Millors constructors de llocs web sense ànim de lucre

Millors creadors de llocs web per a organitzacions sense ànim de lucre


Un lloc web d’una organització sense ànim de lucre és la destinació més destacada per a tots els seus membres, que desitgen estar al corrent de tots els esdeveniments que tenen lloc en el seu treball. Aquesta és també una font d’informació valuosa per a aquells usuaris, que només pensen unir-se a l’organització o només busquen les dades relacionades.

Val a dir que aquest tipus de llocs web no haurien de ser complicats, cosa que permet que tothom pugui navegar-lo fàcilment quan sigui necessari. Hauria d’assegurar la navegació intuïtiva per permetre que fins i tot els primers comptadors trobin la informació que necessiten actualment sense invertir massa temps i esforços. En cas contrari, corre el risc de perdre els vostres clients potencials, que podrien donar preferència als vostres competidors en cas que no trobin la informació que necessiten al vostre lloc web..

El fet que la majoria de propietaris d’organitzacions sense ànim de lucre no puguin tenir grans habilitats o experiència en disseny de pàgines web provoca la necessitat de buscar formes senzilles però fiables de desenvolupament de llocs web.. Contractar un mestre web o ordenar un lloc web des d’un estudi de disseny web no serà una bona solució només perquè només ho és alternativa costosa. Aquí és on s’apreciarà molt l’ús dels constructors de llocs web.

Els creadors de llocs web estan inicialment destinats a principiants i, per tant, vénen amb directrius, recomanacions i consells útils i detallats que simplifiquen notablement el procés de disseny web.. No heu de tenir habilitats de codificació o coneixements específics de disseny web per dominar aquests sistemes en avantatge. La majoria ofereixen col·leccions de plantilles riques que són plenes de contingut i que responen des del primer moment. Finalment, els llocs web creats amb creadors de llocs web són assequibles i assequibles adequadament optimitzat per als motors de cerca, cosa que augmenta les possibilitats de la vostra organització d’obtenir posicions més altes en els resultats del motor de cerca.

Hem provat 9 dels millors constructors de llocs web sense ànim de lucre:

 1. Wix: el millor creador de pàgines web sense ànim de lucre
 2. WordPress – CMS # 1 per a qualsevol lloc web sense ànim de lucre
 3. uKit – Creador de llocs web per a petites empreses més barat
 4. SITE123 – Gran plataforma de creació de llocs web de bricolatge
 5. 8b – Easy Site Builder per a organitzacions sense ànim de lucre
 6. IM Creator: creador de pàgines web sense ànim de lucre
 7. Squarespace – Caritator de pàgines web sense ànim de lucre
 8. Shopify: comerç electrònic per a ànim de lucre i sense ànim de lucre
 9. Bluehost: el millor allotjament web sense ànim de lucre

T’interessa obtenir més informació sobre cadascun d’aquests sistemes per triar el que s’adapti a les necessitats de la teva organització sense ànim de lucre i als requisits de disseny web en general? Cadascun dels creadors de llocs web que es mencionen anteriorment té totes les funcions i mereix la pena prestar atenció. Doneu un cop d’ull als seus comentaris ara per triar la part imparcial.

Wix: el millor creador de pàgines web sense ànim de lucre

Wix: el millor creador de llocs web sense ànim de lucre (GRATU )T)

Wix – és el creador de llocs web tot en un que s’utilitza per crear diferents tipus de llocs web, inclosos els d’organitzacions sense ànim de lucre. El sistema cobreix un ampli espectre de necessitats de disseny web i ofereix múltiples funcions fàcils d’explorar i controlar. Feu un cop d’ull als principals avantatges del servei ara:

 • Plantilles per a organitzacions sense ànim de lucre. Wix té una col·lecció de plantilles de religió i sense ànim de lucre que podeu triar. Alguns d’ells inclouen Caritat alimentària, Caritat infantil, voluntaris adolescents, Projectes no comercials, Comunitat, etc. Molts d’ells inclouen “Dona araEls botons ”i altres funcions imprescindibles per a aquests llocs web.
  També hi ha un ric conjunt d’eines de personalització de disseny per donar al vostre lloc web aspecte i funcionalitat desitjats. Penseu, però, que Wix no permet canviar la plantilla durant qualsevol moment. Si decidiu fer-ho, haureu de tornar a enviar el contingut.
 • Membre. Això és molt convenient per a organitzacions que desenvolupen i gestionen diversos projectes i han d’assignar determinats membres a projectes específics. Amb una funció de pertinença, podeu concedir accés a seccions de llocs web ocults a aquells usuaris, que han fet donacions i se’ls pot oferir drets especials.
 • Fòrum. Wix permet afegir un fòrum al vostre lloc web, que és una característica extraordinària per a aquests serveis. Aquest és un avantatge real per a qualsevol lloc web d’organització sense ànim de lucre ja que permet posar-se en contacte amb els usuaris, animant-los a la participació. Podeu crear qualsevol tema i sucursal en un fòrum per conèixer les idees d’altres membres i deixar-los compartir la seva opinió amb altres usuaris.
 • Blocs. Aquesta és una forma de seguretat segura per mantenir informats els usuaris sobre les notícies i esdeveniments recents que es produeixen a la vostra organització, així com sobre altres informacions relacionades. Podeu escriure i publicar publicacions sobre la missió i la declaració de la vostra organització sense ànim de lucre, compartir els vostres objectius i proporcionar arguments per convèncer els lectors que s’uneixin a la vostra organització..
 • Lloc web multilingüe. Com a propietari d’una organització sense ànim de lucre, potser us interessarà creant diverses versions idiomàtiques del vostre lloc web. Així es pot animar els inversors estrangers a fer donacions i donar suport a la vostra organització de diferents maneres. Aquesta és també una bona manera d’atreure més usuaris, que comparteixen el vostre objectiu i desitgen unir-se a l’organització.

Cost: Wix té un pla gratuït que mai es pot utilitzar per crear un lloc web per a la vostra organització sense ànim de lucre. Aquesta és una bona opció per provar el creador de llocs web de funcions, però si teniu la intenció d’executar i gestionar un lloc web eficaç, aleshores us trobareu amb algunes restriccions estàndard per a un pla gratuït (Limitacions d’anuncis Wix, emmagatzematge de disc i amplada de banda etc.). A més, els llocs web de Wix gratuïts tenen subdominis. Si teniu intenció de començar un projecte per a una organització seriosa sense ànim de lucre, això no donarà credibilitat al vostre lloc web.

És evident que té sentit actualitzar-se a una de les subscripcions de Wix de pagament per obtenir fidelització dels usuaris i augmentar la taxa de confiança del vostre lloc web. Amb aquest propòsit, el creador de llocs web ofereix dos grans grups de plans: Standard i Business / eCommerce, que també es divideixen en subscripcions més detallades per ampliar l’elecció dels usuaris. El cost dels Plans Estàndards comença amb 13 dòlars el mes i ascendeix fins a 39 dòlars / mes, mentre que el dels plans comercials constitueix 23 dòlars per mes. Tots els plans ofereixen hosting gratuït i connexió de domini, Atenció al client premium, analítica de Google integrada, espai d’emmagatzematge i altres privilegis.

Proveu Wix gratis

WordPress – CMS # 1 per a qualsevol lloc web sense ànim de lucre

WordPress - CMS # 1 per a qualsevol lloc web sense ànim de lucre

WordPress – és un Sistema de gestió de continguts de confiança que no requereix cap presentació, tan popular i funcional que sigui. El servei és una mica més complicat que els creadors de llocs web estàndard, ja que implica la consciència del coneixement de la programació per treure el màxim partit del procés de desenvolupament web. Quan utilitzeu la plataforma, no us caldrà integrar plugins que millori el rendiment del vostre lloc web sense ànim de lucre. També haureu de tenir habilitats de codificació per gestionar i actualitzar un lloc web un cop publicat. Feu un cop d’ull als principals aspectes destacats de WordPress ara:

 • Plantilles de lloc específics. El sistema compta amb una col·lecció de plantilles integrades, però també podeu trobar desenes de plantilles de resposta de qualitat dissenyades per a organitzacions sense ànim de lucre al web. Aquests temes són gratuïts i de pagament: depèn de vosaltres el que decidiu sobre la millor opció.
 • Plugins WP per a ànim de lucre. Hi ha múltiples plugins WP especialment dissenyats per al desenvolupament d’organitzacions sense ànim de lucre. També podeu consultar en línia les opcions gratuïtes i de pagament. Entre els complements més populars d’aquest tipus, té sentit esmentar Give, WPForms, Optinmonster, Yoast SEO, Google Analytics de Yoast, escàner de Sucuri Free, Widget Testimonials, Backup Buddy, TablePress, Forget About Buttons Shortcode, Calendar Simple, Barra social flotant, Revive Old Post, MapPress Easy Google Maps, Polylang i més.
 • Complements d’interacció amb els usuaris. Com a responsable d’una organització sense ànim de lucre, teniu la necessitat urgent de mantenir-vos en contacte amb els membres del vostre lloc web. Per a aquest propòsit, WordPress ofereix una col·lecció de complements especialitzats d’interacció d’usuaris. S’inclouen els complements del portal de clients, les preguntes freqüents i ràpides, els botons de compartició social fàcils, el connector de trucades de trucada, l’àrea de clients WP i la barra de notificació WP Pro per esmentar-ne alguns.

Cost: WordPress és gratuït. Això és cert per a totes les categories d’usuaris. És a dir, podeu descarregar, instal·lar i utilitzar el sistema de forma gratuïta fins que decidiu crear un lloc web amb funcions completes. Això pot requerir inversions financeres addicionals en plugins i fins i tot plantilles. Per fer que el vostre lloc web confeccionat sigui accessible en línia, heu de comprar, a més, nom de domini i hosting.

El cost de l’allotjament depèn principalment del proveïdor i del pla que seleccioneu. Quan es treballa amb WordPress, es recomana utilitzar Bluehost – el proveïdor oficial d’allotjament del servei. Els plans que ofereix inclouen funcions i estan disponibles a un preu raonable. Per tant, la subscripció més barata a Bluehost us costarà només 2,95 dòlars / mes.

Proveu WordPress ara

uKit – Creador de llocs web per a petites empreses més barat

uKit - Creador de llocs web per a petites empreses més barat

uKit – és un creador de llocs web que ha guanyat popularitat a nivell mundial pel seu fort enfocament en el desenvolupament de projectes de petites empreses. La seva facilitat d’ús, comoditat i assequibilitat l’han convertit en una de les millors solucions per als usuaris, disposats a executar i gestionar diferents tipus de llocs web. Les organitzacions sense ànim de lucre no són una excepció. A continuació, s’inclouen els avantatges que utilitzarà quan creeu aquest lloc web:

 • Interfície senzilla i intuïtiva. uKit pot presumir d’una de les interfícies més senzilles i intuïtives que hi hagi mai. Sigui quina sigui la vostra habilitat i experiència en disseny web, us hi acostumareu fàcilment i explorareu els elements i les característiques bàsiques que ofereix. És molt convenient, fàcil de navegar, modern, emocionant i entenedor per a tothom. A més, aquesta simplicitat d’interfície elimina la necessitat de contractar un dissenyador web. Pots fer-ho tot tu mateix, per tant, per què malgastis els diners que pots invertir en el desenvolupament de la teva organització?
 • Plantilles responsives. Les plantilles responsives s’adapten automàticament a qualsevol mida i resolució de pantalla de diferents dispositius mòbils. Això permet als usuaris visitar el vostre lloc web sempre que necessitin i on es trobin. Amb uKit, podeu experimentar amb diferents plantilles incloses a la col·lecció del creador de llocs web. uKit permet canviar els temes en moviment, escollint així el que s’adapti a les vostres necessitats i preferències sobretot sense el risc de perdre el contingut. uKit compta amb una rica col·lecció de plantilles temàtiques orientades a les necessitats de diferents categories d’usuaris.
 • Varietat de ginys. Alguns dels ginys que poden suposar una bona incorporació a un lloc web d’una entitat sense ànim de lucre són els botons de xarxes socials, LiveChat, CallBack, Comentaris d’usuaris, mapes de Google, formularis de correu electrònic, etc. Tots ells poden ajudar-vos a complir una tasca determinada com oferir ajuda en temps real a persones necessitades (mitjançant l’opció CallBack o un LiveChat, per exemple). A causa del widget de Google Maps, els inversors i les persones que vulguin visitar la vostra organització ho podran trobar molt més ràpidament.
 • Lloc web segur. La certificació SSL permetrà acceptar donacions de diners sense cap risc. És possible connectar un certificat SSL de forma gratuïta.

Cost: uKit no té un pla gratuït, però encara permet triar i provar qualsevol dels plans de pagament de forma gratuïta durant 14 dies. Això és més que suficient per decidir quin pla funciona exactament millor per al vostre lloc web. Si voleu llançar un lloc web senzill d’una organització sense ànim de lucre, llavors el Pla mínim (4 dòlars / mes) funcionarà bé amb aquesta finalitat.

Proveu d’Ukit gratis

SITE123 – Gran plataforma de creació de llocs web de bricolatge

SITE123 - Gran plataforma de creació de llocs web de bricolatge

Site123: és un dels constructors de llocs web en núvols més senzills, que es pot utilitzar per iniciar gairebé tot tipus de llocs web, inclosos els d’organitzacions sense ànim de lucre. El sistema garanteix una navegació fàcil i un procés de desenvolupament web intuïtiu. Això fa que SITE123 sigui una elecció digna no només per a professionals de disseny web, sinó també per a propietaris poc experimentats d’organitzacions sense ànim de lucre, que poden utilitzar els seus mèrits múltiples per iniciar i gestionar projectes de qualitat. Per obtenir informació sobre el que us pot oferir el creador de llocs web, feu un cop d’ull als seus avantatges:

 • Logotip fabricant – Un lloc web de la vostra organització sense ànim de lucre ha de tenir una confiança i una bona reputació per atendre els usuaris del conductor. Aquí és on serà de gran ajuda l’eina professional de Logo Maker que ofereix SITE123. Us permet dissenyar el logotip del vostre lloc web, mitjançant un conjunt d’eines integrades com retallar, deslizador de mida de logotip, ajust de capçalera i molts més.
 • Constructor de formularis – El sistema us permet integrar formularis en línia de qualitat al vostre lloc web sense ànim de lucre. Això permet crear pàgines de contacte còmodes, consultes en línia, ressenyes, enquestes i altres elements relacionats.
 • Blocs – SITE123 té un motor de blog funcional que us permet crear un bloc i integrar-lo al vostre lloc web sense ànim de lucre. Això és útil quan es tracta d’interacció amb els clients, generació d’usuaris i augment d’interacció entre membres del lloc web registrats.
 • Suport multilingüe – El creador de llocs web ofereix suport multilingüe que permet crear diverses versions idiomàtiques del vostre lloc web sense ànim de lucre. L’eina serà útil per als propietaris de llocs web, que tenen previst interactuar amb usuaris de l’estranger o buscar oportunitats de donació.
 • Drets d’accés al lloc web – SITE123 permet establir els drets d’accés al lloc web en funció de les necessitats i requisits dels propietaris de llocs web. La funció és important si voleu gestionar i actualitzar el vostre projecte sense ànim de lucre amb altres usuaris responsables d’aquest.
 • Connexió SSL gratuïta – Si teniu previst acceptar donacions, la connexió del certificat SSL al vostre lloc web és obligatòria. SITE123 permet fer-ho de forma gratuïta per augmentar la seguretat i la confidencialitat del vostre projecte de pagaments / dades.
 • Eines d’interacció amb els usuaris – El creador de llocs web concedeix accés a la llista d’eines d’interacció d’usuaris que poden contribuir a la funcionalitat del vostre lloc web sense ànim de lucre.
 • Market Market – El sistema permet triar entre molts widgets / complements disponibles al seu App Market integrat. Podeu triar aquelles aplicacions que compleixin l’especialització i la funcionalitat del vostre projecte. Alguns d’ells inclouen xat de suport en directe, eines d’Analytics, galeries, widgets socials, populars, formularis, widgets de reserva i molts altres.
 • Integració en mitjans socials – La funció permet augmentar la reputació i popularitat del vostre lloc web a les xarxes socials, permetent-vos compartir les notícies, les actualitzacions i els esdeveniments propers de la vostra organització sense ànim de lucre amb els vostres subscriptors..

Cost: SITE123 té un pla gratuït que us permet esbrinar les principals característiques del sistema. Tot i això, aquesta opció no funcionarà en absolut a causa de la connexió de subdomini i altres restriccions de funcionalitat. Quant a les subscripcions de pagament, podeu triar entre quatre plans. El seu cost oscil·lava entre els 10,80 dòlars i els 28,80 dòlars al mes.

Intenteu Site123 de forma gratuïta

8b – Easy Site Builder per a organitzacions sense ànim de lucre

8b - Easy Site Builder per a organitzacions sense ànim de lucre

8b – és un nou creador de llocs web DIY, que es caracteritza per una impressionant simplicitat i un enfocament intuïtiu de disseny web. El sistema és una bona elecció per a propietaris sense experiència d’organitzacions sense ànim de lucre, que no tenen prou o gens coneixement sobre el procés de creació de llocs web. No cal tenir experiència de codificació ni de disseny web per iniciar els llocs web amb el sistema, tan comprensible, intuïtiu però carregat de funcions. Si teniu raó d’utilitzar aquest creador de llocs web per al vostre lloc web sense ànim de lucre, teniu en compte el conjunt de funcions que proporciona:

 • Suport multilingüe – 8b us permet crear un lloc web de l’organització sense ànim de lucre en més d’un idioma: això depèn de les vostres necessitats i objectius de disseny web. No hi ha necessitat de crear diversos llocs web disponibles en diferents idiomes: 8b estalviarà els vostres esforços i temps i us permetrà iniciar un projecte multilingüe..
 • Funció AMP de Google – Una característica potent de pàgines mòbils de Google accelerada us permetrà millorar l’experiència de navegació mòbil dels visitants del lloc web, així com el temps de càrrega general de les pàgines web..
 • Exportació de llocs web – Si teniu previst actualitzar manualment el vostre lloc web sense ànim de lucre de manera regular, aquesta funció també us resultarà útil. Us permet descarregar els fitxers de llocs web existents en format ZIP per editar-los i allotjar el projecte amb qualsevol proveïdor que trieu.
 • Funció PWA – Els llocs web d’organitzacions sense ànim de lucre gaudeixen freqüentment de popularitat dels usuaris, cosa que genera la necessitat de crear les seves aplicacions per augmentar la comoditat dels usuaris. La funció de suport a les aplicacions web progressives permet convertir el vostre projecte en una aplicació d’escriptori o mòbil en un parell de minuts, augmentant així la seva popularitat.

Cost: 8b és un creador de llocs web gratuït. Podeu iniciar un lloc web sense ànim de lucre amb ell per gestionar-lo com calgui durant el període de temps il·limitat. Aquesta, però, no és la millor solució per a projectes tan seriosos, ja que una subscripció gratuïta inclou múltiples limitacions, evitant que treu el màxim partit de la seva funcionalitat. Per obtenir accés al conjunt de funcions avançat del creador de llocs web, el sistema ofereix una opció d’actualització: un pla d’inici, que té un cost d’1,58 dòlars per mes. Aquesta és una solució perfecta per als propietaris de llocs web sense ànim de lucre, que busquen una presentació digna i el desenvolupament dels seus projectes. A més, teniu 14 dies per cancel·lar la subscripció de pagament sense cap pèrdua econòmica, si hi ha alguna cosa que no us satisfà.

Proveu 8b de franc

IM Creator: creador de pàgines web sense ànim de lucre

IM Creator: creador de pàgines web sense ànim de lucre

IM Creator: és un creador de llocs web de núvols professionals que destaca entre la multitud per la seva llibertat de personalització de disseny, funcionalitat avançada i abundància de funcions que li permeten dissenyar projectes funcionals i atractius visuals. El creador de llocs web no implica cap habilitat de programació, en canvi ofereix múltiples avantatges. A continuació es mostra la llista de funcions que us permeten treure el màxim partit del vostre procés de disseny de llocs web:

 • Blocs – IM Creator permet connectar un bloc a qualsevol lloc web d’organització sense ànim de lucre. Això és útil, si voleu fomentar la comunicació dels usuaris, pujar i actualitzar les publicacions actualitzades per mantenir-vos en contacte amb els membres del vostre lloc web.
 • Disseny responsiu – El creador de llocs web us permet triar entre desenes de plantilles per triar les que s’adaptaran perfectament a les vostres necessitats de desenvolupament web. De manera predeterminada, tots els dissenys tenen una resposta i hi ha una oportunitat d’integració HTML per proporcionar al vostre lloc web un aspecte personalitzat i únic.
 • Integració gratuïta d’imatges – El sistema concedeix accés a la galeria gratuïta d’imatges i recursos de disseny web que podeu integrar al vostre lloc web sense ànim de lucre en funció del nínxol que abasta. L’opció de filtre de cerca us ajudarà a simplificar la vostra elecció i a estalviar temps.

Cost: Un dels punts destacats innegables del creador de llocs web és la seva política de preus. IM Creator és completament gratuït per a fins no lucratius, permetent-los dissenyar i personalitzar els projectes, utilitzant totes les funcions del sistema. El pla gratuït ofereix allotjament i amplada de banda il·limitats, opció de connexió de domini, accessibilitat de plantilla, plataforma de comerç electrònic, absència de banners publicitaris i altres mèrits. Aquí també hi ha opcions de pagament per als empresaris (8 dòlars / mes) i usuaris de l’etiqueta blanca.

Proveu IM Creator gratis

Squarespace – Caritator de pàgines web sense ànim de lucre

Squarespace - Caritator de pàgines web sense ànim de lucre

Squarespace: és un dels constructors de llocs web més populars, carregats de funcions i reconeixibles del modern nínxol de desenvolupament web. El sistema es posiciona com a eina de creació web tot en un que funciona excel·lentment per a tot tipus de projectes, inclosos els llocs web sense ànim de lucre. El creador de llocs web ofereix un conjunt de funcions extensiu, enfocament intuïtiu de disseny web i dissenys responsius per obtenir un lloc web professional amb un rendiment alt. Anem a recollir els seus avantatges pels beneficis sense afany de lucre en aquest moment:

 • Estils de pàgina – L’editor d’estil Squarespace avançat ofereix múltiples opcions d’edició de disseny i una rica selecció d’estil de pàgina a escollir per al vostre lloc web sense ànim de lucre. Inclouen pàgines de portada, pàgines de productes i blocs, galeries, pàgines d’esdeveniments i índex per esmentar-ne algunes. N’hi ha prou amb triar els que necessitis per al teu projecte i integrar-los amb només uns clics.
 • Integració de widgets – El creador de llocs web us permet triar entre una àmplia gamma de complements i widgets per integrar-los al vostre lloc web. Així, podeu triar widgets per a galeries de fotos i vídeos, botons de xarxes socials per a una millor promoció de continguts, eines de comerç electrònic i analítics, formularis de contacte, etc..
 • Blocs – Podeu afegir un bloc al vostre lloc web benèfic a causa del potent motor de blocs que ofereix Squarespace. A més d’afegir i programar publicacions, també és possible habilitar comentaris d’usuaris, afegir etiquetes de geolocalització, afegir feed RSS, configurar l’opció de trucades etc..
 • Integració social – Squarespace permet la integració de xarxes socials, permetent compartir el contingut del vostre lloc web a través de les xarxes socials més populars. Els visitants del vostre lloc web també podran compartir el contingut amb els que pensen allà mateix.
 • Incorporació de Google Maps – El creador de llocs web permet incorporar Google Maps al vostre lloc web sense ànim de lucre per indicar la ubicació exacta de la vostra organització. Aquesta és també la secció, on podreu proporcionar les vostres dades de contacte, integrar el formulari de comentaris, informació sobre nosaltres i altres dades relacionades.
 • Calendari en línia – Amb Squarespace, podeu integrar el calendari en línia al vostre lloc web per notificar als membres de la vostra organització així com a altres visitants sobre els propers esdeveniments, notícies, ofertes especials, dates, etc. També es pot compartir aquestes dades als perfils de les xarxes socials..
 • Certificat SSL – En cas que tingueu previst acceptar donacions a través del vostre lloc web, la connexió del certificat SSL serà imprescindible per protegir les dades i la informació confidencial dels vostres usuaris. Squarespace permet la integració SSL per millorar la seguretat del vostre lloc web.
 • Logotip fabricant – És desitjable crear un logotip per al vostre lloc web sense ànim de lucre (si encara no la teniu), si voleu augmentar la seva taxa de reputació i el seu reconeixement. Squarespace us permet fer-ho en qüestió de minuts mitjançant l’ús de l’eina integrada de Logo Maker.
 • Eina de desplegament – Si teniu previst compartir la informació del vostre lloc web a les xarxes socials, sens dubte agraïreu la disponibilitat de l’aplicació Desplegar. Aquest és el kit d’eines de narració de contes, que us permet crear i publicar històries a les xarxes socials per mantenir els usuaris interessats en la vostra organització i les seves actualitzacions..
 • Programació d’Acuity – La integració de Squarespace amb la plataforma Acuity Scheduling ha permès fer i gestionar puntualment les cites en línia. Així es pot simplificar eficaçment la cooperació amb els membres de la vostra organització.
 • Sistema de comentaris – El creador de llocs web ofereix un sistema de comentaris totalment integrat, que admet comentaris roscats amb comptes similars. L’opció de moderació també està habilitada aquí per evitar el correu brossa.

Cost: Squarespace té una prova de 14 dies per permetre als usuaris provar el seu conjunt de funcions abans de subscriure’s a un dels seus plans de pagament. Aquests últims inclouen quatre tipus de subscripcions, el cost dels quals comença amb 12 dòlars / mes i va fins als 40 dòlars / mes. Tots els plans inclouen allotjament i domini gratuït, que és un altre avantatge per als llocs web sense ànim de lucre.

Proveu Squarespace de forma gratuïta

Shopify: comerç electrònic per a ànim de lucre i sense ànim de lucre

Shopify: comerç electrònic per a ànim de lucre i sense ànim de lucre

Shopify – és el conegut programari de comerç electrònic que s’ha distingit pel gran conjunt de funcions i per l’abundància d’eines necessàries per a la creació d’un projecte de comerç electrònic per a organitzacions de beneficència i sense ànim de lucre. La plataforma s’ha distingit per les seves àmplies funcions de màrqueting, gestió de botigues web i promoció. Alguns d’ells s’enumeren a continuació:

 • Opcions de sincronització – El programari permet sincronitzar el vostre compte amb altres serveis externs i mercats externs. D’aquesta manera podreu augmentar el rendiment del vostre lloc web sense ànim de lucre, atès que teniu previst participar en el nínxol de comerç electrònic.
 • Gestió de productes – Shopify us permet afegir i gestionar llistes llargues de productes juntament amb les seves descripcions, paràmetres, funcions de visualització de la finestra, opcions avançades d’importació i exportació de CSV, etc..
 • Funció de certificació SSL i protecció contra fraus – La connexió del certificat SSL us permet protegir les dades del vostre lloc web d’accés no autoritzat. D’aquesta manera, s’assegura la seguretat i la confidencialitat de la informació que conté. El mateix passa amb la funció de Fraud Protect que contribueix a la seguretat dels vostres pagaments en línia.
 • Suport multilingüe – La disponibilitat del vostre lloc web en diversos idiomes augmentarà l’interès dels usuaris, ja que us permetrà posar-vos en contacte amb els consumidors internacionals.
 • Realitat augmentada – Shopify AR us permet fer que el procés d’interacció d’usuaris i de presentació de productes sigui més atractiu i divertit. La funció permet mostrar productes en mode 3D de manera que els usuaris puguin veure totes les seves característiques en detalls per obtenir una experiència de navegació millor i més còmoda.
 • Programari POS – Aquest és un element més destacat de la plataforma, que permet no només fer vendes en línia, sinó també oferir articles a la venda a l’aparador local..

Cost: La política de preus de Shopify és moderada, que s’explica pel seu conjunt de funcions. La subscripció més barata us costarà 9 dòlars / mes, mentre que el preu del pla més car constitueix 299 dòlars / mes. El cost final depèn del tipus de pla i del ventall de funcions / termes inclosos. El programari permet provar la subscripció preferida durant els 14 dies de prova que ofereix el sistema.

Prova a Shopify de forma gratuïta

Bluehost: el millor allotjament web sense ànim de lucre

Bluehost: el millor allotjament web sense ànim de lucre

Bluehost – és un proveïdor de hosting d’allotjament fiable i potent, que és una bona opció per a llocs web sense ànim de lucre. Actualment, és un dels líders nínxols, que també recomana oficialment WordPress CMS com a empreses de hosting més importants del món. No és d’estranyar, ja que Bluehost ofereix funcions i eines de gamma alta que asseguren un allotjament segur i fiable del vostre projecte. A continuació, en detallem alguns dels següents:

 • Velocitat de càrrega de pàgina ràpida i altes tarifes de temps – Aquests paràmetres garanteixen un rendiment digne i una ràpida càrrega del vostre lloc web sense ànim de lucre, independentment de la quantitat de trànsit dirigit al mateix..
 • Flexibilitat i seguretat – Bluehost s’integra amb diversos serveis externs, complements i aplicacions que contribueixen al vostre rendiment i seguretat del vostre projecte. Les seves avançades eines de seguretat com Spam Hammer o Spam Expert, juntament amb la seva opció de protecció de connexió directa, garanteixen la seguretat màxima de tots els llocs web allotjats amb la plataforma..
 • Llarg mercat – El sistema concedeix accés a infinitat de complements, scripts i aplicacions utilitzats per personalitzar el vostre lloc web. Podeu utilitzar nombrosos temes de WordPress, galeries d’imatges, eines de màrqueting i comerç electrònic etc.

Cost: Bluehost és una de les solucions d’habitatge més assequibles. Per ser precisos, podeu obtenir el pla més barat per només 39,5 dòlars / mes, tenint accés a actualitzacions SSL i WordPress gratuïtes, amplada de banda il·limitada i altres avantatges..

Proveu Bluehost ara

Linia inferior

Una organització sense ànim de lucre és impensable sense un lloc web que difongui les idees, popularitzi la seva missió i animi els usuaris a unir-s’hi. Mantindrà informats els membres de la vostra comunitat sobre tot el que voldríeu que coneguessin. Podeu utilitzar diferents eines de creació web per llançar un lloc web propi.

La selecció del millor creador de llocs web per a un lloc web d’una organització sense ànim de lucre no hauria de ser un repte per als usuaris habituals. Els constructors de llocs web funcionen molt bé quan es tracta del desenvolupament d’aquests projectes. Les seves característiques, característiques i política de preus garanteixen l’experiència de construcció web inigualable, permetent arribar al resultat desitjat. Només heu d’assegurar-vos que tingueu en compte totes les característiques d’aquests sistemes per poder seleccionar el servei amb el qual us satisfereu a la llarga..

Creeu un lloc sense ànim de lucre de franc

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me