GreenGeeks granskning 2020: värdplaner, priser, funktioner och rabatter

Varje dag dyker tusentals nya webbplatser över hela världen. För att ligga framme från tävlingen är det mycket viktigt att välja rätt webbhotellleverantör.


GreenGeeks lanserades 2008 av Trey Gardner som är inom webbhotell sedan 1999. En annan nyckelmedlem i teamet är Kaumil Patel som har varit en aktiv tjänsteleverantör sedan 2001. Företaget har slutfört 10+ år inom fältet och har mer än 300 000 webbplatser värd på sina servrar över hela världen.

GreenGeeks granskning 2020

GreenGeeks erbjuder webbhotell, WordPress-värd, VPS-värd, dedikerad webbhotell och webbplatsbyggare. Det erbjuder miljövänliga och billiga webbhotelltjänster. Här i GreenGeeks värdgranskningsartikel tillhandahöll vi på wpressblog GreenGeeks planer, prissättning, deras kundtjänst, hastighet och prestanda, rabatterbjudanden och deras bästa alternativ.

GreenGeeks värdplaner och priser

GreenGeeks har hållit är så enkelt som möjligt med paketen. Det finns två huvudkategorier under vilka de tillhandahåller webbhotelltjänster till slutanvändarna tillsammans med ett separat avsnitt för återförsäljare.

Webbhotellplaner

GreenGeeks webbhotellplaner och priser

Ecosite Starter:

Detta är det minsta paketet som finns med GreenGeeks och kostar endast $ 2,95 per månad. Det är perfekt för småföretag och bloggar som just har kommit igång med sin online-närvaro.

Under detta paket får du obegränsat utrymme och bandbredd. Det finns ingen begränsning för antalet e-postmeddelanden och domäner som värd också. Under detta paket får du en domän gratis och du kan skicka upp till 100 e-postmeddelande per timme.

Ecosite Pro:

Det är idealiskt för medelstora företag och webbplatser som letar efter fler resurser och bättre prestanda när det gäller snabbhet och responstid.

Paketet tillhandahåller obegränsat utrymme och bandbredd och har en gratis domän som ingår i paketet. Under detta paket kan du skicka upp till 300 e-postmeddelanden per timme. När det gäller prestanda är det nästan dubbelt jämfört med Starter-paketet.

Ecosite Premium:

Perfekt för webbplatser med hög trafik och e-handel, detta paket har obegränsat utrymme och bandbredd. Detta paket låter dig skicka upp till 500 e-postmeddelanden per timme, vilket är mycket viktigt för upptagna affärswebbplatser.

Med nästan fyra gånger hastighet och prestanda garanterar detta paket att dina besökare får all information de behöver inom några sekunder.

Skaffa GreenGeeks webbhotell

WordPress värdplaner

GreenGeeks WordPress-värdplaner och priser

Alla paket under WordPress Hosting är desamma som ett normalt värdpaket med ytterligare WordPress-relaterade funktioner. Med WordPress-värd får du installationsprogrammet med 1 klick, automatiska uppdateringar, automatiska säkerhetskopior baserade på ditt val av frekvens, avancerad säkerhet optimerad för WordPress-baserade webbplatser och 24/7 support där du kan lösa alla frågor relaterade till WordPress inklusive installation, migrering och så vidare.

Ecosite Starter för WordPress:

Under detta paket får du obegränsad bandbredd och utrymme till $ 2,95 per månad. Ytterligare WordPress-stöd och funktioner ingår i detta paket.

Ecosite Pro för WordPress:

Detta optimerade för WordPress-paket ger dig obegränsad utrymme och bandbredd. Du kan köra en webbplats med anständig trafik under detta paket.

Ecosite Premium för WordPress:

Detta paket är designat för webbplatser med hög trafik baserat på WordPress. Helst bör WooCommerce-webbplatser vara värd under detta paket för glitch-fri prestanda. Detta paket innehåller obegränsat utrymme, obegränsad bandbredd, SSL-certifikat och support dygnet runt.

Skaffa GreenGeeks WordPress Hosting

Reseller värdplaner

GreenGeeks återförsäljare värd planer och priser

Om du kontrollerar mer än en webbplats eller vill återförsälja webbplatsutrymmet till dina kunder är det dessa paket som är speciellt designade för dina behov. GreenGeeks tillhandahåller fem olika paket under Reseller hosting som du kan välja mellan enligt ditt krav. Återförsäljarpaketet ger dig också åtkomst till domänpanelen där du får grossistpriset för olika TLD: er.

Återförsäljare 10:

Detta paket kostar 19,95 $ och erbjuder obegränsat utrymme och bandbredd. Du kan vara värd för upp till 10 webbplatser under detta paket som har separata cPanels. WHMCS-licens ingår i detta paket.

Återförsäljare 20:

Med obegränsad utrymme och bandbredd kan du vara värd för upp till 20 webbplatser under detta paket. WHMCS-licens ingår i detta paket.

Återförsäljare 30:

Under detta paket kan du vara värd för upp till 30 webbplatser på det obegränsade utrymmet och bandbredden du får. Alla cPanel- och WHM-funktioner ingår i detta paket.

Återförsäljare 40:

Detta paket är avsett för små värdföretag och för de som äger flera webbplatser. Du kan vara värd för upp till 40 webbplatser i detta paket. Det finns ingen begränsning för utrymme och bandbreddanvändning.

Återförsäljare 50:

Detta är det största paketet som finns tillgängligt för återförsäljare under vilka du kan vara värd för 50 webbplatser. Bandbredden och rymden är ouppmätta. WHMCS-licens ingår i paketet.

Skaffa GreenGeeks återförsäljare värd

VPS-värdplaner

GreenGeeks VPS-värdplaner och priser

GreenGeeks erbjuder fem olika VPS-värdpaket. Nedan hittar du listan över alla VPS-webbhotelltjänster från GreenGeeks.

1 GB RAM:

Under detta paket får du 2 GB SSD-lagring, 1000 GB premium bandbredd och 4-kärnbehandling till endast $ 39,95. Det är idealiskt för de webbplatser som har lågt lagringsbehov men fotfallet är stort.

2 GB RAM:

Under detta paket får du 50 GB lagring, 1500 GB bandbredd och 4-kärnor. Det är idealiskt för dem som driver flera webbplatser eller har ett postsystem att hantera.

3 GB RAM:

Den är idealisk för webbplatser med hög trafik och erbjuder 75 GB lagring, 2000 GB bandbredd och 4-kärnor.

4 GB RAM:

Bäst passande för stora företag. Detta paket ger 100 GB lagring och 2500 GB bandbredd.

5 GB RAM:

Om du har en stor e-handelswebbplats är det här paketet perfekt för dig. Under detta paket får du 125 GB lagring och bandbredd på 3000 GB.

Skaffa GreenGeeks VPS Hosting

Dedikerade servrar

GreenGeeks dedikerade värdplaner och priser

GreenGeeks har fyra dedikerade serveralternativ att välja mellan.

Entry Server:

Under detta paket får du Intel Atom 330 Dual Core, 2 GB RAM, 500 GB lagring och 5 IP-adresser. Det kostar dig $ 169 per månad.

Standard server:

Detta paket kommer att ge 4 GB RAM, Xeon E3 eller motsvarande processor, 5 IP-adresser, 2 × 500 GB lagring och 10k GB bandbredd.

Elite Server:

Detta paket erbjuder 3,2 GHz-processor, 8 GB RAM, 2 x 500 GB lagring och 10 k GB dataöverföring tillsammans med 5 IP-adresser.

Pro Server:

Med Xeon E5 eller motsvarande processor ger detta paket 16 GB RAM, 2 x 500 GB lagring och 10 k GB dataöverföring.

Skaffa GreenGeeks dedikerad hosting

Hastighet och prestanda

Företaget hävdar att de regelbundet uppdaterar servrarnas hårdvara för att hålla jämna steg med kundernas krav. Webbplatsens laddningstid förblir mellan 612 ms – 680 ms för de flesta webbplatser.

Datacenter

GreenGeeks datacenter

GreenGeeks har fem datacenter i Phoenix, Chicago, Toronto, Montreal och Amsterdam. Av dessa fem datacenter har endast Chicago Datacenter stöd för alla tjänster och vilar fyra endast på Shared / Reseller-värdkonton.

säkerhet

Företaget hävdar att det har säkerställt servrarna för att förhindra alla typer av säkerhetshot och har ett team av expertingenjörer som regelbundet uppdaterar serverkonfigurationerna för att hålla dem igång.

De tillhandahåller också säkerhetsskanning i realtid, skräppostmassaskydd, automatisk upptäckt av brute force och SSL-säker server tillsammans med dem möjligheten att lösenordsskydda dina kataloger som ytterligare säkerhetsfunktioner.

Kundsupport

GreenGeeks har ett team av experter som ger dedikerat stöd för kunderna. De är aktiva på sociala medienätverk som Facebook och Twitter och svarar nästan omedelbart på frågorna.

Du kan kontakta dem via olika kanaler om du behöver hjälp med chatt, sociala medier och e-post.

Återbetalningspolicy

GreenGeeks ger 30 dagar tillbaka-garanti. Om du avbokar värdtjänsten inom 30 dagar efter köpet får du full återbetalning.

Fördelar och nackdelar med GreenGeeks

Fördelar med GreenGeeks:

 • Det är ett grönt företag och påstår sig använda teknik som minskar koldioxidavtrycket.
 • Det har flera paketalternativ att välja mellan baserat på krav och budget.
 • Ett dedikerat supportteam för WordPress är alltid online för att ge WordPress-specifikt stöd.
 • Lasttiden är bättre än många konkurrenter.

Nackdelar med GreenGeeks:

 • Det har förekommit några klagomål om drifttiden.

GreenGeeks-rabatter

Företaget ger specialrabatter och erbjudanden från tid till annan för nya kunder. De tillhandahåller kupongkoder som du kan lösa in enligt din registreringsfaktura. GreenGeeks kommer med specialrabatter vid tillfällen som Black Friday, nyårsafton och många andra.

Få GreenGeeks Hosting med 70% rabatt

GreenGeeks-alternativ

GreenGeeks är en miljövänlig och prisvärd webbhotell. Som ett alternativ till GreenGeeks kan du välja Scala Hosting eller HostGator hosting-tjänster.

Slutsats

Den totala upplevelsen med GreenGeeks är bra. De påstår sig vara ett grönt företag och främjar förnybara energikällor. Paketen är prisvärda och WordPress-värd är toppklass. Serverns driftstid har varit stabil mellan 99,97% och 99,99%. Sammantaget är det ett bra val för webbplatser och bloggar i alla storlekar.

Läs också:

 • Scala Hosting Review 2020
 • HostGator recensioner
GreenGeeks granskning 2020
 • Hastighet och prestanda

 • säkerhet

 • Kundsupport

 • Pengar tillbaka garanti

5

Sammanfattning

GreenGeeks är en miljövänlig webbhotell som erbjuder värdtjänster till mycket överkomliga priser.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map