Flywheel Review 2020: Er det pålitelig administrert WordPress Hosting?

Ser du etter Gjennomgang av svinghjulshosting? Her har vi i WPressBlog skrevet en detaljert Flywheel WordPress hosting-gjennomgang for 2020.


WordPress er verdens mest populære CMS. Startet som bloggprogramvare, det har blitt et husholdningsnavn. Det er mange funksjoner i WordPress som kan forbedre opplevelsen din med nettstedet, men de trenger lite kunnskap å blande seg med.

Når det gjelder webhotell, krever WordPress en spesifikk minimumskonfigurasjon for å fungere problemfritt. På grunn av populariteten har mange selskaper over hele verden enten dedikerte team og pakker for WordPress Web Hosting, eller de handler dedikert bare WordPress web hosting.

Svinghjulanmeldelse 2020

Svinghjulet, som ble lansert i 2012, er et av de siste. Selskapet konsentrerer seg kun om WordPress webhotell og leverer også små til bedriftshotstjenester.

Svinghjul Hosting Planer og pakker

Når vi snakker om hostingpakker, tror vi ofte at det bør være flere alternativer å velge mellom. Noen ganger forvirrer det imidlertid klientene, spesielt når de ikke er godt kjent med den terminologirelaterte terminologien.

Svinghjul WordPress Hosting Review

Å velge riktig hosting-pakke er veldig viktig for å sikre at nettstedet er oppe hele tiden og at hastigheten er like god på alle steder i hele verden. For å forenkle prosessen har Flywheel bare 5 forhåndsdesignede pakker.

For enkeltsider

Tiny:

Denne pakken er perfekt for de som har et enkelt nettsted med liten størrelse med et minimalt antall besøkende. I denne pakken vil du få 5 GB diskplass, 250 GB båndbredde, 24 × 7 støtte, og gratis SSL-sertifikat sammen med mange funksjoner. Denne pakken når du faktureres årlig, vil koste deg $ 14 per måned. I tilfelle nettstedet ditt begynner å få flere besøkende eller du trenger flere ressurser, kan du alltid oppgradere pakken ved å kontakte kundesupport.

Personlig:

Denne pakken er ideell for nettsteder med rundt 25 000 besøkende per måned, og er en av de mest populære på svinghjulet. Under denne pakken vil du få 10 GB diskplass, 500 GB båndbredde, 24 × 7 støtte, gratis SSL, gratis iscenesettingssted og mye mer. Du kan også gjøre det til en multisitepakke ved å betale $ 10 per måned ekstra.

Profesjonell:

Ideell for store bedrifter, nyhetsportaler, netthandelsnettsteder og lignende nettsteder. Denne pakken vil gi den mye tiltrengte hastigheten og mekanismen for nettstedet ditt. Ved å velge denne pakken får du 20 GB diskplass, 1 TB båndbredde, 24 × 7 støtte, gratis SSL, gratis iscenesettingssted og mye mer. Det er ideelt for nettsteder med mer enn 100 000 besøkende per måned.

For mange nettsteder

Freelancer:

Hvis du er en ny tjenesteleverandør, utvikler eller designer, eller du har flere nettsteder å administrere, er dette pakken for deg. Denne pakken gir 40 GB diskplass, 4 TB båndbredde per måned, 24 × 7 støtte, ingen overskuddsavgifter, gratis iscenesettingssteder, gratis SSL-sertifikat og mye mer.

Du kan være vert for opptil 10 WordPress-nettsteder eller ha 10 WordPress-installasjoner under denne pakken. I tilfelle du trenger mer ressurser eller vil oppgradere denne pakken for å være vert for flere nettsteder, kan du velge å oppgradere pakken og få det gjort ved å kontakte kundebehandlingen.

Byrå:

Laget for større tjenesteleverandører med opptil 30 WordPress-installasjoner, og denne pakken vil gi 120 GB diskplass, 8 TB båndbredde, telefonstøtte, gratis iscenesettingssider, gratis SSL, rabattert CDN og flerside, dedikert kontoadministrator og mye mer.

Tilpasset:

I tilfelle du vil ha noe annet eller ekstra fra pakkene som er definert av selskapet, kan du kontakte dem og be om en tilpasset pakke basert på dine krav og budsjett. Du kan velge plass, RAM, båndbredde og andre ressurser i henhold til dine krav, og selskapet vil gi et best mulig tilbud basert på det. De tilpassede pakkene passer best for de som har store bedrifter eller driver nettsteder med stor trafikk som e-handelsnettsteder.

Svinghjul Enterprise Hosting

Svinghjul tilbyr den nyeste infrastrukturen som har sikkerhetsfunksjoner i toppklasse. Her trenger du aldri å bekymre deg for sikkerhetsproblemene, ettersom helsetilstanden til nettstedene dine blir sjekket hver dag.

Du vil få en rapport hver tredje måned, inkludert oppetid, sikkerhetskontroller, sikkerhetskopieringer osv. Svinghjulet er det beste vertsalternativet for webdesignere og byråer som bygger flere blogger..

Hastighet og ytelse

Hver pakke med svinghjul kommer med robust hurtigbufring. Bufringen på serversiden fjerner kravet om tilleggsplugin som reduserer presset på ressursene som er tildelt deg.

Selv med nettsteder med høy trafikk er ytelse og hastighet over all forventning. Selskapet tilbyr også CDN of Content Delivery Network som kan forbedre opplevelsen for de besøkende ytterligere.

Støtteteamet overvåker regelmessig hver server og oppdaterer den i henhold til kravene.

Datasentre

For øyeblikket har Flywheel 10 datasentre spredt over hele kloden. Disse stedene er New York City, Atlanta, Dallas, San Francisco, Singapore, Tokyo, Toronto, Amsterdam, Frankfurt og London.

De globale datasentrene gir nettstedet ditt bedre ytelse, og i tilfelle du vil ha mer fart, kan du velge å ha CDN fra de 30 noder over hele verden..

Sikkerhet ved svinghjulshosting

Svinghjul gir omfattende sikkerhet for alle sine kunder. All data som går inn og ut fra serverne er kryptert. Over hele plattformen blir hver enkelt informasjon lagret eller overført i et kryptert format. For hvert nettsted tilbyr de gratis SSL.

Teamet av ingeniører overvåker maskinvaren og programvaren regelmessig og oppdaterer dem når det er nødvendig. Kontoene har tofaktorautentisering som gir et lag med sikkerhet.

Kundeservice

For alle webhotellfirmaer er den virkelige utfordringen å tilby førsteklasses ettersalgssupport til kundene. Flywheel har et dedikert team av eksperter som gir generell og WordPress sentrisk støtte.

Det er forskjellige modus der du kan velge å kontakte dem via e-post, supportbilletter, online chat og sosiale medier. Bedriftsrepresentantene er hyperaktive av kontoer på sosiale medier og løser ofte mindre spørsmål rett der på noen få minutter. De oppfordrer også kundene sine til å følge dem på Facebook og Twitter for raskere løsning av spørsmålene.

Fordeler og ulemper med svinghjul

Fordeler med svinghjul:

 • Robust skybasert hosting for å gi ytelse av høy kvalitet.
 • Tilpassede systemkonfigurasjoner for rask lastetid.
 • Flere datasentersteder for bedre tilkobling.
 • 30-dagers pengene-tilbake-garanti.
 • Blokkerer enhver IP som kan se truende ut umiddelbart.
 • Rask støtte fra eksperter i tilfelle nettstedet blir hacket.
 • 24 × 7 pålitelig støtte.
 • Bufringssystem for server-slutt for å redusere stress på ressursene dine.
 • Gratis demotestplass.
 • SSL-sertifikat vil hjelpe deg med øke nettstedets rangering.
 • Gratis nettsted migrering.

Ulemper med svinghjulet:

 • Du kan ikke kjøpe SSL, men bare installere de som er tilgjengelige med selskapet.
 • Ingen Git-distribusjonssystem.

Svinghjulrabatter og tilbud

Det har blitt et ritual for selskapene å gi rabatt og tilbud til kundene. Hvert år rundt helligdager og spesielle anledninger som svart fredagssalg, gir svinghjul eksklusive rabatter for nye kunder. Du kan få tunge rabatter på pakkene ved hjelp av disse tilbudene.

Svinghjulalternativer

Som et alternativ til svinghjulshosting kan du velge WP Engine, Kinsta, Pressable, WPX Hosting (Rimelig hostingleverandør) eller Pressidium. Alle er de beste WordPress-vertsselskapene.

Konklusjon: Gjennomgang av svinghjulshosting

Svinghjulet er et av de beste webhotellfirmaene over hele kloden som kun tilbyr WordPress-basert hosting. Med mer enn 70 000 små og store kunder i pusen har Flywheel blitt et kjent navn for sin dedikasjon og kompetanse.

Selskapet har 10 datasentre og 30+ CDN-er over hele kloden som gir deg muligheten til å velge det nærmeste datasenteret for nettstedet ditt. De gir også spesielle rabatter og tilbud fra tid til annen.

Minimumspakken starter på bare 14 dollar. Det er forståelig at selskapet ikke tilbyr billig webhotell, men funksjonene og tjenestene rettferdiggjør definitivt prisen.

Hvis du vil ha mer informasjon om svinghjul, kan du sjekke Flywheels oppstarthistorie gitt i følgende video:

Få svinghjulshosting

Sjekk ut andre administrerte WordPress-hosting-anmeldelser:

 • Kinsta Hosting anmeldelser
 • WP Engine Reviews 2020
 • Pressbar anmeldelse 2020
 • WPX Hosting Review 2020
 • Pressidium Hosting anmeldelser
Svinghjulanmeldelse 2020
 • Hastighet og ytelse









 • oppetid









 • Sikkerhet









 • Kundeservice









5









Sammendrag

Svinghjul er også en av de beste premium administrerte WP hosting leverandøren. Det er det beste valget for frilansere, designere, utviklere og byråer.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me