Millors constructors de llocs web mèdics

Millors constructors de llocs web mèdics


La publicació d’un lloc web mèdic sovint es converteix en un procés complicat i complicat per a aquells usuaris, que no disposen de les competències i coneixements necessaris del lloc.

Però, i si realment necessiteu un lloc web de qualitat per satisfer les necessitats dels vostres clients i no tingueu idea de com crear-lo amb el mínim problema i la pèrdua de temps? Aquí és on els constructors de llocs web us seran de gran ajuda.

Els creadors de llocs web estan especialment creats tenint en compte les necessitats i habilitats d’usuaris no experimentats. Són super fàcils i còmodes. En la majoria dels casos, construir un lloc web des de zero només és qüestió d’un parell d’hores: tan intuïtives i senzilles. Aquests sistemes compten amb taulers de comprensió comprensius, un conjunt específic de nínxols (mèdic) plantilles, potents eines de personalització i una gran varietat d’opcions de disseny web que convertiran el procés de desenvolupament web en un procediment comú a l’abast de tothom. Si necessiteu un lloc web per a una clínica mèdica privada, un lloc web personal mèdic o qualsevol altre recurs orientat al nínxol, l’ús de creadors de llocs web és definitivament una solució raonable!

Hem provat 7 dels millors fabricants de llocs web mèdics per als metges & Metges:

 1. WIX: El millor creador de llocs web mèdics (HIPAA compatible)
 2. uKit – Creador de llocs web personals per a metges
 3. Shopify: el millor programari de comerç mèdic
 4. Ucraft: creador de llocs web més senzill per a metges
 5. Bluehost: el millor allotjament per a lloc web mèdics
 6. WordPress – Plataforma gratuïta (CMS) per a qualsevol lloc web
 7. SITE123 – Creador de llocs web per a Dentistes & Clíniques

Aquesta diversitat d’elecció pot complicar una mica els usuaris sense experiència, que només exploraran totes les opcions de disseny web que aquestes eines ofereixen. Quin d’ells funciona millor per a les vostres necessitats de disseny web individual i quines d’elles predominen sobre els competidors? O, potser, cadascuna d’aquestes plataformes té alguna cosa a oferir?

Per respondre a aquestes i altres preguntes i triar l’eina de creació web més adequada, té sentit revisar cadascuna de les plataformes enumerades anteriorment. Aquesta és la manera segura d’esbrinar què han d’oferir exactament si voleu iniciar un lloc web de medicina. Comencem ara.

Wix: El millor creador de llocs web mèdics (HIPAA Compliant)

Wix: el millor creador de llocs web mèdics (compatible amb la norma HIPAA)

Wix – és el millor creador de llocs web per iniciar i gestionar un lloc web mèdic, independentment de la seva complexitat i la consciència de codificació dels usuaris. La plataforma està preparada per proporcionar una àmplia gamma de funcions i eines, que poden millorar notablement la seva popularitat i reputació empresarial.

El sistema és una elecció perfecta per a clíniques mèdiques privades o metges de família, que busquen una presència web de qualitat. És intuïtiu i comprensible des del primer cop d’ull. No cal tenir habilitats de disseny web per dominar el sistema i començar a utilitzar-lo per completar tot l’espectre de les tasques de disseny web. Aquí està el que el creador de llocs web de Wix està preparat per oferir-vos:

 • Plantilles mèdiques. Wix inclou una col·lecció de plantilles mèdiques preparades per a mòbils que s’adapten a diverses àrees relacionades amb nínxols. Les plantilles són gratuïtes i altament personalitzables, cosa que permet iniciar webs de clíniques i centres mèdics, pràctiques mèdiques privades, especialistes mèdics (com ara experts en nutrició, dentistes, psicòlegs, psiquiatres, terapeutes, psicoterapeutes), especialistes en medicina alternativa, metges de família, cirurgians làser, etc. Podeu donar-li un aspecte personalitzat afegint informació sobre la vostra empresa, ubicació, ressenyes de clients i altre contingut que considereu important..
 • HIPAA Compliance. El creador de llocs web és HIPAA compatible, cosa que significa que garanteix la màxima protecció de les vostres dades personals. Aquest és un dels factors imprescindibles per a qualsevol lloc web sanitari com la Llei de rendibilitat i rendició de comptes de l’assegurança mèdicaHIPAA) estableix els estàndards per a la protecció sensible i fiable de les dades del pacient. Quan inicieu un lloc web amb Wix, podeu utilitzar el correu electrònic creat amb la plataforma per a la vostra correspondència confidencial. Això és possible a causa del fet que Wix utilitza G Suite com a servei de correu, que, al seu torn, compleix HIPAA.
 • Ginys d’interacció amb els clients. Wix App Market permet accedir a la gran varietat de widgets d’interacció amb els clients que podeu utilitzar per augmentar el rendiment del vostre lloc web. Alguns d’ells inclouen Calendari d’esdeveniments, 123 Form Former, Callback, Cites de llibres en línia, xat en directe, formularis Wix, Calendari d’esdeveniments de Google, reserves de wix, programació de programari, darreres notícies, xat wix, gestió de contactes + CRM, etc..
 • Opinions dels clients. Juntament amb els ginys d’interacció amb els clients, el creador de llocs web ofereix l’oportunitat de triar entre diverses extensions i complements que permeten als usuaris deixar els seus comentaris que poden millorar les perspectives de màrqueting empresarial. Aquests engloben Opinions de clients, MyReviews, comentaris, Yelp, Comentaris +, Testimonial Builder, Testimonis socials, Testimonis d’infusió, Comentaris de veu+ i molts més.
 • Blocs. Wix compta amb un potent motor de blogs, que us permet connectar un bloc al vostre lloc web mèdic. Aquí és on podeu publicar articles mèdics per iniciar debats entre els visitants del lloc web i deixar-los comentaris.
 • Reserves de Wix. El vostre lloc web mèdic definitivament es beneficiarà d’oferir una oportunitat perquè els vostres pacients potencials i habituals puguin reservar cites en línia en temps real, registrar-vos a les consultes i efectuar pagaments directament al lloc web. Aquí és on l’aplicació de reserves de Wix us serà útil.
 • Fòrum. Una altra característica que us permet treure el màxim rendiment al vostre lloc web de serveis mèdics és un Fòrum, molt eficaç per augmentar el nivell d’interacció dels usuaris. Aquest és el lloc on es poden crear diversos temes, branques i seccions relacionades amb l’àmbit mèdic.

Actualment, Wix té un pla gratuït amb el temps d’ús il·limitat i dos tipus de subscripcions de pagament, a saber, Standard i Business / eCommerce. Difereixen en termes, funcions i eines de personalització de disseny proporcionades per defecte. Cadascun d’aquests grups es divideix en altres subscripcions per cobrir diverses necessitats d’usuaris. El cost dels plans estàndard comença amb 13 dòlars / mes, mentre que el de les subscripcions empresarials comença amb 23 dòlars / mes.

Proveu Wix gratis

uKit – Metges de creació personal o metges

uKit - Metges de creació personal o metges

uKit: és una alternativa molt agradable a Wix i també és una mica més senzilla. uKit és una solució digna per als metges i clíniques mèdiques privades. La simplicitat d’aquest creador de llocs web WYSIWYG no vol dir, però, que no pugueu dissenyar un lloc web mèdic eficaç i funcional. Això depèn del tipus de lloc web que necessiteu, de les especificacions del negoci que dirigiu i dels objectius que establiu. Feu una ullada a la llista de funcions d’UKit ara:

 • Plantilles mèdiques. uKit ofereix una rica selecció de plantilles mèdiques de les que podeu triar per minimitzar els vostres esforços de creació web i estalviar temps. Així, hi ha una categoria de Medicina, que inclou temes mèdics específics de nínxol, com ara els destinats a laboratoris mèdics, clíniques, assistència mèdica, laboratoris mèdics privats, dentistes, cosmetòlegs estètics, centres mèdics per a nens, psicòlegs privats, metges de família, etc. les plantilles que ofereix el sistema responen de manera predeterminada i es poden personalitzar per satisfer les necessitats de la vostra empresa.
 • Col·lecció de widgets. La col·lecció de widgets uKit també és força extensa. Us permet escollir les aplicacions i extensions que esdevindran una contribució perfecta al rendiment del vostre lloc web mèdic. Alguns dels widgets més triats inclouen Xat en línia, botons de xarxes socials, línia de temps, comentaris dels usuaris, calculadora de serveis, temporitzador i molt més.
 • Xat en directe. El creador de llocs web ofereix l’oportunitat d’utilitzar la funció de xat en viu que us permet estar connectat amb els visitants del vostre lloc web en qualsevol moment del dia.
 • Funció de CallBack. La integració d’aquest giny permet als clients deixar les seves sol·licituds de devolució al lloc web de manera que els contacteu en el moment especificat. Això és convenient tant per a vosaltres com per als vostres pacients.

uKit no ofereix cap pla gratuït, però té quatre plans que es paguen i disposen de diverses funcions per satisfer les vostres necessitats de disseny web. Cadascun dels plans té un període de prova de 14 dies que permet als usuaris provar sense costos el sistema, si realment compleix les seves preferències i requisits de desenvolupament web. El cost de les subscripcions de pagament comença amb 4 dòlars / mes i arriba als 12 dòlars / mes, que també és una inversió força raonable.

Vegeu també: Revisió uKit.

Proveu d’Ukit gratis

Shopify: el millor programari de comerç electrònic de medicina

Shopify: el millor programari de comerç electrònic de medicina

Shopify: és el millor programari de comerç electrònic que es pot utilitzar per iniciar i gestionar eficaçment llocs web mèdics. La plataforma ofereix eines i funcions de comerç electrònic múltiples que contribueixen al desenvolupament, gestió, promoció i màrqueting de llocs web. El programari també és conegut per la seva major seguretat i simplicitat comparativa. Aquí és el que el servei està preparat per oferir:

 • Potents opcions de sincronització. Shopify permet una sincronització senzilla i eficaç amb coneguts serveis externs i mercats. Com a resultat, el vostre lloc web mèdic aprofitarà un millor rendiment, oferint un major compromís i satisfacció dels clients.
 • Programari POS. Si voleu oferir serveis de pagament tant en línia com fora de línia, la funció de punt de venda de Shopify és exactament el que necessiteu. Augmenta la funcionalitat del vostre lloc web i contribueix a la generació de clients i un major trànsit de trànsit.
 • Solucions de Gestió de Productes. Quan es treballa en el desenvolupament del vostre lloc web mèdic, podeu afrontar la necessitat de mostrar ofertes / serveis especials juntament amb productes / productes relacionats amb la medicina que també requereixen presentació atractiva. A causa de les opcions de gestió de productes de gamma alta que ofereix el programari, podeu afegir articles juntament amb les seves descripcions detallades, crear aparadors atractius, col·leccions de productes, fer ús de la funció d’importació / exportació de fitxers CSV, etc..
 • Realitat augmentada (AR) – Shopify també és conegut per la seva causa Funció de realitat augmentada que permet presentar els productes / serveis relacionats amb el lloc web requerits en mode 3D. Sens dubte, això contribueix a la generació i taxa de retenció de clients, augment de la reputació del vostre lloc web / empresa, major flux de trànsit, etc..
 • Suport multilingüe. Shopify ofereix suport multilingüe a tots els usuaris disposats a iniciar un lloc web disponible en diversos idiomes. La cosa és que els llocs web multilingües ajuden a atraure l’atenció de pacients estrangers o turistes de l’estranger. Això eventualment ajuda a obtenir millors resultats empresarials.

La política de preus de Shopify és raonable i també s’adhereix a la funcionalitat integrada que ofereix el programari. La plataforma no té un pla gratuït, però encara hi ha una prova gratuïta de 14 dies que us permet provar tot el conjunt de funcions de la plataforma. El cost d’utilitzar el programari comença a partir de 9 dòlars / mes, que és el preu de la seva subscripció més barata.

Vegeu també: Revisió de Shopify.

Prova a Shopify de forma gratuïta

Ucraft: creador de llocs web més senzill per a metges

Ucraft: creador de llocs web més senzill per a metges

Ucraft: és un creador de llocs web de bricolatge, prou carregat de funcions per iniciar i gestionar llocs web per als metges. El sistema permet accedir a una extensa col·lecció de funcions, eines i opcions que us permeten treure el màxim partit del seu rendiment integrat. Així, podeu navegar per desenes de dissenys personalitzables, eines de personalització, solucions de blocs i màrqueting. La llista de les funcions més impressionants d’Ucraft és la següent:

 • Plantilles responsives. Com la majoria de constructors de llocs web, Ucraft té una col·lecció de plantilles responsives dissenyades prèviament, especialment desenvolupades per a la indústria mèdica. Els dissenys són gratuïts i és possible canviar-los en qualsevol moment.
 • Creador gratuït de pàgines de destinació. Si creeu una pàgina de destinació per al vostre negoci mèdic, Ucrat us ajudarà a començar amb facilitat. Es presenta amb el Free Builder Page Landing que inclou tot el conjunt d’eines integrades necessàries per dissenyar aquest tipus de projecte.
 • Logotip fabricant. Encara no teniu cap logotip comercial? Voleu dissenyar-lo per a una presentació mèdica més efectiva del lloc web? Llavors Logo Logo Maker gratuït d’Ucraft és aquesta eina que us ajudarà a completar la tasca amb facilitat.
 • Suport multilingüe. Ucraft també permet el desenvolupament de llocs web multilingües. Disponibilitat de diversos; Les versions idiomàtiques del vostre projecte permetran que pacients i metges que es posin en contacte amb vosaltres es posin en contacte amb vosaltres per aprofitar els serveis que oferiu..
 • Integracions externes. Tot i que, Ucraft compta amb una impressionant col·lecció d’eines integrades i elements del lloc web, encara és possible fer ús d’extensions de tercers d’Ucraft. Alguns inclouen Intercom, Disqus, LiveAgent, Uservoice, Zendesk Chat, Jivosite, Facebook Messenger i altres ginys per impulsar el potencial de màrqueting, desenvolupament i promoció de projectes..

La política de preus dels Ucraft també és digne. El creador de llocs web té una subscripció totalment gratuïta per permetre als seus usuaris per primera vegada provar el conjunt de funcions integrat. Aquí també hi ha l’oportunitat de començar una pàgina de destinació amb Ucraft sense cap cost. Per a aquells usuaris, que prenen la decisió d’actualitzar-se a una de les subscripcions de pagament, el sistema ofereix diversos plans de pagament, el més assequible dels quals és la subscripció al lloc web Pro, el cost de 10 dòlars per mes. La prova gratuïta de 14 dies us permet provar la funcionalitat de cada pla per esbrinar què en podeu esperar.

Proveu Ucraft de forma gratuïta

Bluehost: el millor allotjament per a lloc web mèdics

Bluehost: el millor allotjament per a lloc web mèdics

Bluehost – és un proveïdor d’allotjament de confiança i seguretat que us permet emmagatzemar el vostre lloc web mèdic i obtenir un nom de domini per a això, que augmentarà la reputació en línia del vostre negoci. La companyia s’ha distingit per ser solució de hosting superior recomanat per la CMS de WordPress. La plataforma ha obtingut popularitat i reconeixement de milers d’usuaris, que valoren sobretot credibilitat, professionalitat i assequibilitat. El conjunt de funcions de la plataforma és el següent:

 • Instal·lació fàcil i ràpida de WordPress. Si teniu previst crear un lloc web mèdic amb WordPress que utilitzi Bluehost com a proveïdor d’allotjament, la plataforma us permet instal·lar el CMS amb un sol clic. És senzill i ràpid, fins i tot per a un principiant.
 • Flexibilitat. La plataforma permet la integració múltiple amb serveis i aplicacions de tercers. Ajuden a augmentar el rendiment del vostre lloc web i a ampliar l’oferta d’opcions de personalització del disseny que ofereix el sistema.
 • Bluehost Marketplace. El proveïdor de hosting ofereix un ric mercat de complements, aplicacions i scripts que podeu triar per fer que el vostre lloc web sigui més eficient i avançat. Podeu utilitzar plantilles de tercers per a WordPress, galeries d’imatges, funcions de blocs i comerç electrònic, eines de màrqueting i promoció de llocs web, etc..
 • Seguretat. Bluehost també és conegut per la gamma de funcions i eines de seguretat (com ara Spam Expert i Spam Hammer, per exemple) ofereix protegir el vostre lloc web contra l’accés no autoritzat d’usuaris de tercers, atacs de correu brossa i altres possibles amenaces.
 • Velocitat de càrrega de pàgina ràpida. Bluehost garanteix altes taxes de funcionament que amb el temps produeixen una velocitat de càrrega de pàgina més ràpida, generació de trànsit, creixement de beneficis i millora dels principals paràmetres de funcionalitat del vostre projecte..

Bluehost destaca de la multitud per la política de preus que ofereix als seus subscriptors. El proveïdor d’allotjament no té un pla gratuït, però les seves subscripcions de pagament són més que assequibles per a tothom. El pla més barat de Bluehost costa 2,95 dòlars per mes, proporcionant una amplada de banda il·limitada, connexió SSL gratuïta, múltiples actualitzacions de WordPress i altres avantatges imprescindibles..

Proveu Bluehost ara

WordPress – Plataforma gratuïta (CMS) per a qualsevol lloc web

WordPress - Plataforma gratuïta (CMS) per a qualsevol lloc web

WordPress – és el sistema de gestió de continguts més popular que és una elecció força agradable per al desenvolupament de llocs web mèdics. La plataforma s’ha distingit pel seu conjunt avançat de funcions, per la gran quantitat d’eines de personalització de disseny de gamma alta, per poder integrar i opcions de blogging, etc. La llista de punts destacats de WordPress és força extensa i inclou els aspectes següents:

 • Temes mèdics. WordPress inclou una col·lecció de plantilles mèdiques integrades i disponibles al web. Els dissenys són gratuïts i de pagament i depèn de vosaltres la vostra opció per seleccionar la que s’ajusti més al vostre nínxol mèdic i a les vostres preferències. Aneu en compte amb les plantilles desenvolupades per dissenyadors web que no heu tractat mai a causa de les possibles amenaces de malware amb què es poden presentar.
 • Plugins per a llocs web mèdics. El CMS disposa d’una increïble col·lecció de complements integrables per a llocs web mèdics gratuïts i de pagament. Algunes de les mostres més exitoses d’aquestes extensions són TrendMD, Calendar Booking, Treato, CometChat, Formulari de gravetat, Calendari d’esdeveniments, Reserva i programació de cites finals, Llista de personal, Publicacions publicades, DICOM (Imatges digitals i comunicacions en medicina), Calculadores de salut en línia i molt més.
 • Blocs. El CMS es va crear inicialment com una plataforma de blocs, que us permet connectar-vos i gestionar un bloc amb funcions completes al vostre lloc web mèdic. Aquí és on podreu publicar articles sobre blocs de nínxol, activar comentaris dels usuaris i completar altres passos que els visitants del vostre lloc web i pacients potencials sens dubte agraeixen l’avantatge..
 • Complements d’interacció amb els clients. WordPress us permet triar entre molts complements integrables que poden contribuir a millors opcions d’interacció amb els clients del vostre projecte. Entre els complements que podeu triar per al vostre projecte, mereixen l’atenció els següents: Fàcil botons de compartició social, complement de sol·licitud de devolució de trucades, barra de notificació WP Pro, connector del portal de clients, àrea de clients WP i molts més.

WordPress és inicialment un CMS gratuït. Això significa que podeu descarregar, instal·lar i utilitzar el conjunt de funcions bàsiques de la plataforma sense cap cost. No obstant això, per publicar el projecte, hauràs de tenir cura de l’allotjament i l’elecció del domini. En aquest sentit, l’ús de Bluehost amb el seu pla més barat (2,95 dòlars / mes) serà la solució més raonable i rendible. A més, podeu considerar la possibilitat d’integrar una de les plantilles de pagament externes o plugins de tercers que milloriran el rendiment del vostre lloc web mèdic.

Proveu WordPress ara

SITE123 – Creador de llocs web per a Dentistes & Clíniques

SITE123 - Creador de llocs web per a Dentistes i Clíniques

SITE123: és un creador de llocs web de bricolatge senzill i convenient, que funciona molt bé per a principiants i professionals de disseny web amb anys d’experiència de nínxol. No cal dominar habilitats de codificació per fer ús de totes les funcions que ofereix la plataforma. Un convenient arrossegar i deixar anar junt amb l’opció de previsualització permet controlar totes les etapes del procés de desenvolupament del lloc web. Per treballar en el disseny del vostre lloc web mèdic, podeu aprofitar els mèrits següents que el constructor de llocs web ofereix:

 • Market Market. SITE123 ofereix accés a moltes aplicacions, complements i widgets integrables disponibles al seu ric App Market. Aquí és on podeu navegar per moltes extensions funcionals, com ara suport de xat en directe, eines d’anàlisi, formularis, galeries, reserves, xarxes socials i molt més..
 • Logotip fabricant. El creador de llocs web permet dissenyar el vostre logotip de lloc web mèdic si encara no el teniu. L’eina és gratuïta per a tothom i és increïblement fàcil d’utilitzar també. Així mateix, és possible carregar el vostre propi logotip empresarial i personalitzar-lo com vulgueu aquí.
 • Integració en mitjans socials. Potenciar la reputació del lloc web mèdic és molt més senzill amb les opcions d’integració de les xarxes socials que ofereix SITE123. El creador de llocs web us permet compartir les vostres notícies, actualitzacions, esdeveniments, plans i programes relacionats amb les clíniques a les xarxes socials per permetre que el públic objectiu esbrini aquesta informació a temps.
 • Suport multilingüe. El creador de llocs web proporciona suport multilingüe, a causa del qual podeu llançar un lloc web mèdic en diverses versions idiomàtiques. D’aquesta manera, els pacients estrangers poden trobar la seva consulta i posar-se en contacte amb vostè per disposar de l’espectre necessari de serveis mèdics que ofereix..
 • Creador de formularis gratuït. Si teniu previst integrar formularis en línia en algunes seccions / pàgines del vostre lloc web mèdic, SITE123 us permet fer-ho utilitzant el Creador de formularis gratuït. L’eina permet accedir a diversos dissenys de formularis personalitzats i a elements integrables que s’ofereixen a la vostra especialització de llocs web mèdics.
 • Plataforma de blocs. SITE123 us permet crear un bloc carregat de funcions i connectar-lo al vostre lloc web per millorar el seu rendiment i fomentar les discussions actives dels usuaris. El vostre bloc pot contenir el nombre de seccions i temes necessaris perquè pugueu actualitzar-lo amb publicacions noves de manera regular.

SITE123 no només és un dels creadors de llocs web de núvols més senzills, sinó que també és una de les plataformes més rendibles. La plataforma té un pla gratuït, però també hi ha quatre subscripcions de pagament per triar. El seu cost comença amb 10,80 dòlars el mes.

Proveu SITE123 de forma gratuïta

Com crear un lloc web mèdic per si mateix

El llançament d’un lloc web mèdic és una idea fantàstica, si voleu popularitzar la vostra pràctica mèdica a la xarxa. Un lloc web pot esdevenir un lloc on els vostres clients podran disposar de la informació necessària per millorar el seu estat de salut.

Tenir un lloc web d’aquest tipus també permet als propietaris resistir la competència de nínxols que es fa més greu cada any que passa. En cas contrari, corre el risc de passar per alt una oportunitat perfecta per conduir nous clients. Segons les estadístiques, al voltant del 80% dels usuaris van en línia quan busquen informació sobre salut i està obligat a tenir un lloc web per oferir-los.

Quant als serveis mèdics són versàtils, tots els llocs web mèdics també es diferencien entre ells. Correspon a vosaltres decidir què contingut afegir al vostre lloc web per convertir-lo en el més informatiu. Tot i això, hi ha diversos elements imprescindibles que el vostre lloc web mèdic no pot anar sense:

 • Formulari de pacients en línia. Aquests formularis poden ser versàtils, a partir dels formularis d’inscripció i fins a formularis d’agenda de cites en línia. Simplifiqueu la vida del vostre pacient oferint-los l’oportunitat de registrar-se i programar les seves visites sense necessitat d’anar a la vostra oficina. Feu que aquests formularis siguin fàcils de trobar i sempre assegureu-vos que funcionen bé.
 • Notícies i alertes. Actualitzar les notícies i publicar alertes importants relacionades amb la vostra pràctica mèdica farà que els vostres pacients se sentin segurs del vostre compromís amb la vida de la comunitat. Això també contribuirà a la major classificació del vostre lloc web en els motors de cerca.
 • Fòrum i bloc. Amb més del 80% dels usuaris que busquen informació mèdica en línia, afegir un fòrum i un bloc de seccions sembla ser una idea intel·ligent. Aquesta és la millor manera de proporcionar als seus pacients articles relacionats amb la salut i permetre’ls participar en els debats.
 • Serveis. Feu que els vostres pacients siguin conscients de la llista de serveis mèdics que esteu a punt per oferir-los. No us oblideu de la llista de preus i informació de l’assegurança (si n’hi ha).
 • Consultora en línia. La disponibilitat del consultor en línia és un benefici notable per als pacients que necessiten consells urgents o simplement no troben la informació necessària al vostre lloc web.
 • Dades de contacte. Té sentit mostrar les vostres dades de contacte a cada pàgina, tant a la cantonada superior com al peu de pàgina. També hauria d’haver una pàgina de contacte independent que contingui la vostra adreça i mapes, número de telèfon, compte de xarxa social, formulari de comentaris, etc..

Linia inferior

La creació d’un lloc web és un pas significatiu en l’avançament del vostre negoci. L’ús d’un creador de llocs web ajuda a fer el procés més senzill i assequible, però eficaç i atractiu també. Aquestes plataformes permeten reduir el temps necessari per dissenyar un lloc web mèdic, eliminant així la necessitat de contractar un dissenyador web professional.

Per descomptat, hi ha desenes de solucions especialitzades en publicacions web per a gairebé tots els negocis que hi ha, que estan orientades exclusivament a la creació de llocs web relacionats amb la salut. Aquests serveis web són, sens dubte, un bon lloc per construir un lloc web mèdic, però poden ser massa cars per a un professional independent.

Si necessiteu un lloc web mèdic que sigui alhora potent i atractiu, Wix és la vostra primera opció. Amb un assortit de plantilles mèdiques i eines versàtils de personalització, permet fer un lloc web que destacarà entre la multitud. uKit és una alternativa més senzilla a Wix, però també ofereix opcions excel·lents de disseny web per crear un lloc web mèdic impressionant. Sigui quina sigui la tria que realitzeu, el resultat val la pena el vostre esforç i temps!

Creeu un lloc web gratuïtament

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me