Millors constructors de llocs web per clans (gremi)

Constructors de llocs web per clans


Un lloc web de clans és obligatori per a un grup de jugadors seriosos. Aquesta és una de les coses que distingeixen els bons jugadors dels millors. La cosa és que només l’interès genuí ajuda a assolir objectius globals i a crear la imatge adequada en el context de jugadors menys afortunats. A l’hora de pensar en la creació d’un lloc web de clans, podeu triar entre dues opcions populars: constructors de llocs web i CMS de codi obert.

Per què constructors de llocs web? És senzill: és més convenient pagar l’allotjament, connectar el nom de domini al lloc web i gestionar-lo després. Havent triat el sistema de nínxol, també utilitzaràs la funcionalitat única des del primer moment. No hauràs d’aprendre res. És fàcil crear i gestionar llocs web de clans sense tenir habilitats específiques.

Quan es tracta d’aspecte de costos, tampoc no tindreu problemes. Els creadors de llocs web són molt assequible. Fins i tot es pot començar a construir el vostre imperi de joc gairebé sense cap cost. Tingueu en compte que alguns sistemes disposen de funcions tot en un, mentre que d’altres es centren en nínxols i, per tant, permeten iniciar i gestionar només llocs web de jocs.

Els sistemes de gestió de continguts (CMS), al seu torn, proporcionen una flexibilitat profunda i ofereixen una funcionalitat avançada. Atorguen accés a múltiples opcions d’integració i eines de personalització de disseny que poden aportar el rendiment del vostre lloc web de jocs al nou nivell. Juntament amb això, Les SMC sovint són més complicades, de manera que pot trigar més temps a acostumar-se a ells i a dominar el conjunt de funcions.

Hem provat cinc dels millors fabricants de llocs web de clans i gremis:

 1. Enjin: el millor creador de llocs web per a gremis o clans
 2. WordPress: el millor CMS gratuït per crear un lloc web de jocs
 3. uCoz: creador de llocs web de comunitat de jocs gratuïts
 4. Xsolla: motor de negocis per a desenvolupadors i editors de jocs
 5. Creador de llocs web Ning – Gaming, tant per a jugadors com per a desenvolupadors

Quins d’aquests sistemes són els més fiables, assequibles i amb funcions? Quines plataformes poden garantir un gran resultat sense cap esforç seriós, inversió de diners i temps? Ha arribat el moment de descobrir-ho. Per tant, comencem.

Enjin: el millor creador de llocs web per a gremis o clans

Enjin: el millor creador de llocs web per a gremis o clans

Enjin: és un creador de llocs web especialitzat, especialment creat per a jugadors, professionals i aficionats. És una bona elecció per a tots, que necessiten un lloc web de jocs de qualitat que ofereix tots els atributs requerits. El percentatge de domini del sistema és superior a la mitjana i necessitareu habilitats, paciència i atenció per utilitzar-lo. La plataforma ofereix una funcionalitat superior, el que el converteix en el millor creador de llocs web en el nínxol de creació de llocs web de clans.

Característiques d’Enjin:

 • Sistema de mòduls – Podeu seleccionar les funcions de la vostra pàgina web pel vostre compte. Hi ha diferents mòduls per triar, incloent notícies, últims fils, usuaris en línia, llista de membres, fòrum, visitants recents, etc. En total, hi ha 37 mòduls aquí. Cadascuna d’elles es pot personalitzar segons les vostres necessitats i preferències.
 • Plantilles de lloc web d'Enjin

 • Servidor de veu integrat – Podeu configurar la vostra comunicació Mumble o TeamSpeak 3. Això significa que la comunicació de veu durant les batalles pot arribar a través del vostre propi lloc web.
 • API Enjin – Aquesta és una eina que permet crear mòduls propis. Serà útil per a usuaris experimentats.
 • Minecraft Server – Tots els usuaris d’Enjin tenen una esplèndida oportunitat de crear un servidor Minecraft per a jocs. Aquesta és una opció perfecta per a tots els aficionats d’aquest joc, que desitgin executar i gestionar els seus propis servidors.
 • Twitch Streaming Integració del servidor – Podeu reproduir els vostres canals favorits des del servei de jocs de streaming més popular al vostre lloc web.
 • Suport en línia – El servei admet la majoria de jocs populars en línia. El que necessiteu és triar el joc en llançar un lloc web, obtenir una elevada taxa de compatibilitat i personalització de projectes.
 • Eines de SEO – Enjin concedeix accés al ric conjunt d’eines de SEO per optimitzar millor el lloc web del seu clan. Algunes d’aquestes opcions inclouen metaetiquetes i configuració de Google Analytics, configuració d’URL fàcil, sitemap.xml, robots. txt.

El creador de llocs web permet crear sense cost cap lloc de jocs. Podeu connectar fins a 20 mòduls, un fòrum, una oportunitat per obtenir donacions, integració completa amb serveis socials i fins i tot una botiga en línia. L’única restricció notable és que no podeu connectar el vostre propi domini.

Enjin, parlant d’opcions de pagament, Enjin té dues subscripcions: el Pla avançat (86,3 dòlars anuals) i el Pla final (287,9 dòlars anuals). La diferència entre ells és que el Pla Ultimate us ofereix totes les plantilles premium, la versió avançada de l’API, protecció DDoS, un munt d’espai d’emmagatzematge de disc (50 GB) i més ranures per a TS3 o Mumble Server (25 contra 5). Així, el segon pla us ofereix gairebé totes les funcions com a primer, però aquestes funcions estan més esteses i avançades aquí.

Proveu Enjin de franc

WordPress: el millor CMS gratuït per crear un lloc web de jocs

WordPress: el millor CMS gratuït per crear un lloc web de jocs

WordPress – és el mundialment popular sistema de gestió de continguts, que ha aconseguit una immensa reputació i reconeixement a causa de l’extens conjunt de funcions, opcions d’integració i eines de personalització de disseny amb què disposa. El sistema és una solució digna per al desenvolupament de tot tipus de projectes i llocs web de jocs no són una excepció. Tingueu en compte, però, que, si no heu treballat mai amb WordPress abans, pot trigar un temps per acostumar-vos al sistema i dominar-ne les funcions, així com l’enfocament general del disseny web..

Funcions de WordPress:

 • Integració de connectors – CMS és conegut inicialment per la seva àmplia elecció de plugins, la integració dels quals pot afegir funcionalitat al vostre projecte, portant-lo al nou nivell. Quan es tracta de la creació de llocs web per a jocs, té sentit triar i utilitzar les extensions i plugins següents: Membre últim, Live Chat, Guild, ARMember i WoW Guild per esmentar-ne alguns.
 • Plantilles de jocs – Junt amb un conjunt de complements, WordPress compta amb una impressionant col·lecció de plantilles de jocs. Podeu trobar moltes de les pàgines del web, escollint entre opcions gratuïtes i de pagament. N’hi ha prou de navegar per la selecció i triar el tema, que apareix al lloc web del clan / gremi en què treballes.
 • Codificació – WordPress no només permet utilitzar habilitats i coneixements de codificació, sinó que implica fer-ho. Si teniu fons de programació, podreu donar al vostre lloc web de clan aspecte personalitzat, disseny exclusiu i rendiment alt.

WordPress no és el servei de construcció web més senzill, però és sens dubte una eina professional digna, que us ajudarà a crear un lloc web fantàstic i clan carregat de funcions. El CMS és inicialment gratuït per descarregar, instal·lar i provar. No obstant, per publicar el lloc web, haureu d’invertir en domini, allotjament (la nostra elecció és Bluehost amb el seu pla de 2,95 dòlars / mes) així com plantilles externes, complements i complements. El cost final dependrà del nombre d’elements integrats, del pla d’allotjament i de la qualitat de la plantilla que necessiteu. Tingueu en compte que, en triar el sistema de gestió de continguts.

Proveu WordPress ara

uCoz: creador de llocs web de comunitat de jocs gratuïts

uCoz: creador de llocs web de comunitat de jocs gratuïts

uCoz: és un creador de llocs web gratuït, el conjunt de funcions i la seva funcionalitat permeten crear un lloc web de clans o gremis amb tot el dret. Es necessita una setmana per explorar i dominar totes les opcions del servei per llançar un lloc web professional. El servei s’adreça tant a principiants com a professionals de disseny web, oferint una varietat d’opcions per a totes les categories d’usuaris. Aquí obtindreu una gran varietat de plantilles d’alta qualitat, eines de personalització de disseny riques, opcions d’edició de codis de llocs web (per a aquells usuaris que posseeixen habilitats HTML), connexió individual doman i altres funcions..

Característiques de uCoz:

 • Estructura del mòdul – El creador de llocs web permet crear llocs web amb diversos mòduls, que es poden modificar i ajustar per formar una estructura de lloc web. Els mòduls estan units per una única interfície, un munt de configuracions i opcions. Alguns d’ells inclouen Usuaris, editor de pàgines, notícies de llocs web, fòrum, bloc, catàleg de llocs, tauler d’anuncis, catàleg d’arxius, àlbums de fotos, llibre de visites, jocs en línia, preguntes freqüents, cerca de llocs web, proves, mini xat, estadístiques de llocs web, botiga en línia, vídeo, mòdul SEO i més.
 • Panell de control de uCoz

 • Edició de codi – El sistema concedeix accés complet a les opcions d’edició de codis. Tenint el control sobre HTML, CSS, PHP, JS, podreu personalitzar el vostre lloc web de clans profundament per a totes les categories d’usuaris. Aquí també hi ha accés FTP.
 • Editor de pàgines de uCoz

 • Botiga oficial de uTemplate – A més de diverses plantilles de llocs web que pertanyen a diferents categories, uCoz també ofereix un assortiment prou ric de temes premium disponibles a la botiga oficial de la marca uTemplate. Aquí hi ha variants de pagament i gratuïtes, cosa que contribueix a l’eficàcia del procés de personalització del disseny.
 • Accés gratuït a l’API – El servei concedeix accés gratuït a l’API, que permet als professionals del disseny web treure el màxim partit de les opcions de personalització del mòdul, creant noves aplicacions o taulers de llocs web per als clients.
 • Mòdul de SEO potent – El creador de llocs web inclou un potent mòdul SEO, que permet configurar, gestionar i automatitzar campanyes publicitàries, augmentant així les posicions del lloc web als motors de cerca..
 • mòdul SEO uCoz

Per a tots aquells usuaris d’UCC, que planegen llançar llocs web de clans o gremis per a usos no comercials, el creador de llocs web ofereix un pla gratuït que mai caduca. Tot i que el pla té un tauler d’anuncis mostrat en un lloc web preparat, no suposarà un obstacle per als aficionats als jocs i, per tant, funcionarà molt bé per al desenvolupament d’aquests llocs web..

Quant a les subscripcions de pagament, uCoz té 4 plans. Aquests són el Pla mínim (2,99 dòlars / mes), el Pla bàsic (5,99 dòlars / mes), el Pla òptim (7,99 dòlars / mes) i el Pla màxim (15,99 dòlars / mes). La diferència entre els plans està en la quantitat d’espai de disc proporcionat i la característica que estableixen els plans que ofereixen. La bona notícia és que tots els plans uCoz ofereixen descomptes notables, si decidiu pagar 3 mesos / 6 mesos / any per endavant..

Llegiu també: Revisió uCoz.

Proveu uCoz gratis

Xsolla: motor de negocis per a desenvolupadors i editors de jocs

Xsolla: motor de negocis per a desenvolupadors i editors de jocs

Xsolla – és un motor de negoci professional per a desenvolupadors i editors de jocs. La plataforma s’ha creat inicialment per oferir solucions específiques per a jocs, incloses les noves startups i les versions actualitzades dels jocs populars. El sistema permet augmentar el públic objectiu, augmentar els ingressos, rebre fons addicionals per a videojocs nous / existents i altres privilegis. A més, el servei inclou un creador de llocs web integrat gratuït que contribueix a la facilitat del desenvolupament del joc.

Característiques de Xsolla:

 • Configuració de botiga digital – La plataforma permet connectar una botiga web al vostre lloc web amb només uns clics. Això és necessari per permetre’t vendre articles relacionats amb el joc, moneda virtual, subscripcions i fins i tot claus de joc a través del lloc. No cal tenir habilitats tecnològiques per completar la tasca, però una gestió addicional de botigues web encara implica tenir coneixement dels conceptes bàsics del disseny web.
 • Integració de tercers – Xsolla permet augmentar el rendiment del vostre lloc web mitjançant integracions de tercers. Entre els serveis que podeu triar i afegir al vostre lloc web de jocs, té sentit esmentar Google Analytics per fer el seguiment de les fluctuacions del trànsit, els comptes de Twitter i Facebook per generar més usuaris, Magazines de jocs per publicar el producte als principals establiments actuals, Google Optimize per obtenir el màxim proveïment de llocs web AB i altres serveis més populars.
 • Dissenys de jocs – La plataforma no inclou una rica col·lecció de dissenys preparats. En canvi, el sistema ofereix un esquema bàsic per a una personalització i edició addicionals. A més, obté funcions i configuracions de disseny addicionals que poden donar un aspecte més alt al vostre projecte (l’oportunitat de canviar l’estil del lloc web, els tipus de lletra i els colors, les integracions de vídeo / fotos de fons, etc..).
 • Promocions – El sistema ofereix una oportunitat per crear, ajustar i gestionar diverses campanyes de promoció. Tot plegat, és possible personalitzar una nova campanya de promoció en quatre senzills passos que es proporcionen de manera predeterminada. Els usuaris també poden introduir codis promocionals i cupons per augmentar l’eficàcia de les seves campanyes de màrqueting.
 • Estadístiques i anàlisis – La funció permet fer un seguiment de les estadístiques del vostre lloc web i controlar l’èxit de les campanyes promocionals recentment iniciades. També hi ha una secció de comptabilitat independent per a aquells usuaris que desitgin fer un seguiment dels seus volums de vendes, clients fidels, valor del temps de pagament mitjà i altres matisos..
 • Màrqueting d’afiliació – Xsolla concedeix accés a la seva xarxa de socis integrada, on podeu iniciar i gestionar campanyes d’afiliació relacionades amb el joc. El llançament d’aquestes campanyes es completa amb un sol clic, mentre que la gestió dels programes de màrqueting d’afiliació també és força comprensible.

El creador de llocs web Xsolla és inicialment gratuït per a tothom. Atorga accés gratuït a totes les funcions integrades, inclòs el hosting. No obstant això, es paga un ús addicional del sistema que impliqui generació de beneficis. El sistema cobra un 5% de quota per cada compra / transacció realitzada a través del lloc web, cosa que és una solució raonable per als desenvolupadors de la plataforma.

Llegiu també: Revisió de Xsolla.

Proveu Xsolla de forma gratuïta

Creador de llocs web Ning – Gaming, tant per a jugadors com per a desenvolupadors

Creador de llocs web Ning - Gaming, tant per a jugadors com per a desenvolupadors

Ning – és un creador de llocs web per a jocs tant per a jugadors com per a desenvolupadors, que actualment potencia més de 2 milions de projectes des de l’any de la seva fundació el 2004. El creador de llocs web treballa molt bé per crear xarxes socials, comunitats en línia i llocs web de jocs. El seu editor integrat i integrat intuïtiu permet iniciar llocs web amb funcions només en uns quants passos. A més, hi ha una oportunitat d’edició de codi, que és un gran avantatge per als usuaris experimentats amb codis que vulguin executar llocs web de jocs carregats de funcions..

Característiques de Ning:

 • Funcions avançades de gestió de continguts – El creador de llocs web permet una gestió senzilla i sense problemes de contingut afegit al vostre lloc web de jocs. El sistema inclou un motor de blogs, opció de creació de fòrums, oportunitat d’afegir enquestes, esdeveniments, múltiples fitxers d’àudio, vídeo i fotos.
 • Plataforma de comerç electrònic – Ning compta amb el seu propi motor de comerç electrònic integrat, cosa que permet monetitzar el vostre lloc web de jocs i començar a generar beneficis. A més, el sistema us permet utilitzar eines especials de negoci, incloses les automatitzacions de correu electrònic MailChimp, eines de recollida d’estadístiques exactes, l’oportunitat d’enviar missatges privats / organitzar retransmissions per a membres registrats.
 • Xarxes socials – El creador de llocs web ofereix moltes funcions de xarxes socials funcionals, és a dir, opcions de compartició social completades a través de xarxes socials populars com Twitter o Facebook.

Ning no té un pla gratuït, però hi ha l’oportunitat de provar gratuïtament la impressionant abundància de les seves característiques integrades durant els 14 dies de prova. El creador de llocs web té tres subscripcions de pagament, el cost de les quals comença des de 25 dòlars / mes. També podeu estalviar fins a un 20% del cost del pla comprant la subscripció anual.

Proveu Ning de franc

Linia inferior

Un lloc web de clans és una bandera de qualsevol grup de jocs. Hauria d’anar amb símbols especials, creativitat, èxits, galeries, vídeos, comunicació, etc. Aquesta és una tendència recognoscible pel que fa a la comunitat de jocs. Està creat per al plaer i la superioritat dels seus competidors.

A causa del lloc web, podeu reclutar novells avançats, organitzar esdeveniments de clan, comunicar, gestionar una secció educativa amb matisos i tàctiques del joc. Hi ha molt que podeu trobar aquí. De totes maneres, no és altra cosa que la vostra promoció de gremi.

Val a dir que WordPress és el millor CMS gratuït que podeu utilitzar per llançar llocs web de clan o gremi de qualitat i atractius visuals amb alt rendiment. Només heu de fer la cerca per triar complements de qualitat i un tema atractiu per al vostre lloc web de WordPress i gaudir del resultat.

La funcionalitat d’un lloc web de jocs creat amb WordPress també estarà en el primer nivell. Serà més que suficient per publicar notícies, tàctiques, pòsters, enquestes, xats, planificació d’esdeveniments, organització de fòrums, blog, etc. A causa de múltiples complements, opcions d’edició de codis extenses i altres funcions, el sistema destaca de la multitud, sent el la millor elecció per als aficionats als jocs disposats a construir llocs web gratuïts de qualitat.

Enjin i uCoz també mereixen l’atenció a l’hora de llançar un lloc web de clans / gremis. Els sistemes ofereixen enfocaments força versàtils al procés de creació de llocs web de jocs. Tot i així, aprofitarà experiència positiva en tots dos casos. Si bé Enjin és una plataforma especialitzada, centrada en la creació i la gestió de llocs web de jocs, uCoz és un popular fabricant gratuït de llocs web per a clans de tot en un..

Xsolla i Ning són dues plataformes de construcció web que són utilitzades majoritàriament per empreses i serveis professionals implicats en la creació de llocs web per a jocs. Aquesta és la raó per la qual els sistemes ofereixen una potent funcionalitat i opcions de personalització de disseny versàtils. L’usuari pot fer ús d’extenses opcions d’integració de serveis socials i de tercers, eines de promoció de llocs web, màrqueting i analítica, així com opcions de gestió de continguts i comerç electrònic..

Creeu un lloc web gratuïtament

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me