InterServer Review 2020: Funktioner, priser, rabatter, alternativ

Interserver är verksamt inom webbhotell i mer än 19 år. Företaget trivs med sina huvudprinciper för att tillhandahålla högkvalitativ service och avancerat stöd till alla kunder. Företaget har utökat sin verksamhet till molnhotell, dedikerade servrar och mycket mer under sin resa.


Med varje paket erbjuder de också det prisvärda domännamnet för din webbplats som du kan använda när du köper paketet. Det erbjuder en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti och lovar 99,9% drifttid.

Interserver Review 2020

Interserver grundades 1999 och är ett av få företag som blomstrar på topp från de senaste två decennierna. I en snabbväxande bransch som webbhotelltjänster är konkurrens med nya företag och tillhandahållande av överkomliga paket samtidigt som de håller uppdaterade tjänster av högsta kvalitet..

Företaget erbjuder stolt sina tjänster till frilansare och Fortune 500-företag. 24/7 support är en av de starka aspekterna av deras tjänster tillsammans med pålitliga och snabba servrar.

Interserver Hosting-funktioner

Gratis migrationstjänst: Interserver tillhandahåller gratis migrationsservice för webbplatser till alla användare från deras gamla värd till den nya servern utan extra kostnad. Allt du behöver göra är att ha en komplett cPanel-säkerhetskopia på din gamla server och de tar hand om resten.

 • Gratis webbplatsbyggare: Företaget har inkluderat Sitepad i adminpanelen, som är en webbplatsbyggare med över 300 teman och många funktioner. För att göra din upplevelse användarvänlig erbjuder Sitepad 40+ widgets.
 • E-posttjänst av högsta kvalitet: Interserver lovar kunderna att deras e-postmeddelanden kommer att levereras i tid. De har ett automatiskt kompromisssystem för e-postkonto som säkerställer att servern inte blir svartlistad av Internetleverantörer över hela världen.
 • 24/7 WordPress-support: WordPress har blivit det mest kända innehållshanteringssystemet över hela världen. Teamet av WordPress-experter på Interserver är tillgängligt dygnet runt för att ge hjälp om något går fel med din WordPress-baserade webbplats. ’
 • 99,9% drifttid: Företaget lovar 99,9% drifttid till alla webbplatser.

Interserver värdplaner och prissättning

Det finns många alternativ tillgängliga med Interserver att välja mellan. Baserat på ditt krav kan du välja paket från Standardhotell eller också få en specialanpassad server. Några av de mest populära paketen är följande:

 • Webbhotell: Det finns fyra distinkta paket tillgängliga under webbhotell som är Standard, Pro (Reseller hosting), Windows ASP.net och privat e-posthotell. Standard webbhotell kostar $ 5 / månad där du får obegränsat utrymme och bandbredd.
 • Cloud VPS: Interserver tillhandahåller kärnbaserad VPS som börjar med en kärna som kostar så låga som $ 6 per månad. Linux VPS har 12 olika paket tillgängliga medan Windows VPS som kostar minst $ 10 har 16 alternativ att välja mellan. Interserver erbjuder också högkvalitativ WordPress VPS som har 16 alternativ att välja mellan och kommer med minst 250 GB lagring och 2 TB bandbredd till bara $ 6.
 • Dedikerade servrar: Interserver har också dedikerade servrar som börjar på $ 299 per månad där du får 60 TB lagring, 10 TB överföring, 1 GB port och mycket mer. Företaget tillhandahåller också 10 Gbps-servrar som kostar så låga som $ 70 per månad. GPU-dedikerade servrar börjar på $ 180 per månad.

Skaffa InterServer Hosting

Interserver Uptime and Performance

Interserver tillhandahåller 99,9% drifttid SLA. Det betyder att deras serviceavtal tydligt säger att din webbplats kommer att vara igång under hela faktureringsperioden och om de inte uppfyller löften kommer det att kompensera det i faktureringen.

Prestandamässigt är servrarna på Interserver moderna och utrustade med den senaste hårdvaran och programvaran. De fortsätter att uppgradera servrarna för att ge bättre tjänster. En genomsnittlig webbsida på 450 kB tar cirka 420 ms att ladda, vilket är bättre än de flesta av konkurrenterna.

Interserver Security

Interserver ger online och offline säkerhet för servrarna. Datacenterna har backup, bemannad säkerhet, upphöjda golv, brand- och vattenskydd och andra funktioner. Servrarna är utrustade med brandväggar för att skydda dem från hackare och DDoS-attacker.
Datacenter

Interserver har tre datacenter i Secaucus och Los Angeles. Alla datacenter är högt säkrade och har säkerhetskopieringar för att undvika driftsstopp.

Interserver kundtjänst

De erbjuder 24/7 support via telefonsamtal, livechatt och biljetter.

Deras supportnummer är:

 • +1-201-605-1440 (NEW JERSEY, USA),
 • +44 20 3389 6982 (LONDON, ENGLAND),
 • +972 3 372 6407 (TEL AVIV, ISRAEL),
 • +55 19 4560 0392 (SAO PAULO, BR) och
 • +52 55 5350 9459 (MEXICO CITY, MX).

Interserver Refund Policy

Interserver ger också en pengar-tillbaka-garanti i 30 dagar.

Fördelar och nackdelar med Interserver

Fördelar med Interserver

 • Prislåsgaranti: Interserver ger en prislåsgaranti som innebär att de inte kommer att höja priset på ditt paket när som helst i framtiden. Det finns inga extra avgifter eller finformat också.
 • Supportalternativ: De ger support via olika kanaler vilket gör det lättare för kunderna att omedelbart kontakta personalen. Du kan få support via telefon, e-post eller livechatt. Kunskapsbasen är också starkt och lätt att förstå.
 • WordPress support: Företaget har ett team av experter som är dedikerade till att ge support för WordPress-baserade webbplatser.
 • betalningsförmåga: Konkurrenskraftiga priser och funktionsrika paket är de bästa aspekterna av tjänsterna som Interserver tillhandahåller.

Nackdelar med Interserver

 • Veckobackup: Det finns inget alternativ att få dagliga säkerhetskopior som kan orsaka förlust av data i fall servern blir attackerad eller kraschar.

Interserver Rabatt erbjudanden

Interserver erbjuder en specialrabatt endast för WPRESSBLOG-läsare. Använd kupongkoden ”WPRESSBLOG” för att få värd för första månaden på bara $ 0,01.

Få InterServer endast i $ 0,01

Interserveralternativ

Som ett alternativ till Interserver kan du välja WPX Hosting, SiteGround eller Bluehost.

Rekommenderade granskningsartiklar att läsa:

 • WPX Hosting Review 2020
 • SiteGround Review 2020
 • Bluehost Review 2020
 • WP Engine WordPress Hosting Review

Final Words on Interserver Review

Sammantaget tillhandahåller Interserver tjänster av högsta kvalitet med den bästa supportpersonalen. Priserna på paketen är överkomliga. Administratörspanelen har många funktioner tillsammans med en webbplatsbyggare och 1-klick-appinstallatörer som gör att en webbplats är ganska enkel.

Interserver Review 2020
 • Hastighet och prestanda

 • säkerhet

 • Prissättning

 • Kundsupport

5

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me