Å fikse “Ups… Det oppsto en serverfeil, og e-postadressen din ble ikke sendt. (# 007)”

Så du skriver en e-post, du korrekturleser den, og du trykker bare på send-knappen for å se feilmeldingen # 007. Det kan forlate deg ødelagt. Bekymre deg ikke, det er et vanlig problem og er lett å løse. La oss gjøre dette i 5 enkle trinn.


gmail-serverfeil 007

Gmail er et av de største e-postnettverkene i dag, men det er ikke fritt for feil og goof-ups. Gmail-serverfeil 007 er de vanligste feilene brukere står overfor, og selv om det kan virke som en bekymring, er løsningen på dette problemet ganske enkelt.

Det første spørsmålet som kommer til hjernen – er det noe galt med Google, eller er det datamaskinen min som ikke fungerer igjen? Legg bekymringene til side. Det er ingenting galt med PC-en din, siden det er et Google-relatert problem, men du kan løse det.

Så hvordan kan du løse et problem som er relatert til Google? Problemet er vanligvis koblet til Gmail Lab-funksjoner. Dette er funksjoner som brukere kan velge å aktivere eller deaktivere i henhold til deres likes og misliker.

Siden Google fortsetter å prøve nye funksjoner og introdusere nye elementer, hvorav noen kan komme forhåndsaktivert, kan slike feil oppstå når som helst..

Å leke med disse funksjonene og korrigere hva som er galt, kan løse problemet.

Å fikse Gmail Server Error 007

“Ups… det oppsto en serverfeil, og e-posten din ble ikke sendt. (# 007) ”feil er lett å fikse og krever ikke mye teknisk kunnskap. Her er trinn-for-trinn-guide:

 1. Åpne Gmail i hvilken som helst nettleser og logg deg på kontoen din.
 2. Øverst i høyre hjørne ser du et ikon som ser ut som en girkasse. Klikk på den og velg “Innstillinger”.
 3. gmail-innstillinger

 4. Her finner du fanen “Lab” (Avansert) og klikker på den.
 5. gmail avansert fane

 6. Deaktiver alle tilgjengelige alternativer.
 7. gmail deaktiverer alle alternativene

 8. Du er ferdig. Lukk og åpne nettleseren på nytt.

Å gjøre dette vil løse Gmail-feil 007 i de fleste tilfeller. Hvis det ikke gjør det, kan du prøve løsningene gitt nedenfor.

Mer detaljerte løsninger!

Ovennevnte trinn fungerer kanskje ikke i noen tilfeller, eller problemet kan til slutt komme tilbake. Hvis det er tilfelle, kan du prøve disse alternativene:

 1. Oppdater nettleseren din hvis en nyere versjon er tilgjengelig.
 2. Tøm hurtigbuffer og informasjonskapsler (åpne Google Chrome-innstillinger, bla deretter til avansert-knappen).
 3. gmail tømme nettleserdata

  gmail fjerne informasjonskapsler og hurtigbuffer

 4. Deaktiver alle tilleggsprogrammer og nettleserutvidelser, da det kan føre til feil på Gmail.
 5. Deaktiver antivirusprogrammet ditt. Dette kan høres merkelig ut for noen brukere, men antivirusprogrammet kan forårsake dette problemet. Hvis dette er tilfelle, skriv til antivirusfirmaet ditt og forklar problemet for dem. De kan gi en løsning.
 6. Åpne Gmail med alle deaktiverte alternativer i kategorien Avansert.

Vi håper en av disse løsningene ville hjulpet deg å bli kvitt problemet. Hvis du er en nysgjerrig sjel, kan du sjekke ut vanlige spørsmål om “oops… det oppsto en serverfeil, og e-postadressen din ble ikke sendt. (# 007) ”feil.

“Bakgrunnen send” -lab: Hva gjør det?

Bakgrunnssending-funksjonen kan være nyttig, men det er ikke nødvendig. Derfor bør du ikke tenke deg om to ganger før du deaktiverer den hvis den får Gmail til å vise feil.

Funksjonen lar Gmail jobbe i bakgrunnen, dvs. fortsette å sende e-posten selv etter at du har forlatt vinduet. Mange av oss skriver en e-post og klikker på send og gå for å gjøre noe annet på kontoen vår uten å vente på at sendeprosessen er ferdig.

Det er denne funksjonen som sikrer at prosessen er ferdig og e-posten blir sendt. Funksjonen hjelper deg med å spare tid, men den kan, ved noen anledninger, funksjonsfeil og forårsake feil.

Hvis dette er tilfelle, kan deaktivering være det eneste alternativet. Du kan imidlertid prøve å aktivere det igjen og se om ting har endret seg, eller du fremdeles får “oops … det oppsto en serverfeil og e-posten din ble ikke sendt. (# 007) ”feil.

Hva om jeg fortsetter med å få “Oops … en serverfeil oppstått, og e-postadressen din ble ikke sendt (# 007)” -feil selv etter at du har deaktivert bakgrunnssøk?

Mens Background Send er den skyldige i 95% Noen tilfeller kan også føre til feil # 007. Hvis det er tilfelle, bør du prøve alle de andre triksene som er gitt ovenfor. De fungerer, men vi har funnet tilfeller der ingenting av det gjorde det.

I et slikt scenario kan det eneste alternativet være å installere nettleseren på nytt eller prøve fra en annen enhet. Du kan også prøve appen. Hvis det fungerer på andre enheter, kan problemet være med datamaskinen eller programvaren og ikke Gmail-innstillingene.

Andre tips inkluderer:

 1. Venter. Gi det litt tid. Det kan ta litt tid før ting går tilbake til det normale.
 2. Vurder å starte nettleseren og datamaskinen på nytt for at endringene skal tre i kraft.
 3. Forsikre deg om at det er # 007. Noen feil kan virke like, men de er det ikke. Koden er den beste måten å identifisere en Gmail-feil.
 4. Fjern eventuelle vedlegg, og dobbeltsjekk avsenders adresser.

Disse tipsene vil hjelpe deg å bli kvitt “oops…. Det oppsto en serverfeil, og e-postadressen din ble ikke sendt. (# 007) ”feil. Noen ganger er det beste alternativet å vente fordi noen feil kan være midlertidige.

Det endelige ordet

“Oeps…. Det oppsto en serverfeil, og e-postadressen din ble ikke sendt. (# 007) ”feil kan være en stor hindring, men med noen enkle løsninger. Siden Google stadig endres, er disse feilene vanligvis midlertidige.

Ikke få panikk hvis du må deaktivere noen av funksjonene. Du kan prøve å aktivere dem senere, og problemet kan ikke være der, da Google også slipper oppdateringer og gjør endringer på baksiden for å bli kvitt problemer..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me