Millors llocs web per a artistes

Millors llocs web per a artistes


El lloc web d’un artista esdevindrà una eina útil, si esteu preparat per entrar en línia i fer créixer la vostra base de fans. Si aconsegueixen crear-lo amb èxit, les probabilitats d’obtenir beneficis del vostre treball augmentaran.

Posem cara al fet: la majoria d’artistes no tenen temps d’aprendre matisos complexos de disseny web, encara que tinguin aquest desig. Estant ocupats amb la seva vida creativa, exposicions i presentacions, necessiten una eina senzilla i comprensible que els permeti crear un lloc web de bricolatge sense necessitat de aprendre els fonaments bàsics..

Això és el que fa que el creador de llocs web sigui la millor opció per llançar llocs web per a artistes. Aquests serveis són fàcils d’utilitzar, assequibles i còmodes. Ajuden a reduir el temps i l’esforç necessaris per executar un lloc web funcional i atractiu.

El que és important, no heu de ser un expert en disseny web per completar un projecte pel vostre compte. Amb un creador de llocs web de qualitat, el lloc web del vostre artista no serà pitjor (o fins i tot millor) que un lloc web dissenyat per un professional.

Ha arribat el moment de revisar els constructors de llocs web més populars que podeu utilitzar de manera eficaç per a la vostra creació web.

Hem provat 10 dels millors fabricants de llocs web per als artistes:

 1. Wix: El millor creador de llocs web per a artistes
 2. WordPress – CMS GRATU toT per crear un lloc web d’artista
 3. Shopify: la millor plataforma de comerç electrònic per vendre arts en línia
 4. Weebly: creador de llocs web d’artistes gratuïts
 5. uKit: el millor creador de llocs web per a petites empreses
 6. Marcador: creador de llocs web basat en AI per a artistes
 7. Portafoli d’Adobe – Portafolis personalitzats per a artistes
 8. Format: creador de llocs web de portafoli fàcil d’utilitzar
 9. Ning: Creeu la vostra xarxa social personal
 10. Heek: la manera més senzilla de portar la vostra empresa en línia

Amb una opció tan fantàstica d’eines de creació web que podeu utilitzar per iniciar i gestionar un lloc web per a artistes, no és tan fàcil triar el que s’adapti a les vostres necessitats i expectatives..

L’única solució possible del problema és revisar cadascun dels sistemes esmentats per tal de comparar-ne la funcionalitat, els enfocaments de personalització del disseny, la facilitat d’ús, la comoditat i la política de preus. Això és exactament el que farem de seguida.

Wix: El millor creador de llocs web per a artistes

Constructor de llocs web Wix

Wix – és el millor creador de llocs web i allotjament per a artistes, que pretenen obtenir un lloc web d’alta qualitat en gairebé poc temps. El sistema ve amb un potent conjunt de funcions, editor visual, interfície intuïtiva i plantilles professionals personalitzables per a la indústria.

Amb l’avançat Tecnologia WI ADI, podeu crear un lloc web d’artistes d’alta gamma enviant informació sobre la vostra vida creativa i afegint la galeria de les vostres obres. El sistema s’ocuparà automàticament de la resta, generant un lloc web professional per a vostè. Si voleu fer canvis, us convidem a utilitzar l’editor estàndard, que també està disponible aquí.

Wix us permet connectar un bloc al vostre lloc web. Si teniu la intenció d’oferir algunes de les vostres obres per vendre o emetre certificats de regal, descomptes i altres ofertes especials, podeu fer-ho crear una botiga web amb aquest propòsit.

Un integrable gratuït Botiga Wix Art widget disponible al document Market Market té tot el que necessita per presentar, promoure i vendre les seves obres directament al lloc web. Només cal penjar les fotos, especificar els preus, configurar les opcions de pagament i començar a vendre. Altres ginys (Calendari d’esdeveniments, Wix Pro Gallery, Wix Events, Wix Video, Gift Card) també tindrà un impacte positiu en la funcionalitat del vostre lloc web. A més d’això, Wix ofereix una àmplia selecció de plantilles totalment mòbils i totalment personalitzables per als llocs web d’artistes.

Cost: Wix té un pla de cost zero per a tota la vida per als usuaris que vulguin iniciar-se gratuïtament. També disposa de subscripcions separades per a llocs web estàndard i d’empresa / comerç electrònic. El cost dels plans estàndard (aquí hi ha 4) comença amb 13 dòlars aconseguir $ 39 al mes. Quant a subscripcions comercials / comerç electrònic, us costarà el pla més barat 23 dòlars / mes, mentre que es constituirà la solució més costosa 500 dòlars / mes per al pla Enterprise de gamma alta.

Proveu amb Wix gratis

WordPress – CMS GRATU toT per crear un lloc web d’artista

Creador de llocs web de WordPress

WordPress – és un dels sistemes de gestió de continguts més populars i funcionals que fan servir els artistes. El sistema és més complicat que els creadors de llocs web i implica el coneixement d’habilitats en disseny web. També ofereix opcions d’integració àmplies, que tenen un impacte positiu en el resultat.

Es necessita més temps per crear llocs web per a artistes amb WordPress, però el resultat val la pena. El sistema té un conjunt de plantilles i plugins integrats, però això no és suficient per llançar un projecte a gran escala. Per treure el màxim partit del procés de disseny web, haureu de navegar per la web i seleccionar temes i complements addicionals per integrar-los més al vostre lloc web. Alguns dels complements més populars per a WordPress són els següents: Galeria NextGEN, icones de compartició social rastrejables, imatges de SEO amigables, Gràcies després, Yoast, controlador de seguretat final, GigPress i el calendari d’esdeveniments..

Cost: L’ús de WordPress és absolutament gratuït. Per obtenir el vostre lloc web en línia, però, haureu de tenir cura de l’allotjament i la integració del nom de domini. El cost de l’allotjament del vostre lloc web amb el més barat El pla del lloc, per exemple, constituirà 3,95 dòlars al mes. Els plugins i plantilles de qualitat també tenen un cost addicional.

Proveu WordPress ara

Shopify: la millor plataforma de comerç electrònic per vendre arts en línia

Pàgina inicial de Shopify

Shopify – és el programari de comerç electrònic, que s’ha distingit com el millor sistema del seu nínxol. La plataforma fa possible la creació de botigues web professionals per a artistes disposats a vendre les seves obres en línia. Aquí és on podeu crear un portafoli amb una galeria de productes, permetent així als usuaris triar els articles desitjables de la vostra col·lecció creativa.

El programari és conegut per les seves àmplies opcions d’integració i sincronització. Després d’haver llançat la botiga web, podeu sincronitzar-la amb una de les plataformes de màrqueting o programari de comptabilitat, per exemple, per veure estadístiques de clients i vendes, productes de venda més elevada, detalls de pagament, impostos i enviaments, etc..

Shopify també ofereix la funció Live View que permet fer un seguiment del rendiment de la vostra botiga web, el flux de clients, les taxes de conversió, les ubicacions i les fonts de visitants, els volums de vendes, les quantitats de vendes diàries i el creixement del benefici, el nombre de comandes i les visualitzacions de productes i molts altres paràmetres importants per al vostre lloc web d’artista..

A més, el creador de llocs web ofereix una gran quantitat de funcions relacionades amb el producte. Podreu crear carteres amb diverses llistes de productes, les seves descripcions, ressenyes detallades, aparadors d’aparadors, etc. Un dels punts destacats del programari és el seu Funció de realitat augmentada que permet veure els productes penjats posats a la venda en mode 3D. Això permet als clients una millor comprensió del que van a comprar.

El sistema també ofereix una oportunitat per utilitzar-lo Codis de la botiga al App Market per simplificar el procediment de compra de mòbils. Amb l’ús de codis QR exclusius, els clients seran redirigits a les pàgines del producte que li interessen o directament a les pàgines del procediment de compra.

Shopify App Market inclou una rica selecció de widgets i complements que podeu integrar al lloc web del vostre artista per augmentar-ne la funcionalitat i la taxa de participació. Les aplicacions disponibles aquí són gratuïtes i de pagament i us poden ajudar a començar amb el vostre lloc web amb facilitat. Finalment, Shopify té una de les col·leccions més impressionants i d’alta qualitat plantilles completament personalitzables. N’hi ha prou amb triar la que s’adapti a les teves necessitats i preferències creatives i segueix endavant per llançar el teu projecte!

Cost: Shopify té una prova gratuïta de 14 dies que permet provar els avantatges del programari abans d’optar per una de les seves subscripcions. El sistema també disposa de quatre plans de pagament, el cost dels quals comença 9 dòlars / mes i puja a 299 dòlars / mes. Shopify és un sistema lliure de transaccions, però cobra transaccions amb targeta de crèdit per a aquells usuaris, que trien Shopify Payments per acceptar targetes de crèdit a les seves botigues web.

Prova a Shopify de forma gratuïta

Weebly: creador de llocs web d’artistes gratuïts

Weebly

Weebly: és un creador de llocs web de núvols fàcil d’utilitzar, el conjunt de funcions és més que suficient per iniciar i actualitzar periòdicament llocs web per a artistes. La plataforma ha guanyat recentment l’especialització de comerç electrònic, però també és possible llançar aquí altres tipus de projectes (incloses les carteres). Weebly ve amb un editor arrossegar i deixar anar i una estructura de model “caixa” que us permet controlar tot el procés de creació del vostre projecte..

Com s’ha esmentat anteriorment, Weebly ara té força Especialització de comerç electrònic, que és un plus per als artistes disposats a crear carteres de qualitat. El sistema ofereix un conjunt de funcions que permeten començar a vendre les vostres obres en línia, controlant els detalls de pagament i d’enviament per deixar satisfets els clients..

El creador de llocs web també ofereix diversos dissenys per a què els creatius els trien. Quan afegiu una pàgina nova al vostre projecte, podreu escollir-ne una disposició. Inclouen seccions de pàgina d’inici i Quant a nosaltres, contactes, galeries i molts altres. El creador de llocs web destaca de la multitud per la seva avançada opcions d’edició d’imatges i disponibilitat de hosting de vídeos. Aquests mèrits de ben segur us seran útils per afegir fotos de les vostres obres, presentacions de vídeo d’exposicions o espectacles i altres projectes similars..

Si voleu oferir una funcionalitat avançada i disseny de gamma alta al vostre lloc web d’artistes, aneu a l’accés Centre d’aplicacions Weebly. Aquí és on trobareu diverses aplicacions, complements i extensions (com LiveChat, Call-out-Box o Calendar Calendar, per exemple), la integració de la qual segurament mantindrà l’atracció i la atenció del client.

Weebly també és conegut per la seva col·lecció de plantilles sensibles per a missatges publicitaris i avançats Constructor de formularis, que us permet crear enquestes i formularis de contacte en línia per orientar-vos a clients potencials.

Cost: Weebly té un pla gratuït que funciona bé a l’hora d’explorar el servei inicial. A més, ofereix subscripcions per a llocs web estàndard i de comerç electrònic. El pla més barat us costarà 4 dòlars, mentre que constituirà el pla d’actuació més car 38 dòlars per mes.

Proveu Weebly de forma gratuïta

uKit: el millor creador de llocs web per a petites empreses

Creador de llocs web uKit

uKit: és un sistema sense codi que ofereix tot el que els artistes poden necessitar per crear belles cartfoles. No hi ha limitacions a les formes creatives d’expressar-se, ja que uKit atén a creatius de tots els gèneres. Amb uKit, literalment podeu crear un lloc web amb funcions completes en aproximadament una hora, omplint-lo amb el vostre propi contingut.

El creador de llocs web ofereix una intuïció editor de lloc web arrossega i deixa anar, un còmode quadre de comandament i unes pautes útils que us permetran dissenyar i gestionar llocs web de primer nivell per a artistes. És bo esmentar que uKit us permet crear llocs web amb tota la capacitat que no només mostraran les vostres obres d’art, sinó que també realitzaran altres funcions, incloses la recollida d’informació dels visitants del vostre lloc web mitjançant formularis de correu electrònic i LiveChat, blogs i fins i tot comerç electrònic. Per reduir el temps de desenvolupament, uKit ofereix un conjunt de temes de resposta, on podeu trobar plantilles adequades per a la creació de llocs web d’artistes..

Cost: Constitueix el pla uKit més barat 4 dòlars al mes, mentre que la subscripció costa més 12 dòlars per mes. Podeu provar les funcions de pagament de forma gratuïta durant la prova de 14 dies.

Proveu d’Ukit gratis

Adobe Portfolio: lloc web personalitzat per a artistes

Portafoli d'Adobe

Adobe Portfolio: és una plataforma, la denominació ja parla de si mateixa. El sistema funciona molt bé per al desenvolupament de llocs web de cartera carregats de funcions per a fotògrafs, artistes i creadors. Adobe Portfolio no és tan fàcil de dominar per als primers usuaris, però si invertiu una mica del vostre esforç i temps, podreu acabar llançant un lloc web d’artista de qualitat..

A diferència dels seus múltiples competidors, Adobe Portfolio no té un motor de comerç electrònic integrat per permetre’t vendre les teves obres a través del lloc web. D’altra banda, la plataforma ofereix algunes funcions bàsiques que la fan destacar entre la multitud. Proporciona fàcil importació del projecte que permet una integració ràpida i senzilla amb Photoshop Lightbox, Adobe Stock o Behance per carregar imatges de portafoli.

Redimensionament automàtic d’imatges és una altra característica que podeu apreciar sobre Adobe Portfolio. Implica que el servei s’ajusta automàticament a les imatges carregades perquè s’ajustin de forma ideal al vostre projecte. El creador de llocs web permet penjar les col·leccions de fotografies il·limitades i crear pàgines separades per a cadascuna d’elles. És molt convenient per navegar i, a més, ofereix un aspecte ben estructurat i ben organitzat a la vostra cartera.

Portafoli d’Adobe sincronitza automàticament les versions d’imatges i els mostra immediatament, sigui quina freqüència els editi o els canviï. El sistema actualitza totes les edicions noves cada vegada que decidiu editar una foto.

Cost: Com a producte del programari Adobe Creative Cloud, Adobe Portfolio és gratuït per a tots els usuaris del sistema. Tanmateix, per a tots els usuaris de tercers, el servei es paga. Ofereix tres subscripcions, que costen des de 9,99 dòlars i fins 52,99 dòlars per mes. Penseu que també haureu de comprar un nom de domini que us pugui costar 10 dòlars a 20 $ per any.

Proveu Adobe Portfolio de forma gratuïta

Format: creador de llocs web de portafoli fàcil d’utilitzar

Format

Format – és un creador de llocs web especialitzat per a artistes, que permet crear projectes impressionants per mostrar diferents tipus d’obres d’art. El sistema es posiciona com a creador de llocs web progressiu, que inclou un editor visual i ofereix un conjunt de funcions específiques per a la indústria. El servei funcionarà molt bé per als artistes que vulguin presentar les seves fotos i obres en format de lloc web per promoure eficaçment les seves habilitats, productes i serveis..

El creador de llocs web té una botiga web integrada que us permet vendre obres d’art digitals o físiques. Aquest és el lloc, on podeu actualitzar regularment l’assortiment de productes, configurar opcions de pagament i lliurament. El sistema també permet llançar i connectar un bloc amb el lloc web del vostre artista per impulsar la interacció i la participació dels usuaris en el procés creatiu.

Per publicar i editar ràpidament les fotos, també podeu descarregar o instal·lar el complement Adobe Lightroom o Format Publisher. També és possible carregar fotos a les galeries de llocs web mitjançant l’aplicació per a iPhone per a mòbils. En definitiva, Format permet crear tres tipus de pàgines web: Galeria, pàgines personalitzades i Col·lecció. Si teniu previst crear un projecte en cooperació amb els vostres socis, podeu accedir a la secció Prova per habilitar / desactivar determinades seccions del lloc web i modificar-ne l’accés..

Cost: El format té una prova gratuïta de 14 dies i tres plans de pagament, el cost dels quals varia entre 6 dòlars i 25 dòlars al mes en funció de les funcions incloses.

Proveu el format de franc

Marcador: creador de llocs web basat en AI per a artistes

Marcador

Marcador: és un creador de llocs web, on podeu llançar fàcilment el lloc web d’un artista sense gastar-hi fortuna. No heu de tenir habilitats de disseny ni de codificació. El creador de llocs web garanteix una experiència intuïtiva de creació de pàgines web, proporcionant un ric conjunt de funcions, exactament el que els no professionals necessiten.

Ajudant d’AIDA és la principal característica de marcadors, que pot dissenyar automàticament el lloc web d’un artista en menys d’un parell de minuts. L’únic que heu de fer és enviar el contingut que us agradaria que es mostrés al lloc web i veure el resultat. Per impressionar els visitants del vostre lloc web, el sistema permet establir un fons de vídeo únic per explicar la vostra història.

També és possible carregar imatges i vídeos gratuïts per crear una impressió visual positiva. Marcador de fotografies de l’editor us permet editar les fotos carregades per ajustar-les a l’estructura del vostre lloc web. A més, Marcador proporciona un mòdul de comerç electrònic integrat que podeu utilitzar per iniciar i gestionar una botiga en línia per vendre les vostres obres d’art, records o accessoris de marca.

Cost: El marcador té un pla gratuït i dues subscripcions de pagament. El seu cost constitueix 11,99 dòlars i 24,99 dòlars al mes quan es factura anualment. Si decidiu fer pagaments mensuals, el cost dels plans pagats serà 15 dòlars i 30 dòlars al mes corresponent.

Proveu el marcador gratis

Ning: Creeu la vostra xarxa social personal

Ning

Ning – és una plataforma, que permet crear la vostra pròpia xarxa social per mostrar la vostra cartera i promoure el vostre talent. El sistema permet personalitzar la gestió individual de les comunitats i ofereix opcions versàtils d’integració de xarxes socials. Podeu crear el vostre propi lloc web gratuïtament aquí per oferir-li un disseny visual excel·lent, generar contingut atractiu i desenvolupar la vostra marca. Fins a l’actualitat, més de 2 milions de xarxes s’han estat creant amb NING i això és només un bon començament!

El sistema ve integrat Motor de comerç electrònic que permet obtenir ingressos efectius del trànsit. Si hi aneu iniciar un lloc web, un bloc, una xarxa de xarxes socials, etc., podreu treure’n profit a causa de les funcions del sistema integrat. Què és important per a vostè No heu de tenir habilitats de codificació començar a treballar amb la plataforma. El creador de xarxa arrossega i deixa anar un lloc web professional gairebé en poc temps.

Ning.com ho permet integració social. Després d’haver-vos registrat al sistema, podeu registrar-vos amb plataformes de mitjans socials principals, com Twitter, Facebook, Google, LinkedIn i molts més: la llista és bastant llarga. Podeu integrar contingut d’altres recursos de xarxes socials i fonts RSS al vostre Feed Feed per millorar la vostra interacció multicanal.

Actualment, la caixa d’eines bàsica de Ning inclou múltiples funcions avançades de gestió de contingut, com ara grups, anàlisis, fotos, vídeos, blocs, fòrums, enquestes, esdeveniments i molts altres. A part de la plataforma de comerç electrònic, podeu utilitzar-la de manera efectiva eines analítiques per fer un seguiment del vostre trànsit, conversions i èxit de l’activitat, Automatització de correu electrònic de MailChimp opció per llançar campanyes de correu electrònic efectives i gestionar llistes de correu electrònic automatitzades, funció de missatgeria de transmissió i privades i altres avantatges innegables.

Cost: Ning.com ofereix una prova gratuïta de 14 dies per a qualsevol subscripció que realitzeu. En total, el sistema té tres plans de pagament, el cost dels quals comença 25 $ / mes i arriba 99 $ / mes. Penseu que podeu estalviar fins a un 20% del cost de la vostra subscripció quan pagueu durant tot l’any alhora.

Proveu Ning de franc

Heek: la manera més senzilla de portar la vostra empresa en línia

Elegent

Elegent– és un creador de llocs web gratuït i fàcil d’utilitzar, que inclou unes guies i tutorials detallats per ajudar-vos a començar eficaçment amb el vostre lloc web d’artistes. El sistema és Alimentat per AI ja que crea un lloc web de qualitat per a tu mitjançant l’opció de xat. Només heu de respondre a les preguntes que es mostren al xat per proporcionar informació que Heek usarà encara més, mentre que llançeu una cartera personalitzada per a vosaltres. És molt senzill i realment interessant!

Utilitzant el poder del intel · ligència artificial, Heek us guia a través de les principals etapes del procés de creació del lloc web, oferint molts tutorials pas a pas i proporcionant recomanacions útils sobre l’estructura de la pàgina web, contingut, imatges, fitxers multimèdia i altres elements que són essencials a l’hora de crear la vostra cartera..

El creador de llocs web garanteix de forma increïble procés senzill d’edició de llocs web amb comandes ultra simplificats (només hi ha deu), edició en temps real i experiència de disseny web de WySIWYG, gestió de contingut fàcil, etc..

Quan navegueu per la col·lecció de plantilles del servei, us trobareu Dissenys múltiples en resposta per a tot tipus de carreres. Totes inclouen imatges HD, textos, fitxers multimèdia i altres tipus de contingut pre-dissenyats. Simplement especifiqueu en quin nínxol us centreu i Heek us recomanarà la millor plantilla per adaptar-vos a les vostres necessitats.

Heek ofereix allotjament segur i gratuït, estadístiques de Google Analytics, reserva de noms de domini o transferència dels vostres, formularis de contacte en línia, xarxes socials, etc. A més, el creador de llocs web ofereix múltiples opcions de gestió de contingut, incloent creació de pàgines d’equips i pàgina de preus, visualització de menús, catàleg de productes, presentació de serveis / cartera, visualització d’agendes, integració de vídeo YouTube / Vimeo / Twitch / Dailymotion, creació de blocs, integració de Google Maps, creació de bio i bloc, creació de testimonis de clients, col·lecció de fotografies d’imatges, funció de creació de cartera i moltes coses més.

Cost: El creador de llocs web té un pla de negoci, el cost del qual constitueix 19,9 dòlars / mes i el Pla Tot Inclusiu, el cost del qual s’adapta individualment pel que fa a les necessitats dels usuaris. Si per algun motiu no esteu satisfets amb els serveis o els termes dels plans, Heek garanteix una devolució de diners de 14 dies.

Proveu Heek gratis

Quines característiques hauria de tenir el lloc web d’un gran portafoli d’artistes?

Com a artista, coneixeu de primera mà quines són les exigències i els canvis ràpids de les principals tendències artístiques. Això vol dir que la creació d’un lloc web de cartera d’artistes no es tracta d’aportar la vostra creativitat en línia, sinó que també es tracta de conduir trànsit i generar beneficis. Aquest és un dels objectius que persegueixen els artistes independents i autònoms quan inicien els seus projectes.

La creació d’un lloc web és la millor manera de mostrar la vostra feina i mostrar tota la cartera en un sol lloc. També preveu que proporcioneu informació sobre vosaltres mateixos, el vostre enfocament creatiu, els vostres estils on treballeu i els vostres contactes per mantenir-vos en contacte amb clients potencials. Per tant, té sentit destacar els elements imprescindibles de qualsevol lloc web de cartera:

 • Disseny responsiu

  El disseny és el que evoca grans emocions i anima els usuaris a navegar per llocs web. Com més impressionant sigui el seu disseny de portafoli, més possibilitats de cridar l’atenció dels usuaris i distingir-se de la multitud que teniu. Assegureu-vos que el vostre lloc web tingui un disseny sensible per permetre als usuaris navegar des de diversos dispositius. Aquesta és la manera infreqüent de fer créixer el flux de trànsit.

 • Contingut atractiu i valuós

  El disseny és només la meitat del negoci quan es tracta del desenvolupament d’un lloc web de cartera. Una altra part imprescindible és el contingut. El vostre portafoli ha d’incloure la llista d’elements que és impensable sense. S’inclouen la vostra pròpia bio, secció de cartera, contactes, testimonis de clients, vídeos i galeries de fotos de les seves exposicions i espectacles d’art, política de preus i, per descomptat, opció de crida a l’acció que atrau els vostres clients potencials a comprar..

  Ah, i no us oblideu del temps de taxa d’abandonament del lloc web. Els usuaris necessiten generalment uns 3,5 segons per formular la seva opinió i decidir si el vostre projecte val la pena navegar més. Això és el que fa que el contingut sigui tan valuós i important.

 • Qualitat del portafoli

  A l’hora de crear llocs web d’artistes, la qualitat de la cartera és prioritària. De quina altra manera podreu mostrar les vostres obres en avantatge i de quina manera els usuaris poden formar una opinió imparcial sobre el vostre talent? Així, el vostre portafoli ha de ser el punt focal del vostre lloc web d’artista: el lloc on hauria d’anar el públic objectiu per veure de què sou capaços i decidir si estan disposats a comprar-vos-en..

  No té sentit afegir totes les vostres fotos a la secció de cartera; només cal que seleccioneu les que mereixin una atenció especial i siguin el més destacat de la vostra col·lecció. Anuncieu fotos de gran qualitat i no us oblideu de descriure-les.

 • Connexió amb el públic objectiu

  En la mesura que la finalitat principal de la creació del vostre lloc web de creació és la generació del públic objectiu i el creixement del benefici, el vostre lloc web ha de contenir els elements que fomentin la comunicació activa i una interacció atractiva amb els usuaris.

  Podeu afegir un bloc, un fòrum, un tauler de discussió, un sondeig, una secció de comentaris o qualsevol altre element del lloc web de la cartera que us permeti posar-vos en contacte amb els usuaris, augmentant així les taxes de conversió..

  Com es veu més amunt, un lloc web digne d’artista és impensable sense certs elements. L’ús de creadors de llocs web us simplificarà aquesta tasca ja que aquests sistemes solen venir amb el conjunt de funcions integrat i la llista d’eines necessàries per dissenyar i promoure un projecte de cartera professional. N’hi ha prou amb triar el sistema que et funciona millor i començar a treballar al teu lloc web.

Quin creador de llocs web és el millor per a portafoli d’artistes?

Hi ha molts creadors de llocs web, tant populars com menys coneguts, que podeu utilitzar per iniciar un projecte de cartera. La millor opció a la qual podeu optar per escollir una de les plataformes contrastades incloses a la nostra llista de selecció és una de les millors plataformes de creació web. Aquests sistemes funcionen igualment bé per a principiants i professionals de disseny web. Estan carregats de funcions i vénen amb eines adequades exclusivament a les necessitats dels artistes.

Tanmateix, si teniu competències de disseny i codificació web, podeu decidir a favor d’un sistema més complex i funcional: WordPress. Aquest CMS és conegut per les seves extenses opcions d’integració de plantilles i extensions. En conseqüència, pot desencadenar la necessitat d’editar codi. Si esteu segurs que podreu afrontar el repte, l’ús de WordPress us ajudarà, certament, a dissenyar una cartera d’artistes professionals.

Té sentit utilitzar constructors de llocs web menys populars en lloc dels esmentats anteriorment? En realitat, no. El fet és que sovint aquests sistemes no tenen característiques imprescindibles i no poden assegurar el nivell de fantasia i seguretat requerits del vostre projecte. Quin sentit té invertir en un sistema dubtós i impopular que pot comportar el vostre projecte en risc a llarg termini?

És possible crear gratuïtament un lloc web d’artistes?

Tècnicament, és possible crear cap lloc web d’artistes sense cap cost. De totes maneres, molts constructors de llocs web ofereixen plans gratuïts, que, en canvi, majoritàriament tenen certes limitacions com l’absència d’un nom de domini, l’accés restringit al conjunt de funcions, l’elecció de plantilla limitada i la falta d’eines de personalització de disseny..

El que heu d’adonar, però, és que posar en marxa la vostra pàgina web de cartera amb un pla gratuït no té cap sentit, sobretot quan es pretén construir un projecte de ple rendiment. Aquest lloc web ha de contenir un certificat SSL connectat, el nom de domini que escolliu, un allotjament fiable i segur, sense oblidar-nos de plantilles professionals i un conjunt avançat de funcions..

Una cartera és la vostra targeta de visita al web. Posem-ho bé: situar-lo com a projecte temporal és sensorial i no és seriós. Un cop hàgiu decidit iniciar un lloc web d’artistes de qualitat i popularitzar la vostra creativitat, prepareu-vos per invertir-hi.

Linia inferior

Un lloc web de qualitat és una eina imprescindible per als artistes disposats a establir presència en línia i perseguir objectius duradors. És un projecte imprescindible per als creatius, que pretenen mostrar eficaçment el seu talent, fer créixer la base de clients i, eventualment, obtenir beneficis.

Per treure el màxim partit de la vostra cartera, però, heu d’esforçar el màxim esforç perquè sigui estructurada lògicament i amb funcions completes. Si creieu que no teniu les habilitats de disseny web necessàries, la millor solució serà l’ús d’un creador de llocs web. Hi ha molts d’ells fora, però no tots valen la vostra atenció. Els sistemes enumerats anteriorment són els millors representants de nínxol que no només simplificaran el procés de creació del lloc web, sinó que també proporcionaran un resultat digne.

A banda dels constructors de llocs web estàndard tot en un, també podeu utilitzar serveis especialitzats o WordPress. La vostra decisió depèn de la taxa d’experiència, la complexitat del projecte i el resultat que espereu aprofitar a llarg termini.

El fet d’escollir la millor eina de creació web per als artistes és tot sovint un repte. Si aconsegueixen trobar el servei que respon completament a les vostres necessitats i expectatives, segur que tindreu un lloc web amb funcions completes. Aprofiteu-vos per provar els sistemes revisats a la publicació per prendre la decisió imparcial i prepareu-vos per invertir en el vostre projecte per estar satisfets amb el resultat..

Creeu un lloc web d’artista gratuït

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me