Millors creadors de llocs web amb resposta

Millors creadors de llocs web amb resposta


El disseny sensiu s’està convertint en una de les principals tendències del nínxol de desenvolupament web contemporani. Sigui quin sigui el lloc web d’empresa que dirigiu (o simplement) planificar el llançament) El fet de respondre és una de les prioritats que li proporcionarà una exposició extra en línia.

Entre totes les maneres disponibles de crear llocs web de resposta, l’ús de creadors de llocs web és una de les solucions més beneficioses i aquí és el perquè:

 • Els creadors de llocs web són fàcils d’utilitzar per a tothom i no cal tenir habilitats de codificació per donar funcions de resposta al vostre lloc web;
 • Ofereixen un conjunt de plantilles sensibles i optimitzades per a mòbils que s’adapten perfectament a totes les pantalles mòbils i fan que el vostre lloc web sigui accessible, fins i tot durant el temps;
 • Els constructors de llocs web garanteixen la qualitat i una experiència fluïda en la creació de pàgines web;
 • Permeten crear llocs web amb resposta per si mateixos en un parell d’hores o dies.

No és suficient per donar preferència als constructors de llocs web quan teniu la intenció de llançar un lloc web sensible?

Hem provat 7 dels millors creadors de llocs web amb resposta:

 1. Flux web: el creador de llocs web amb millor resposta
 2. WordPress: la millor plataforma per crear un lloc web sensible
 3. Mobirise: el millor programari de disseny web amb resposta
 4. Weebly: creador de llocs web preparat per a comerç electrònic preparat per a comerços electrònics
 5. Squarespace: creador web per crear un lloc web sensible
 6. uKit: creador de pàgines web senzill i senzill per a SMB
 7. Gator: creador de llocs web i allotjament de Hostgator

Quan es tracta de seleccionar els constructors de llocs web amb resposta més adequats per llançar un lloc web decent, podeu triar entre programari fora de línia i creadors de llocs web en línia..

 • Programari fora de línia Per exemple, WordPress o Mobirise, per exemple, es pot descarregar, cosa que significa que l’hauríeu d’instal·lar abans de començar a treballar en el desenvolupament del vostre projecte. També ofereix opcions d’integració àmplies, que requereixen inversions financeres addicionals.
 • Constructors de llocs web en línia, com ara Webflow, Weebly, Gator o uKit, no tenen aquests requisits, cosa que els proporciona un cert privilegi sobre els creadors de llocs web fora de línia en alguns casos.

Revisem els millors serveis de creació web per crear un lloc web sensible en detalls:

Flux web: el creador de llocs web amb millor resposta

Flux web: el creador de llocs web amb millor resposta

Webflow: és el millor creador de llocs web amb resposta, que es considera correctament una de les eines de creació web més professionals. La seva gamma alta integrada funcionalitat arrossega i deixa anar juntament amb un complex quadre de comandament i una gran quantitat d’eines de personalització de disseny avançades, fan que el servei sigui similar als sistemes de gestió de continguts contemporanis. Per això, Webflow requereix una exploració detallada i completa abans de procedir al procés mateix de desenvolupament de llocs web. El creador de llocs web és una elecció perfecta per a la creació de projectes complexos i, a més, és una elecció digna per a professionals de disseny web implicats en el desenvolupament de llocs web personalitzats..

 • El sistema inclou una col·lecció de plantilles completament personalitzables. Webflow ofereix un conjunt de temes gratuïts i de pagament que responen de manera predeterminada. El sistema també proporciona l’oportunitat d’iniciar el vostre propi projecte des de zero i respondrà des del primer moment. La majoria de les plantilles preparades estan disponibles en diverses variants de presentació de pàgines web aplicables a gairebé totes les pàgines. Això dóna a cada lloc web un disseny únic i professional.
 • El creador de llocs web es centra molt en la personalització del disseny. Webflow és tota la personalització de disseny avançat. A més d’una àmplia variabilitat de dissenys sensibles, el creador de llocs web ofereix una oportunitat perfecta per utilitzar el seu conjunt d’eines integrat per poder editar tots els elements de la pàgina web. Trobareu centenars de combinacions mentre experimenteu mides d’elements, posicionament, efectes, fons, colors, opacitat, rotació, capes i altres funcions / eines disponibles al quadre de comandament. Independentment de la quantitat i tipus de continguts substituïts i elements de disseny personalitzats, el vostre lloc web continuarà donant resposta a la vostra navegació fàcil a tots els dispositius mòbils / d’escriptori..
 • Webflow garanteix un entorn de disseny web sensible, permetent als usuaris crear contingut dinàmic personalitzat. Tots els usuaris del sistema poden dissenyar i actualitzar fòrums, feeds de blocs, formularis en línia, presentacions de fotos / vídeos, carteres i altres tipus de projectes responsius aquí. Les integracions de Lottie, After Effects i Lightbox Gallery, al seu torn, augmenten les possibilitats de crear contingut de lloc web realment dinàmic i que respongui al mòbil.
 • La plataforma compta amb un convenient editor arrossegar i deixar anar. Permet modificar l’estructura i la disposició de cada plantilla responsiva escollida. L’editor difereix una mica dels disponibles en constructors de llocs web estàndard; inclou opcions d’edició visual clàssiques juntament amb ginys, configuracions generals i mòduls integrables que inclouen les “Col·leccions CMS” del sistema. També és possible triar entre dos modes d’edició de llocs web: dissenyador o editor en funció del grau de competència en disseny web.

Proveu el flux web gratuïtament

WordPress: la millor plataforma per crear un lloc web sensible

WordPress: la millor plataforma per crear un lloc web sensible

WordPress – és la millor plataforma per crear un lloc web sensible i el més popular Sistema de gestió de continguts al món. El CMS inclou el seu propi conjunt de plantilles integrades, que estan optimitzades per a dispositius mòbils per defecte. També podeu triar entre centenars de dissenys disponibles en línia. La plataforma es coneix inicialment com a sistema de blocs, però ara permet iniciar i gestionar gairebé tot tipus de projectes.

 • No tots els temes de WordPress tenen resposta de manera predeterminada. Quan es tracta d’utilitzar plantilles de WordPress integrades, no haureu de preocupar-vos de la seva naturalesa responsiva. Tots ells responen des del primer moment. Tanmateix, si decidiu optar per temes de tercers disponibles al web, no tots estaran preparats per a mòbils. Això depèn del desenvolupador i del tipus de tema que trieu. Consulteu-ho amb antelació.
 • Podeu utilitzar complements de WordPress integrables per respondre als vostres llocs web. Com a CMS, WordPress implica una oportunitat d’instal·lació de complements. Afortunadament, hi ha molts complements i extensions, la integració dels quals pot respondre al vostre lloc web. Alguns d’ells inclouen WPTouch Mobile Plugin, qualsevol commutador de temes mòbils, WordPress Mobile Pack, WP Mobile Edition, Mobile Smart i el tema mòbil de Jetpack per esmentar-ne alguns.
 • Podeu canviar al tema de resposta WordPress en qualsevol moment. Encara que molts usuaris de WordPress comencin a utilitzar els seus dispositius mòbils per navegar per projectes llançats amb el sistema, hi ha dues opcions que podeu considerar perquè el vostre projecte estigui preparat per a mòbils (si encara no està optimitzada per a la visualització mòbil). Així, podeu crear una versió mòbil separada del lloc o canviar a un dels temes de WordPress responsius.

Proveu WordPress gratuïtament

Mobirise: el millor programari de disseny web amb resposta

Mobirise: el millor programari de disseny web amb resposta

Mobirise: és el que té millor resposta creador de llocs web fora de línia que inclou un bon arrossegar i deixar anar l’editor. Per utilitzar la plataforma, inicialment, hauríeu de descarregar-la i instal·lar-la al vostre ordinador. Només triguem uns minuts i es completa automàticament. Mobirise és igualment compatible amb Windows i Mac, cosa que permet el desenvolupament de llocs web de resposta mòbil de qualitat fora dels blocs de contingut dissenyats prèviament. Un dels avantatges més destacats de Mobirise és que el creador de llocs web és tan fàcil d’utilitzar, que funciona especialment excel·lent per a empreses no tecnològiques, que tenen la intenció d’iniciar llocs web preparats per a mòbils sense cap programa i coneixements de programació:

 • El programari ofereix una optimització perfecta de llocs web per a dispositius mòbils. Per defecte, tots els dissenys del sistema són compatibles amb mòbils. Això s’explica pel fet que la plataforma es basa en el framework Bootstrap 4, que garanteix l’optimització mòbil instantània dels projectes construïts amb ella. També hi ha l’oportunitat de previsualitzar la forma de mostrar el vostre lloc web en dispositius mòbils i d’escriptori abans de la seva publicació final.
 • La plataforma ofereix un conjunt de blocs de contingut preparats en lloc de plantilles pre-dissenyades. Tots els blocs són adaptables, personalitzables i, per tant, s’utilitzen per crear qualsevol estructura i disseny d’un lloc web que necessiteu. Per ser precisos, podeu triar entre més de 50 temes (blocs) i 150 pàgines de demostració per crear literalment qualsevol tipus de projecte. Inclouen capçaleres, peus de pàgina, galeries de llum, lliscants, vídeos / imatges, mapes de Google, formularis de dades, llistes de preus, testimonis de clients, articles i molts altres. A més, és possible integrar les extensions Mobirise al vostre projecte per tal de fer que el vostre lloc web sigui més interactiu i adequat per a l’experiència de navegació mòbil.
 • Un dels punts destacats innegables del sistema és el seu AMP Website Builder integrat. L’eina de codi obert Accelerada pàgines mòbils que serveix per millorar el rendiment mòbil dels vostres projectes mòbils construïts amb Mobirise. Aquesta és una de les millors maneres de donar un aspecte atractiu al vostre lloc web i assegurar el seu rendiment efectiu en diversos dispositius mòbils i plataformes de distribució. Si feu servir el creador de llocs web AMP, assegureu un rendiment i càrrega ràpids i suaus del lloc web, una promoció SEO eficaç, una presentació digna de contingut sense cap habilitat de codificació..

Proveu Mobrise gratis

Weebly: Creador de llocs web preparat per a comerços electrònics

Weebly: Creador de llocs web preparat per a comerços electrònics

Weebly: és un creador de llocs web preparat per a eCommerce, que permet llançar i gestionar llocs web de qualitat sense escriure cap línia de codi. El sistema es va llançar inicialment com a plataforma de blocs, però recentment va ser adquirit per Square, que li va donar un fort eCommerce focus. Weebly inclou un bon arrossegar i deixar anar l’editor i també permet incrustar codi, cosa que és un avantatge per als usuaris que són conscients dels conceptes bàsics sobre HTML. Quan es tracta de desenvolupar llocs web de fotografia, la plataforma ofereix els següents avantatges:

 • Weebly assegura un disseny integrat de llocs web. El creador de llocs web us permet crear i gestionar llocs web amb resposta, que s’ajusten a totes les pantalles mòbils que utilitzen els vostres visitants mentre les navegueu. El procés de contingut i navegació es reordenen automàticament per adaptar-se a pantalles d’escriptori, mòbils i tauletes.
 • Podeu equilibrar les necessitats d’escriptori i mòbils del vostre projecte. Amb Weebly, podeu llançar llocs web que es poden utilitzar en tots els dispositius a causa de plantilles que s’ajusten automàticament a la mida i la resolució d’una pantalla.
 • Endavant, utilitzeu el creador de llocs web per a mòbils de Weebly. El creador de llocs web ofereix la versió mòbil que permet crear ràpidament llocs web mòbils per a dispositius iOS i Android. Aquesta és una opció còmoda a l’hora de crear i gestionar un lloc web en moviment i en temps real.
 • Solució de disseny web mòbil per arrossegar i deixar anar. Weebly afavoreix el poder de crear llocs web per a mòbils amb l’editor visual arrossegat i solt que s’utilitza per personalitzar dissenys totalment sensibles. Podeu visualitzar la versió final del projecte i fer les edicions abans de la publicació del projecte.
 • El sistema ha ofert temes nous que ofereixen una gran resposta. Tot i que, des dels seus inicis, els llocs web de Weebly estan optimitzats per a mòbils, el servei ha introduït diverses plantilles completament responsives que mantenen l’estil i el disseny del projecte coherents entre les versions mòbil i web..

Proveu Weebly de forma gratuïta

Squarespace: creador web per crear un lloc web sensible

Squarespace: creador web per crear un lloc web sensible

Squarespace: és un popular creador de webs per fer un lloc web sensible, amb disseny professional i rendiment alt. El sistema aplica un enfocament modern al procés de desenvolupament de llocs web, fent que els vostres projectes siguin optimitzats per a la seva visualització mòbil de la millor manera possible. Els temes d’espais creats tenen en compte les necessitats i la comoditat dels usuaris, cosa que permet navegar fàcilment els projectes en qualsevol dispositiu, des dels telèfons intel·ligents i les tauletes fins als ordinadors de sobretaula..

 • Tots els llocs web de Squarespace es poden adaptar a navegadors grans i petits. El contingut del vostre lloc web amb resposta a Squarespace es redimensionarà automàticament pel que fa a la mida i les dimensions de la finestra del navegador.
 • El sistema ofereix diversos estils mòbils per adaptar-se al dispositiu que utilitzeu. La majoria dels dissenys de Squarespace tenen estils mòbils integrats addicionals, que s’activen automàticament quan el sistema detecta que el lloc web es veu en un dispositiu mòbil. El propòsit i el benefici de la funció d’estils mòbils és que afectin els elements de disseny i navegació per mantenir el vostre projecte amigable per a totes les categories d’usuaris.
 • Squarespace ofereix l’opció avançada Vista de dispositius. El creador de llocs web permet als usuaris veure com es mostra el seu projecte a les pantalles mòbils i posar a prova la seva funcionalitat mitjançant l’ús de la funció de visualització de dispositius. Aquesta és la millor manera de provar el disseny sensible del vostre projecte en una pantalla d’escriptori en el procés d’edició. Us dóna la idea de com es mostrarà el vostre projecte també en un navegador estàndard per a mòbils.

Proveu Squarespace de forma gratuïta

uKit: creador de pàgines web senzill i senzill per a SMB

uKit: creador de pàgines web senzill i senzill per a SMB

uKit – és el creador de llocs web de fama mundial i senzill per a petites empreses. El servei és fàcil d’utilitzar i realment podeu llançar qualsevol tipus de lloc web amb ell en funció de les vostres preferències i necessitats empresarials. uKit és funcional, convenient i assequible, i també molt senzill. Això és el que ha convertit el sistema en un dels líders de la indústria contemporània.

 • uKit permet crear llocs web que responguin des del primer moment. No cal combatre amb codis complicats ni crear diverses versions del vostre lloc web per fer-lo accessible tant en dispositius mòbils com d’escriptori.
 • El sistema ofereix un conjunt de dissenys sensibles. El creador de llocs web inclou una àmplia col·lecció de plantilles responsives i eines de personalització per donar-los el disseny i la funcionalitat necessaris.
 • L’ús de l’editor WYSIWYG us permet controlar individualment el procés de desenvolupament de llocs web. A causa de l’editor WYSIWYG, el sistema permet fer el seguiment de tots els canvis que feu en el mode en temps real i visualitzar la manera com es reflecteixen les modificacions en diferents dispositius, inclosos gadgets d’escriptori, mòbils i tauletes. D’aquesta manera, es produeix la impressió realista de com es mostrarà el vostre lloc web confeccionat en tots els dispositius que els clients potencials poden utilitzar en navegar pel vostre lloc web.
 • uKit utilitza la graella Bootstrap. Això no pot sinó contribuir a la naturalesa responsiva del vostre lloc web, us ajudant a treure el màxim partit d’aquesta funció.

Proveu d’Ukit gratis

Gator: creador de llocs web i allotjament de Hostgator

Gator: creador de llocs web i allotjament de Hostgator

Gator: és un creador de llocs web sensible, impulsat per HostGator. La plataforma s’utilitza principalment per iniciar webs senzilles, cosa que el converteix en una bona solució de creació de pàgines web per a principiants. Així mateix, el sistema pot ser utilitzat eficaçment pels professionals del disseny web, buscant l’eina intuïtiva i funcional de construcció web completa. El creador de llocs web inclou un editor per arrossegar i deixar anar, dissenys preparats per a mòbils i eines adequades per oferir experiència de creació web.

 • Gator té una col·lecció de plantilles de resposta mòbil. Es divideixen en categories nínxol i ofereixen una oportunitat per iniciar i després gestionar projectes personalitzables sense necessitat d’utilitzar habilitats de codificació. Cada plantilla té un mode de previsualització per a mòbils, que us permet veure com es veurà el vostre projecte a les pantalles d’escriptori i mòbils abans de publicar-lo.
 • El creador de llocs web ofereix opcions d’edició de llocs web convenients. L’editor integrat i integrat de Gator permet modificar o reorganitzar elements de la pàgina per formar un disseny web sensible. Els usuaris poden aplicar un conjunt d’eines de personalització integrades i elements del lloc web (formularis de contacte, fitxers multimèdia, Feeds en directe, botons d’integració social, etc..) per donar a un projecte un disseny únic.
 • La plataforma concedeix accés al conjunt de complements i aplicacions. Aquests estan disponibles al mercat integrat d’aplicacions del sistema, proporcionant al vostre lloc web una funcionalitat millorada. Per tant, podeu triar entre cronologies de les xarxes socials, galeries d’imatges, barres de cerca, panells de navegació i altres elements útils.
 • Amb Gator, podeu fer servir opcions d’integració versàtils i àmplies. El sistema us permet seleccionar i afegir integracions populars, és a dir, Google Maps, SoundCloud, PayPal, xarxes socials i molt més. Aquesta funció contribueix a la facilitat de la navegació mòbil, portant el rendiment del projecte al nou nivell.
 • També és possible crear Gator una botiga web responsiva. El sistema ve amb un motor de comerç electrònic convenient construir petites botigues en línia. La plataforma permet crear i actualitzar galeries de productes, configurar paràmetres de pagament / enviament, introduir bonificacions / descomptes, connectar certificats SSL per a la màxima seguretat del lloc web, etc..
 • El creador de llocs web està habilitat pel popular proveïdor d’allotjament HostGator. Ells s’ocuparan de l’allotjament del lloc web i el nom de domini, oferint els plans tot en un per satisfer les necessitats.

Proveu Gator de franc

Sensible o amb dispositius mòbils?

La idea de fer accessible el vostre lloc web en dispositius mòbils mereix, sens dubte, l’atenció, però, tan bon punt comenceu a explorar les opcions de construcció web disponibles, us trobareu amb dues nocions, a saber, llocs web optimitzats per a mòbils i amb resposta..

Les nocions són una mica semblants entre si, tot i que impliquen l’oportunitat de visualitzar el vostre lloc web en dispositius mòbils, però encara hi ha una diferència notable.

Lloc web responsable

Què és un lloc web responsiu?

Lloc web responsable: és un tipus de lloc web que es pot visualitzar en tots els dispositius, sense cap excepció. Tant si voleu utilitzar un PC, un ordinador portàtil, un telèfon intel·ligent o qualsevol altre dispositiu mòbil que tingueu a la vostra mà, no trobareu cap problema quan visiteu un lloc web sensible.

Aquests llocs web poden adaptar-se fàcilment a qualsevol mida i resolució de pantalla. Les característiques principals dels llocs web amb resposta són les següents:

 • Tal com el seu nom indica, aquests llocs web “responen” eficaçment a les característiques dels dispositius en què es visualitzen;
 • No cal crear una versió d’escriptori independent del lloc web;
 • Beneficis SEO;
 • Ajuden a crear confiança dels clients i a augmentar la quantitat de visitants del lloc web.

Què és un lloc web agradable per a mòbils?

Un lloc web optimitzat per a mòbils: és una versió separada d’un lloc web d’escriptori, que es pot visualitzar exclusivament en dispositius mòbils. Aquests llocs web es llancen i es codifiquen amb l’únic propòsit present: presentar el contingut als usuaris mòbils.

Aquests projectes no poden ser accessibles en ordinadors i ordinadors portàtils i, si teniu la intenció de fer que el vostre lloc web optimitzat per a mòbils sigui accessible fins i tot per a aquells usuaris que no tinguin els seus dispositius mòbils a mà, tindreu la necessitat de crear un escriptori. versió del mateix.

Això implica una inversió addicional d’esforç, diners i temps. A continuació, es detallen les principals característiques dels llocs web optimitzats per a mòbils:

 • No hi ha versió d’escriptori;
 • Només accessibilitat per a mòbils;
 • Cost assequible;
 • Orientació a un públic determinat;
 • L’experiència optimitzada per a mòbils pot augmentar una mica el trànsit del vostre lloc web.

Així, només hi pot haver una raó que us pugui fer preferir els llocs web optimitzats per a mòbils. Si ja teniu aquest lloc web i teniu previst utilitzar-lo per a propòsits personals sense necessitat de dedicar-vos a grans públics, no té sentit invertir en el redisseny del vostre lloc web per respondre.

Tanmateix, si només llançeu a llançar un lloc web i teniu intencions comercials serioses, el disseny responsiu hauria d’estar al capdamunt de la llista. Aquí és on els ajudaran els constructors de llocs web responsius.

Per què he de construir un lloc web sensible?

El disseny sensible té molta importància quan es tracta de tendències contemporànies de disseny web. I això no és perquè és molt convenient (tot i que, aquest aspecte també és crucial).

Això també passa perquè els motors de cerca ara classifiquen els llocs web amb resposta. Amb el temps, això tindrà un impacte seriós sobre la promoció del lloc web i la generació de trànsit a llarg termini.

Què diu les estadístiques?

Alguna vegada has pensat en el nombre d’usuaris que accedeixen als seus llocs web favorits o cerquen la informació que els interessa a través dels seus dispositius mòbils?

Coneixeu el percentatge de compres en línia que s’han completat mitjançant telèfons intel·ligents o tauletes en aquests dies? Pot ser que us sorprengui força descobrir les estadístiques recents!

D’acord amb les principals tendències i informes, el nombre d’usuaris mòbils únics, que accedeixen als seus llocs web favorits des de dispositius mòbils, constitueix ara uns 5.11 mil milions de persones. Un 2% més gran que només en relació amb l’any anterior. El nombre d’usuaris de mitjans socials actius ha superat els 32.48 mil milions d’usuaris, que és un 9 per cent superior al de fa un any.

Tendències sensibles

A més, es calcula que, a finals del 2020, al voltant del 63,5 per cent de les persones utilitzaran periòdicament els seus dispositius mòbils per accedir a la xarxa global. Al seu torn, la xifra de comerç electrònic mòbil inclourà el 67,2 per cent, que equival al voltant de 2,32 bilions de dòlars el 2021.

Aquestes xifres no es poden menystenir i, si teniu la intenció d’anar en línia, crear base de clients i promoure el vostre negoci, no podreu deixar de respondre al vostre lloc web..

Opinió de Google sobre llocs web responsius

A principis del 2015, Google va anunciar la facilitat per a mòbils un dels principals factors de classificació de llocs web utilitzats pels algorismes del motor de cerca. Això ha donat el tret de sortida a l’era de la digitalització de llocs web.

Des d’aquell moment, ha canviat molt i difícilment trobareu llocs que no estan preparats per a mòbils en l’actualitat. Però, i els llocs web amb resposta? Són més efectius en comparació amb els seus competidors / versions optimitzats per a mòbils?

Fa uns dos anys, Google va anunciar un nou enfocament del procés d’indexació i classificació de llocs web. Aquest plantejament es coneix ara com a Primera indexació per a mòbils. Això significa que fa més d’un any, Google inicialment va utilitzar la versió d’escriptori d’un lloc web, a l’hora d’avaluar la seva rellevància en els resultats de la consulta de cerca..

A partir d’ara, predominarà preferiblement les versions del lloc web mòbil, alhora que generarà resultats del motor de cerca. Per tant, si el vostre lloc web encara no té resposta, apresseu-vos a tenir cura de no perdre les posicions del motor de cerca.

Què es pot fer al respecte?

Per poder respondre i indexar bé els motors de cerca, el vostre lloc web ha de complir diversos requisits. Aquí teniu el que heu de fer al respecte:

 • Assegureu-vos que les versions mòbils i d’escriptori del vostre lloc web tinguin el mateix contingut, inclosos textos, imatges amb atributs alts i vídeos;
 • Dades del lloc web estructurades i meta-dades (títols i descripcions) Per a totes les pàgines també cal omplir les dues versions;
 • Assegureu-vos que el vostre allotjament suportarà un flux de trànsit addicional. Això només concerneix a aquells usuaris que els llocs web tinguin URL separats per a versions per a mòbils.

Tingueu en compte que el procés d’indexació per a mòbils primer s’aplica actualment a la majoria de llocs web. Els passos esmentats anteriorment us ajudaran a evitar problemes relacionats amb el SEO.

Linia inferior

Respondre al vostre lloc web és una necessitat més que un caprici. Els llocs web accessibles en diferents tipus de dispositius mòbils i ordinadors d’escriptori generalment impulsen més usuaris, augmenten el trànsit, creen la confiança dels clients i ajuden a generar més beneficis.

Entre la varietat de maneres de respondre el vostre lloc web, és la solució més adequada mitjançant els constructors de llocs web. Aquests sistemes no només són fàcils d’utilitzar i són còmodes. També ofereixen funcions específiques que contribueixen a una experiència de construcció web senzilla i senzilla, que es tradueix en la creació de llocs web amb resposta.

Creeu un lloc web gratuïtament

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me