GreenGeeks gjennomgang 2020: Vertsplaner, priser, funksjoner og rabatter

Hver dag leveres tusenvis av nye nettsteder over hele kloden. For å være i forkant av konkurransen er det veldig viktig å velge riktig webhotellleverandør.


GreenGeeks ble lansert i 2008 av Trey Gardner som er innen webhotell siden 1999. Et annet sentralt medlem av teamet er Kaumil Patel som har vært en aktiv tjenesteleverandør siden 2001. Selskapet har fullført 10+ år i feltet og har mer enn 300 000 nettsteder som er vert på serverne sine over hele kloden.

GreenGeeks Review 2020

GreenGeeks tilbyr webhotell, WordPress hosting, VPS hosting, dedikert hosting og nettsted byggherre. Det tilbyr miljøvennlige og rimelige webhotelltjenester. Her i GreenGeeks hosting-artikkel ga vi i wpressblog GreenGeeks planer, priser, deres kundeservice, hastighet og ytelse, rabattilbud og deres beste alternativer.

GreenGeeks vertsplaner og priser

GreenGeeks har holdt er så enkelt som mulig med pakkene. Det er to hovedkategorier som de leverer webhotelltjenester til sluttbrukere sammen med en egen seksjon for forhandlere.

Webhotellplaner

GreenGeeks webhotellplaner og priser

Ecosite Starter:

Dette er den minste pakken tilgjengelig med GreenGeeks som koster bare $ 2,95 per måned. Det er perfekt for små bedrifter og blogger som nettopp er i gang med sin online tilstedeværelse.

Under denne pakken vil du få umeterlig plass og båndbredde. Det er ingen begrensning på antall e-postmeldinger og domener som er vert også. Under denne pakken vil du få ett domene gratis, og du kan sende opptil 100 e-poster per time.

Ecosite Pro:

Det er ideelt for mellomstore bedrifter og nettsteder som leter etter mer ressurser og bedre ytelse med tanke på hastighet og responstid.

Pakken gir ubegrenset plass og båndbredde og har ett gratis domene inkludert i pakken. Under denne pakken kan du sende opptil 300 e-poster per time. Ytelsesmessig er den nesten dobbelt sammenlignet med Starter-pakken.

Ecosite Premium:

Denne pakken er ideell for nettsteder med høy trafikk og e-handel, og har ubegrenset plass og båndbredde. Denne pakken lar deg sende opptil 500 e-poster per time, noe som er veldig viktig for travle forretningsnettsteder.

Med nesten fire ganger hastighet og ytelse, sikrer denne pakken at de besøkende vil få all informasjonen de trenger i løpet av sekunder.

Få GreenGeeks webhotell

WordPress Hosting Plans

GreenGeeks WordPress Hosting Planer og priser

Alle pakkene under WordPress Hosting er de samme som en vanlig hostingpakke med ekstra WordPress-relaterte funksjoner. Med WordPress-hosting får du 1-klikks installasjonsprogram, automatiske oppdateringer, automatiske sikkerhetskopieringer basert på ditt valg av frekvens, avansert sikkerhet optimalisert for WordPress-baserte nettsteder og 24/7 support der du kan løse alle spørsmålene relatert til WordPress inkludert oppsett, migrering og så videre.

Ecosite Starter for WordPress:

Under denne pakken vil du få ubegrenset båndbredde og plass til $ 2,95 per måned. Ekstra WordPress-støtte og funksjoner er inkludert i denne pakken.

Ecosite Pro for WordPress:

Denne optimaliserte for WordPress-pakken gir deg ubegrenset plass og båndbredde. Du kan drive et nettsted med anstendig trafikk under denne pakken.

Ecosite Premium for WordPress:

Denne pakken er designet for nettsteder med høy trafikk basert på WordPress. Ideelt sett bør WooCommerce nettsteder være vert under denne pakken for glitch-fri ytelse. Denne pakken inkluderer ubegrenset plass, ubegrenset båndbredde, SSL-sertifikat og 24/7 support.

Få GreenGeeks WordPress Hosting

Forhandlervert planer

GreenGeeks forhandler hosting planer og priser

Hvis du kontrollerer mer enn ett nettsted eller vil videreselge webområdet til kundene dine, er dette pakkene som er spesielt designet for dine behov. GreenGeeks tilbyr fem forskjellige pakker under Reseller hosting som du kan velge mellom i henhold til dine krav. Forhandlerpakken gir deg også tilgang til domenepanel hvor du får engrosprisen på forskjellige TLDer.

Forhandler 10:

Denne pakken koster 19,95 dollar og gir ubegrenset plass og båndbredde. Du kan huse opptil 10 nettsteder under denne pakken som vil ha separate cPanels. WHMCS-lisensen er inkludert i denne pakken.

Forhandler 20:

Med ubegrenset plass og båndbredde kan du være vert for opptil 20 nettsteder under denne pakken. WHMCS-lisensen er inkludert i denne pakken.

Forhandler 30:

Under denne pakken kan du være vertskap for opptil 30 nettsteder på den ubegrensede plassen og båndbredden du får. Alle cPanel- og WHM-funksjonene er inkludert under denne pakken.

Forhandler 40:

Denne pakken er ment for små vertsselskaper og for de som eier flere nettsteder. Du kan huse opptil 40 nettsteder i denne pakken. Det er ingen begrensning på bruk av plass og båndbredde.

Forhandler 50:

Dette er den største pakken tilgjengelig for forhandlere som du kan være vert for 50 nettsteder under. Båndbredden og plassen er umeteret. WHMCS-lisensen er inkludert i pakken.

Få GreenGeeks-forhandlervert

VPS Hosting Plans

GreenGeeks VPS Hosting Planer og priser

GreenGeeks tilbyr fem forskjellige VPS-hostingpakker. Nedenfor finner du listen over VPS webhotell-tjenester fra GreenGeeks.

1 GB RAM:

Under denne pakken vil du få 2 GB SSD-lagring, 1000 GB premium båndbredde og 4-kjerners behandling til bare $ 39,95. Det er ideelt for nettsteder som har lite lagringsbehov, men fotfallet er høyt.

2 GB RAM:

Under denne pakken vil du få 50 GB lagringsplass, 1500 GB båndbredde og 4-kjerners behandling. Det er ideelt for de som driver flere nettsteder eller har et postsystem å administrere.

3 GB RAM:

Det er ideelt for nettsteder med høy trafikk, og gir 75 GB lagringsplass, 2000 GB båndbredde og 4-kjerners behandling.

4 GB RAM:

Denne pakken er best egnet for store bedrifter og gir 100 GB lagring og 2500 GB båndbredde.

5 GB RAM:

Hvis du har et stort nettsted for e-handel, vil denne pakken være ideell for deg. Under denne pakken vil du få 125 GB lagringsplass og 3000 GB båndbredde.

Få GreenGeeks VPS Hosting

Dedikerte servere

GreenGeeks dedikerte vertsplaner og priser

GreenGeeks har fire dedikerte serveralternativer å velge mellom.

Inngangsserver:

Under denne pakken får du Intel Atom 330 Dual Core, 2 GB RAM, 500 GB lagring og 5 IP-adresser. Det vil koste deg $ 169 per måned.

Standard server:

Denne pakken vil gi 4 GB RAM, Xeon E3 eller tilsvarende prosessor, 5 IP-adresser, 2 × 500 GB lagring og 10k GB båndbredde.

Elite Server:

Denne pakken gir 3,2 GHz prosessor, 8 GB RAM, 2 x 500 GB lagring og 10 k GB dataoverføring sammen med 5 IP-adresser.

Pro Server:

Med Xeon E5 eller tilsvarende prosessor gir denne pakken 16 GB RAM, 2 x 500 GB lagring og 10 k GB dataoverføring.

Få GreenGeeks dedikert hosting

Hastighet og ytelse

Selskapet hevder at de regelmessig oppdaterer maskinvaren til serverne for å følge med kravet fra klientene. Lastetiden for nettstedet forblir mellom 612 ms – 680 ms for de fleste nettsteder.

Datasentre

GreenGeeks datasentre

GreenGeeks har fem datasentre lokalisert i Phoenix, Chicago, Toronto, Montreal og Amsterdam. Av disse fem datasentrene er det bare Chicago Datacenter som støtter alle tjenester og hviler fire støtte Shared / Reseller hosting accounts.

Sikkerhet

Selskapet hevder at det har sikret serverne for å forhindre enhver form for sikkerhetstrussel, og har et team av ekspertingeniører som regelmessig oppdaterer serverkonfigurasjonene for å holde dem oppe og går.

De tilbyr også sikkerhetsskanning i sanntid, Spam Assassin-beskyttelse, automatisk registrering av brute force og SSL-sikker server sammen med dem muligheten til å passordbeskytte katalogene dine som ekstra sikkerhetsfunksjoner.

Kundeservice

GreenGeeks har et team av eksperter som gir dedikert støtte til kundene. De er aktive i sosiale medienettverk som Facebook og Twitter og svarer nesten umiddelbart på spørsmålene.

Du kan kontakte dem via forskjellige kanaler i tilfelle du trenger hjelp som inkluderer chat, sosiale medier og e-post.

Angrerett

GreenGeeks gir 30 dager pengene tilbake-garanti. Hvis du avbryter hosting-tjenesten innen 30 dager etter kjøpet, vil du få full refusjon.

Fordeler og ulemper med GreenGeeks

Fordeler med GreenGeeks:

 • Det er et grønt selskap og hevder å bruke teknologi som reduserer karbonavtrykk.
 • Den har flere pakkealternativer å velge mellom basert på krav og budsjett.
 • Et dedikert supportteam for WordPress er alltid online for å gi WordPress spesifikk støtte.
 • Lastetiden er bedre enn mange konkurrenter.

Ulemper med GreenGeeks:

 • Det har vært noen klager på oppetiden.

GreenGeeks rabatter

Selskapet gir spesielle rabatter og tilbud fra tid til annen for nye kunder. De gir kupongkoder som du kan innløse i henhold til registreringsfakturaen. GreenGeeks kommer med spesielle rabatter ved anledninger som Black Friday, nyttårsaften og mange andre.

Få GreenGeeks Hosting med 70% rabatt

GreenGeeks-alternativer

GreenGeeks er en miljøvennlig og rimelig hostingleverandør. Som et alternativ til GreenGeeks, kan du velge Scala Hosting eller HostGator hosting-tjenester.

Konklusjon

Totalopplevelsen med GreenGeeks er god. De hevder å være et grønt selskap og fremme fornybare energikilder. Pakkene er rimelige og WordPress-hosting er helt topp. Serveroppetiden har vært stabil mellom 99,97% og 99,99%. Totalt sett er det et godt valg for nettsteder og blogger i alle størrelser.

Les også:

 • Scala Hosting Review 2020
 • HostGator anmeldelser
GreenGeeks Review 2020
 • Hastighet og ytelse

 • Sikkerhet

 • Kundeservice

 • Pengene tilbake-garanti

5

Sammendrag

GreenGeeks er en miljøvennlig webhotellleverandør som tilbyr hosting-tjenester til meget rimelige priser.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me