eier et nettsted, er webhotell den viktigste delen av det som om vertsfirmaet ikke tilbyr oppetid, kan du miste kunder. Å sette opp en hostingkonto skal være enkelt nok til at en lekmann kan gjøre det uten mye bry.


WebHostingPad gjennomgang 2020

WebHostingPad hevder å tilby problemfri webhotelløsninger, og faktisk er det rett i taggslinjen deres. Med et høyt antall positive anmeldelser for selskapet, har dette 10 år gamle selskapet levert billige og førsteklasses webhotelløsninger.

Selskapet mener at kunden bør være den øverste prioriteten, og dets engasjement overfor kundene viser hva de mener.

WebHostingPad-vertsplaner og priser

Delt hosting

Webhostingpad Delt vertsplaner

Hvis du er ute etter den beste billigste webhotelløsningen for å kreve din plass på internett, men ikke ønsker å bruke hundrevis hvert år på det, vil disse planene fra WebHostingPad glede deg.

Power Plan Mini:

Dette er en av de mest ønskede webhotellplanene for en liten bedrift som ikke har stor trafikk og ønsker å ha et lite nettsted for deres etablering. Faktureringssyklusen du velger bestemmer beløpet du vil betale.

De billigste planene gir deg friheten til å betale bare $ 3 per måned på webhotell. Det beste er at prisen aldri endres selv ved fornyelse, og du vil betale samme pris på hver faktura uansett hvor mye selskapet vil øke prisen på andre pakker.

I henhold til denne planen vil du få 5 GB lagring, 100 GB båndbredde, 100 e-postkontoer og et alternativ for å være vert for opptil 2 domener.

Kraftplan:

Med uovervåket hosting og båndbredde er dette en av de beste planene for nybegynnere. Du kan være vertskap for så mange nettsteder du vil, og du vil også få et domene med pakken.

Du kan kjøpe denne planen til bare $ 1,99 per måned hvis du velger en 5-års faktureringssyklus.

Power Plan Plus:

Hvis du er ute etter et raskere serverrespons og ønsker å legge til et SSL-sertifikat uten ekstra kostnad, er dette den beste planen for deg. Plass og båndbredde forblir uovervåket under denne planen.

WordPress Hosting

Webhostingpad WordPress Hosting Plans

WordPress er den mest kjente plattformen for innholdsstyring over hele verden. Vil millioner av nettsteder som bruker CMS, en dedikert hostingplan bare for det WordPress baserte nettstedet, har blitt en prioritet for webhotellfirmaene.

WebHostingPad har tre eksklusive planer for kunder som vil være vert for deres WordPress-baserte blogger eller nettsteder på serverne sine.

I alle WordPress-hostingpakker vil du få WordPress-spesifikk støtte, forbedret sikkerhet designet spesielt for WordPress og premium WordPress-tjenester.

WP Basic:

Dette er den billigste pakken tilgjengelig for WordPress hosting. Det passer best for nybegynnere eller for de som får mindre enn 20 000 besøkende på sine nettsteder hver måned.

Du kan være vertskap for opptil 5 domener på den tilgjengelige plassen. Det beste er at WebHostingPad ikke overvåker webplass og båndbredde under denne pakken som betyr at hvis du har tunge filer som er vert på nettstedet ditt, vil du ikke bli belastet ekstra.

Med 3-årig fakturering koster denne pakken deg bare 2,99 dollar per måned, mens den med ett års fakturering koster 4,99 dollar.

WP Pro:

Denne pakken er designet for mellomstore bedrifter og nettsteder, og kan støtte opptil 10 nettsteder. Serverhastigheten er bedre, og du vil glede deg over tilleggsfunksjoner under denne pakken som premium backup-tjeneste.

WP Premium:

Dette er den øverste pakken tilgjengelig med WebHostingPad for WordPress hosting. Under denne pakken vil du få uovervåket nettplass og båndbredde.

Du kan huse opptil 25 nettsteder under denne pakken, noe som gjør den ideell for de som har flere antall nettsteder som får høy trafikk. Du vil også få gratis SSL med denne pakken.

Weebly Hosting

Webhostingpad Weebly Hosting Plans

Weebly er en av de mest kjente nettstedbyggerne over hele verden og brukes av tusenvis av brukere til å lage et nettsted uten mye kunnskap om kodingen.

Ett-klikks oppsett og dra-n-slipp-funksjonen til nettstedbyggeren gjør det enklere for brukerne å bygge nettsteder av topp kvalitet på få minutter.

WebHostingPad tilbyr eksklusive hostingpakker til hosting og bygging av nettsteder via Weebly. Det er fire pakker å velge mellom.

Enkel:

Denne pakken er ment for små bedrifter som har opptil et 5-siders nettsted. Det har Weebly-merkevarebygging, og selskapet krever ikke noe for denne pakken.

Starter:

Uten sider og ingen Weebly-merkevarebygging passer denne pakken best for små bedrifter som ønsker å øke virksomheten til et nytt nivå. Den månedlige pakken starter på $ 9.

Pro:

Denne pakken passer best for deg som vil vise frem arbeidet sitt. Du kan være vert for opptil 23 e-handelsprodukter på denne pakken.

Virksomhet:

Dette er den beste pakken under Weebly hosting. Alt fra plass til en rekke sider og e-handelsprodukter er uovervåket. Du vil også få lagerstyring, fraktkalkulator, skattekalkulator, selge digitale produkter og introdusere kupongkoder. Denne pakken vil koste deg $ 29 per måned.

E-post hosting

Webhostingpad E-posthotellplaner

Det er mange selskaper som har dedikerte domener bare for e-post. Disse selskapene er ikke vert for noe på domenene og bruker dem til å samhandle med de ansatte eller kunder.

De fleste av vertsselskapene tilbyr ikke dedikert e-postvert, og du må være vertskap for domenet for å kunne bruke e-post. På den annen side har WebHostingPad ikke slike begrensninger. Det er to pakker du kan velge mellom.

Padmail:

Denne pakken gir deg 1 GB lagringsplass som du kan være vert for ubegrensede e-postkontoer på. Denne pakken passer best for selskaper og enkeltpersoner som ikke sender mye vedlegg, og e-postene er lette i størrelse. Det vil koste deg $ 40 per år.

Padmail Plus:

Hvis du har et stort foretak og vil være vert for ubegrensede e-postkontoer, er dette pakken for deg. Med 5 GB / 10 GB lagring og tilnærmet minimale begrensninger på e-postene i timen, vil denne pakken gi deg e-posttjenestetjenestene du har lett etter.

VPS hosting

Webhostingpad VPS Hosting Plans

WebHostingPad er en av de beste leverandørene av VPS-hosting. For de som har nettsteder med høy trafikk og ønsker dedikerte ressurser for sine nettsteder, er VPS-hosting det beste alternativet. Du vil få dedikerte ressurser, best kundebehandling og rask respons under disse pakkene. Det er 6 forskjellige pakker å velge mellom.

 • Nybegynner: Under denne pakken vil du få 20 GB lagringsplass og 100 GB båndbredde sammen med 1 GB minne. Det vil koste deg 29,95 dollar per måned.
 • Pro: Med 80 GB lagringsplass og 250 GB båndbredde kan du glede deg over den raske responsen fra serveren på alle nettsteder.
 • Premium: Pakken inkluderer 160 GB lagring og 1 TB båndbredde per måned. Den har 4 GB minne som betyr at den takler stor trafikk.
 • Super: Med 200 GB lagring og 1,5 TB båndbredde er denne pakken best egnet for store bedrifter og høyt trafikknettsteder.
 • Ultra: Under denne pakken vil du få 250 GB lagringsplass og 2 TB båndbredde med 6 GB minne.
 • Fikk til: Hvis du er ute etter fullstyrt VPS til en overkommelig pris, er denne pakken laget for deg. Den inkluderer lagring på 300 GB og båndbredde på 4 TB.

Hastighet og ytelse

Selskapet tilbyr webhotell av høy kvalitet til en overkommelig pris. Med en 99,99% oppetidsgaranti er hastigheten på serverne mye bedre enn konkurrentene i en lignende prisklasse.

Sikkerhet

WebHostingPad tilbyr billig webhotell, men det påvirker ikke sikkerheten til serverne. Det har et fantastisk team av ingeniører som holder serverne oppdatert og automatisert system for å unngå spam, malware og DDoS-angrep.

Kundeservice

WebHostingPad er kjent for sin raske support respons. Den er aktiv på sosiale medier-plattformer der du får raske løsninger på spørsmålene dine. Kunnskapsbasen på nettstedet har også svar på de fleste vanlige spørsmål.

De gir teknisk support 24/7/365 gjennom telefonsamtale, e-post og chat. Supportkontaktnummeret deres er +1 847 346 1801.

Fordeler og ulemper med WebHostingPad

Fordeler med WebHostingPad

 • En av de billigste leverandørene av webhotell.
 • Flere pakker å velge mellom i henhold til kravet.
 • Rask og pålitelig servere.
 • Datasentre flere steder.

Ulemper ved WebHostingPad

Noen kunder hadde klaget på trege servere og forsinkede svar på spørsmål. Det var noen tilfeller hvor serverne krasjet uten noe alternativ til gjenoppretting. Selskapet har imidlertid forbedret kvaliteten på serverne og redusert responstiden også.

Rabatter og tilbud

Fra tid til annen tilbyr WebHostingPad rabattkuponger og tilbud for nye kunder. Hvis du fakturerer et år eller mer, får du også rabatter.

Få WebHostingPad nå!

WebHostingPad-alternativer

WebHostingPad er en rimelig webhotellleverandør med mange funksjoner. Som et alternativ til WebHostingPad, kan du gå for GreenGeeks, Hostinger, Hostwinds eller iPage.

Konklusjon

Hvis du er ute etter en rask og pålitelig webtjeneste, men til en overkommelig pris, er WebHostingPad det beste valget for deg. Du kan oppgradere kontoene uten problemer, og i ekte forstand står selskapet høyt på strekningen av problemfri hosting.

Les også:

 • GreenGeeks Review 2020
 • Hostinger anmeldelser
 • Hostwinds Hosting gjennomgang
 • iPage Review 2020
WebHostingPad gjennomgang 2020
 • Hastighet og ytelse









 • Kundeservice









 • Sikkerhet









 • Priser









5









Sammendrag

Hvis du er ute etter en pålitelig webtjeneste til en overkommelig pris, så er WebHostingPad best for deg.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me