Millors constructors de llocs web per a advocats

Millors constructors de llocs web per a advocats


Val a dir que els advocats, que ocupen gairebé 24 hores durant les 24 hores del dia, només tenen temes i habilitats per iniciar i gestionar llocs web professionals..

Així mateix, no estan disposats a contractar especialistes perquè completin la tasca ja que és bastant cara, sense oblidar el fet que després han de saber actualitzar el seu lloc web a punt. Aquí és on entren en joc els constructors de llocs web.

Els constructors de llocs web funcionen millor per a la creació de llocs web de bricolatge. Aquests serveis estan especialment desenvolupats tenint en compte les necessitats dels novells i ofereixen múltiples avantatges com l’absència d’habilitats de codificació, interfície fàcil d’utilitzar, plantilles temàtiques, disseny sensible, comoditat, assequibilitat, facilitat per a SEO, etc..

No es pot deixar passar desapercebut quan es tracti escollint el millor creador de llocs web per crear un disseny impressionant de llocs web d’advocats. Amb un creador de llocs web funcional, el lloc web del seu advocat comptarà amb una combinació harmònica de gran atractiu visual i una funcionalitat impressionant.

Hem provat 8 dels millors constructors de llocs web d’advocats:

 1. Wix: El millor creador de llocs web per a advocats & Despatxos d’Advocats
 2. uKit – Creador de llocs web d’advocats més fàcil
 3. WordPress – Plataforma allotjada & Proveïdor Constructor de llocs
 4. Marcador: creador de llocs web alimentat per AI per a llocs web d’advocats
 5. Ucraft: creador de llocs web personals per a advocats
 6. SITE123 – Servei en línia per crear un lloc per a despatxos d’advocats
 7. IM Creator: creador de pàgines web sense ànim de lucre
 8. Bluehost – Allotjament de llocs web per a bufet d’advocats & Advocats legals

Els llocs web per a advocats creats amb creadors de llocs web ofereixen una varietat de funcions i eines específiques de nínxol que podeu utilitzar per portar la seva funcionalitat al nivell més destacat. Proporcionen la informació més important sobre el vostre negoci, àrea d’expertesa, llista de serveis, èxits professionals, notícies, esdeveniments i què no.

A més, podreu notificar als vostres clients els vostres plans, novetats professionals i els canvis que es produeixen a la vostra carrera professional. També podeu connectar comptes de xarxes socials al vostre lloc web per permetre als usuaris explorar els vostres serveis, iniciar discussions i publicar qualsevol altra informació que els vostres clients actuals i potencials puguin estar interessats en.

Tens raó de seleccionar un creador de llocs web per iniciar el lloc web d’un advocat? Aleshores, se us animarà a navegar per la secció el més popular, amb funcions completes i serveis fàcils d’utilitzar a la llista anterior Ja és hora de revisar cadascun d’aquests sistemes que puguin cobrir tot l’espectre de les necessitats de construcció web.

Wix: el millor creador de llocs web per a advocats i despatxos d’advocats

Wix: el millor creador de llocs web per a advocats i despatxos d’advocats

Wix – és el creador de llocs web d’advocats més complet. El servei està completament lliure de codi i funciona excel·lentment per als llocs web d’advocats i agències jurídiques que necessiten establir una presència web fiable per obtenir l’atenció del públic objectiu. Aquests són els principals punts destacats del creador de llocs web:

 • Plantilles d’advocats. Wix té una categoria separada de plantilles “Finances i dret” preparades per a mòbils, on podreu seleccionar el millor disseny que reuneix la vostra especialització de nínxol..
 • WI ADI. El sistema utilitzarà el contingut que envieu per dissenyar automàticament un lloc web.
 • Editors estàndard i mòbil. A part d’utilitzar Wix ADI, podeu desenvolupar i editar manualment un lloc web a l’editor de sistema estàndard o crear una versió mòbil independent del mateix..
 • Ginys d’interacció amb clients. Wix App Market ofereix un conjunt de widgets i aplicacions gratuïtes i de pagament que podeu utilitzar per interactuar amb clients i socis (Callback, Gestió de contactes + CRM, Cites de llibres en línia, xat en directe, formularis Wix, 123 Form Former, Calendari d’esdeveniments, comentaris, reserves de wix, calendari d’esdeveniments de Google, programació de programes, testimonis d’infusió, darreres notícies, xat wix, etc..).
 • Motor de blocs. Wix permet connectar un bloc al lloc web del vostre advocat per mantenir-vos en contacte amb els vostres socis i clients.
 • Fòrum. El creador de llocs web també us permet integrar Wix Fòrum al vostre projecte per iniciar debats amb els usuaris, crear noves branques, seccions, temes, etc..

Cost: La política de preus de Wix és versàtil i depèn dels termes i de les característiques incloses en el pla escollit. Podeu provar gratuïtament el creador de llocs web i les funcions que ofereix durant un període il·limitat de temps. El pla gratuït de Wix no caduca, el que us permet millorar les vostres habilitats de disseny web i explorar els matisos del sistema. Un cop hàgiu decidit portar el rendiment del vostre lloc web al nou nivell o publicar-lo al web, haureu d’actualitzar-vos a una de les subscripcions de pagament que el creador de llocs web implica..

Proveu Wix gratis

uKit – Creador de llocs web d’advocats més fàcil

uKit - Creador de llocs web d’advocats més fàcil

uKit – és el millor creador de llocs web per a petites empreses d’advocats. Aquesta és l’opció perfecta per a advocats privats i agències jurídiques que vulguin llançar pàgines web i llocs web de petita o mitjana mida. A continuació, es mostren els avantatges principals del creador de llocs web:

 • Col·lecció de plantilles legals. uKit ofereix una categoria de plantilles que tenen un caràcter sensible i que es desenvolupen en diversos camps de l’activitat jurídica (empresa d’advocats, servei d’assistència jurídica, despatx d’advocats administratius, despatx d’advocats, etc..).
 • Xat en directe. La integració d’aquest giny proporciona més possibilitats de mantenir-se en contacte amb els clients, que poden necessitar assistència en línia, assistència al client o qualsevol altre consell relacionat amb els temes en qualsevol moment del dia..
 • Giny CallBack. Permet rebre les sol·licituds de devolució de trucades dels visitants del vostre lloc web en el moment més convenient per a elles.
 • Certificat SSL gratuït. Per millorar la seguretat del vostre lloc web i preservar la confidencialitat dels vostres clients, podeu connectar un certificat SSL gratuït al vostre lloc web.

Cost: uKit ofereix la política de preus més assequible al nínxol amb el seu cost oscil·la entre 4 i fins a 12 dòlars al mes. Hi ha una prova de 14 dies que us permet provar gratuïtament les funcions de pagament de cada subscripció.

Proveu d’Ukit gratis

WordPress – Plataforma allotjada & Proveïdor Constructor de llocs

WordPress - Plataforma allotjada i constructor de llocs d’advocats

WordPress – és un reconegut sistema de gestió de continguts que ha guanyat popularitat mundialment com el sistema més popular i complet dissenyat per a la creació de blocs. El servei ara es pot utilitzar per llançar diferents tipus de projectes, inclosos llocs web per a advocats. L’abundància de plantilles, plugins integrables, opcions de personalització del disseny, funcions d’edició de codis i relativa facilitat d’ús han convertit el sistema en una de les millors solucions contemporànies de construcció web DIY. A continuació, es detallen les funcions que fan que WordPress sigui una opció de construcció web decent.

 • Plantilles incorporades i externes d’advocats. Podeu consultar una col·lecció de plantilles integrades al lloc web del vostre advocat, però també podeu trobar temes gratuïts i de pagament en línia.
 • Plugins integrats de qualitat per a advocats. Entre els millors complements del lloc web del vostre advocat, cal mencionar els següents: Advocat de la WP, Testimonis molt forts, SecuPress, Co-Autors Plus, Lexicata, Calendari de Reserves, Comentaris de Disqus, Opinions dels Clients del WP, Calendari d’Esdeveniments.
 • Complements d’interacció amb els clients. S’ha de dedicar una atenció separada als complements d’interacció amb el client de WordPress, inclosos els complements del portal del client, l’àrea del client de WP, el connector de trucades de trucada, la barra de notificació WP Pro, els botons de compartició social fàcils, etc..

Cost: WordPress és inicialment un CMS gratuït, que permet crear i crear llocs web sense invertir en el procés. Per publicar un lloc web, haureu d’aconseguir allotjament i nom de domini per a aquest. El cost final dependrà del pla d’allotjament que sol·liciteu. Per exemple, el més barat Espai del lloc o Bluehost El pla us costarà 2,95 dòlars al mes. A més, és possible que hàgiu de pagar plantilles i complements de qualitat que desitgeu integrar al vostre lloc web per a advocats.

Proveu WordPress ara

Marcador: creador de llocs web amb tecnologia AI per a llocs web d’advocats

Marcador: creador de llocs web amb tecnologia AI per a llocs web d’advocats

Marcador: és un popular creador de llocs web basat en l’AI, que es pot convertir en una alternativa perfecta per crear llocs web de bricolatge per a advocats. La plataforma és fàcil d’utilitzar ja que ofereix navegació intuïtiva, tauler de comandament senzill i varietat d’eines de personalització de disseny. Per llançar un lloc web amb marcador, no haureu de tenir habilitats de codificació ni invertir cap pressupost notable. Tingueu en compte les funcions de les quals no podeu recórrer quan treballeu amb el creador de llocs web:

 • Ajudant d’AIDA. L’assistent en disseny d’intel·ligència artificial crearà automàticament el lloc web d’un advocat en qüestió de minuts en funció de les dades de negoci que presentarà inicialment.
 • Opcions d’enfocament. Focus ofereix un conjunt de blocs pre-dissenyats que podeu personalitzar i integrar al vostre lloc web mitjançant els mòduls de contingut (textos, enllaços, mapes, botons, pressupostos, botons de xarxa social, formularis de contacte, formularis de comentaris, etc..).
 • Facilitat d’ús excepcional. Amb AIDA, només podeu crear un lloc web complet amb contingut de qualitat en pocs minuts. Només cal personalitzar-lo i publicar-lo!

Cost: El marcador ofereix un pla gratuït i dos plans de pagament. El cost de les subscripcions de pagament és de 11,99 dòlars i 24,99 dòlars al mes, si decidiu fer pagaments anuals. En cas que vulgueu pagar mensualment, el cost dels plans pagats serà una mica més elevat i constituirà 15 $ i 30 dòlars al mes en conseqüència..

Proveu el marcador gratis

Ucraft: creador de llocs web personals per a advocats

Ucraft: creador de llocs web personals per a advocats

Ucraft – és un creador de llocs web arrossega i deixa anar, el conjunt de funcions és suficient per crear i gestionar un lloc web per a advocats. El sistema permet presentar eficaçment la vostra marca, llista de serveis i especialització empresarial mitjançant una col·lecció d’eines de disseny, opció de personalització de logotip, plantilles responsives i altres funcions que els usuaris agraeixen. Aquestes són les principals característiques per les quals Ucraft és conegut per:

 • Plantilles sensibles a la indústria. Podeu triar diversos temes personals i de negocis a la galeria de plantilles Ucraft.
 • Suport multilenguatge. La funció us permet crear diverses versions idiomàtiques del lloc web del vostre advocat per fer créixer la vostra base de clients i establir relacions comercials amb socis de l’estranger.
 • Articles d’aplicació. Podeu utilitzar l’aplicació per crear blocs, llocs web de notícies, portals i altres recursos per a una millor interacció amb els clients.
 • Integracions múltiples. Tens l’oportunitat de connectar els serveis que utilitza amb les integracions d’Ucraft per cobrir un ampli ventall de necessitats de màrqueting, promoció, disseny, interacció amb el client i analítica (Disqus, Intercom, Uservoice, Facebook Messenger, LiveAgent, Zendesk Chat, Jovosite etc.).
 • Logo Maker gratuït. Mitjançant la funció, podeu crear el logotip de la vostra empresa (si no en teniu) i integreu-lo al vostre lloc web per distingir-vos de la multitud i millorar la vostra visibilitat al web.

Cost: Ucraft té una funció de creador de pàgines de destinació gratuïta i diverses subscripcions de pagament. El cost dels plans de preus comença amb 10 dòlars i puja fins a 69 dòlars al mes en funció dels termes i de les característiques que s’ofereixen. Si no esteu segurs de la vostra elecció, podeu provar els plans durant 14 dies sense cap tipus de quota.

Proveu Ucraft de forma gratuïta

SITE123 – Servei en línia per crear un lloc per a despatxos d’advocats

SITE123 - Servei en línia per crear un lloc per a despatxos d’advocats

SITE123 – és un senzill creador de llocs web de bricolatge, que ofereix una impressionant llibertat de personalització del disseny juntament amb una àmplia gamma de funcions i eines necessàries per iniciar i gestionar tot tipus de llocs web, inclosos els d’Advocats. El sistema no requereix el coneixement de llenguatges de programació ni coneixements de codificació. El seu intuïtiu enfocament de disseny web i l’editor arrossega i deixa anar el procés de desenvolupament de llocs web fàcil, segur i sense problemes per a tothom. Consulteu les principals funcions de SITE123 que us poden ajudar a iniciar un lloc web carregat de funcions per a advocats:

 • Market Market. El creador de llocs web dóna accés a infinitat de ginys i complements disponibles al seu App Market integrat. Només heu de navegar per la col·lecció de widgets que ofereix el sistema i triar aquells que poden augmentar el rendiment del vostre lloc web. Alguns dels widgets més populars que podeu triar per al vostre projecte inclouen Xat en directe, Eines d’Analytics, Socials, Galeries i molts altres.
 • Blocs. SITE123 ofereix una potent plataforma de blocs que permet crear i connectar un bloc carregat de funcions amb el vostre lloc web d’advocat. La disponibilitat del bloc pot impulsar l’atenció als usuaris, oferint-los articles informatius relacionats amb la llei que podeu publicar i actualitzar quan vulgueu. Així mateix, podeu crear seccions i categories versàtils amb articles que s’adrecin al vostre nínxol.
 • Logotip fabricant. Si el seu despatx d’advocats / empreses no té cap logotip que el representi al web, SITE123 permet dissenyar-ne el que s’ajusti completament a les vostres necessitats i necessitats empresarials. No es requereix experiència de codificació ni de disseny web per crear un logotip únic i personalitzat amb el sistema. El creador de llocs web ofereix un conjunt integrat d’eines i elements de disseny de logotip que podeu triar per dissenyar el logotip de la vostra empresa.
 • Suport multilingüe. La plataforma disposa d’una funció de suport multilingüe integrada, que permet crear llocs web d’advocats en diverses versions idiomàtiques. Això és molt més convenient que començar projectes separats en aquells idiomes que necessiteu per contactar amb clients internacionals o socis de l’estranger.
 • Integració en mitjans socials. Si voleu millorar la reputació del vostre lloc web a les xarxes socials, SITE123 us permet compartir la informació relacionada amb el vostre lloc web a les xarxes socials. Aquí és on podeu compartir notícies del sector, actualitzacions, esdeveniments, plans i altra informació relacionada amb el negoci.
 • Creador de formularis integrat. SITE123 té un creador de formularis en línia integrat, que permet crear tot tipus de formularis en línia que poden ajudar a augmentar el rendiment del vostre lloc web d’advocats. El sistema ofereix diversos dissenys de formularis en línia personalitzats i elements que podeu triar per dissenyar els vostres formularis en línia pel que fa a l’especialització empresarial i l’enfocament nínxol..
 • Eines d’interacció amb els clients. El creador de llocs web té diverses eines d’interacció amb els clients en estoc. Podeu seleccionar-los i fer-los servir perquè el procés d’interacció amb els clients sigui més convenient i interessant. La funció també pot ajudar a augmentar el percentatge d’interacció d’usuaris.

Cost: SITE123 no és només un dels creadors de llocs web més senzills, sinó que també és una de les plataformes de disseny web més assequibles. El sistema ofereix un pla completament gratuït que podeu utilitzar per provar el conjunt de funcions del servei. Quant a les opcions de pagament, el creador de llocs web té quatre subscripcions. El cost del pla més barat és de 10,80 dòlars al mes.

Proveu SITE123 de forma gratuïta

IM Creator: creador de pàgines web sense ànim de lucre

Creador de missatgeria instantània: creador de pàgines web sense ànim de lucre senzill

IM Creator: és un creador de llocs web de bricolatge avançat per a advocats sense ànim de lucre. El sistema funciona excel·lent per al desenvolupament de projectes amb funcions completes, que inclouen un disseny de gamma alta, cosa que els fa distingir la gent. El sistema és una excel·lent elecció per a usuaris amb diversos antecedents de disseny web i capacitat de codificació. Tant si ets un principiant com un expert en creació de llocs web, definitivament podreu explorar, dominar i utilitzar el sistema per iniciar un lloc web per a advocats amb ell. La llista de | IM Creator destacats és força extensa i inclou les funcions següents:

 • Plantilles responsives. El creador de llocs web no té una col·lecció separada de plantilles per a llocs web d’advocats, però hi ha l’oportunitat de triar un tema per al vostre lloc web d’advocats sense ànim de lucre. Tots els dissenys del sistema que tenen en estoc són responsius, gratuïts i absolutament personalitzables. A més de l’edició manual de llocs web, el sistema permet la integració HTML, fet que augmenta les possibilitats d’obtenir un projecte completament personalitzat.
 • Blocs. IM Creator crea un potent motor de blogs que us permet connectar un bloc al vostre lloc web d’advocats per gestionar-lo de manera més adequada en relació amb les vostres necessitats. La disponibilitat del bloc fomenta una comunicació més activa dels usuaris, un creixement del trànsit i una taxa d’interacció més alta dels clients. Correspon a vosaltres decidir quan heu d’actualitzar el lloc web dels vostres advocats amb publicacions noves del bloc o programar-les per a una publicació posterior si us resulta més convenient..
 • Opció d’Integració d’Imatges. Quan utilitzeu IM Creator, podeu accedir a la col·lecció d’imatges integrada, que és força rica i absolutament gratuïta fins i tot per a persones sense ànim de lucre. A més, hi ha l’oportunitat d’utilitzar recursos de disseny web gratuïts que podeu afegir al vostre projecte pel que fa al seu lloc de nínxol. Si no teniu temps per navegar per la col·lecció pel vostre compte, el sistema us permet utilitzar el filtre de cerca per simplificar el procés de selecció i reduir el temps de cerca..

Cost: IM Creator destaca sens dubte de la multitud per la seva política de preus. L’indubtable aspecte destacable del sistema és l’oportunitat de crear pàgines web gratuïtes per a aquells usuaris, que pretenen llançar projectes sense ànim de lucre. Aquests propietaris de llocs web tenen la possibilitat de crear un projecte complet, sense cap pressupost. El cost dels plans pagats comença amb 8 dòlars / mes, que també és una inversió força digna.

Proveu IM Creator gratis

Bluehost – Allotjament de llocs web per a bufet d’advocats & Advocats legals

Bluehost - Allotjament de llocs web per a despatx d'advocats

Bluehost – és creïble, funcional i un dels proveïdors d’allotjament més populars que podeu escollir per emmagatzemar el vostre lloc web d’advocats. La plataforma s’ha distingit com el millor sistema d’allotjament web, que és oficialment recomanat per WordPress com el millor sistema d’aquest tipus. Bluehost ofereix un potent conjunt de funcions, eines de gamma alta i opcions d’allotjament segures per allotjar projectes de qualsevol mida, funcionalitat i nivell de complexitat. La llista de mèrits Bluehost inclou els punts següents:

 • Instal·lació de WordPress. Bluehost permet la instal·lació de WordPress d’un clic de forma segura, ràpida i còmoda. Això elimina la necessitat d’invertir temps i esforços necessaris per descarregar i instal·lar el CMS pel vostre compte. A més, tots els usuaris de la plataforma tenen l’oportunitat d’instal·lar WordPress conjuntament amb Bluehost, que és un avantatge en si mateix, ja que el CMS no proporciona aquesta opció per separat.
 • Bluehost Marketplace. La plataforma inclou una col·lecció de ginys, extensions, aplicacions i scripts, la integració dels quals pot augmentar la funcionalitat del vostre lloc web. Aquí és on podeu triar diverses plantilles d’advocats de WordPress, eines de màrqueting i comerç electrònic, col·leccions d’imatges i altres ginys relacionats en funció de l’especialització del nínxol del vostre lloc web..
 • Flexibilitat i seguretat. Quan utilitzeu Bluehost, podeu estar segur de la seguretat del vostre lloc web ja que el proveïdor d’allotjament utilitza eines especials per evitar possibles riscos relacionats amb els llocs web. Aquests inclouen Spam Martell, Spam Experts i molt més. La protecció enllaç directa també està disponible aquí per augmentar el nivell de seguretat i la flexibilitat del vostre projecte.
 • Velocitat de càrrega de pàgina ràpida i altes tarifes de temps. Si creieu que el vostre lloc web d’advocats no té velocitat de càrrega o voleu que es carregui més ràpidament, serà fantàstic l’allotjament amb Bluehost. La plataforma garantirà un millor rendiment del vostre projecte juntament amb la seva major flexibilitat.

Cost: Bluehost és una de les plataformes d’allotjament més assequibles que inclou funcions avançades. El cost del pla més barat que ofereix el sistema és de 2,95 dòlars per mes. Sens dubte, aquesta és una inversió digna que de ben segur pagarà.

Proveu Bluehost ara

Linia inferior

Un advocat qualificat no passarà sense un lloc web personal impulsar el reconeixement de despatxos d’advocats i crear base de clients. Si teniu objectius de llarga durada, llançar un lloc web no serà un caprici, sinó una necessitat. Això és possible per a usuaris amb diversos antecedents de disseny web mitjançant constructors de llocs web. Aquestes eines inclouen plantilles responsives dissenyades prèviament, abundància d’eines de personalització de disseny, taulers de comandament intuïtius i atenció al client de qualitat. Això no pot sinó contribuir a assolir el resultat desitjat.

Sens dubte, quan teniu la necessitat de triar el millor creador de llocs web per al lloc web d’un advocat, teniu moltes preguntes. Explorar i provar els serveis de construcció web més populars és una manera segura de trobar la plataforma, que us presentarà completament les necessitats i habilitats del disseny web. Els sistemes que es revisen a l’article valen el seu temps i atenció inicialment. Assegureu-vos de provar-les per seleccionar la plataforma que respongui a les vostres expectatives.

Creeu gratuïtament un lloc web d’advocats

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me