Millors constructors de llocs web immobiliaris

Millors constructors de llocs web immobiliaris


Com a agent immobiliari, tard o d’hora afrontarà la necessitat de “lluitar” amb els competidors. En realitat, no és estrany, ja que aquest nínxol és altament competitiu i hi ha molts agents immobiliaris, que també estaran orientats a construir i augmentar la seva base de clients..

Poden utilitzar diversos mètodes per a aquest propòsit, de manera que us permetrà fer nous enfocaments i solucions per a una promoció efectiva de l’agència. Siguin quines siguin les idees que tingueu, el millor seguirà sent per obtenir un lloc web immobiliari propi.

La creació d’un lloc web immobiliari de qualitat és en si mateix un benefici. El projecte us ajudarà a mostrar la informació de la vostra empresa amb la llum més favorable, afegir i gestionar llistes d’objectes immobiliaris que ofereixen per llogar o vendre, termes corresponents, contactes, fotos de qualitat o fins i tot ressenyes de vídeo i altra informació útil. Aquestes són només algunes característiques que fan que un lloc web immobiliari no sigui un caprici, sinó una necessitat en el nínxol de negocis contemporani.

Si ens adonem que la majoria d’immobiliaris no són codificadors, la millor opció que poden fer servir és triar un creador de llocs web com a eina principal de disseny web. Aquests sistemes us permeten crear llocs web atractius i funcionals d’una manera senzilla, intuïtiva i sense problemes. És possible crear amb ells un lloc web immobiliari complet, en gairebé poc temps, utilitzant diverses eines, funcions i opcions que ofereixen.

Amb una selecció tan extensa de creadors de llocs web, sol ser un repte per trobar la plataforma, que compliran els vostres requisits comercials. Mirem els serveis immobiliaris més professionals i coneguts que poden garantir un resultat digne.

Hem provat 10 dels millors constructors de llocs web per a béns immobles:

 1. Wix: El millor creador de llocs web de béns immobles amb IDX
 2. uKit – Creador de llocs web fàcil per a agents immobiliaris
 3. WordPress: CMS gratuït per crear un lloc web de béns immobles
 4. Placester: llocs web immobiliaris personalitzats
 5. RealGeeks – Vendes immobiliàries & Solució de màrqueting
 6. Bluehost: el millor allotjament per a llocs web immobiliaris
 7. Marques a mida – Proveïdor de llocs web de béns immobles
 8. SITE123 – plataforma SaaS per crear un lloc immobiliari
 9. Ucraft: creador de llocs web immobiliaris GRATU WebsiteTS
 10. Marcador – AI Website Builder per a agents immobiliaris

Els creadors de llocs web enumerats més amunt no només t’ajudaran a desenvolupar efectivament el teu negoci, sinó que també tindran l’oportunitat d’impactar sobre clients habituals i potencials, trobaràs nous socis per crear relacions gratificants amb ells i popularitzar la teva agència immobiliària al web. Ja és hora de revisar els serveis més destacats en detalls ara.

Wix: El millor creador de llocs web de béns immobles amb IDX

Wix: El millor creador de llocs web de béns immobles amb IDX

Wix – és el millor creador de llocs web de béns immobles, que ha guanyat popularitat mundial a causa del seu conjunt de funcions sorprenent. El sistema ofereix una àmplia varietat de plantilles de propietat preparades per a mòbils, una àmplia gamma d’eines potents de personalització de disseny, galeria d’imatges i moltes altres funcions relacionades amb la indústria. A continuació, es mostren els principals:

 • WI ADI. Wix Artificial Design Intelligence és un assistent del sistema intuïtiu, que permet crear llocs web impressionants en mode automàtic enviant el vostre propi contingut relacionat amb el nínxol..
 • Integració IDX / MLS. Wix permet incrustar fitxes IDX al vostre lloc web de béns immobles i tancar ofertes immobiliàries mitjançant el MLS fent ús de l’opció d’afegir codi HTML.
 • Aplicació de béns arrels senzilla. Disponible a Wix App Market, aquesta aplicació gratuïta permet als visitants veure els llistats de béns immobles disponibles reflectits en una pàgina web ben estructurada i organitzada.
 • Plantilles temàtiques. Per satisfer les vostres necessitats de disseny web, Wix ofereix una varietat de dispositius mòbils preparats plantilles immobiliàries (per a agències, temes de nínxol general, pàgines de destinació, empreses d’arquitectura, agents immobiliaris, carteres, disseny de paisatges, interiorisme, etc..) que es poden personalitzar segons calgui.
 • Assistència SEO. Wix inclou una funció funcional de SEO Wiz, que contribueix a l’eficàcia de l’optimització de la cerca de llocs web.
 • Eines d’interacció amb clients. El creador de llocs web permet navegar per un ampli conjunt d’eines d’interacció de clients disponibles al seu App Market integrat. L’aplicació d’aquests ginys contribueixen a la comoditat de la navegació per llocs web dels vostres clients i us permet mantenir-vos en contacte amb ells quan sigui necessari. Algunes de les eines d’interacció amb els clients més populars inclouen Google Events Calendar, Calendari d’esdeveniments, Programació Pro, Testimonis d’Infusió, Darreres notícies, Xat Wix, Creador de formularis 123, Callback, Llibres de reserves en línia, Xat en directe, formularis Wix, Gestió de contactes + CRM i més.
 • Testimonis de clients. La plataforma permet als vostres clients afegir els seus testimonis relacionats amb l’agència immobiliària i el seu rendiment. Amb aquest propòsit, podeu integrar widgets / extensions especials disponibles al App Market. Aquests inclouen Testimonial Builder, Testimonis socials, Comentaris de veu +, Opinions dels clients, MyReviews, Comentaris, Yelp, comentaris + i més.
 • Fòrum. Si teniu intenció de mantenir-vos connectat amb els vostres clients actuals i potencials, podeu afegir un fòrum al vostre lloc web immobiliari amb Wix. Aquí és on podeu crear el nombre il·limitat d’oficines i temes, iniciar debats d’usuaris, activar funcions de comentaris, etc., per tal que els usuaris es comuniquin entre ells de manera regular..
 • Blocs. La connexió de blocs és una solució opcional, però pot ser una eina útil d’interacció de clients. Un bloc de qualitat i actualitzat regularment pot contenir moltes publicacions relacionades amb béns immobles que pugueu gestionar al vostre gust. A més, podeu donar suport a les oportunitats de fer comentaris per esbrinar les idees i les opinions dels vostres clients sobre els temes més importants. La disponibilitat del bloc també pot contribuir a la generació de trànsit i als índexs de satisfacció / retenció dels usuaris.

Wix és un creador de llocs web de preu moderat, que ofereix un pla gratuït i dos tipus de subscripcions de pagament. El sistema us permet triar entre les subscripcions Standard i Business / eCommerce, que difereixen en termes, funcions i serveis inclosos. El cost dels plans estàndard comença des de 13 dòlars / mes, mentre que el dels plans empresarials comença amb 23 dòlars / mes. Una de les subscripcions de pagament us serà útil, si teniu la intenció de dirigir un lloc web professional immobiliari.

Sigui quina sigui la vostra opció, obtindràs un domini de bonificació (o una oportunitat per connectar-ne el de la teva), opcions d’interacció àmplia amb el màrqueting de clients, correu electrònic corporatiu relacionat amb el propi domini com [email protected] i altres avantatges innegables. que contribuirà al desenvolupament i promoció del vostre negoci.

Proveu Wix gratis

uKit – Creador de llocs web fàcil per a agents immobiliaris

uKit - Creador de llocs web fàcil per a agents immobiliaris

uKit – és un dels constructors de llocs web més fàcils per a agents immobiliaris o agents immobiliaris disposats a establir una presència en línia fiable. La plataforma està inicialment orientada al desenvolupament de projectes professionals de petita empresa. Es tracta d’un servei completament lliure de codi, que inclou un intuïtiu editor arrossegable i que garanteix una gran experiència WYSIWYG.. uKit permet dissenyar i publicar un lloc d’aspecte professional en uns 30 minuts. A continuació, es mostren els avantatges més notables del creador de llocs web:

 • Interfície intuïtiva. La interfície uKit és comprensible fins i tot per a persones que no tenen experiència en disseny web, ajudant-los a dissenyar un lloc web decent des del primer intent.
 • Opcions d’interacció d’usuaris convenients. Amb uKit, podeu fer ús de les funcions de xat i de trucada en viu, que permeten connectar-vos amb els vostres clients a qualsevol hora del dia per ajudar-los a trobar respostes a totes les preguntes que puguin tenir..
 • Plantilles temàtiques sensibles. uKit s’ha distingit per la rica col·lecció de plantilles immobiliàries responsives i 100% personalitzables.
 • Integració CRM. A causa de la convenient característica d’integració CRM, cada usuari que llançarà un lloc web immobiliari amb el sistema té l’oportunitat de simplificar el procés de gestió de comandes i clients.
 • Elecció de widget. Amb uKit, podeu accedir i navegar per un conjunt de widgets, la integració dels quals proporciona al vostre lloc web de béns immobles un alt rendiment i contribueix a la taxa d’interacció dels usuaris. Alguns dels ginys que podeu fer servir inclouen comentaris d’usuaris, calculadora de serveis, temporitzador, botons de xarxes socials, línia de temps i més.
 • Connexió SSL. Per garantir la màxima seguretat del lloc web i protegir la informació confidencial de l’usuari, el creador de llocs web us permet connectar un certificat SSL gratuït al vostre lloc immobiliari. Aquesta és una forma segura d’assegurar la credibilitat del lloc web i l’alta qualificació de confiança.
 • Integració IDX. La integració IDX mitjançant widget afegint codi es proporciona en termes del pla Pro i està destinada als professionals del disseny web, que poden integrar la base de dades immobiliària requerida als seus llocs web..

Podeu provar tota la funcionalitat de uKit durant 14 dies sense cost per veure què us ofereix. El cost uKit és un dels més barats del nínxol. El Pla Premium més barat només tindrà un cost de 4 dòlars al mes, mentre que el pla Pro més car costa 12 dòlars al mes. Exploreu les funcions i els termes dels plans en detall abans de prendre la vostra elecció.

Vegeu també: Revisió uKit.

Proveu d’Ukit gratis

WordPress: CMS gratuït per crear un lloc web de béns immobles

WordPress: CMS gratuït per crear un lloc web de béns immobles

WordPress – és el sistema de gestió de continguts més conegut del món que es pot utilitzar eficaçment per crear llocs web de béns immobles amb funcions completes. El sistema ve amb potents opcions d’integració, ofereix un conjunt de funcions i opcions de personalització del disseny per donar un aspecte excel·lent al projecte i un rendiment avançat. Tot i això, el sistema requereix coneixements de programació, que és un avantatge per als professionals del disseny web disposats a llançar llocs web amb funcions completes. A continuació es mostren els avantatges més notables del creador de llocs web:

 • Plantilles immobiliàries. Els usuaris poden triar entre moltes plantilles immobiliàries gratuïtes i gratuïtes personalitzables dissenyades per usuaris de tercers i que estan disponibles al web.
 • Plugins immobiliaris. La col·lecció de complements de béns arrels de WordPress és realment impressionant i podeu triar qualsevol d’ells per llançar un lloc web amb un rendiment excel·lent (Estatik, Pro Real Estate, Listats IMPress, WP Amortization Calculator, WPL Real Estate, Immobles fàcils, Immobles essencials, WP-Property, Cita de reserves de calendari, etc..)
 • Temes immobiliaris. També hi ha diversos temes de WordPress immobiliari amb resposta per a agències, agents immobiliaris i clients que podeu integrar al vostre lloc web per millorar el seu disseny.

WordPress és un CMS gratuït, que implica la consciència de les habilitats de codificació i assegura un resultat decent. No obstant això, per treure el màxim partit de les funcions del sistema, no integrareu ni temes i complements de pagament. Per obtenir el vostre lloc web immobiliari en línia, també haureu de connectar un nom de domini i seleccionar allotjament fiable. Això també requerirà de certes inversions financeres. Per acollir el vostre lloc web Bluehost, per exemple, haureu d’invertir 2,95 dòlars al mes en el pla més barat. Aquest és un cost raonable per a una funcionalitat tan distintiva.

Proveu WordPress ara

Placester: llocs web immobiliaris personalitzats

Placester: llocs web immobiliaris personalitzats

Placester – és un creador de pàgines immobiliàries especialitzat en un, que és fàcil d’utilitzar i és convenient per als usuaris més nítids. El sistema ofereix accés complet a CRM integrat, un conjunt d’eines de màrqueting, plantilles de resposta mòbil i altres funcions específiques de nínxol que permeten aguditzar les habilitats de construcció web i dissenyar llocs web de béns immobles de qualitat a un cost raonable. Els principals punts forts del sistema són els següents:

 • CRM integrat. El creador de llocs web proporciona un mòdul complet per rastrejar i supervisar el nombre d’acords, l’activitat del client, la interacció i altres paràmetres importants.
 • Interaccions llestes IDX / MLS. Podeu integrar fàcilment IDX / MLS al vostre lloc web de béns immobles per poder proporcionar fotos, llistats i actualitzacions de propietats, fins i tot durant el moviment.
 • Plantilles de lloc específics. Placester ofereix una col·lecció de plantilles immobiliàries adaptatives per adaptar-se a diverses categories, necessitats de l’usuari i assegurar l’experiència de navegació mòbil..
 • Eines de màrqueting intuïtiu per correu electrònic. El creador de llocs web permet crear i gestionar campanyes de goteig de correu electrònic necessàries per generar nous clients i millorar els percentatges de participació i de retenció dels clients.

Placester no ofereix un pla gratuït, però proporciona dos tipus de subscripcions de pagament, cadascuna d’elles que ofereix funcions avançades i avantatges immobiliaris. El cost de les subscripcions difereix dels agents immobiliaris (99 $ i 199 $ al mes) i no membres de la NAR (125 $ i 250 dòlars al mes) i també hi ha una taxa per establir cada tipus de pla escollit. Així, Placester no és un constructor de llocs web immobiliaris barats, però val la pena l’atenció dels usuaris disposats a publicar un lloc web a gran escala per a la generació de beneficis..

Proveu Placester ara

RealGeeks – Vendes immobiliàries & Solució de màrqueting

RealGeeks - Solució de venda i màrqueting immobiliari

RealGeeks – és la solució de màrqueting i vendes immobiliàries tot-en-un, que permet crear llocs web personalitzables i amb funcions completes que realment condueixen. El sistema s’utilitza per crear llocs web potents però senzills i fàcils d’utilitzar per ajudar als professionals de la propietat immobiliària a promoure efectivament els seus negocis i a distingir-se de la multitud. La companyia veu la seva missió en la combinació de solucions innovadores i tecnologies de gamma alta per augmentar el rendiment i simplificar el treball dels agents immobiliaris. Feu una ullada a les principals funcions de RealGeeks ara:

 • CRM Manager integrat. El sistema fa un seguiment de les bases de dades del programa REALTORS® mitjançant funcions de màrqueting per generar automàticament informes / analítiques en temps real.
 • Llocs web de béns immobles IDX. La plataforma us permet crear llocs web de propietat immobiliària molt optimitzats per als motors de cerca i ajudar a la captació de comandes mitjançant la creació de pàgines de destinació i la cerca de propietats.
 • Eina de valoració de propietats. El servei permet utilitzar la seva avançada eina de valoració d’immobles “Quin és el vostre valor de casa” per avaluar el cost dels objectes immobiliaris que planegeu oferir en lloguer o venda.
 • Màrqueting de Facebook. El creador de llocs web us permet fer servir l’eina de màrqueting de Facebook, que forma part de l’estratègia de màrqueting de xarxes socials del servei adaptat específicament a les necessitats de les empreses immobiliàries..
 • Sistema automatitzat de degoteig per correu electrònic. RealGeeks permet millorar el sistema de màrqueting de correu electrònic que us permet organitzar i enviar campanyes de correu electrònic que inclouen targetes postals i missatges SMS als principals possibles en nom dels clients..
 • Aplicació mòbil personalitzada. El sistema ofereix una oportunitat d’utilitzar una aplicació mòbil real de Geeks, que s’integra amb el servei MLS® del vostre consell local per permetre que els nous conductors busquin objectes de propietat al vostre lloc web i rebin notificacions instantànies sobre actualitzacions recents amb els seus dispositius mòbils..
 • Integracions de tercers. RealGeeks permet integrar el vostre lloc web amb aplicacions i serveis útils relacionats amb nínxols. S’inclouen Trulia, Zillow, BombBomb, Infusionsoft, productor superior, agent savi, Zapier, Realtor.com, Gmail, Mojo, LionDesk, Get Riley, MailChimp, BoldLeads, Sincronització de correu electrònic amb diversos proveïdors i més.

RealGeeks no és un sistema gratuït per utilitzar-lo. El cost dels plans de preus comença a 300 dòlars el mes per al nombre fix de serveis inclosos. A més, haureu d’invertir un pressupost de màrqueting predefinit que us pugui comportar possibles novetats. Tal com afirma el sistema, un pressupost que constitueix 400 dòlars / mes pot comportar al voltant de 50 nous clients, el que és un indicador força bo.

A més, teniu l’oportunitat d’utilitzar l’eina de valoració de la propietat per 50 dòlars per mes i el creador d’anuncis de Facebook, que us costarà el mateix. RealGeeks cobra, a més, uns 550 dòlars per mes per campanyes d’anuncis de PPC de Facebook i Google. No obstant això, també hi ha una bona notícia: podeu sol·licitar la versió demostrativa del creador de llocs web, si teniu intenció de provar-la i utilitzar-la més.

Proveu RealGeeks gratis

Bluehost: el millor allotjament per a llocs web immobiliaris

Bluehost: el millor allotjament per a llocs web immobiliaris

Bluehost – és un proveïdor de hosting d’allotjament carregat de funcions per als llocs web de béns immobles. La plataforma abunda en les eines i funcions necessàries per garantir una seguretat i emmagatzematge web confiables. És prou flexible, assequible i intuïtiu per ser controlat i utilitzat per tot tipus d’usuaris, inclosos els primers temporitzadors. El proveïdor d’allotjament gaudeix de popularitat amb els usuaris de WordPress i el CMS ho recomana oficialment com a servei de confiança i de confiança. Ja és hora de registrar el conjunt de funcions de la plataforma ara:

 • Mesures de seguretat. La plataforma està preocupada per la seguretat dels llocs web allotjats amb ella. Així, es compromet amb mesures especials per garantir el màxim nivell de seguretat perquè els usuaris puguin estar segurs de la confidencialitat dels seus clients i de la preservació de dades personals / empresarials..
 • Mercat ric d’extensions. Bluehost inclou el mercat integrat de widgets, extensions i complements que els usuaris poden navegar per escollir els que s’adapten idealment als seus llocs web de béns immobles. A més, és possible seleccionar plantilles de WordPress aquí, si teniu previst llançar un lloc web amb CMS.
 • Opcions de flexibilitat i integració. El proveïdor d’allotjament s’integra de manera fiable amb diversos plugins i serveis externs que poden fer que el rendiment del vostre lloc web sigui més avançat i funcional.
 • Temps de càrrega del lloc web elevat. Els desenvolupadors de la plataforma presten especial atenció al temps de càrrega dels llocs web allotjats amb ella. Això importa molt quan es tracta de generació de trànsit i taxa de retenció de clients. Per a aquest propòsit, el sistema utilitza funcions i eines específiques que poden tenir un impacte positiu en els paràmetres del temps de càrrega del lloc web.

Bluehost és un proveïdor d’allotjament assequible que funciona molt bé per emmagatzemar llocs web de béns immobles. La plataforma no proporciona cap subscripció gratuïta, però aquesta no és necessària a causa de l’accessibilitat dels seus plans de pagament. La solució de preus més barats costa 2,95 dòlars per mes, cobrint un ampli ventall de necessitats de l’allotjament del vostre lloc web. El sistema ofereix una connexió de certificat SSL gratuïta, amplada de banda il·limitada, potents opcions d’integració juntament amb connexió de domini gratuïta i altres avantatges innegables..

Proveu Bluehost ara

Marques a mida – Proveïdor de llocs web de béns immobles

Marques a mida - Proveïdor de llocs web de béns immobles

Tailor Brands: és un proveïdor d’allotjament carregat de funcions credibles per a llocs web de béns immobles. La plataforma abunda en les eines i funcions necessàries per garantir una seguretat i emmagatzematge web confiables. És prou flexible, assequible i intuïtiu per ser controlat i utilitzat per tot tipus d’usuaris, inclosos els primers temporitzadors. El proveïdor d’allotjament gaudeix de popularitat amb els usuaris de WordPress i el CMS ho recomana oficialment com a servei de confiança i de confiança. Ja és hora de registrar el conjunt de funcions de la plataforma ara:

 • Mesures de seguretat. La plataforma està preocupada per la seguretat dels llocs web allotjats amb ella. Així, es compromet a prendre mesures especials per garantir el màxim nivell de seguretat perquè els usuaris puguin estar segurs de la confidencialitat dels seus clients i de la preservació de dades personals / empresarials..
 • Mercat ric d’extensions. Bluehost inclou el mercat integrat de widgets, extensions i complements que els usuaris poden navegar per escollir els que s’adapten idealment als seus llocs web de béns immobles. A més, és possible seleccionar plantilles de WordPress aquí, si teniu previst llançar un lloc web amb CMS.
 • Opcions de flexibilitat i integració. El proveïdor d’allotjament s’integra de manera fiable amb diversos plugins i serveis externs que poden fer que el rendiment del vostre lloc web sigui més avançat i funcional.
 • Temps de càrrega del lloc web elevat. Els desenvolupadors de la plataforma presten especial atenció al temps de càrrega dels llocs web allotjats amb ella. Això importa molt quan es tracta de generació de trànsit i taxa de retenció de clients. Per a aquest propòsit, el sistema utilitza funcions i eines específiques que poden tenir un impacte positiu en els paràmetres del temps de càrrega del lloc web.

Tailor Brands no té un pla gratuït, però ofereix una subscripció de pagament que inclou tot el conjunt de funcions que la plataforma té en stock. El cost dels plans comença des de 9,99 dòlars / mes. Tanmateix, si feu un pagament anual, el cost de la subscripció més barata es reduirà fins a 2,99 dòlars / mes, un descompte força impressionant. Si voleu aprofitar tot el conjunt d’eines integrat a aquest cost, el sistema us oferirà l’oportunitat d’utilitzar Logo Maker, creador de llocs web amb funcionalitat de comerç electrònic així com d’altres funcions avançades que s’ofereixen de manera predeterminada..

Proveu ara les marques a mida

SITE123 – Plataforma SaaS per crear un lloc immobiliari

SITE123 - Plataforma SaaS per crear un lloc immobiliari

SITE123 – és una de les plataformes SaaS més senzilles i intuïtives que es fan servir per crear llocs web de béns immobles. El creador de llocs web no només ofereix una gran quantitat d’eines i funcions de personalització de disseny fàcils d’utilitzar, sinó que també proporciona directrius informatives sobre com utilitzar la seva funcionalitat. SITE123 inclou un senzill editor d’arrossegament i elevació que fa que el procés de desenvolupament de llocs web DIY sigui fàcil, ràpid i comprensible fins i tot per a principiants. Si heu decidit llançar un lloc web amb SITE123, feu un cop d’ull als seus punts destacats ara:

 • Suport multilingüe. El creador de llocs web proporciona suport multilingüe, permetent així crear diverses versions idiomàtiques del vostre lloc web immobiliari. Aquesta és una bona manera de generar trànsit de llocs web i atraure l’atenció d’usuaris / socis de l’estranger.
 • Logotip fabricant. SITE123 us ofereix una oportunitat d’utilitzar l’eina integrada de Logo Maker, que permet dissenyar i integrar logotip personalitzat al vostre lloc web immobiliari. Això donarà identitat de marca al vostre projecte, fent-lo fàcil de recordar per als clients potencials.
 • Mercat d’aplicacions integrat. La plataforma inclou un ric App Market integrat que permet accedir a molts widgets de gamma alta, extensions, complements i aplicacions que poden aportar el vostre rendiment immobiliari al nou nivell. Alguns dels ginys disponibles a la col·lecció d’App Market inclouen Eines d’Analytics, Socials, Reserves, Suport de Xat en Directe, Galeries, Formularis i altra cosa.
 • Creador de formularis en línia. Qualsevol forma que vulgueu integrar a les vostres pàgines del lloc web per millorar el rendiment del projecte, l’avançat formulari en línia us ajudarà a fer-ho amb facilitat. L’eina inclou una varietat de dissenys de formularis personalitzats i elements de disseny que podeu triar i personalitzar pel que fa a les vostres necessitats d’edificació web immobiliària..
 • Opcions de xarxes socials. Després d’haver llançat el vostre lloc web immobiliari, sens dubte tindreu el desig de conscienciar els vostres clients de tot el que passa al vostre negoci. SITE123 permet opcions d’integració de xarxes socials que us permeten actualitzar els comptes de xarxes socials amb informació urgent relacionada amb el negoci.
 • Eines d’interacció amb els clients. És important la integració d’eines d’interacció amb els clients a l’hora d’incrementar els índexs de satisfacció i satisfacció dels usuaris. El creador de llocs web ofereix accés al potent conjunt d’eines que podeu navegar per escollir les funcions que s’adaptaran perfectament al vostre projecte immobiliari..
 • Motor de blocs. A causa del motor de blocs integrats, SITE123 permet connectar un bloc funcional al vostre lloc web immobiliari. Aquí és on podeu afegir, programar i actualitzar publicacions de blogs relacionades amb el nínxol immobiliari, habilitar i gestionar els comentaris dels usuaris, iniciar i donar suport a discussions dels membres del vostre bloc, etc. Aquestes mesures eventualment ajuden a atreure l’atenció dels usuaris al vostre lloc web i mantenir-vos interessats en els últims. actualitzacions del bloc de la indústria.

SITE123 no és només un dels creadors de llocs web més senzills, sinó que també és una de les plataformes més assequibles. El sistema té un pla gratuït per als usuaris, que no estan segurs d’utilitzar el sistema, però tenen la intenció de provar-ne les funcions. Per als subscriptors, que s’han decidit a utilitzar tot el conjunt de funcions del servei, SITE123 ofereix una oportunitat per actualitzar a un dels seus plans de pagament. Actualment, el més barat costa 10,80 dòlars per mes.

Proveu SITE123 de forma gratuïta

Ucraft: creador de llocs web immobiliaris GRATU WebsiteTS

Ucraft: creador de llocs web immobiliaris GRATU WebsiteTS

Ucraft: és un creador gratuït de llocs web de bricolatge gratuït per executar llocs web de béns immobles de qualitat. El sistema s’ha distingit per la seva gran col·lecció integrada d’eines del dissenyador, temes personalitzables, Logo Maker, Landing Page Creator i altres funcions que contribueixen a un procés de desenvolupament de llocs web eficaç. Si esteu pensant a utilitzar Ucraft com a creador de llocs web per a béns immobles, us interessarà conèixer els principals avantatges:

 • Dissenys de la indústria responsiva. El creador de llocs web té una de les col·leccions més impressionants de dissenys sensibles. Només heu de navegar per trobar les millors plantilles per al vostre lloc web immobiliari. Tan bon punt trieu la tria, aneu al conjunt d’eines de personalització del disseny per donar un toc de personalització al vostre projecte.
 • Logotip fabricant. Ucraft ofereix l’oportunitat d’utilitzar el seu logotip gratuït per a dissenyar, personalitzar i integrar el logotip exclusiu de negocis al vostre lloc web immobiliari. Aquesta és una manera bastant agradable de fer que el vostre lloc web sigui de confiança i sigui memorable per a clients potencials.
 • Integracions externes. Ucraft inclou una rica sèrie de widgets i aplicacions integrats, però també és possible navegar per integracions externes. La llista d’extensions de tercers és força rica i podeu triar aquelles integracions que millor funcionin en funció de les vostres necessitats de desenvolupament i màrqueting immobiliari. Algunes de les millors mostres d’aquestes extensions inclouen Facebook Messenger, Uservoice, Zendesk Chat, Intercom, Disqus, LiveAgent i Jivosite per esmentar-ne algunes..
 • Funció multilingüe. Ucraft ofereix suport multilingüe, que elimina la necessitat de crear diversos llocs web en els idiomes que necessiteu per a una promoció empresarial efectiva. En el seu lloc, teniu l’oportunitat de crear diverses versions idiomàtiques del mateix lloc web per simplificar la seva navegació per a clients internacionals o fins i tot per a socis comercials.
 • Creador de pàgines de destinació. Construir una pàgina de destinació per a la vostra agència immobiliària pot ser una idea intel·ligent i Ucraft permet fer-ho amb el seu creador de pàgines de destinació de gamma alta. L’eina és completament gratuïta per a tothom de manera predeterminada, cosa que us permetrà aprofitar tots els avantatges que la plataforma inclou.

Ucraft ofereix una oportunitat de provar les seves funcions amb un pla gratuït, que duri durant un període de temps il·limitat. També hi ha la possibilitat de crear una pàgina de destinació gratuïta amb el sistema o actualitzar-la a la subscripció de pagament que respon a les necessitats de desenvolupament del vostre lloc web. El cost de la subscripció més barata a Ucraft és de 10 dòlars / mes i hi ha la prova de 14 dies que permet provar les funcions del pla sense pagar cap quota..

Proveu Ucraft de forma gratuïta

Marcador – AI Website Builder per a agents immobiliaris

Marcador - AI Website Builder per a agents immobiliaris

Marcador: és un potent creador de llocs web contemporanis alimentat per AI per a agents immobiliaris. No cal tenir habilitats de codificació per llançar llocs web amb el sistema, tan intuïtiu i comprensible que sigui. El marcador ocupa una de les primeres posicions de la llista de creadors de llocs web fàcils d’utilitzar i còmodes. El que necessiteu per iniciar un lloc web immobiliari és només enviar els continguts necessaris i veure el resultat. A continuació es mostra la llista de les marques més destacades:

 • Ajudant d’AIDA. Quan publiqueu una propietat immobiliària amb Marcador, segur que us beneficiarà d’utilitzar el seu ajudant AIDA integrat. Aquesta és l’eina completament automatitzada amb tecnologia AI que utilitza la informació que envieu a la sol·licitud per crear un disseny de lloc web únic.
 • Motor de comerç electrònic. Si teniu previst oferir propietats immobiliàries per a la venda o lloguer directament al lloc web, l’ús de les ofertes de marques comercials de la plataforma de comerç electrònic us resultarà útil. El sistema concedeix accés a diverses eines, funcions, elements i dissenys de comerç electrònic necessaris per donar un rendiment final al vostre projecte.
 • Solució enfocada. Amb el marcador, podeu accedir al conjunt de blocs de contingut preparats, la personalització dels quals es tradueix en el desenvolupament de la disposició i estructura del lloc web immobiliari necessaris. Entre els mòduls, que podeu seleccionar i integrar al vostre lloc web, té sentit inicialment esmentar botons de xarxes socials, mapes, formularis de contacte, textos, enllaços, pressupostos, formulari de comentaris i molts més.
 • Secció Esdeveniments. Quan es tracta de la gestió de llocs web de béns immobles, l’oportunitat d’afegir i actualitzar esdeveniments relacionats amb el negoci esdevé útil i important. Amb el marcador, això es farà possible amb la secció Esdeveniments, on podeu publicar les vostres novetats i novetats de negoci immobiliari.

El marcador ofereix un pla gratuït, la funcionalitat del qual és suficient per descobrir tots els serveis i funcions del creador de llocs web. En cas que vulgueu iniciar un projecte immobiliari carregat de característiques amb aquesta plataforma basada en AI, us proporciona l’oportunitat de subscriure-vos als seus plans de pagament. El més barat d’ells us costarà 11,99 dòlars el mes (subscripció anual).

Proveu el marcador gratis

Quines característiques hauria de tenir un lloc web de béns immobles?

Com a agent immobiliari, sens dubte desitgeu que el vostre lloc web destaqui de la multitud. Això és important quan es tracta de resistir la competència de nínxols i això també importa molt, quan es tracta de generació capdavantera. Per treure el màxim partit al vostre lloc web immobiliari, heu d’estar al corrent de les funcions imprescindibles que ha d’incloure obligatòriament per permetre assolir l’objectiu principal. Enumerem les funcions bàsiques que hauria de tenir un lloc web immobiliari perfecte:

 • Llistats IDX i accés MLS. Tan aviat com decidiu involucrar-se en un joc immobiliari, hauríeu d’adonar-vos de la importància d’accedir a l’intercanvi de dades d’Internet (IDX) llistar i utilitzar el servei de llistats múltiples (MLS) per tancar ofertes d’èxit quan calgui. Aquesta és la manera segura de controlar i mostrar les dades actualitzades de la llista de propietats al vostre lloc web per mantenir informada el públic objectiu les 24 hores del dia..
 • Eines de generació i màrqueting de plom. És altament desitjable que un creador de llocs web amb el qual treballaràs inclogui un conjunt integrat d’eines de màrqueting i generació de plom. En afegir dades de contacte, formularis i caixes de text en línia, crear i actualitzar campanyes de correu electrònic, enviar missatges SMS i recordatoris de correu electrònic automatitzats, utilitzar eines analítiques de llocs web, etc., tindreu moltes més possibilitats d’aconseguir nous clients i generar una base de clients fiable i interessada en els vostres serveis..
 • Imatges d’alta resolució. Un creador de llocs web de propietat immobiliària de qualitat us ha de proporcionar l’oportunitat d’afegir i actualitzar imatges d’alta resolució dels objectes immobiliaris que figuren al vostre lloc web. En realitat, més – millor. És obligatori fer les imatges (així com tota la pàgina del lloc web) optimitzat per als motors de cerca per obtenir més flux de clients.
 • Integració de mapes. La majoria dels constructors populars de llocs web d’immobles permeten la integració de Maps per a tots els objectes de propietat que pengeu al lloc web. Els mapes simplifiquen la identificació de la ubicació per als usuaris que cerquin determinats llistats. També poden ajudar amb la navegació eficaç i l’elecció de les indicacions.

Linia inferior

Un lloc web professional immobiliari és una necessitat per a qualsevol expert de la indústria, que tingui la intenció de difondre la paraula sobre el negoci i generar trànsit per créixer la base de clients. La millor manera d’arribar al resultat més destacat és utilitzar un creador de llocs web. Aquests serveis són fàcil d’usar, còmode i estructurat lògicament per garantir la millor experiència de l’usuari. Vénen amb un ampli conjunt d’eines, plantilles i funcions que tenen com a resultat el desenvolupament d’un projecte digne.

La selecció d’eines de construcció web que podeu utilitzar per obtenir un lloc web immobiliari és àmplia i no és fàcil fer-ne la tria des del primer moment. Consulteu les ressenyes dels millors creadors de llocs web que ofereix l’article, explora les funcions que ofereixen i posa-les a prova per seleccionar el servei que s’adapti a les vostres necessitats immobiliàries de construcció web..

Creeu un lloc web de Realtor de forma gratuïta

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me