Millors constructors de llocs web d’esports

Millors constructors de llocs web d’esports


La construcció d’un lloc web d’esports moderns difícilment serà una passejada al parc, especialment per a usuaris que no tinguin habilitats de codificació i disseny web. D’altra banda, els constructors de llocs web moderns faciliten la creació d’un equip esportiu o un recurs web de lliga des de zero en un parell d’hores. Contindrà un conjunt de funcions essencials que us permetran gestionar problemes estratègics.

Els creadors de llocs web estan dissenyats per facilitar la informació al procés de creació. Van restringir les accions necessàries per simplificar la distribució del nom de domini juntament amb la plantilla, a més de les eines d’edició intuitives i fàcils d’utilitzar. Tot el que necessiteu és definir les coses fonamentals que hauria de realitzar el vostre recurs.

Tant si creeu una pàgina de fans per a un equip esportiu com si heu de crear un lloc web estès per a una comunitat esportiva més gran amb classificacions, vídeos, estadístiques més recents i notícies, els creadors de llocs web ofereixen un conjunt de funcions que us permetran aportar un futur recurs a la vida Ajuden a millorar les presències en línia de l’equip i a crear una pàgina de mitjans esportius recognoscible i atractiva.

Hem realitzat una enquesta detallada per identificar els millors creadors de llocs web amb finalitats diferents. Amb tantes plataformes disponibles avui en dia, escollir l’eina adequada pot semblar desconcertant, especialment per als novells. La nostra recerca està dirigida a definir els avantatges bàsics dels constructors descrits, de manera que podreu triar la millor aposta.

Hem provat 6 dels millors constructors de llocs web d’esports per a lligues & Clubs:

 1. Wix: Els millors clubs esportius & Lliga Creador de llocs web
 2. Bluehost – Hosting & Constructor de llocs web per a llocs web esportius
 3. SportsPlus – Plataforma de gestió esportiva per a tornejos
 4. Playpass – Creador de llocs web d’esports per a lligues & Clubs
 5. LeagueLineup: equip d’esport GRATU andT i gestió de lligues
 6. uCoz – Creador de llocs web de la comunitat esportiva GRATIS

Quan es pensa a triar el millor creador de llocs web per iniciar el vostre lloc web d’esports, té sentit considerar les principals característiques, avantatges i contres que ofereix cadascun d’ells. Això us ajudarà a treure conclusions que afectaran la vostra elecció. Ja és hora de revisar les plataformes incloses a la llista de creadors de llocs web d’esports més importants ara mateix.

Wix: Els millors clubs esportius & Lliga Creador de llocs web

Wix: el millor creador de llocs web de clubs i lligues esportives

Wix – és el creador de llocs web de bricolatge més popular, que funciona molt bé per al desenvolupament de tot tipus de llocs web esportius. La plataforma és idònia per a les pàgines de fan de petits equips, així com per a projectes més complets i carregats de funcions com fòrums, portals de lliga, etc. Wix permet iniciar qualsevol lloc web, independentment del seu nivell de complexitat i de les seves característiques especials. Feu una ullada a les principals novetats que Wix inclou:

 • Plantilles d’esports gratuïts – El creador de llocs web inclou una col·lecció de plantilles esportives disponibles als esports corresponents & Secció d’esbarjo, gratuïta, preparada per a mòbils i totalment personalitzable per satisfer les necessitats dels usuaris. Aquí és on podeu triar el disseny requerit, navegant per seccions versàtils de nínxol, que van des de categories de fòrums esportius i llocs de fans i fins a botigues de comerç electrònic i blogs esportius;
 • Fòrum – La plataforma permet connectant un fòrum complet al vostre lloc web d’esports integrant el widget Fòrum corresponent. D’aquesta manera, us podeu posar en contacte amb els membres del vostre lloc web permetent-los iniciar debats, crear i gestionar temes o unir-vos als existents, penjar fitxers de vídeo i fotografies, deixar els vostres comentaris o seguir els publicats per altres membres;
 • Blocs – Amb Wix, podeu adjuntar un bloc al vostre lloc web d’esports per compartir la informació de nínxol relacionada mitjançant la publicació de publicacions. El motor de blocs permet afegir i programar nous articles, iniciar discussions amb els membres del vostre bloc, afegir una secció de publicacions destacades, habilitar comentaris a les xarxes socials, triar entre diverses plantilles de bloc, etc..
 • Membre de Wix – Wix ara ofereix un sistema sense codificació per als propietaris de llocs web que permet als usuaris registrar-se i accedir a contingut exclusiu. Tots els avantatges que comporta la funció de membres de Wix són gratuïts, tret que decidiu optar pel processament de pagaments o la funció de reserves en línia.
 • Comerç electrònic – El creador de llocs web també inclou la plataforma de comerç electrònic que permet iniciar i gestionar una botiga de fans, per exemple, per vendre records, accessoris d’esports especials o altres articles relacionats amb la vostra marca esportiva..

El cost d’utilitzar tot el conjunt de funcions que Wix ofereix als seus usuaris depèn del pla escollit. Hi ha una subscripció gratuïta que us permet provar gratuïtament la funcionalitat del sistema, però inclou algunes restriccions. Per eliminar aquestes limitacions i accedir a les funcions avançades de Wix, és convenient actualitzar-se a una de les subscripcions de pagament que ofereix el sistema..

Proveu Wix gratis

Bluehost: la millor empresa d’allotjament web del 2020

Bluehost: la millor empresa d'allotjament web del 2020

Bluehost – és un proveïdor de hosting d’allotjament potent i de confiança, que pot ser una bona elecció per als usuaris que busquen una plataforma fiable i funcional per allotjar un lloc web d’esport. El servei ho recomana oficialment CMS de WordPress com una de les millors empreses d’allotjament del món. La plataforma inclou un conjunt de funcions i eines avançades, que proporcionen un allotjament segur i fiable per a qualsevol tipus de llocs web esportius, independentment de la seva complexitat i la gamma de funcions incloses. A continuació, es mostra la llista de funcions que fan de Bluehost una solució d’allotjament digna:

 • Instal·lació instantània de WordPress – La plataforma assegura instal·lació de WordPress d’un clic per permetre als usuaris treure el màxim rendiment del CMS. Això és molt convenient per a tothom, que tingui la intenció d’utilitzar WordPress conjuntament amb Bluehost per reduir al mínim el desenvolupament del lloc web i el temps de selecció d’allotjament..
 • Altes taxes de temps i velocitat de càrrega ràpida de la pàgina – Si teniu la intenció de fer que el vostre lloc web d’esports sigui funcional i de càrrega ràpida, allotjar-lo amb Bluehost és una idea fantàstica. Independentment de la quantitat de trànsit que tingui el vostre projecte, la plataforma garantirà el seu rendiment digne.
 • Seguretat i flexibilitat – Bluehost ofereix una flexibilitat avançada per la seva integració potencial amb múltiples serveis, aplicacions i complements externs. A més, el sistema garanteix la màxima seguretat del lloc web garantida per l’accessibilitat d’eines de seguretat integrades, inclosos Spam Expert, Spam Hammer, etc. També hi ha la funció de protecció de connexió directa que contribueix a la seguretat del lloc web..
 • Mercat integrat – La plataforma permet triar entre diversos complements integrats, widgets, extensions, aplicacions i scripts que es poden utilitzar eficaçment per a la personalització del lloc web. Hi ha l’oportunitat de triar entre diverses plantilles esportives de WordPress, galeries d’imatges, eines de comerç electrònic i màrqueting, etc..

Bluehost és un allotjament web assequible que inclou múltiples funcions i eines incloses en els seus plans. El pla més econòmic que ofereix la plataforma té un cost de 2,95 dòlars per mes, que és una inversió digna per a tots els que busquen allotjament barat però fiable.

Proveu Bluehost ara

SportsPlus – Plataforma de gestió esportiva per a tornejos

SportsPlus - Plataforma de gestió esportiva per a tornejos

SportsPlus – és una plataforma de gestió esportiva per a tornejos, clubs esportius, equips, lligues, entrenadors, esportistes i la resta d’usuaris interessats en la creació de projectes esportius. La plataforma està dirigida i suportada per Thapos. Permet llançar i gestionar tot tipus d’esdeveniments esportius, proporcionant registre, processament de pagaments, opcions de programació, així com una àmplia gamma d’eines de gestió de comunicacions. També és possible crear i gestionar perfils d’esportistes, esdeveniments i actuacions esportives des d’un mateix lloc. Aquí teniu una breu descripció del conjunt de funcions principals de la plataforma:

 • Constructor de llocs web – La plataforma inclou el creador de llocs web integrat que permet iniciar, gestionar i actualitzar llocs web d’esports impressionants, funcionals i d’ús mòbil mòbils sense necessitat de experiència de codificació ni de disseny web. El sistema permet una àmplia integració d’extensions i aplicacions de tercers, inclosos Eventbrite, Survey Monkey, Facebook, WePay, Authorize.Net, Braintree, WeatherForYou, Twitter, YouTube i molts més.
 • Eines de registre i direcció d’equips – La plataforma concedeix accés a l’ampli ventall d’eines de gestió del registre, que permeten als jugadors i altres usuaris registrar-se i buscar els seus programes i tornejos favorits. És possible afegir els camps personalitzats obligatoris als formularis d’inscripció, introduir diversos programes esportius, gestionar descomptes, crear informes d’esports avançats. Els usuaris també poden recaptar pagaments segurs, fer el seguiment de les seves despeses financeres, gestionar els horaris esportius (inclosos partits, equips, esdeveniments i molt més).
 • Funcions i eines de participació de diversos usuaris – Amb SportsPlus, els usuaris poden accedir i gestionar les dades de l’equip des de qualsevol lloc i en qualsevol moment, gestionar els horaris i esdeveniments dels equips, comprovar la disponibilitat del jugador, gestionar voluntaris, veure puntuacions del joc en directe, compartir recursos relacionats, publicar anuncis, gestionar botigues d’equips, enviar missatges i notificacions a altres membres, etc.

SportsPlus ofereix tres plans de pagament per triar, entre els quals es troba el bronze, la plata i l’or. el cost de la subscripció més barata és de 39,95 dòlars per mes i continua creixent pel que fa al pla seleccionat. Cadascun dels plans inclou una prova de 14 dies que es pot activar sense cap targeta de crèdit ni dades personals.

Proveu SportsPlus ara

Playpass – Creador de llocs web d’esports per a lligues & Clubs

Playpass - Creador de llocs web d’esports per a Lligues i Clubs

Passpass – és un creador de llocs web d’esports per crear projectes gratuïts per a lligues i clubs. Els llocs web creats amb el sistema són senzills per a mòbils i personalitzables. Es veuen excel·lents en tots els dispositius mòbils i d’escriptori, permetent-vos crear pàgines web personalitzades, mostrar esdeveniments esportius i programacions, carregar fitxers multimèdia, registrar noves activitats, etc. La llista de funcions de Playpass actualment inclou:

 • Planificador en línia – La plataforma permet crear programes esportius en línia de manera ràpida i sense problemes. El que heu de fer per començar aquí és triar el nombre d’equips i el tipus d’horari que voleu crear i personalitzar-lo completant els paràmetres i els detalls necessaris. La funció permet crear un nombre il·limitat d’horaris esportius, configurar horaris, dates i durada dels jocs, afegir i eliminar jocs, compartir els horaris necessaris amb el públic objectiu, fer el seguiment de puntuacions, afegir membres del personal, penjar documents i fitxers, etc..
 • Programari en línia de registre d’esports – Playpass concedeix accés al programari de registre esportiu, que funciona molt bé per a dispositius mòbils i d’escriptori. Això facilita el procés de registre en línia per a tots els usuaris. A més, la plataforma permet utilitzar Stripe per a pagaments en línia segurs i fiables.
 • Solució de renúncia a l’esport – Playpass permet crear i emmagatzemar plantilles d’exoneració esportiva per personalitzar-les i gestionar-les més en funció de les vostres necessitats empresarials. La funció permet crear un nombre il·limitat de renúncies, afegir signatures de renúncia i opcions d’emmagatzematge, permetre als usuaris descarregar i guardar les renúncies o penjar formularis signats, adjuntar renúncies al registre en línia per a més pagaments, etc..

Playpass té un pla gratuït que podeu utilitzar sempre que necessiteu provar tot el conjunt de funcions de la plataforma i dues subscripcions de pagament (Lite i Standard), el cost dels quals comença amb 9 dòlars el mes. Hi ha una prova gratuïta de 7 dies que no requereix dades de la targeta de crèdit i permet als usuaris cancel·lar els plans de pagament seleccionats en qualsevol moment.

Proveu Playpass ara

LeagueLineup: equip d’esport GRATU andT i gestió de lligues

LeagueLineup: equip d'esport GRATU andT i gestió de lligues

Lliga en línia – és un dels líders del nínxol de desenvolupament de webs d’esports que permet llançar llocs web gratuïts per equips i lliga. La plataforma concedeix accés a diverses eines de gestió de lligues en línia, cosa que permet iniciar un projecte carregat de funcions per satisfer diverses necessitats de desenvolupament web esportiu. La llista de funcions que ofereix la plataforma és la següent:

 • Personalització de llocs web definitiva – Qualsevol que sigui el lloc web d’esports que vulgueu llançar, el sistema permet personalitzar-lo com vulgueu. Correspon a vosaltres canviar els colors, fons, editar tipus de lletra, opcions de menú i altres paràmetres del lloc web. Els usuaris tenen accés 24/7 als seus projectes, cosa que permet mantenir-los i actualitzar-los puntualment.
 • Fan Shop Integrat – Cada lloc web creat amb LeagueLineup ve amb Fan Shop personalitzat integrat, que inclou més de 500 productes totalment personalitzables. Garanteixen una recompensa del 5% per cada venda realitzada amb el sistema.
 • Registre en línia gratuït – Cada lloc web de LeagueLineup ofereix formularis en línia gratuïts que permeten acceptar les inscripcions d’equips i jugadors en el termini més curt possible.
 • Horaris & Calendaris – El creador de llocs web permet publicar programacions de jocs, esdeveniments especials, reunions i altres activitats esportives planificades. Aquesta és una característica útil per a tots els propietaris de llocs web d’esports.
 • Classificacions automatitzades – Amb LeagueLineup, podeu publicar els resultats dels jocs esportius per tal que es mostrin automàticament al lloc web, quan sigui necessari.
 • Jugador & Equip estadístiques – La plataforma permet publicar estadístiques detallades per a equips i jugadors de bàsquet, beisbol, futbol, ​​lacrosse, hoquei, futbol i voleibol.
 • Versatilitat de les funcions relacionades amb l’esport – Juntament amb les funcions enumerades anteriorment, la plataforma permet accedir a les següents funcions: àlbums de fotos, tauler de missatges i llibre de visites, enquestes en línia, integració de Google Maps, formularis de contacte segurs, vídeos d’entrenament esportiu, etc..

LeagueLineup té un pla completament gratuït que s’utilitza principalment per provar la funcionalitat principal de la plataforma. També hi ha dos plans de pagament. El seu preu anual es basa en el nombre de participants que suporta l’organització esportiva. El cost mitjà comença amb 39,95 dòlars / any.

Proveu LeagueLineup ara

uCoz – Creador de llocs web de la comunitat esportiva GRATIS

uCoz - Creador de llocs web de la comunitat esportiva GRATIS

uCoz: és un creador de llocs web de comunitat esportiva gratuïta, que fan servir els principiants i els professionals del disseny web per llançar i gestionar des de zero els diferents tipus de projectes esportius. El sistema permet accedir a diversos mòduls, un editor de pàgines de bricolatge intuïtiu, motors de comerç electrònic i blogs integrats, etc. Aquí es mostra la llista de funcions relacionades amb l’esport de uCoz:

 • Mòdul de fòrum – El creador de llocs web permet fer servir el mòdul Fòrum per configurar un fòrum de funcions completes per al vostre projecte esportiu. Aquest és el destí màxim per a tots els membres del lloc web, que desitgin compartir les seves idees i emocions amb els pensadors, navegar per diverses branques i temes que tracten el nínxol esportiu, etc..
 • Blocs – Amb uCos, podeu configurar i connectar un bloc carregat de funcions al vostre lloc web d’esports. Aquest és el lloc on podeu publicar / actualitzar articles relacionats amb nínxols, activar comentaris dels usuaris, iniciar discussions amb els visitants del vostre lloc web, etc..
 • Comerç electrònic – El creador de llocs web també disposa d’un potent motor de comerç electrònic que ofereix l’oportunitat de configurar i gestionar una botiga web. Aquí és on podeu vendre diversos accessoris relacionats amb l’esport, souvenirs i altres productes relacionats.
 • Membre – Si teniu previst actualitzar / gestionar el vostre lloc web esportiu amb altres membres, aquesta funció us serà de gran ajuda. Podeu assignar drets d’adhesió a aquells usuaris amb els quals tingueu previst compartir drets de gestió de projectes.

uCoz és un creador de llocs web gratuït, que us permet provar gratuïtament la seva funcionalitat durant el temps que necessiteu. Al mateix temps, la plataforma ofereix una oportunitat per actualitzar a una de les seves subscripcions de pagament. El seu cost comença amb 3 dòlars / mes i creix fins a 8 dòlars / mes.

Prova a uCoz Now

Com triar un creador de llocs web per a equips esportius o lloc de lliga?

La web global inclou nombrosos creadors de llocs web amb finalitats diferents. Escollir el més adequat pot semblar un repte. Per aquest motiu, heu de definir les funcions bàsiques i la funcionalitat del vostre futur recurs web. Aleshores, serà més fàcil triar una plataforma que coincideixi amb les eines que necessiteu.

Quines característiques ha de tenir un lloc web d’esports?

La llista de funcions dependrà del tipus de lloc web que necessiteu. Tant si teniu previst construir un portal de lliga de futbol, ​​un lloc web amb les darreres novetats i estadístiques o una pàgina web que representi un sol equip o esportista, considereu els punts fonamentals següents:

 • Mantingueu a compte els visitants – el món de l’esport s’està actualitzant tot el temps. El mateix és el vostre contingut. Se suposa que oferiu els darrers esdeveniments i esdeveniments destacats Aquí és on un bloc o una secció de notícies us serà útil. Les plantilles de lloc web estan dissenyades amb la secció de bloc ja incorporada. Simplement publiqueu el contingut que necessiteu;
 • Imatges i vídeos enganxosos – el contingut multimèdia parla del volum. Per sort, els constructors de llocs web tenen una secció multimèdia sòlida. Podeu afegir fotos i vídeos nous i substituir les antigues. Assegureu-vos d’escollir un pla adequat amb prou emmagatzematge;
 • Carta d’equip – si creeu un lloc web per a un equip esportiu, assegureu-vos de disposar de dades reals d’equip. L’ordenació inicial pot canviar de tant en tant, mentre que l’equip pot comprar nous jugadors. Feu que els vostres lectors tinguin contacte amb les darreres actualitzacions;
 • Horaris i Esdeveniments – el calendari d’esdeveniments és una característica vital per als aficionats a l’esport. Assegureu-vos que el vostre lloc web ofereixi dates i esdeveniments propers. Els creadors de llocs web contenen widgets necessaris gratuïts. Simplement els afegiu una pàgina web;
 • Perfils d’esportistes – els lectors poden estar interessats en les estadístiques i en les dades personals dels jugadors. El vostre lloc web hauria de contenir els perfils d’atletes que destaquen totes les dades necessàries. La secció es pot enllaçar a la taula de classificació, a la classificació i a les estadístiques de màxims golejadors.
 • Contactes – un cop aconseguiu el reconeixement i la representació web sòlida, probablement la majoria dels visitants intentarien mantenir-vos en contacte amb vosaltres. Assegureu-vos que proporcioneu informació de contacte real a una secció de contacte ja incorporada de la vostra plantilla.

Més funcions per habilitar el creixement del lloc web d’Esports

A banda de les funcions bàsiques, heu d’assegurar el creixement del vostre lloc web a la xarxa. Per sort, els constructors de llocs web ofereixen SEO senzill i altres eines per augmentar el rànquing del vostre motor de cerca.

 • Eines de SEO – Les plataformes de construcció web ofereixen eines de SEO senzilles. Podeu centrar-vos en una paraula clau necessària i editar el títol i la descripció per fer que cada pàgina sigui més favorable a SEO;
 • Blocs – Com més contingut publiqui, millor. L’esport és un món canviant on els lectors busquen informació real. Crear publicacions de convidats, afegir articles amb imatges i fitxers multimèdia, crear contingut atractiu;
 • Compartició social – les xarxes socials són la bona font de trànsit addicional. Els creadors de llocs web ofereixen botons i widgets per compartir social per permetre als vostres visitants compartir contingut fàcilment a través de les plataformes socials més populars.

Després de definir les funcions bàsiques del vostre futur lloc web, escollireu fàcilment el creador de llocs web adequat per resoldre qualsevol dels problemes esmentats anteriorment. O podeu seguir llegint i triar entre les plataformes revisades.

Linia inferior

Avui, amb tantes plataformes de construcció web disponibles, Wix és el líder innegable del nínxol de disseny de webs d’esports. El creador de llocs web inclou un conjunt impressionant de funcions relacionades amb la indústria, eines de personalització de disseny i opcions de preus que permeten construir i gestionar eficaçment un equip esportiu o un lloc web de lliga..

Si bé Wix és una plataforma polivalent amb eines de comerç electrònic i SEO avançades, per crear qualsevol lloc web d’esports des de la pàgina del club fins a la botiga de fans, Bluehost s’ha revelat com a millor solució d’allotjament, que funciona especialment excel·lent per a llocs web creats amb WordPress. Tanmateix, la plataforma inicialment implica codificar consciència i fons específic de disseny web per iniciar projectes amb aquesta.

A l’hora de comparar SportsPlus, Playpass, LeagueLineup i uCoz, es tracta de plataformes especialitzades, que també requereixen habilitats i coneixements específics per a la indústria per llançar llocs web d’esports amb ells. No té sentit intentar-los utilitzar, ja que és millor donar preferència a plataformes tot-en-una amb funcions completes que puguin garantir un resultat digne amb què comptes. En qualsevol cas, assegureu-vos que ressalteu els objectius bàsics i les funcions del vostre futur lloc web d’esports per seleccionar la plataforma adequada.

Creeu gratuïtament un lloc web d’esports

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me