Millors constructors de llocs web per a petites empreses

constructors de llocs web per a petites empreses


Actualment promocioneu de manera efectiva la vostra empresa, però no podeu decidir amb què començar? El que heu de saber és que el desenvolupament de negocis amb èxit és impensable sense una presència web fiable.

Tenir un lloc web per a petites empreses és un avantatge en si mateix. Ajuda a assolir diversos objectius alhora. Independentment del nínxol en què t’especialitzeu, un lloc web segueix sent la destinació més destacada per a clients i socis comercials interessats en tractar-vos..

Un cop decidiu administrar un lloc web per a petites empreses, trobareu diverses opcions. Si esteu disposats a invertir molt en el desenvolupament del vostre lloc web, podreu contractar un estudi de disseny web fer aquest treball per a vosaltres.

Tanmateix, aquesta no és la millor idea, si voleu encarregar-vos del procés de creació web per gestionar i actualitzar el vostre lloc web quan sigui necessari. Una de les millors i més senzilles opcions de bricolatge és utilitzar un creador de llocs web. Aquests serveis permeten construir diferents tipus de projectes, que varien en funcionalitats, conjunts de funcions i resultats proporcionats.

Si teniu raó de llançar un lloc web complet per a petites empreses, té sentit esbrinar-ne més creadors de llocs web més populars.

Hem provat 10 dels millors constructors de llocs web per a petites empreses:

 1. Wix: el millor creador de llocs web GRATU forT per a petites empreses
 2. uKit: creador de llocs web per a petites empreses per al lloc web personal
 3. WordPress: el millor CMS de codi obert per a petites empreses
 4. Marques a mida: el millor proveïdor de llocs web per a petites empreses
 5. Shopify – Creador de llocs web de comerç electrònic per a petites empreses
 6. Bluehost: creador de llocs web i allotjament per a petites empreses
 7. Marcador: plataforma web per a petites empreses
 8. Ucraft – Eina assequible per crear un lloc web per a petites empreses
 9. SITE123: el creador de llocs web per a petites empreses més fàcil
 10. Gator: creador de llocs web senzill i pràctic per HostGator

Quan es tracta de l’elecció del millor creador de llocs web per a petites empreses, la majoria dels usuaris se senten una mica desconcertats només perquè no ho saben, quin servei els funcionarà millor. Revisem les opcions i avantatges principals dels creadors de llocs web més destacats de manera que pugueu saber què espereu de cadascun d’ells.

Wix: el millor creador de llocs web GRATU forT per a petites empreses

Wix: el millor creador de llocs web GRATU forT per a petites empreses

Wix – és el millor creador de llocs web gratuït per a petites empreses, que ha guanyat popularitat mundial a causa del seu extens conjunt de funcions relacionades amb nínxols. L’abundància d’eines de personalització de disseny, una rica elecció de plantilles gratuïtes i una política de preus assequible han convertit el sistema en una plataforma digna per al desenvolupament de tot tipus de llocs web, inclosos els projectes de petites empreses. Wix és una elecció fantàstica per als emprenedors que no tenen habilitats de codificació i no tenen temps per aprendre totes les complexitats del procés de creació web. Per assegurar-vos que el sistema compleixi les vostres necessitats de disseny web, tingueu en compte els avantatges de la plataforma:

 • Plantilles de petites empreses. Sigui quin sigui el nínxol empresarial en què t’especialitzeu, podreu trobar una plantilla adequada a la rica col·lecció del creador de llocs web. Tots els temes de Wix són gratuïts, optimitzats per a mòbils i hi ha l’oportunitat de fer ús de l’editor de mòbils per garantir una bona qualitat de la pantalla mòbil. Els canvis que feu a la versió mòbil no es mostraran en el mode d’escriptori, mentre que les edicions realitzades a la variant del lloc web d’escriptori seran visibles a la versió mòbil.
 • WI ADI. La integrada Eina d’intel·ligència de disseny artificial t’ajudarà a desenvolupar un lloc web per a petites empreses, encara que no siguis professional del disseny web. Això es realitza en mode automatitzat; només cal que proporcioneu la informació de la vostra empresa que s’ha de mostrar al lloc web i el sistema farà la resta de treball per a vosaltres..
 • ShoutOut Wix. Un altre avantatge de Wix és la funció de màrqueting per correu electrònic. Permet crear impressionants correus electrònics i compartir campanyes de màrqueting en molt poc temps. ShoutOut Wix ofereix estils personalitzables, plantilles professionals amb dissenys preparats, integració de contactes fàcil. També podeu fer servir eines i traçadors de estadístiques de xarxes socials per comprovar les estadístiques del vostre lloc web. Això és exactament el que la vostra empresa necessita per a una promoció efectiva.
 • Plataforma de comerç electrònic. Teniu la intenció de llançar una botiga en línia petita a mitjana, però no teniu temps per tractar-se amb creadors de llocs web especialitzats? A continuació, endavant per explorar Botigues Wix – la funció que us permetrà llançar un lloc web de comerç electrònic optimitzat per a la visualització mòbil. Seleccioneu la plantilla, pengeu la informació de la botiga web, les dades de contacte, els productes i les seves especificacions, activeu les funcions de comerç electrònic i configureu opcions de pagament / enviament per executar una botiga web que s’ajusti a les vostres necessitats i expectatives.
 • Wiz SEO Wiz. A causa del còmode i fàcil d’utilitzar Wiz SEO Wiz, podreu controlar l’eficàcia de la promoció del lloc web empresarial. Amb aquest propòsit, podeu configurar paràmetres SEO, rastrejar estadístiques de llocs web, integrar eines i widgets requerits i realitzar altres accions per assegurar-vos que el vostre lloc web de petites empreses obté altes files a Google.
 • Ascend per Wix. Ascend by Wix és la solució avançada de negocis tot en un que permet accedir a més de 20 eines comercials professionals destinades a simplificar els processos de gestió empresarial. Mitjançant la funció, podeu iniciar, executar i promocionar la vostra empresa, créixer la base de clients i la reputació de nínxol, així com generar beneficis. Ascend automatitza tots els processos, oferint eines com ara formularis, gestor de contactes, xat en viu, bústia de entrada, factures, tasques & Recordatoris, automatitzacions, pressupostos, etc..

Wix és bo per a petites empreses? Wix sens dubte funciona molt bé per a projectes de petites empreses en termes de preus. El pla gratuït que el sistema ofereix a tots i tots els subscriptors es pot utilitzar eficaçment per provar totes les funcions del creador de llocs web. Tanmateix, no cobrirà tota la gamma de necessitats de disseny web si decideix llançar un lloc web d’empresa i fer-lo accessible a la web. Necessiteu un nom de domini i altres eines per assegurar-vos que el vostre lloc web de negocis tingui un lloc elevat en els motors de cerca i que gaudeixi de popularitat amb el públic objectiu. Per tant, l’actualització a la subscripció de pagament és imprescindible. Wix ofereix un conjunt de plans de comerç electrònic / comerç electrònic, el cost dels quals comença amb 23 dòlars el mes. Es tracta d’una inversió digna per a qualsevol lloc web de petites empreses.

Proveu Wix gratis

uKit: creador de llocs web per a petites empreses per al lloc web personal

uKit: creador de llocs web per a petites empreses per al lloc web personal

uKit – és un dels creadors de llocs web de petites empreses més senzills i funcionals per a projectes personals. En realitat, el sistema proporciona una bona correlació qualitat-preu per a principiants i professionals de disseny web, que tenen la intenció d’iniciar els seus llocs web de negoci de bricolatge. La plataforma s’ha distingit com a creador de llocs web per a petites empreses i, per tant, tot el conjunt de funcions està centrat en la realització d’aquesta tasca. uKit és extremadament fàcil d’utilitzar i no requereix el coneixement de les habilitats de codificació. És una bona solució per crear llocs web per a propietaris de petites empreses i empresaris privats, que sempre estan pressionats durant el temps, no tenen coneixement de disseny web i no estan disposats a invertir gaire en el desenvolupament de llocs web. Aquí teniu la llista de funcions que uKit ofereix amb orgull als seus subscriptors:

 • Dissenys de negoci sensibles. La col·lecció de plantilles uKit és una de les més impressionants del nínxol. S’inclouen centenars de plantilles sensibles que es divideixen en categories de negoci per facilitar la cerca. Podeu canviar la plantilla en qualsevol etapa del procés de disseny web, mentre que el contingut es desarà. El procés de personalització de plantilles també és senzill. Només heu d’accedir al tauler de control per veure les eines que podeu utilitzar amb aquest propòsit.
 • Integració AmoCRM. Amb orientació a la promoció empresarial, arriba uKit amoCRM opció d’integració. Aquest és un sistema senzill i força intuïtiu de possibles ofertes de comptabilitat i clients que ajuda a controlar i augmentar el volum de vendes. El sistema simplifica el procés de gestió de comandes / clients i contribueix a una promoció empresarial més ràpida i eficaç.
 • Comerç electrònic. Les funcions d’Ukit eCommerce mereixen una atenció separada. El creador de llocs web ofereix als usuaris l’oportunitat de llançar i gestionar una petita botiga web. En realitat, podeu anar per dos camins aquí. Podeu connectar un widget de comerç electrònic al vostre lloc web i configurar els paràmetres o integrar el connector Ecwid per començar a vendre en línia..
 • Ginys empresarials. uKit permet integrar ginys empresarials, que poden afegir funcionalitat i enfocament comercial al vostre lloc web. Entre els widgets empresarials que us agradaria integrar al vostre projecte, inicialment té sentit esmentar la línia de temps, els passos, els mapes de Google, les xarxes socials, etc. Tots aquests widgets funcionen excel·lentment per a tot tipus de llocs web..
 • Integració SendPulse. uKit s’integra perfectament amb SendPulse: un widget popular que fan servir els desenvolupadors web, que desitgen afegir i ajustar les notificacions push en línia per als visitants del seu lloc web. La integració del giny només triga un parell de minuts i es pot completar fins i tot per no codificadors.
 • uCalc. Un altre element destacat del creador de llocs web és la seva calculadora en línia – uCalc, la integració de les quals ajuda a definir el cost dels productes / serveis oferts al públic objectiu. Aquesta és especialment una opció ideal per als projectes de comerç electrònic.

És útil per a petites empreses? uKit és una de les millors opcions per al desenvolupament de llocs web per a petites empreses i és una de les que més ofereix constructors de llocs web assequibles també. El sistema no té un pla gratuït, però no és completament necessari, tenint en compte el cost de les seves subscripcions de pagament. El preu del pla més barat d’UKit constitueix només 4 dòlars, mentre que la subscripció més cara i avançada us costarà 12 dòlars per mes. Aquests preus són més que assequibles per a qualsevol petita empresa: difícilment trobareu tarifes més econòmiques per una funcionalitat tan àmplia!

Vegeu també: Revisió uKit.

Proveu d’Ukit gratis

WordPress: el millor CMS de codi obert per a petites empreses

WordPress: el millor CMS de codi obert per a petites empreses

WordPress – és el millor Sistema de gestió de continguts de codi obert per a llocs web de petita empresa. La plataforma ha guanyat popularitat mundial a causa del seu potent conjunt de funcions, abundància de funcions d’integració i opcions de personalització de disseny avançades. El sistema es va crear inicialment com a plataforma de blocs i, per tant, no trobareu una solució més senzilla per iniciar i gestionar un bloc. Això no significa, no, que no pugueu utilitzar el sistema per al desenvolupament d’altres tipus de projectes. Per contra, WordPress funciona molt bé per a la creació de webs de negocis, pàgines de destinació i fins i tot botigues web. Tot depèn dels vostres objectius, els esforços en disseny web i el resultat que espereu aprofitar a llarg termini. Quan tracta l’aspecte de la funcionalitat, WordPress ofereix les següents funcions:

 • Plugins per a petites empreses. El sistema destaca de la multitud per les seves potents opcions d’integració de complements. Hi ha molts plugins de WordPress allà mateix, i us correspon triar-los i integrar-los, els més adequats per al vostre lloc web. Entre els complements de WordPress més populars per a llocs web d’empresa, té sentit esmentar WPForms, MonsterInsights, Yoast SEO, Constant Contact, OptinMonster, Sucuri, UpdraftPlus, WP Rocket, MemberPress, CSS Hero, LearnDash, G Suite, SEMRush, Pretty Links Pro, Comptes compartits, WooCommerce i molts altres.
 • Complements d’interacció amb els clients. Juntament amb plugins específics de nínxol, WordPress ofereix una àmplia selecció de widgets / extensions d’interacció amb els clients. S’ha de fer que el vostre lloc web de petites empreses sigui convenient i útil per als clients actuals i potencials. Alguns dels widgets més populars que podeu triar i integrar al vostre lloc, els següents són els més estesos: Xat en viu, Xopim Live Chat, Support Candy, uCare, AH Tickets, Zendesk, Help Scout Desk, etc..
 • Plantilles de petites empreses. WordPress també és conegut per les seves plantilles de gamma alta per a petites empreses. Hi ha milers d’ells disponibles a la xarxa global i podeu triar fàcilment entre versions gratuïtes i de pagament. Tingueu en compte, però, que les plantilles gratuïtes dissenyades per desenvolupadors de tercers no són del tot segures a causa de les possibles amenaces de programari maliciós. Assegureu-vos de tractar amb dissenyadors web de confiança en els quals us podeu confiar.

WordPress és bo per a petites empreses? WordPress funciona molt bé per als llocs web de petites empreses, gràcies a les seves funcions avançades i a preus assequibles. El CMS es pot descarregar i instal·lar gratuïtament. Tot i així, haureu de pagar per l’ús de plugins externs, temes, ginys i complements. Així mateix, haureu de comprar el nom de domini i pagar l’allotjament perquè el vostre lloc web sigui accessible a la web.

Parlant sobre l’opció d’allotjament, WordPress recomana oficialment fer-ne ús Bluehost com el proveïdor d’allotjament de primera línia que pugui cobrir totes les necessitats d’allotjament dels seus usuaris. L’amfitrió es caracteritza per fortes taxes de funcionament, velocitat de càrrega de pàgina ràpida, política de preus assequible, seguretat, mercat enorme amb centenars de plugins, complements, aplicacions i scripts, màrqueting de continguts extensos i opcions de SEO, enfocament de comerç electrònic i múltiples aplicacions per integrar-se. als llocs web comercials. El cost d’utilitzar Bluehost sorprendrà a tothom ja que el preu del seu pla més barat és de 2,95 dòlars / mes.

Proveu WordPress ara

Marques a mida: el millor proveïdor de llocs web per a petites empreses

Marques a mida: el millor proveïdor de llocs web per a petites empreses

Tailor Brands: és el millor proveïdor de llocs web per a petites empreses, inicialment orientat a agilitzar els processos de marca comercial. El sistema ajuda a iniciar el vostre negoci amb un disseny i una marca de gamma alta, cosa que el fa distingir entre la multitud. Tailor Brands és la primera plataforma de marca i disseny de logotip del món, impulsada per la Intel·ligència Artificial. Això ajuda a donar a qualsevol aspecte professional del projecte i identitat de marca única en línia. A continuació, es mostren els punts més destacats de la plataforma:

 • Col·lecció d’Eines de Branding. Tailor Brands ofereix una potent col·lecció d’eines de marca especialment dissenyades per al vostre negoci. Aquestes eines són adaptables, cosa que significa que podeu utilitzar el vostre fitxer EPS i idees de la targeta de visita per crear un disseny de lloc web únic que s’adapti perfectament a la vostra pàgina web de negoci..
 • Logotip fabricant. El sistema permet dissenyar un logotip de negoci únic per revelar la vostra identitat de marca, compartir la seva visió i triar els elements necessaris que el sistema ofereix per defecte. El procés de creació de logotip és fàcil i creatiu. El que necessiteu és proporcionar el vostre nom de negoci, triar el tipus de logotip preferit, seleccionar preferències de lletra i continuar amb el procés de personalització del logotip. Un cop realitzats aquests passos, l’algoritme d’AI utilitzarà el contingut per dissenyar el logotip del vostre lloc web de negoci en mode automatitzat.
 • Plataforma de gestió social. El sistema inclou la plataforma de gestió social integrada que permet compartir contingut relacionat amb el lloc web i publicar articles a les xarxes socials.
 • Anuncis a mida. La plataforma integrada Tailor Ads us permet dissenyar anuncis instantanis que estan disponibles en diverses variables per satisfer-les.

Les marques a mida són bones per a les petites empreses? Si necessiteu logotip de lloc web professional i marca de gamma alta, Tailor Brands complirà les vostres necessitats. El sistema us permet personalitzar i jugar al voltant del disseny del logotip del vostre lloc web amb el seu creador de llocs web integrat que inclou la funcionalitat de comerç electrònic proporcionada de manera predeterminada. Aquí no hi ha cap pla gratuït, però la plataforma us permet escollir una de les subscripcions de pagament que parteixen de 9,99 dòlars el mes. A més, es pot reduir fins a 2,99 dòlars el mes, si decideix fer un pagament anual.

Proveu ara les marques a mida

Shopify – Creador de llocs web de comerç electrònic per a petites empreses

Pàgina inicial de Shopify

Shopify: és el més potent i el el programari de comerç electrònic més popular que serveix per iniciar i gestionar llocs web professionals de negocis i comerç electrònic. Tot el conjunt de funcions de la plataforma i les seves eines estan orientades al disseny de tot tipus de botigues en línia. El creador de llocs web és una bona elecció tant per a principiants com per a mestres web professionals, especialitzats en el desenvolupament de llocs web de comerç electrònic. No hi ha funcions de comerç electrònic que manca de Shopify; mireu les funcions i eines del sistema per esbrinar quant n’hi ha per oferir:

 • Programari POS. Shopify arriba amb el punt de venda avançat (TPV) programari, que permet vendre productes al vostre aparador al detall. L’ús del terminal de targetes externes, l’acceptació de comandes fora de línia, la sincronització automàtica amb el compte Shopify, la possibilitat de llançar diversos comptes d’usuari, la sincronització de llibres ràpids, l’opció d’informe – Aquests són només alguns avantatges d’aquesta funció.
 • Opcions de Gestió del producte. Shopify fa possible la integració d’un carretó de la compra i d’un botó “Comprar” per permetre als clients crear la quantitat necessària de targetes de producte. El sistema generarà automàticament codis d’incrustació de productes per afegir les llistes de productes i les col·leccions al lloc web. A més, el sistema permet opcions de gestió de productes àmplies per garantir una experiència de compra còmoda per als usuaris.
 • Opcions d’integració versàtils. El programari permet integrar-se a llocs de mercat populars i carregats de funcions, com Xero, Quickbooks i altres programes de comptabilitat per augmentar el rendiment de la vostra botiga web. La integració de Shopify amb Amazon Marketplace es fa en uns clics senzills, mentre que el resultat d’aquesta sincronització superarà les vostres expectatives, si teniu previst vendre productes a les dues plataformes. El suport multicanal també serà de gran ajuda.
 • Funcions de màrqueting de gamma alta. Quan es tracta de la promoció de botigues web, Shopify ofereix una gran quantitat de funcions de màrqueting de gamma alta. Els empresaris podran crear rebuts en línia, analitzar i navegar les estadístiques de botigues web, controlar el saldo del compte, utilitzar funcions de Shopify avançades com Shopify Ping, App Store, descomptes BOGO, Shopify Tap & Chip Reader i molt més.
 • Eines de gestió de botigues web. El programari us permet triar entre diverses opcions i eines de gestió de botigues web que augmenten el rendiment del vostre magatzem web. Inclouen accés a perfils, grups i comptes de clients, plantilles i plantilles de correu electrònic, opcions de lliurament de comandes i realització de comandes, etc..
 • Característica AR. Un altre element destacat de Shopify és el seu avançat Realitat augmentada (AR) eina. La funció permet veure els productes que es posen a la venda en mode 3D perquè els possibles compradors vegin els seus avantatges en detalls.

Shopify és bo per a petites empreses? Shopify és una de les millors plataformes que funciona excel·lentment per al desenvolupament de llocs web de comerç electrònic: des de petits fins a hipermercats. El programari ofereix un període de prova gratuït de 14 dies per provar el seu conjunt de funcions i quatre subscripcions de pagament. El cost del pla més barat és de 9 dòlars per mes, la qual cosa és una oferta sorprenentment raonable.

Prova a Shopify de forma gratuïta

Bluehost: creador de llocs web i allotjament per a petites empreses

Bluehost: creador de llocs web i allotjament per a petites empreses

Bluehost – és el proveïdor de hosting d’allotjament més confiat i funcional per als llocs web de petites empreses. L’empresa ha estat durant uns anys, aconseguint la fidelització de milions d’usuaris a tot el món. Ara es coneix com el proveïdor oficial d’allotjament recomanat per a ús professional per part de WordPress. El sistema garanteix un bon funcionament dels llocs web allotjats amb ell, així com la preservació segura de dades. A continuació, es presenten els principals avantatges de l’empresa:

 • Flexibilitat. El sistema garanteix una integració perfecta amb moltes extensions versàtils, complements, serveis externs i complements, que contribueixen a un rendiment digne i alt del vostre lloc web de petites empreses, independentment de la quantitat de trànsit..
 • Augment del temps de càrrega de la pàgina. Bluehost també garanteix un bon funcionament del lloc web que redueix en un temps de càrrega de pàgina millorat, juntament amb altes taxes de funcionament. El sistema inclou un conjunt de funcions i eines integrades, que augmenten el rendiment del lloc web, independentment dels paràmetres de càrrega del lloc web i del volum de trànsit.
 • Bluehost Marketplace. El proveïdor d’allotjament ofereix un potent mercat integrat de plugins, extensions, scripts i complements que potencien idealment la personalització i el rendiment del lloc web per a petites empreses. A més, és possible triar entre la rica col·lecció de plantilles empresarials desenvolupades per a WordPress.
 • Seguretat avançada. Bluehost té especial cura de la seguretat del vostre lloc web i de la preservació de dades, que importa molt per als projectes empresarials. El proveïdor d’allotjament utilitza eines de protecció de connexió enllaç al costat de Spam Hammer, Spam Experts i altres funcions de seguretat.

Bluehost és bo per a petites empreses? Bluehost és un proveïdor d’allotjament fiable i funcional per a llocs web de petites empreses. La plataforma no ofereix cap pla gratuït, però es compensa amb el cost assequible de les seves subscripcions de pagament. El preu del pla més barat és de 2,95 dòlars per mes. El que obteniu a aquest cost és l’opció gratuïta de connexió de certificat SSL, amplada de banda il·limitada, oportunitat de connectar un nom de domini gratuït al vostre lloc web d’empresa (si encara no la teniu) i molts més avantatges.

Proveu Bluehost ara

Marcador: Plataforma web impulsada per AI per a petites empreses

Marcador: Plataforma web impulsada per AI per a petites empreses

Marcador: és la millor plataforma web amb tecnologia AI utilitzada per crear llocs web de petites empreses. El creador de llocs web basat en núvols està ple d’opcions específiques per a negocis i permet crear projectes ben estructurats. Els llocs web comercials i les botigues en línia llançades amb la plataforma tenen un aspecte de confiança i un rendiment excel·lent. Ja ha arribat el moment de proporcionar la llista de marcadors més impressionants ara:

 • Ajudant d’AIDA. Podeu crear un lloc web d’empresa funcional o una botiga en línia a cop d’ull a causa de l’avançada AIDA (Ajudant de disseny d’intel·ligència artificial) eina. Tot el procés de creació de llocs web no trigarà més d’un parell de minuts, mentre que el resultat, certament, impressionarà a tothom, així que AIDA és funcional. Només heu de proporcionar la informació de la vostra empresa i veure la forma en què l’assistent crea el lloc web.
 • Plantilles d’empresa integrades. El marcador no té plantilles estàndard que podeu personalitzar per adaptar-se als vostres requisits de nínxol. És l’AIDA que ofereix una àmplia selecció de temes integrats gratuïts, que difereixen en l’estructura i que responen per defecte. Seleccioneu-ne algun per començar a treballar al lloc web de petita empresa o de comerç electrònic.
 • Suport multilingüe. La plataforma admet més de 50 idiomes, a causa del que podeu crear les versions d’idiomes del lloc web que necessiteu per arribar al públic objectiu a l’estranger.
 • Estadístiques web de negocis. El creador de llocs web permet fer un seguiment del rendiment del vostre lloc web d’empresa mitjançant l’ús d’eines de recollida d’estadístiques integrades. També hi ha diverses aplicacions mòbils que permeten una gestió eficaç i ràpida de llocs web des de qualsevol ubicació on es trobi.

És marcador com a adient per a petites empreses? El marcador és una molt bona elecció per a emprenedors disposats a iniciar webs de negocis, aprofitant la funció d’Intel·ligència Artificial avançada. Podeu utilitzar el marcador gratis per llançar un lloc senzill. El cost dels paquets premium és bastant assequible. Per obtenir una empresa completa o un lloc web de comerç electrònic, podeu triar una de les dues subscripcions de pagament. El seu cost oscil·la entre 11,99 i 24,99 dòlars mensuals en funció dels termes i de les característiques incloses.

Proveu el marcador gratis

Ucraft – Eina assequible per crear un lloc web per a petites empreses

Ucraft - Eina assequible per crear un lloc web per a petites empreses

Ucraft – és un creador de llocs web de bricolatge assequible per iniciar i gestionar llocs web de petites empreses. El sistema funciona excel·lentment per a la realització de qualsevol tasca empresarial. Aquesta és una bona opció per als professionals del primer moment i els dissenyadors web, que tenen la intenció d’iniciar i gestionar llocs web d’empreses, pàgines de destinació, blocs i altres projectes. Els llocs web creats amb Ucraft són sensibles, 100% personalitzables i, fàcilment de gestionar, emmagatzemen webs. Vénen amb blocs de pantalla completa i un disseny pla que contribueix al seu aspecte contemporani. El creador de llocs web actualment concedeix accés a les següents funcions:

 • Plataforma de comerç electrònic. El motor de comerç electrònic integrat de la plataforma és fàcil d’utilitzar per a tothom, que persegueix l’objectiu d’iniciar una botiga en línia. El sistema proporciona una llista de funcions específiques de comerç electrònic que simplifiquen el procés de creació de botigues web. Aquests inclouen catàleg de productes, carro de compres integrat, càrrega i configuració d’imatges, integració de xarxes socials, oportunitat de connectar-se amb 8 canals de vendes populars i rendibles, organitzar i celebrar campanyes de descompte, emetre codis de descompte per a productes seleccionats, etc. El sistema també ofereix enviaments múltiples. i opcions de pagament, l’elecció de la qual depèn de l’aspecte de la ubicació.
 • Blocs. La funcionalitat de blocs del servei es realitza de manera efectiva mitjançant l’aplicació de l’aplicació Articles. La funció permet iniciar blocs o afegir seccions de notícies als llocs web existents. Només triguen un parell de minuts a fer una publicació, crear nous dissenys de pàgines de blocs, integrar sistemes de comentaris, connectar botons de mitjans socials a cada publicació perquè els usuaris puguin compartir els articles que els agraden..
 • Creador gratuït de pàgines de destinació. Ucraft té un creador de pàgines de destinació gratuït que us permet crear i actualitzar pàgines de destinació de qualitat per mostrar les vostres idees, productes o serveis, conduir trànsit orgànic, generar oportunitats i assolir altres objectius comercials. A la col·lecció de disseny del servei hi ha moltes plantilles de pàgines de destinació.
 • Logo Maker gratuït. Un altre element destacat d’Ucraft és el seu logotip gratuït. Si voleu millorar el vostre logotip de negoci existent o crear-ne un de nou, l’eina us permetrà fer-ho amb facilitat. Vostè serà capaç de dissenyar un logotip únic fora de les icones estàndard o carregar el seu propi logotip per millorar el seu disseny i estil. Per personalitzar el logotip del vostre lloc web, podeu experimentar amb esquemes de colors, títols, tipus de lletra, formes, estils, mides i molts altres paràmetres de disseny disponibles. Les instruccions detallades us ajudaran a completar la tasca amb facilitat i obtenir resultats excel·lents.
 • Plantilles de negoci. La col·lecció de plantilles Ucraft no és tan rica. Comprèn només 63 plantilles de resposta professional gratuïtes, permet la llibertat creativa i ofereix l’opció d’injecció de codi per personalitzar els temes seleccionats. Un conjunt d’eines per a dissenyadors que inclou tipografia, kit d’interfície d’interès i creador i disseny de formularis, permet treure el màxim partit de les opcions de personalització de disseny d’Ucraft.

Ucraft és bo per a petites empreses? Parlant de l’aspecte del preu, el creador de llocs web ofereix una prova gratuïta de 14 dies que us permet mostrar totes les funcions i serveis que ofereix el sistema. La plataforma també té un pla gratuït il·limitat, que inclou moltes restriccions, i funciona bé només per a necessitats de construcció web personal. Quant a les subscripcions de pagament, Ucraft té tres opcions, de les quals la més barata us costarà 10 dòlars / mes.

Proveu Ucraft de forma gratuïta

SITE123: el creador de llocs web per a petites empreses més fàcil

SITE123: el creador de llocs web per a petites empreses més fàcil

SITE123: és el creador de llocs web de núvol més fàcil, gratuït i funcional per al desenvolupament de llocs web per a petites empreses. Ofereix un còmode editor WYSIWYG i permet desenvolupar projectes versàtils. El servei és conegut per la seva senzillesa, un enfocament intuïtiu de construcció web i la seva comoditat. Té molt a oferir als experts en disseny web i també és força comprensible per als principiants. Si teniu raó de començar un projecte empresarial amb SITE123, considereu ara la llista dels seus punts destacats:

 • Plantilles de negoci sensibles. El creador de llocs web tot en un inclou una àmplia selecció de plantilles sensibles. Són versàtils i gratuïtes. S’ofereixen a diversos àmbits comercials i es poden personalitzar de manera efectiva pel que fa al lloc especialitzat. Si no trobeu una plantilla que vulgueu, podeu dissenyar un lloc web des de zero. Això no requereix ni esforç ni temps.
 • Integracions de mitjans socials. El creador de llocs web permet augmentar la popularitat del vostre negoci mitjançant comptes de xarxa social. Aquesta és la manera segura de fer que els vostres socis i clients coneguin els propers esdeveniments empresarials, actualitzacions, notícies i ofertes especials.
 • Suport multilingüe. SITE123 ofereix suport multilingüe. Com a resultat, podeu crear el nombre de versions de l’idioma del lloc web en funció del públic objectiu que tingueu previst arribar a l’estranger.
 • Motor de comerç electrònic. El creador de llocs web inclou un mòdul de comerç electrònic convenient i eficaç. El seu ús permet llançar i gestionar botigues en línia potents amb múltiples opcions. Podeu gestionar l’assortiment de productes, configurar detalls de pagament / enviament, llançar i actualitzar cupons de descompte, gestionar opcions de pagament PayPal, etc..
 • Constructor de formularis. Si teniu previst iniciar un lloc web de petites empreses amb SITE123, el seu Builder de formularis en línia integrat us serà útil. L’eina inclou un conjunt de dissenys de formularis personalitzats, eines de personalització de disseny i elements que us permeten crear formularis en línia integrables de qualitat.

SITE123 és bo per a petites empreses? Els llocs web de petites empreses creats amb SITE123 semblen atractius i són força funcionals. El cost d’utilitzar el servei oscil·la entre 10,80 dòlars i fins a 28,80 dòlars al mes. També hi ha un pla gratuït, les característiques del qual són suficients per provar el sistema abans d’optar per una solució de pagament. Les tarifes difereixen pel que fa a la funcionalitat que impliquen els plans.

Proveu SITE123 de forma gratuïta

Gator: creador de llocs web senzill i pràctic per HostGator

Gator: creador de llocs web senzill i pràctic per HostGator

Gator: és un constructor de llocs web senzill i pràctic, que inicialment s’adreça a usuaris sense experiència amb poca o cap experiència en disseny web. HostGator és un dels proveïdors d’allotjament més coneguts del món. El sistema inclou un intuïtiu editor web i arrossegar i deixar anar, una gran quantitat de plantilles ben personalitzades i un bon conjunt de funcions, que redueixen al mínim l’enrenou del disseny web. Gator treballa bé per al desenvolupament de llocs web personals, blocs i projectes de petita empresa, el principal objectiu dels quals implica la promoció de determinats productes / serveis. El conjunt bàsic de funcions del creador de llocs web és el següent:

 • Integració en mitjans socials. Aquest és un dels punts més forts del creador de llocs web, que permet incorporar contingut dels serveis de fama mundial com Twitter, Facebook, Instagram, etc. directament al vostre lloc web. Tindreu accés a botons de xarxes socials, galeries d’imatges riques, feeds en directe i altres eines per garantir la presència web gratificant.
 • Analítica integrada. Gator també permet fer el seguiment d’informació útil relacionada amb el rendiment del vostre lloc web, per la qual cosa us serà més fàcil controlar el flux de trànsit, les conversions i les taxes d’abandonament de llocs web. Sigui quin sigui el vostre pla de preus, anireu acompanyat del certificat SSL connectat, dels dissenys preparats per a mòbils i del nom de domini.
 • Market Market. A més, el creador de llocs web compta amb un enorme App Market integrat, que ofereix molts complements, widgets i aplicacions per a la personalització avançada de pàgines web. El mercat és gratuït per a totes les categories d’usuaris.
 • Plantilles de negoci. La col·lecció de plantilles de Gator és molt impressionant, tot i que no és tan rica en comparació amb altres serveis populars. El creador de llocs web ofereix plantilles de resposta que es divideixen en categories temàtiques per simplificar l’elecció dels usuaris. Tingueu en compte, però, que les plantilles de Gator són força estàndard i no funcionen bé per a llocs web amb un focus creatiu distint (com les carteres, per exemple).
 • HostGator Hosting. El més destacat innegable del creador de llocs web és el fet que ve amb HostGator de manera predeterminada, que proporciona un espai d’emmagatzematge i una amplada de banda il·limitada, independentment de la subscripció escollida. Això significa que podreu pujar la quantitat il·limitada de contingut al vostre lloc web sense tenir cap preocupació sobre la seva velocitat de càrrega i altres paràmetres tècnics crucials..

Gator és bo per a petites empreses? La política de preus del creador de llocs web és bastant moderada. La plataforma ofereix tres plans de preus, el cost dels quals es reduirà en funció del termini de subscripció que trieu. Per ser precisos, és possible registrar-se al sistema durant un mes o dos anys. Com més llarg sigui el termini, menys serà el cost eventual del pla i més diners estalviareu en el registre.

Així, la plataforma compta amb tres plans de pagament, a saber, Starter, Premium i comerç electrònic. El cost dels plans és de 3,84 dòlars, 5,99 dòlars i 9,22 dòlars al mes corresponent, atès que opteu per una subscripció a 2 anys. Penseu que Gator no ofereix ni un pla ni una prova gratuïta, cosa que significa que haureu de triar l’opció de pagament des del primer moment.

Prova Gator ara

Són bons creadors de llocs web per a petites empreses?

Els constructors de llocs web funcionen molt bé per al desenvolupament de llocs web de petites empreses. Aquestes plataformes ofereixen múltiples avantatges que no poden oferir altres eines de construcció web. Feu una ullada a alguns d’ells ara:

 • Conveniencia i facilitat d’ús. Els constructors de llocs web ofereixen un conjunt d’eines, fàcils de dominar fins i tot per als principiants. Això es deu al fet que els sistemes estan especialment dissenyats per a usuaris que no són conscients de les habilitats de programació i ofereixen una funcionalitat avançada per a dissenyadors web competents..
 • No calen habilitats de codificació. No heu d’aprendre els conceptes bàsics sobre codificació perquè el procés de disseny web és intuïtiu i senzill aquí. Com a resultat, els llocs web construïts amb els sistemes estan estructurats lògicament i tenen un disseny decent.
 • Funcions centrades en el negoci. Els constructors de llocs web de petites empreses disposen de moltes funcions específiques per a aquest nínxol. Ofereixen widgets, aplicacions i extensions que podeu integrar al projecte per augmentar el seu rendiment i obtenir un resultat digne.
 • Plantilles. Els sistemes ofereixen múltiples plantilles específiques per a negocis per adaptar-se a àmbits diversos. Normalment són optimitzats per a mòbils per estar disponibles en diferents dispositius per a comoditat del client.
 • Asequibilitat. La quantitat actual de creadors de llocs web té una política de preus flexible i ofereixen diferents opcions de cost per satisfer les necessitats i pressupostos específics dels usuaris. L’elecció del pla depèn generalment de l’objectiu que voleu assolir i de la gamma de serveis de promoció empresarial que necessiteu.

Linia inferior

Tenir un creador de llocs web de petites empreses completes és un avantatge en si mateix. Aquesta és l’eina més venuda que pot impulsar eficaçment la vostra promoció empresarial, contribuint així al creixement del trànsit i a la generació de beneficis.

Encara que no sigui un professional del disseny web, encara és possible iniciar i gestionar el vostre lloc web de negocis pel vostre compte. D’aquesta manera s’evita la necessitat d’invertir pressupostos enormes en la contractació de dissenyadors web. Així mateix, no tindreu el risc d’obtenir un projecte de baixa qualitat a llarg termini ni de fer front a problemes de seguretat. Vosaltres sou els que controleu des de zero tot el procés de creació de llocs web i aquí us serà de gran ajuda els constructors de llocs web.

L’elecció d’un creador de llocs web que satisfà les vostres necessitats de disseny web és bastant responsable, però aquest fet no us ha de frustrar. Abans de fer l’elecció final, considereu totes les funcions que us poden oferir les plataformes esmentades a l’article. La comprensió de les vostres necessitats reals d’edificació web és la clau del vostre èxit.

Si voleu assumir el vostre negoci existent en línia o començar a guanyar al web, el primer pas és crear el vostre propi lloc web. Qualsevol dels creadors de llocs web esmentats anteriorment us ajudaran amb això.

Creeu un lloc web d’empresa de forma gratuïta

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me