Slik skriver du på skulderen Emoji ¯ \ _ (ツ) _ / ¯ [Den raskeste og enkleste måten mulig]

Selv om emojier har overtatt verden av tekstmeldinger, kan vi fremdeles ikke komme over den innstilte emotikonet. Og skulderemoji må være vår favoritt!


Hvordan skrive inn skulderen Emoji

Uttrykksikoner og spesifikt den typede skulderemojiene er en følelsesikon i japansk stil, også kjent som Kaomoji. Denne stilen med uttrykksikoner bruker elementer fra Katakana Script på japansk.

I dag er flertallet, hvis ikke alle, tastaturer i qwerty-stil. Noen ganger er det med disse tastaturene lettere å bruke de grafiske emojiene enn å skrive uttrykksikoner. Men hvis du fremdeles er tilhenger av den skrevne skuldre-emosjonen, har vi ryggen.

I denne artikkelen vil vi fortelle deg hvordan du kan benytte deg av qwerty-tastaturet på forskjellige plattformer og fremdeles klare å lage den maskinskrevne emoticon som alle elsker raskt!

Hva betyr Shrug Emoji ¯ \ _ (ツ) _ / ¯?

Før vi faktisk kan lære å skrive på skulderen emoji, kan vi først forstå hva det egentlig betyr. Hvis du ikke forstår betydningen av det trykket på skuldertrekningen, vil du ikke kunne bruke det på riktig måte. Så, hva betyr det?

Skuldrene på skulderen er en visuell fremstilling av et individ, for eksempel den som bruker emojiene. Det representerer to muligheter; en tilstand av uforsiktighet der personen ikke bryr seg om en situasjon eller dens konsekvens. I mellomtiden betyr emojiene også at personen som bruker den ikke er klar over eller ikke har kunnskap om et bestemt tema som blir diskutert. Det hele avhenger av konteksten og situasjonen den blir brukt i!

Historie om skulderen Emoji?

En emoji som er så utbredt og ofte brukt i dag, må ha noen dype røtter og rik historie bak seg. En emoji som tar over internett som dette og blir et universelt språk, stammer fra de japanske uttrykksikonene som også kalles Kaomoji.

Katakana er en form for manus på japansk, som i stor utstrekning bruker de samme elementene som vi finner i et skuldre-emosjon. Imidlertid, i en verden av internett og memes, ble emotikonet populært og brukt av folk på twitter og Facebook etter Kanye-skandalen.

Kanye skjøt ned Taylor Swift, og gikk inn for Beyoncé ved å gjøre en veldig lik gest til uttrykksikonet med strakte armer og trakk på skuldrene. Dette skjedde i 2010 og har siden den gang vært en viktig del av internettkulturen!

Hvordan skrive inn skulderen Emoji på iPhone, Android, Mac & PC

Med så mye allsidighet innen teknologi i dag, er det ikke en universell eller standard plattform som alle bruker. I dag, fra smarttelefoner til nettbrett og databehandling, har vi flere typer programvare, som oftest inkluderer MAC OS, Windows, iOS og Androids.

Derfor varierer hver av disse programvarene fra hverandre og har noen viktige variasjoner som påvirker brukergrensesnittet. Så å skrive på skulderen er forskjellig på alle disse plattformene. Les fremover for å finne ut hvordan du skriver shrug emoji på programvaren eller det mobile operativsystemet du bruker.

Slik bruker du Shrug Emoji på en Mac (OS X)

La oss først se på hvordan du bruker skulderemojiene ¯ \ _ (ツ) _ / ¯ på en Mac.

Slik bruker du Shrug Emoji på en Mac

 1. Åpne Mac-maskinen din og gå til innstillinger / systeminnstillinger-grensesnittet.
 2. Velg tastaturinnstillinger.
 3. Når du klikker på tastaturruten, vises en “tekst” -rute. Velg det.
 4. Når du går på tekstruten, i nederste hjørne, finner du et “+” -ikon. Klikk det.
 5. Nå, endelig, i erstatningskolonnen, må du legge inn tastene og tegnene du ønsker å bli erstattet på skulderen emoji. Når disse tegnene settes inn, vil de hver gang du skriver disse tegnene, byttes ut med skulderen-emosjon.
 6. i “med” -delen, kopier og lim inn skuldreferansen; ¯ \ _ (ツ) _ / ¯.

Har en Windows?

Windows har ikke en innebygd funksjon for automatisk korrigering av stavemåter. Derfor kan du ikke erstatte noen nøkler eller tegn med en skulderemoji automatisk. Imidlertid kan du fremdeles bruke noen gratis nedlastbare programmer som PhraseExpress for å bruke det rykkende emoticon på din Windows eller PC.

iPhone-brukere kan også bruke Shrug Emoji

For iPhone-brukere kan du bruke shrugging-emojiene ved å følge (hvis du har en iPhone og en MAC, kan du synkronisere tastaturinnstillinger og komme raskt i gang med det):

 1. Åpne innstillingsprogrammet. Gå til “Generelt”.
 2. Gå til “Tastatur” -innstillinger i Generelt.
 3. Gå til “Snarveier” og klikk på plusstegnet i øverste hjørne av skjermen.
 4. Skriv inn tegnene du vil erstattes, og klikk på lagre!

Skriv inn Shrug Emoji ¯ \ _ (ツ) _ / ¯ på iPhone nå!

Slik bruker du det på Android-telefoner

 1. Kopier ¯ \ _ (ツ) _ / ¯ som referanse.
 2. Gå til “innstillinger” -programmet fra menyen.
 3. Velg alternativet for språk og inndata.
 4. Gå til alternativet “alle språk”.
 5. Klikk på “+” -knappen. Legg til ønskede tegn her for å erstattes med emojiene.
 6. Lim inn referanseemojiene i feltet “Skriv inn et ord”.

Det endelige ordet

Nå som du har lært hvordan du skriver inn skulderemojiene ¯ \ _ (ツ) _ / ¯ på hver plattform, fortsett og vær søt og kreativ i alle dine neste tweets og Facebook-innlegg. Kom i tråd med trendene ved å bruke et japansk-opprinnelsesikon som har tatt internett med storm!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me