Scala Hosting Review 2020: Prissättning, funktioner, prestanda och rabatter

Scala Hosting startade sina tjänster redan 2007. På lite, över ett decennium har ScalaHosting fått ett gott rykte som en av de bästa och billigaste leverantörerna av webbhotell. Företaget är känt för sina pålitliga tjänster och snabba svar på kundernas frågor.


ScalaHosting har två datacenter, bland vilka det första grundades i Dallas, Texas och senare öppnade det andra datacentret i Sofia, Bulgarien.

Från och med bara $ 3,95 per månad finns det många paket som passar dina krav perfekt. Låt oss se alla tjänster och funktioner i den här artikeln om scalahosting.

Scalahosting recension

ScalaHosting Services

 • Domännamn
 • Webbhotell
 • WordPress Hosting
 • Återförsäljare värd
 • Cloud VPS Hosting
 • Dedikerade servrar
 • SSL-certifikat

ScalaHosting värdplaner och priser

Precis som andra värdleverantörer har Scala också separata paket för webbplatserna som körs på WordPress. Det är en av de få pålitliga leverantörerna av webbhotell som har exklusiva webbhotellplaner. Det finns många kunder som använder webbhotellplaner och är mycket nöjda med tjänsterna.

Webbhotell

Det finns fyra paket under webbhotell som startar från $ 3,95. Företaget hävdar att värdpaketet aktiveras nästan omedelbart efter köpet. Kundtjänst ger ytterligare hjälp vid migrering av webbplatser från en annan värd till Scala-värd.

Funktioner för webbhotell:

 • Gratis Migrationshjälp på webbplatsen
 • 30 dagars återbetalningsgaranti
 • 24/7 Teknisk support
 • Obegränsad diskutrymme och bandbredd
 • Lätt att använda kontrollpanelen
 • 1-klick Skriptinstallatör
 • Gratis Weebly webbplatsbyggare
 • SSD-drivna servrar byggda för prestanda
 • 99,9% drifttidsgaranti

Webbhotellplaner:

ScalaHosting webbhotellplaner

 • Mini: Du får 10 GB webbutrymme och detta paket kan hantera 90 000 besökare varje månad. Detta paket kostar $ 3,95.
 • Start: Det är perfekt för små företag. Det finns ingen begränsning på utrymmet och det kan hantera upp till 150 000 besökare.
 • Avancerad: Idealiskt för företag, det här paketet kan enkelt hantera 270 000 besökare per månad.
 • E-handel: Detta paket passar bäst för en e-handelswebbplats med stor trafik. Det kan enkelt hantera 360 000 besökare per månad och du kommer också att få en gratis domän med detta paket.

Skaffa webbhotell endast i $ 1!

WordPress Hosting

Scala erbjuder fyra olika paket under WordPress Hosting. WordPress-värdens huvudmål är att tillhandahålla exklusiva funktioner för att förbättra WordPress-upplevelsen.

Funktioner i WordPress Hosting:

Det ger automatiska uppdateringar och snabb support från WordPress-experter inom kundvårdsavdelningen. Företaget hävdar att det har distribuerat särskilda mod_security-regler för att blockera skadlig kod och virusattacker på webbplatserna baserade på WordPress och framgångsrikt blockera 99,9% av attackerna. Gratis SSL-certifikat tillhandahålls också.

WordPress värdplaner:

ScalaHosting WordPress Hosting Plans

 • WP Mini:

Det passar bäst för småskaliga webbplatser eller bloggar. Du får 10 GB webbutrymme och kan vara värd för en webbplats. Paketet kostar endast $ 3,95. Det erbjuder upp till sju dagliga säkerhetskopior.

 • WP Start:

Paketet passar bäst för webbplatser som har besökare var som helst mellan 50 000 och 75 000 per månad. Detta paket låter dig vara värd för upp till 2 webbplatser. Under detta paket mäts inte användningen av webbutrymme.

 • WP Advanced:

Det passar bäst för webbplatser med stor trafik dagligen. Den kan hantera upp till 200 000 besökare per månad enkelt. Du kan vara värd för upp till 5 webbplatser på det obegränsade utrymmet som tillhandahålls under detta paket. Du har ett alternativ att få en gratis domän under detta paket.

 • WP E-handel:

Det finns många e-handelswebbplatser som körs på WordPress under WooCommerce. Detta paket är speciellt utformat för sådana webbplatser. Detta paket låter dig vara värd för upp till 8 webbplatser på det obegränsade utrymmet som finns. Du får också en gratis domän. De som använder detta paket får prioriterat stöd.

Skaffa WordPress Hosting endast i $ 1!

E-posthotell

Scala tillhandahåller fyra paket för e-posthosting som kan rymma alla storlekar. Från och med endast $ 12 per månad, anses det vara en av de mest pålitliga leverantörerna av e-posthotelltjänster.

ScalaHosting webbhotellplaner

Börja:

Detta paket passar bäst för småskaliga företag som kräver upp till 10 e-postkonton. Det ger dig 50 GB lagringsutrymme och du kan vara värd för upp till 1 e-postdomän under detta paket. Detta paket låter dig skicka upp till 100 e-postmeddelande per timme.

SmallBiz:

För dig som letar efter upp till 50 e-post-ID är detta det bästa paketet. Du kan vara värd för upp till 5 olika e-postdomäner under detta paket. Det tillåter upp till 500 e-postmeddelanden per timme.

Medium:

Bäst lämpad för ett medelstort företag som har cirka 100 e-postkonton. Du får 150 GB lagringsutrymme under detta paket och kan vara värd för upp till 10 e-postkonton. Du kan skicka upp till 500 e-postmeddelanden per timme.

Företags:

Detta paket är bäst lämpat för stora företag, och ger upp till 200 GB lagring med 200 e-postkonton. Du kan vara värd för upp till 20 e-postdomäner under detta paket. Detta paket tillåter upp till 1000 e-postmeddelanden per timme som skickas från alla konton.

Få e-posthotell i $ 1 bara nu!

Återförsäljare värd

Scala anser att kunderna borde få hantera sitt eget utrymme som de vill. Det ger obegränsat cpanel-stöd under återförsäljarhosting vilket gör det lättare för småskaliga värdföretag att hantera ett stort antal småskalakunder utan att behöva uppgradera.

Funktioner hos Reseller Hosting:

 • Gratis webbplatsmigrationsservice för obegränsade webbplatser
 • 24/7 vänlig kundsupport
 • Värd obegränsade webbplatser
 • 30 dagars återbetalningsgaranti
 • 1-klick skriptinstallatör
 • Gratis CDN med 100+ platser
 • Gratis domänåterförsäljarkonto
 • 99,9% drifttidsgaranti
 • Flera PHP-versioner stöds

Reseller värdplaner:

ScalaHosting återförsäljarvärdeplaner

 • Scala1:

Under detta paket får du 25 GB lagring och 1 TB bandbredd. Detta paket kostar $ 6,95.

 • Scala2:

Under detta paket får du 50 GB lagring och obegränsad bandbredd. Under detta paket får du GRATIS RapidSSL-certifikat.

 • Scala3:

Detta paket ger 75 GB webblagring med obegränsad bandbredd. Du kan vara värd för vilket antal webbplatser du vill ha under detta paket. Du får GRATIS RapidSSL-certifikat tillsammans med GRATIS ClientExec-licens.

 • Scala4:

Med 100 GB lagring och obegränsad bandbredd passar detta paket bäst för återförsäljare som har stora webbplatser att vara värd. Du får GRATIS RapidSSL-certifikat tillsammans med GRATIS ClientExec-licens.

Få återförsäljare värd i $ 1 bara nu!

Cloud VPS Hosting

ScalaHosting Managed Cloud VPS Hosting Plans

Scala tillhandahåller två paket under Cloud VPS Hosting. Den hanterade VPS-värdplanen börjar från $ 12 per månad med 20 GB SSD, 1 CPU Core och 2 GB RAM.

ScalaHosting självhanterade moln VPS-värdplaner

Det självhanterade moln VPS-värdet startar från $ 10 per månad med 50 GB SSD, 1 Core, 2 GB RAM och 2 TB bandbredd. Ytterligare funktioner inkluderar extra utrymme, Cpanel / WHM, Softcalous osv.

Få 20% rabatt på Cloud Hosting nu!

Hastighet och prestanda

Baserat på recensioner och tester är Scalas serverhastighet snabbare än de flesta av konkurrenterna som erbjuder liknande paket till liknande priser.

Företaget säkerställer 100% drifttid och de flesta kunder upplevde aldrig någon driftstopp. Servrarna är avancerade med bästa möjliga hårdvara för att säkerställa snabbare responstid.

Datacenter

Företaget äger två datacenter varav ett är i Dallas, Texas och det andra är i Sofia, Bulgarien. Båda datacenterna är mycket säkrade och har flera makt-säkerhetskopior.

Klienterna har valet att välja önskat datacenter beroende på paketet.

säkerhet

ScalaHosting Security

Scala hävdar att de ger avancerad säkerhet från alla typer av attacker på servrarna. De har experter som arbetar 24 × 7 för att säkerställa att servrarna uppdateras regelbundet och inte har några kryphål.

Kundsupport

Scala är känd för sitt snabba svar när det gäller kundvård. Webbplatsen har en livechattfunktion som kunderna kan använda för att prata med den önskade avdelningen. Kunskapsbasen på webbplatsen löser de flesta vanliga frågor.

Företagets representanter är också aktiva på sociala medieplattformar och svarar snabbt på alla frågor. De uppmanar också sina kunder att följa dem på sociala medier för ett snabbt svar.

Du kan också kontakta Scala-värd med deras kundsupportkontaktnummer: +1 (866) 894-8284.

För- och nackdelar Scala Hosting

Fördelar med Scala Hosting

 • Snabba och prisvärda tjänster.
 • Nästan omedelbar aktivering.
 • Snabbt och dedicerat WordPress-stöd.

Nackdelar med Scala Hosting

Det har förekommit några klagomål om hastigheten och attacken mot skadlig programvara från vissa klienter, men de löstes snabbt.

Rabatter och erbjudanden

Ibland erbjuder Scala Hosting specialrabatter för befintliga och nya kunder. Du kan utnyttja stora rabatter på paketen under speciella tillfällen som jul och Black Friday.

För närvarande tillhandahåller de värd för $ 1 för de första tre månaderna.

Skaffa Scala Hosting endast i $ 1!

Scala värdalternativ

Som ett alternativ till scala-värd kan du välja GreenGeeks, A2 Hosting eller SiteGround-värd. De har nästan samma prissättning och funktioner som scalahosting.

Slutsats: Scala Hosting Review 2020

Med en erfarenhet av över ett decennium har Scala Webhosting visat sig vara en av de mest prisvärda leverantörerna av webbtjänster. Det är ett av få e-postmeddelanden som är värdföretag som inte kräver att du ställer in en webbplats på deras server för att vara värd för e-postmeddelanden.

Företaget har ett mycket professionellt team för kundvård och de är aktiva på alla sociala medieplattformar för att ge omedelbart stöd. Företaget växte från ett litet företag till en stor ISP på kort tid och de lever upp till sitt mål att tillhandahålla de bästa tjänsterna till överkomliga priser.

Läs också:

 • GreenGeeks recensioner
 • SiteGround Review 2020
ScalaHosting granskning 2020
 • Hastighet och prestanda

 • säkerhet

 • Kundsupport

 • Prissättning

5

Sammanfattning

Ett företag som växte från ett litet företag till en stor ISP på kort tid genom att tillhandahålla topptjänster. Du kan definitivt välja denna webbhotell för din webbplats.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map