GoDaddy webbhotell granskning och betyg för 2020

Godaddy är exceptionellt ett framträdande topphotellutrymme och domännamnsregistrator. Från att köpa ett domännamn till värdutrymme för ditt företag eller webbegendom allt du kan skaffa dig med Godaddy.


Dessutom erbjuder Godaddy VPN och dedikerade servrar. De ger ganska populära alternativ för användarkontroll med lättanvända Cpanel- eller Plesk-kontrollpanel samt root-åtkomst för tekniska kunniga kunder.

Kör pappa är en webbhotell som går till domän för miljoner användare över hela världen. Flammande – snabba laddningstider, säkerhet och support, ett gratis domännamn med årsabonnemang samt ständigt expanderande användarnätverk är orsakerna till att göra denna webbhotell till en av de bästa rankarna.

godaddy värd granskning

Dessa är kortlistade funktioner som tillhandahålls av Godaddy webbhotell:

 • Värdplaner
 • Branschledande snabbbelastningstider
 • 99,96% drifttidsgaranti
 • Prisbelönad säkerhet och support
 • Enkelt, lättanvänt gränssnitt
 • Avancerade verktyg för webbplatsbyggare
 • Telefon, e-post och chattsupport
 • Pengar tillbaka garanti

Delad webbhotell

godaddy linux delade värdplaner

GoDaddy tillhandahåller månadsbaserade Linux- och Windows-delade värdplaner men om du går efter den årliga planen kan du få den till lägre priser. GoDaddy-förnyelsesatserna är mycket höga än andra värdgivare. I detta fall är HostGator bättre än GoDaddy.

Dedikerad webbhotell

godaddy dedikerade serverplaner

Godaddys dedikerade värdplan startar från $ 69,99 per månad som ekonomi dedikerad hosting. Du kommer att få 4 CPU-kärnor, 4 GB minne, 1 TB-lagring, obegränsad bandbredd, 3 dedikerade IP: er och gratis ett års SSL-certifikat. Detta pris är startpriset. När du förnyar din värd kommer ditt pris att vara originalt ($ 169.99 / månad).

VPS webbhotell

godaddy vps värdplaner

GoDaddys VPS-planer börjar på $ 17,99, men vid förnyelsen kommer den att vara $ 29,99. De ger 1 GB minne, 40 GB lagring, obegränsad bandbredd, 3 dedikerade IP: er och gratis ett års SSL i sin ekonomiplan.

WordPress webbhotell

godaddy wordpress värdplaner

GoDaddys WordPress-värdplan startar från $ 3,99 per månad och $ 8,99 vid förnyelse. I sin ekonomiplan kan du vara värd för en webbplats i 10 GB lagring.

Cloud Web Hosting

GoDaddy tillhandahåller fortfarande inte molnhosting. Om du bara vill gå till molnhosting rekommenderar WPressBlog dig att välja Dreamhost eller Bluehost som ett alternativ.

Branschledande snabbbelastningstider

Alla vill göra sin webbplats tillgänglig för sina kunder i 24X7 timmar. Det är faktum, ungefär 79% av användarna vill inte besöka webbplatsen igen om de upplever långsam webbplatsprestanda.

Oroa dig inte för Godaddy. Att erbjuda snabbhet till sina kunder är det primära målet för denna webbhotell. De senaste månaderna har de haft ett stabilt genomsnitt på 394,6 ms. Även om det är för tidigt att kalla den här webbhotellen bäst, är de fortfarande en front-löpare. Dessutom kan det inte besegra hastigheten på SiteGround.

99,96% drifttidsgaranti

Godaddy erbjuder 99,96% drifttid. Om din applikation eller webbplats kräver mer drifttid kan du gå till de andra webbhotellarna. Men med det sagt är det tillräckligt med 99,96% drifttid för de flesta kunder.
Här är en kort snabb titt på de senaste månadernas föreställningar när det gäller drifttid-

2018 genomsnittlig drifttid

 • Januari upptid: 99,98%
 • Upptid i februari: 99,96%
 • Upptid i mars: 99,91%
 • Upptid i april: 99,99%

Prisbelönad säkerhet och support

Godaddy erbjuder 24 X7 värdepapper med DDoS-skydd för att hålla din webbplats borta från hackare och skadlig kod. Ett väl dedicerat team av säkerhetsexperter är här för att hjälpa dig genom att hålla ett öga på din webbplats och server.

De övervakar också användningen av andra klienter på din server för att säkerställa snabb och konsekvent prestanda. Godaddy erbjuder SSL-certifikat för att skydda användarens data från att bli hackade. Om du erbjuder produkter och tjänster för besökarna att köpa, är SSL ett viktigt skyddande lager med alla värdfunktioner.

Med hänsyn till ökad säkerhet erbjuder Godaddy också en nästa nivå webbsäkerhetstjänst som heter Securi. Den skannar din webbplats regelbundet för att ta bort skadliga infekterade filer.

Enkel att använda gränssnittet

Du kan konventionellt installera många vanliga applikationer på bara några minuter. Godaddy webbhotell erbjuder ett användargränssnitt för installation med 1 klick för att installera CMS som Joomla, WordPress, Magento och Drupal. Det sparar mycket tid och ansträngning för användarna.

Till och med för nybörjare har Godaddy varit lösningen för att enkelt komma igång med webbhotell. Nyutgivna installationstjänster med 1 klick med ett enkelt gränssnitt samt uppgraderingssupport är de viktigaste fakta för att göra denna webbhotell känd bland de bästa delade värdarna.

Det avancerade verktyget för webbplatsbyggare

Godaddy erbjuder ett kreativt verktyg för webbplatsbyggare som heter GoCentral, med fantastiska funktioner som SEO och marknadsföring, integration av sociala medier och inkludering av Google Analytics.

Godaddys SEO-guide hjälper dig att optimera din webbplats med de föreslagna nyckelorden och rangordna högre på Google. Du kan också få personlig SEO-vägledning från en expert om du har en e-handelsplan. För marknadsföring över flera kanaler kan du synkronisera din webbplats med dina Facebook-butiker.

Google Analytics-inkludering är en annan bästa del av Godaddy webbhotell. Du kan enkelt få en spårning av besökare och vyer i alla avseenden. Godaddy garanterar sina användare att få en lysande och gratis analys.

Kundsupport

Godaddy hjälper alltid sina kunder med 24X7 timmars supportteamkompetens. Du kan enkelt komma i kontakt med Godaddys kundvårdsledare via telefonsamtal, e-post eller chatt online.

Enligt resultaten kommer från den senaste undersökningen, är cirka 89% av användarna som använder webbhotell Godaddy nöjda med sina tjänster. Inte illa.

Pengar tillbaka garanti

För att få sina kunder att säkerställa kvalitetstjänster för webbhotell erbjuder Godaddy 30-dagars och 48 timmars återbetalningsgaranti för års- och månadsplaner.

Vissa produkter är emellertid inte berättigade till återbetalning såsom inlösenavgifter, överföringar, premium-domännamn, tillägg till konfigurationer, molnservrar … etc..

Fördelar och nackdelar med GoDaddy

Det här avsnittet hänvisar till vissa fördelar och nackdelar med Godaddy webbhotell. Du kan fatta ett beslut i tjänst eller mot denna webbhotell enligt ditt affärsbehov.

Fördelar:

 • Du kan skapa en webbplats och få den live på lite tid.
 • Det har enkelt att använda och enkelt 1-klick app-installationsgränssnitt.
 • Godaddy erbjuder billiga värdplaner med en jämförelse med andra webbhotell.
 • Snabb och vänlig kundsupport är ett extra erbjudande från Godaddy webbhotell.

Nackdelar:

 • Begränsade lägsta priser.
 • Höga värd förnybara priser.
 • Blandade recensioner om teknisk support.
 • Inga månatliga planer för grundläggande värd.

Besök GoDaddy

Slutlig dom

Godaddy är en av de prisvärda rekommenderade webbhotlarna för första fakturering, så jag rekommenderade dig starkt att välja SiteGround istället för att välja GoDaddy.

Om du har erfarenhet av GoDaddy, låt oss veta om det genom en kommentar.

Läs också:

 • iPage recensioner
 • A2 Hosting recensioner
 • HostGator recensioner
 • Hostinger recensioner
GoDaddy Hosting Review 2020
 • Användarvänlighet

 • Pris

 • Hastighet och prestanda

 • Kundsupport

 • säkerhet

1

Sammanfattning

Det finns många billiga webbhotell tillgängliga jämfört med GoDaddy. På grund av många nackdelar som säkerhet rekommenderar jag starkt att du går till en annan webbhotell som SiteGround eller Bluehost osv.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me