Glowhost Review 2020: Er dette webhotellet bra for deg?

Glowhost ble etablert i 2002 og er en av de beste leverandørene av webhotell. De har ikke bare mye å tilby når det gjelder vertsplaner og tjenester, men det er også et av de få grønne webhotellfirmaene.


Selskapet slår stolt fast at alle datasentrene kjører 100% på vindkraft. Glowhost er best egnet for enkeltpersoner og selskaper i alle størrelser. De skryter ikke av å ha den laveste prisen, da pakkene er lite på den dyrere siden, men den velstrukturerte støtten, høykvalitetsservere og transparente transaksjoner gir definitivt dekningen til prisen.

Vertsplaner og priser

Glowhost tilbyr delt hosting, forhandlervert og dedikert hosting. Alle vertsplaner og priser er nevnt nedenfor.

Delte vertsplaner

Glowhost-delt vertsplaner og priser

Glowhost tilbyr fire delte hostingplaner: Ubegrenset enkelt domene, ubegrenset multi-domene, personlig hosting og profesjonell hosting. Prisene deres starter fra $ 4,95 per måned. Alle disse planene inkluderer gratis domenenavn, privat SSL, Cloudflare CDN, gratis SEO-verktøy og 1500+ designmaler.

Semi-dedikerte servere

Glowhost Semi-dedikerte vertsplaner og priser

Det er tre semi-dedikerte hostingplaner: 1 skive, 2 skiver og 3 skiver. Prisene deres er henholdsvis $ 49,99 / mo, $ 99,99 / mo og $ 149,99 / mo. Alle disse semi-dedikerte planene inkluderer 3x databeskyttelse, ubegrenset e-postadresse, ett gratis domene, Cloudflare CDN, soholaunch nettstedbygger og dedikert IP-adresse.

Forhandlervert planer

Glowhost-forhandler vert planer og priser

Glowhost tilbyr fem forhandlerplaner: Nivå 1, Nivå 2, Nivå 3, Nivå 4 og Nivå 5. Prisene deres starter fra $ 24,95 / mo til $ 99,95 / mo. Alle planer for forhandlerhotell inkluderer følgende funksjoner: 2 dedikert IP-adresse, generiske navneservere, generisk serververt, ubegrenset domene og mange flere.

Dedikerte servere

Glowhost dedikerte vertsplaner og priser

Glowhost tilbyr fire dedikerte serverplaner: Intel Xeon med $ 129 / mo og $ 199 / mo prising og Dual Intel Xeon med $ 229 / mo og $ 299 / mo prising.

Hastighet og ytelse

For en nettside er hastighet et av de viktige aspektene for å holde den besøkende limt. Hvis nettstedet tar mye tid å laste, er det sjansene for at brukeren vil flytte bort til et alternativ.

Med Glowhosts raske servere og 16 datasentre over hele kloden, kan du være trygg på at nettstedet som er vert på serverne deres, vil lastes raskere. I gjennomsnitt laster nettstedene mellom 410 ms til 650 ms uten feil.

Som med de andre vertsselskapene hadde det vært noen problemer med hastigheten og ytelsen i det siste, men Glowhost fortsetter å oppgradere serverne og nettverkene for å sikre bedre ytelse.

Datasentre

Glowhost har for tiden 18 datasentre over hele kloden, inkludert i USA, Canada, Mexico, Europa, Australia, Japan og Hong Kong. Selskapets Global CDN har også mer enn 77 poeng av tilstedeværelse over hele verden.

Selskapet oppfordrer brukere til å velge det nærmeste datasenteret for å sikre rask innholdslevering til besøkende. Glowhost tilbyr også muligheten til å sette opp en geografisk spredt serverklynge som ytterligere forbedrer ytelsen til nettstedet. Denne tjenesten er avgjørende for nettsteder med stor trafikk fra hele verden.

Alle selskapets delte servere er lokalisert i Salt Lake City, Phoenix eller Montreal mens Managed Cloud Servers bare er lokalisert i Salt Lake City.

Plasseringene for datasentre inkluderer:

 1. Atlanta, Georgia,
 2. Chicago, Illinois,
 3. Dallas, Texas,
 4. Los Angeles, California
 5. Miami, Florida
 6. Phoenix, Arizona
 7. Salt Lake City, Utah
 8. Mexico by, MX
 9. Toronto, ON
 10. Montreal, QC
 11. Sao Paulo, BR
 12. London, Storbritannia
 13. Nottingham, Storbritannia
 14. Amsterdam, NL
 15. Hong Kong, CN
 16. Tokyo, JP
 17. Sydney, AU
 18. Melbourne, AU

Sikkerhet

Hverken nettstedseiere eller webhotellleverandører kan forlate smutthull når det gjelder sikkerhet. Glowhost sikrer at alle nettsteder som er vert på serverne sine, får lik behandling når det gjelder sikkerhet.

De bruker 2048-bit SSL-kryptering for dataoverføring og støtter PGP / GPG-e-postkryptering som sikrer at alle dataene som overføres gjennom nettverket deres er 100% kryptert og sikret.

Glowhosts team av ingeniører oppgraderer brannmurene til serverne regelmessig for å holde angriperne utenfor systemet. Supportsteamet deres sørger for at det er DDoS-angrep på nettstedene og blokkerer eventuelle skisserte IP-er nesten umiddelbart for å få tilgang til dataene på serverne..

Pengene tilbake-garanti

Glowhost tilbyr 91 dager med pengene-tilbake-garanti. Hvis kundene ikke er fornøyd med Glowhost-hosting, vil de få full tilbakebetaling av hostingkjøpet.

Kundeservice

Sterk kundestøtte sikrer at kunden blir med selskapet i alle mulige scenarier. Webhotell er et felt der noen få sekunder med nedetid kan forårsake store tap for nettstedseierne.

I tilfelle du trenger å kontakte kundestøtte, kan du gjøre det via e-post, nettprat og sosiale medier. Selskapet oppfordrer ofte brukerne til å bli med på SM-kontoene sine på Twitter og Facebook der de kan stille dem spørsmål for rask respons.

Støtteteamet er tilgjengelig 24x7x365. De har et dedikert supportteam for WordPress-baserte nettsteder også.

Fordeler og ulemper med Glowhost

Pros of Glowhost:

 • Glowhost er kjent for sin sterke kundesupport. Det gir 24x7x365 støtte til alle kundene før og etter salget.
 • Selskapet er hyperaktivt på kontoer på sosiale medier, noe som gjør det lettere for deg å støtte.
 • Med 18 datasentre og 77+ CDN-poeng er hastighet og ytelse vanskelig å matche.
 • Et bredt spekter av pakker sikrer at du har mange valg for nettsteder.
 • E-posttjenesten er rask og pålitelig.

Ulemper med Glowhost:

 • Pakkene er på den dyrere siden.

Det har vært noen klager på hastigheten, men selskapet fortsetter å oppgradere den forbedrede brukeropplevelsen.

Det kan hende du må vente i noen minutter for å komme i kontakt med kundesupportrepresentanten, spesielt i høytiden.

Glowhost Rabatter og tilbud

Fra tid til annen gir Glowhost ut rabatttilbud for de nye kundene. Disse kupongene kan brukes til å registrere en konto på nettstedet. Spesielt hvert år under Black Friday, Christmas, New Year og noen andre viktige anledninger, kan du forvente kuponger i postkassene dine fra Glowhost.

Få Glowhost med nedsatt pris

Glowhost-alternativer

Som et alternativ til Glowhost-hosting kan du velge GreenGeeks, SiteGround eller InMotion Hosting.

Konklusjon: Glowhost Review 2020

For en websideeier er det veldig viktig å velge en webhotellleverandør som har raske servere og positive generelle anmeldelser. Glowhost kan være et dyrere alternativ, men selskapet er ikke bare en av de beste tjenesteleverandørene, men det bruker også 100% fornybar energi til å drive datasentrene. Selskapet har et bredt spekter av pakker å velge mellom som gjør det lettere for deg å få den beste prisen.

Les også:

 • Scala Hosting anmeldelser
 • SiteGround Hosting-anmeldelser
 • InMotion Hosting Review 2020
 • GreenGeeks Hosting Review 2020
Glowhost Review 2020
 • Hastighet og ytelse

 • Sikkerhet

 • Kundeservice

 • Pengene tilbake Gurantee

5

Sammendrag

Glowhost tilbyr standard hostingytelse. Du kan bruke den til å være vert for nettstedet ditt.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map