Glowhost Review 2020: Är detta webbhotell bra för dig?

Grundades 2002 och är Glowhost en av de bästa webbhotellleverantörerna. De har inte bara mycket att erbjuda när det gäller värdplaner och tjänster utan det är också ett av de få gröna webbhotellföretagen.


Företaget konstaterar stolt att alla datacentra kör 100% på vindkraft. Glowhost passar bäst för individer och företag i alla storlekar. De skryter inte av att ha det lägsta priset eftersom paketen är lite på den dyrare sidan, men det välstrukturerade stödet, servrar av hög kvalitet och transparenta transaktioner ger definitivt täckningen till priset.

Värdplaner och prissättning

Glowhost tillhandahåller delad hosting, återförsäljarhosting och dedikerad värd. Alla värdplaner och prissättning nämns nedan.

Delade värdplaner

Glowhost-delade värdplaner och priser

Glowhost erbjuder fyra delade värdplaner: Obegränsad enda domän, obegränsad flera domäner, personlig värd och professionell värd. Deras prissättning börjar från $ 4,95 per månad. Alla dessa planer inkluderar gratis domännamn, privata SSL, Cloudflare CDN, gratis SEO-verktyg och 1500+ designmallar.

Semi-dedikerade servrar

Glowhost Semi-dedikerade värdplaner och priser

Det finns tre semi-dedikerade värdplaner: 1 skiva, 2 skivor och 3 skivor. Deras priser är $ 49,99 / mo, $ 99,99 / mo respektive $ 149,99 / mo. Alla dessa semi-dedikerade planer inkluderar 3x dataskydd, obegränsad e-postadress, en gratis domän, Cloudflare CDN, soholaunch webbplatsbyggare och dedicerad IP-adress.

Reseller värdplaner

Glowhost-återförsäljare värdplaner och priser

Glowhost erbjuder fem återförsäljarhotellplaner: Nivå 1, Nivå 2, Nivå 3, Nivå 4 och Nivå 5. Deras prissättning börjar från $ 24,95 / mo till $ 99,95 / mo. Alla värdplaner för återförsäljare har följande funktioner: 2 dedikerad IP-adress, generiska namnservrar, generisk servervärd, obegränsad domän och många fler.

Dedikerade servrar

Glowhost dedikerade värdplaner och priser

Glowhost erbjuder fyra dedikerade serverplaner: Intel Xeon med $ 129 / mo och $ 199 / mo prissättning och Dual Intel Xeon med $ 229 / mo och $ 299 / mo prissättning.

Hastighet och prestanda

För en webbplats är hastighet en av de viktiga aspekterna för att hålla besökaren limmad. Om webbplatsen tar mycket tid att ladda, finns det chansen att användaren flyttar bort till ett alternativ.

Med Glowhosts snabba servrar och 16 datacenter över hela världen kan du vara säker på att webbplatsen som är värd på deras servrar kommer att ladda snabbare. I genomsnitt laddar platserna mellan 410 ms till 650 ms utan problem.

Liksom med de andra värdföretagen hade det varit några problem med hastigheten och prestanda tidigare men Glowhost fortsätter att uppgradera servrar och nätverk för att säkerställa bättre prestanda.

Datacenter

Glowhost har för närvarande 18 datacenter över hela världen inklusive i USA, Kanada, Mexiko, Europa, Australien, Japan och Hong Kong. Dessutom har företagets Global CDN mer än 77 poäng närvaro över hela världen.

Företaget uppmuntrar användare att välja närmaste datacenter för att säkerställa snabb innehållsleverans till besökare. Glowhost erbjuder också möjligheten att skapa ett geografiskt spridd serverkluster som ytterligare förbättrar webbplatsens prestanda. Denna tjänst är avgörande för webbplatser med hög trafik från hela världen.

Alla företagets delade servrar finns i Salt Lake City, Phoenix eller Montreal medan Managed Cloud Servers endast finns i Salt Lake City.

Platserna för datacenter inkluderar:

 1. Atlanta, Georgia,
 2. Chicago, Illinois,
 3. Dallas, Texas,
 4. Los Angeles, California
 5. Miami, Florida
 6. Phoenix, Arizona
 7. Salt Lake City, Utah
 8. Mexico City, MX
 9. Toronto, ON
 10. Montreal, QC
 11. Sao Paulo, BR
 12. London, Storbritannien
 13. Nottingham, Storbritannien
 14. Amsterdam, NL
 15. Hong Kong, CN
 16. Tokyo, JP
 17. Sydney, AU
 18. Melbourne, AU

säkerhet

När det gäller webbplatssäkerhet kan varken webbplatsägare eller webbhotellleverantörer lämna några kryphål. Glowhost ser till att alla webbplatser som är värda på sina servrar får likabehandling när det gäller säkerhet.

De använder 2048-bitars SSL-kryptering för dataöverföring och stöder PGP / GPG-e-postkryptering som säkerställer att all data som överförs via deras nätverk är 100% krypterad och säkrad.

Glowhosts team av ingenjörer uppgraderar brandväggarna på servrarna regelbundet för att hålla angriparna utanför systemet. Deras supportteam säkerställer att det finns DDoS-attacker på webbplatserna och blockerar alla skisserade IP: er nästan omedelbart från att få åtkomst till informationen på servrarna.

Pengar tillbaka garanti

Glowhost erbjuder 91 dagars tillbaka-tillbaka-garanti. Om kunderna inte är nöjda med Glowhost-hosting kommer de att återbetala värdköpet till fullo.

Kundsupport

Stark kundsupport säkerställer att kunden stannar hos företaget i alla möjliga scenarier. Webbhotell är ett fält där några sekunder av driftstopp kan orsaka stora förluster för webbplatsägare.

Om du behöver kontakta kundsupport kan du göra det via e-post, onlinechatt och sociala medieplattformar. Företaget uppmuntrar ofta användarna att gå med i sina SM-konton på Twitter och Facebook där de kan ställa frågor till dem för snabb respons.

Supportteamet är tillgängligt 24x7x365. De har ett dedikerat supportteam för WordPress-baserade webbplatser också.

Fördelar och nackdelar med Glowhost

Fördelar med Glowhost:

 • Glowhost är känd för sin starka kundsupport. Det ger 24x7x365 support till alla sina kunder före och efter försäljningen.
 • Företaget är hyperaktivt på konton på sociala medier vilket gör det lättare för dig att stödja.
 • Med 18 datacenter och 77+ CDN-poäng är hastighet och prestanda svåra att matcha.
 • Ett brett utbud av paket garanterar att du har gott om val för dina webbplatser.
 • E-posttjänsten är snabb och pålitlig.

Nackdelar med Glowhost:

 • Paketen är på den dyrare sidan.

Det har varit några klagomål om hastigheten men företaget fortsätter att uppgradera den förbättrade användarupplevelsen.

Du kanske måste vänta några minuter för att komma i kontakt med kundtjänstrepresentanten, särskilt under semestersäsongerna.

Glowhost Rabatter och erbjudanden

Från tid till annan släpper Glowhost rabatterbjudanden för de nya kunderna. Dessa kuponger kan användas för att registrera ett konto på webbplatsen. Varje år särskilt under Black Friday, jul, nyår och några andra viktiga tillfällen, kan du förvänta dig kuponger i dina brevlådor från Glowhost.

Få Glowhost med rabatterat pris

Glowhost-alternativ

Som ett alternativ till Glowhost-värd kan du välja GreenGeeks, SiteGround eller InMotion Hosting.

Slutsats: Glowhost Review 2020

För en webbplatsägare är det mycket viktigt att välja en webbhotellleverantör som har snabba servrar och positiva övergripande recensioner. Glowhost kan vara ett dyrare alternativ men företaget är inte bara en av de bästa tjänsteleverantörerna utan det använder också 100% förnybar energi för att driva sina datacentra. Företaget har ett brett utbud av paket att välja mellan vilket gör det lättare för dig att få det bästa priset.

Läs också:

 • Scala Hosting Recensioner
 • SiteGround Hosting-recensioner
 • InMotion Hosting Review 2020
 • GreenGeeks Hosting Review 2020
Glowhost Review 2020
 • Hastighet och prestanda

 • säkerhet

 • Kundsupport

 • Pengar tillbaka Gurantee

5

Sammanfattning

Glowhost erbjuder standardhotellprestanda. Du kan använda den för att vara värd för din webbplats.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me