Millors constructors de llocs web de restaurants

Millors constructors de llocs web de restaurants


És propietari d’un restaurant que té la idea d’establir presència en línia per al teu negoci? Si és així, no aneu sense començar cap lloc web de restaurants. Aquesta és la manera segura d’incrementar el reconeixement de la vostra marca, crear base de clients i animar els usuaris a fer comandes de manera regular.

D’acord, us ha sortit la idea de llançar un lloc web de restaurants. Que segueix? El vostre següent pas hauria de ser el elecció de l’eina de construcció web més adequada – aquest, que ha de contenir facilitat d’ús, comoditat, qualitat, naturalesa intuïtiva i assequibilitat. Els creadors de llocs web són els que en un primer moment hauríeu de pensar quan decidiu llançar un lloc web impressionant de restaurants.

Aquests serveis són tan senzill i convenient que tant els novells com els dissenyadors web professionals puguin fer-los servir, quan treballen en els seus projectes. Per tant, quins serveis proporcionaran els vostres objectius i tasques de disseny web millor que altres? Ha arribat el moment de descobrir-ho.

Hem provat 8 dels millors fabricants de llocs web de restaurants:

 1. Wix: el millor creador de llocs web de restaurants amb comanda en línia
 2. WordPress: el millor creador de llocs web allotjats per a restaurants
 3. uKit: fàcil d’utilitzar lloc web per a petites empreses
 4. SITE123 – Creador de llocs web per a restaurants
 5. Marcador: creador de llocs web per restaurants amb tecnologia AI
 6. Bluehost: allotjament recomanat per al lloc web de restaurants
 7. Menjar UBER – Comanda d’aliments & Llista de llocs web de lliurament
 8. Gloriafood – Programari de comandes en línia de restaurant

Si actualment esteu interessats en els millors fabricants de llocs web de restaurants, hem seleccionat els serveis més remarcables, que són la combinació harmònica de les funcions imprescindibles i, per tant, val la pena la seva atenció..

Wix: el millor creador de llocs web de restaurants amb comanda en línia

Wix: el millor creador de llocs web de restaurants amb comanda en línia

Wix – és el millor creador de llocs web de restaurants, que ofereix una gran quantitat d’eines de desenvolupament web, plantilles de nínxol d’alta qualitat i àmplies opcions de personalització de disseny. Si voleu llançar un lloc web de restaurants amb un menú impressionant format per moltes posicions i una àmplia selecció de serveis addicionals, Wix haurà de fer front a aquesta tasca en el primer nivell. Aquests són els avantatges principals del creador de llocs web:

 • Col·lecció de plantilles de restaurants. Tant si voleu llançar un lloc web per a la vostra cafeteria local, bistrot, bistec, food truck o restaurant, les sorprenents plantilles de Wix preparades per a mòbils li donaran el sabor adequat.
 • Aplicació Wix Restaurants. Aquest és el més destacat del servei, que fa possible que els vostres clients puguin encarregar el lliurament de plats i fer comandes en línia, pagant-los a la web.
 • Impressionant menú en línia. Els visitants del vostre lloc web seran atrevits amb el menú del vostre lloc web: només cal afegir i gestionar els vostres plats, descriure els preus i preus especials, seleccionar el disseny, penjar fotos atractives i publicar el menú per compartir-lo encara més amb els clients de les xarxes socials o altres serveis externs..
 • Fàcil sistema de gestió de comandes. La plataforma permet agafar comandes directament des del lloc web, afegir menús, oferir serveis de lliurament i recollida, especificar zones de lliurament i comunicar-se amb els clients en mode en directe sense cap cost..
 • Reserves de Wix. L’aplicació permet als clients fer reserves de taula directament al lloc web en qualsevol moment del dia.
 • E-mails de ShoutOut personalitzats. La funció permet notificar als vostres clients sobre nous plats, actualitzacions de menús, ofertes especials i altres esdeveniments al restaurant.
 • Opinions i testimonis de clients. Els vostres convidats podran deixar els seus comentaris i testimonis a la secció del lloc web especial per compartir els seus comentaris, idees i emocions que tinguin quan visiten el lloc. Amb aquest propòsit, Wix permet integrar extensions i widgets especialitzats disponibles al App Market. Entre els ginys que podeu triar amb aquest objectiu, el sistema ofereix MyReviews, Opinions dels clients, comentaris, Yelp, Testimonis socials, Testimonial Builder i Voice Voice + per esmentar-ne alguns.
 • Eines d’interacció amb els clients. El sistema també permet utilitzar un conjunt d’eines d’interacció amb els clients per mantenir-se en contacte amb els vostres clients. Aquests widgets / extensions també estan disponibles al Wix App Market i podeu accedir a aquells que contribuiran al rendiment del vostre lloc web. Els més populars són widget Callback, 123 Form Builder, Formulari Wix, Xat en directe, Cites de llibres en línia, Calendari d’esdeveniments de Google, Programació de programes, Xat de Wix, Calendari d’esdeveniments, Darreres notícies i molts més.

El cost del wix és moderat i bastant assequible. El creador de llocs web té un pla gratuït, que no s’acaba mai i es pot utilitzar per provar el conjunt de funcions del servei per a l’interval de temps il·limitat. La subscripció gratuïta us permet explorar les opcions de Wix per adonar-vos del que podeu esperar de la plataforma, però no funciona bé per al desenvolupament d’un lloc web amb funcions completes. Un cop decidiu iniciar una pàgina web de restaurants amb Wix i fer-la accessible a la xarxa, no passareu sense subscripció de pagament.

El que és important, el creador de llocs web permet fer ús de tot el conjunt de funcions de les seves subscripcions de pagament, oferiu un nom de domini bonus sense cap cost. El nom de domini xtends durant un any, fent que el lloc web del seu restaurant sigui recognoscible i de confiança. Així, el vostre lloc web serà capaç de suportar una competència nínxica, molt forta en el negoci de la restauració. Estàs segur de rebre una subscripció de pagament ara? A continuació, aneu endavant per actualitzar a un dels plans Standard Wix. El seu cost parteix de 13 dòlars el mes, que suposa una inversió raonable per al vostre negoci de restaurants.

Proveu Wix gratis

WordPress: el millor creador de llocs web allotjats per a restaurants

WordPress: el millor creador de llocs web allotjats per a restaurants

WordPress – és un sistema de gestió de contingut (CMS) descarregable i carregat de funcions gratuït que s’utilitza per iniciar diferents tipus de projectes, inclosos els llocs web de restaurants. La plataforma és una bona opció tant per a principiants com per a professionals de disseny web disposats a iniciar un lloc web funcional. Ofereix opcions d’integració potents, opcions d’edició de codis i eines de personalització de disseny avançades que poden donar al vostre projecte un aspecte únic i personalitzat. Entre les funcions que fan que WordPress destaqui entre la multitud, inicialment té sentit esmentar les següents:

 • Plantilles de restaurant. WordPress inclou centenars de plantilles de restaurant personalitzables, que tenen una personalització d’alta qualitat i avançada. A banda dels dissenys integrats, el sistema permet triar entre moltes plantilles externes desenvolupades per tercers usuaris i desenvolupadors de web competents. Aquestes plantilles poden ser gratuïtes i de pagament, però tingueu en compte que els dissenys gratuïts no són del tot segurs a causa de les possibles amenaces de malware.
 • Complements de menús en línia. És possible crear i afegir un menú elegant al restaurant al vostre lloc web per presentar eficaçment els plats als clients actuals i potencials (UberMenu, Menú Mega Max, Superfly, Menú Sensible, Menú Hero, Menú Flotant Pro etc.).
 • Plugins de reserva de taula. Aquesta és una de les funcions imprescindibles de qualsevol lloc web del restaurant i WordPress permet afegir-la també perquè els vostres clients puguin reservar taules fora de qualsevol lloc.Taula de productes de WooCommerce, reserves de restaurants, reserva de restaurant ReDi, ResRes, widget de taula oberta, gestor de restaurants, sistema de reserves PRO etc..).
 • Complements d’interacció amb els clients. El CMS també permet triar i integrar diversos complements d’interacció amb els clients, cosa que pot millorar l’experiència de navegació per llocs web de l’usuari. Entre els complements que poden contribuir a la vostra comoditat d’interacció amb els clients, té sentit esmentar WP Live Chat, Zopim Live Chat, SupportCandy, uCare, WP ChatBot, Zendesk, botons Easy Social Share, Plugin del client del client, plugin del Request Callback, barra de notificació WP Pro , Àrea de Clients de WP i molts altres.

WordPress és un CMS completament gratuït, cosa que significa que podeu descarregar-lo i instal·lar-lo sense cap cost. Tingueu en compte, però, que la integració de plugins i plantilles de tercers es proporciona a un cost addicional, que depèn del plugin / tema escollit. Per publicar el projecte a punt, també haureu d’invertir en hosting i nom de domini.

El cost també es veurà afectat pels termes del pla d’allotjament que voldreu, de la zona de domini que preferiu i d’altres matisos. En aquest sentit, Bluehost és la millor solució, ja que assegura la màxima seguretat, credibilitat i funcionalitat. A més, Bluehost ofereix un nom de domini bonus, que garanteix una presència web digna al lloc web del vostre restaurant, així com la seva promoció fiable. El pla més barat de Bluehost costa 2,95 dòlars per mes, que és una de les millors opcions de preus que podeu trobar aquí.

Descarregueu WordPress de forma gratuïta

uKit – Fàcil d’utilitzar lloc web per a petites empreses

uKit - Fàcil d'utilitzar lloc web per a petites empreses

uKit: és un creador de llocs web que centra el seu objectiu principal en llançar llocs web de petites empreses. Això és el que fa de la plataforma una solució perfecta per a llocs web de cafeteria i restaurant. Aquest sistema arrossega i deixa anar l’experiència WYSIWYG insuperable que permet dissenyar i publicar llocs web de restaurants sense tenir coneixement dels matisos de disseny web. És una bona elecció per a usuaris disposats a desenvolupar llocs web de qualitat per a petites cafeteries, restaurants i serveis de lliurament d’aliments. A continuació, es mostren els principals punts destacats del servei:

 • Impressionant col·lecció de temes de restaurants. uKit compta amb una impressionant col·lecció de plantilles de Cafè i Restaurant, sensibles, 100% personalitzables i visualment atractives (podeu canviar els dissenys mentre treballeu en el desenvolupament del vostre lloc web).
 • Opcions de venda en línia. Amb uKit, podeu començar a vendre els vostres plats en línia, elaborar el menú, rebre comandes directament al lloc web, especificar mètodes d’entrega i proporcionar opcions de pagament convenients..
 • Promoció efectiva de llocs web. uKit ofereix una extensa col·lecció d’eines d’atracció de clients i promoció de llocs web, inclosos xats en línia, butlletins informatius, trucades de correu electrònic, recopilació d’estadístiques, compartició de xarxes socials i molt més.
 • Ginys integrables. La plataforma permet connectar qualsevol dels seus ginys integrats en només uns clics, la decisió és realment increïble (Giny de Facebook, Instagram, Twitter, Jivosite, SlideShare, MailChimp, Xat en viu, etc.).
 • Vista prèvia del lloc web. El creador de llocs web permet no només dissenyar un lloc web de restaurant sense cap codificació, sinó que també permet controlar el procés de desenvolupament de llocs web a causa de la funció de previsualització integrada i convenient. Permet fer un seguiment de totes les etapes del procés de creació del lloc web amb detalls per poder arreglar els errors puntualment. La funció de previsualització també us permet veure com es veu el vostre lloc web en dispositius mòbils i d’escriptori.

uKit és un dels serveis més barats disponibles, la qual cosa és un altre element destacat del creador de llocs web. El pla més barat costa 4 dòlars al mes, mentre que el pla més car és de 12 dòlars al mes. Podeu comprar una subscripció durant 3, 6 mesos o durant 1-2 anys alhora, cosa que reduirà el cost d’utilització del servei. També és possible demanar un lloc web confeccionat als desenvolupadors del sistema només a 48 dòlars.

Proveu d’Ukit gratis

SITE123 – Creador de llocs web per a restaurants

SITE123 - Creador de llocs web per a restaurants

SITE123: és un dels creadors de llocs web de bricolatge més senzill, que funcionen excel·lentment per a totes les categories d’usuaris, especialment per als novells. La plataforma permet crear llocs web de restaurants amb funcions completes i fàcils de navegar, que compten amb funcions distintives i un còmode editor arrosseguat i que simplifica el procés de desenvolupament de llocs web. Feu una ullada als aspectes més impressionants del creador de llocs web ara:

 • Suport multilingüe. El creador de llocs web proporciona suport multilingüe, que permet crear diverses versions idiomàtiques del lloc web. Això farà que el vostre lloc web de restaurants sigui més entenedor tant per als turistes estrangers com per als possibles socis.
 • Logotip fabricant. SITE123 permet dissenyar el logotip del vostre lloc web, si encara no el teniu. El Logo Logo Maker permet accedir a la varietat d’elements de disseny que podeu utilitzar per crear el vostre propi logotip i integrar-lo al lloc web del vostre restaurant, si voleu que es destaqui entre la multitud.
 • Creador de formularis gratuït. La plataforma permet crear i afegir formularis en línia a qualsevol pàgina del lloc web, si teniu la necessitat de deixar que els usuaris del lloc web del restaurant els emplenin. Poden ser formularis de registre, consultes, qüestionaris i què no. El creador de llocs web ofereix diversos dissenys de formularis personalitzats que podeu utilitzar per crear formularis en línia i donar-los el disseny necessari.
 • Market Market. SITE123 permet triar entre moltes aplicacions funcionals i ginys que poden convertir-se en un complement digne al vostre lloc web de restaurants. Alguns d’aquests inclouen assistència de xat en directe, eines d’analítica, socials, reserves, galeries, formularis i molts altres.
 • Integració en mitjans socials. El creador de llocs web permet la integració de les xarxes socials. El sistema us permet millorar la reputació del vostre lloc web i fer que els visitants del vostre lloc web siguin conscients de les novetats, actualitzacions, horaris, plans i esdeveniments especials del vostre restaurant veient aquesta informació als comptes de la xarxa social.

SITE123 no només és un dels creadors de llocs web més senzills, sinó que també és una de les plataformes de construcció web més assequibles. El sistema té un pla gratuït, etern i amb diverses subscripcions de pagament per triar en funció de les necessitats dels usuaris. El pla més barat de SITE123 costa 10,80 dòlars al mes, que és una oferta força bona per als primers temporitzadors.

Proveu SITE123 de forma gratuïta

Marcador: creador de llocs web per restaurants amb tecnologia AI

Marcador: creador de llocs web per restaurants amb tecnologia AI

Marcador: és el creador de llocs web de nova generació impulsat per la Intel·ligència Artificial. Aquesta característica fa de la plataforma una solució perfecta per al desenvolupament de tot tipus de projectes, inclosos els llocs web de restaurants. No cal tenir habilitats de codificació ni experiència preliminar en disseny web per treballar amb el creador de llocs web i dominar el conjunt de funcions. L’eina AI integrada us permetrà veure i controlar el procés de desenvolupament de llocs web, seguint pautes senzilles que genera de manera predeterminada. A continuació, es mostra la llista de funcions que ofereix els marcadors a tots els subscriptors:

 • Ajudant d’AIDA. L’eina avançada integrada d’Intel·ligència Artificial crea automàticament llocs web usant la informació que envieu a la sol·licitud del sistema. El que necessiteu és proporcionar respostes a les preguntes que ofereix el creador de llocs web i carregar el contingut que voldreu integrar al vostre projecte. El creador de llocs web farà la resta de la vostra tasca.
 • Funció dels esdeveniments. Si voleu informar els vostres clients sobre els propers esdeveniments i plans relacionats amb el vostre restaurant, la característica d’esdeveniments us serà útil. Permet penjar la informació actualitzada sobre les notícies, plans, ofertes especials i altres esdeveniments especials relacionats amb el vostre negoci de restaurants.
 • Motor de comerç electrònic. Si teniu intenció de començar a vendre alguna cosa a través del lloc web del vostre restaurant, segur que us beneficiarà d’utilitzar el conjunt de funcions de comerç electrònic que ofereix les ofertes de marcadors als seus subscriptors..
 • Funció d’enfocament. El marcador inclou un conjunt de blocs de contingut preparats que podeu triar. Correspon a vosaltres escollir, organitzar i personalitzar els blocs perquè s’adapten a l’especialització del vostre lloc web de restaurants. Entre els mòduls que podeu triar, té sentit esmentar mapes, pressupostos, textos, enllaços, formularis de contacte i comentaris, botons de la xarxa social i molts més.

El marcador té una política de preus flexible i moderada. Hi ha un pla gratuït que mai no caduca i dues subscripcions de pagament. Si decidiu fer el pagament anual, el cost del pla més barat és de 11,99 dòlars. En cas que vulgueu pagar taxes mensuals, heu de saber que el cost dels plans serà una mica més elevat. Així, el preu del pla més assequible constituirà 15 dòlars al mes.

Proveu el marcador gratis

Bluehost: allotjament recomanat per al lloc web de restaurants

Bluehost: allotjament recomanat per al lloc web de restaurants

Bluehost – és un proveïdor de hosting d’allotjament potent i fiable, que es recomana per emmagatzemar tot tipus de llocs web. Els llocs web de restaurants no són una excepció. La plataforma garanteix la màxima seguretat, conservació de dades segures i un bon funcionament del vostre projecte. Bluehost també s’ha distingit com el principal proveïdor d’allotjament que recomana oficialment WordPress als seus subscriptors. El conjunt de funcions que ofereix l’empresa és força impressionant i inclou els punts següents:

 • Temps de càrrega de pàgina millorat. Bluehost garanteix el rendiment del lloc web d’alta gamma, que s’aconsegueix a causa del temps de càrrega de pàgines web millorat, així com d’altes taxes de funcionament. La plataforma també ofereix un conjunt d’eines i funcions integrades que contribueixen a un millor funcionament del lloc web, independentment de la quantitat de trànsit generat.
 • Flexibilitat. El proveïdor d’allotjament compta amb una integració perfecta amb múltiples serveis, aplicacions, complements i extensions externes que afecten el rendiment general del lloc web del restaurant..
 • Mercat integrat. El sistema concedeix accés a moltes aplicacions, scripts i complements que es poden utilitzar àmpliament per a una millor personalització del lloc web del restaurant. A més, podeu navegar per diverses plantilles per als llocs web de WordPress i triar moltes eines de màrqueting i comerç electrònic per integrar-les al lloc web del vostre restaurant..
 • Problemes de seguretat. Bluehost adopta mesures especials per garantir la màxima seguretat dels llocs web emmagatzemats al seu allotjament. Amb aquest propòsit, l’empresa utilitza un conjunt d’eines que contribueix a la seguretat del lloc web. Aquests inclouen Spam Expert, Spam Hammer, funció de protecció dels enllaços directes, etc..

Bluehost és una plataforma d’allotjament assequible, que permet utilitzar tot el conjunt de funcions a un cost moderat. El sistema no ofereix cap pla gratuït, però el cost de les seves subscripcions de pagament s’adapta a qualsevol pressupost. Així, el preu del pla Bluehost més barat és de 2,95 dòlars / mes. Ofereix opció gratuïta de connexió de certificat SSL, oportunitat d’actualitzar la versió de WordPress de manera regular, amplada de banda il·limitada i altres funcions crucials. A més, tindreu l’oportunitat de connectar un nom de domini gratuït al lloc web del vostre restaurant, garantint així una presentació i un desenvolupament web dignes.

Proveu Bluehost ara

Menjar UBER – Comanda d’aliments & Llista de llocs web de lliurament

UBER EATS - Constructor de llocs web de comanda i lliurament d’aliments

Uber menja – és una plataforma avançada d’ordenació i lliurament d’aliments, que proporciona una forma fàcil, còmoda i ràpida d’obtenir el menjar que us agradi de la cafeteria o restaurant local. L’aplicació presenta una oportunitat per escollir la ubicació, on voleu fer una comanda, escollir la cuina o el restaurant / cafeteria que us interessa. Fins a cert punt, el servei es pot comparar amb el mercat de restaurants, on tothom pot Trobar un lloc per demanar el lliurament dels àpats. El sistema no té opcions de personalització i no hi ha l’oportunitat d’iniciar el vostre propi lloc web de restaurants aquí. Aquí teniu la llista dels punts més destacats de la plataforma:

 • Catàleg ric de restaurants. El servei inclou centenars de restaurants. El que necessiteu és només desplaçar el feed per triar el restaurant que us agradi o simplement omplir el camp de cerca per trobar un lloc determinat que us interessi. Tan aviat com feu la tria final, només heu de tocar l’element seleccionat i afegir a la cistella.
 • Fàcil procés de comanda i lliurament. Per fer una comanda, heu d’inscriure’t a la plataforma, escollir el restaurant que preferiu, enviar l’adreça i veure els detalls de la vostra comanda. Així, veureu les dades de l’enviament i de la comanda, el termini d’entrega estimat, el preu de la comanda amb la taxa d’impost / enviament. Si tot va bé, podeu aprovar la comanda i esperar el vostre àpat.
 • Funció de seguiment de comandes. Podeu descarregar l’aplicació Uber Eats per poder fer un seguiment dels detalls i l’estat actual de la vostra comanda. L’aplicació també proporcionarà el temps aproximat de temps que queda fins a la publicació, de manera que en pogueu tenir coneixement.
 • Nou registre de restaurant. El sistema permet afegir el vostre propi restaurant al seu catàleg integrat, si encara no hi figura. El que heu de fer és només omplir el formulari de registre i enviar-lo per a la seva aprovació.

La plataforma és gratuïta per al registre i l’ús. El que heu de pagar és la comanda que feu, inclòs el cost dels plats que s’obtenen, el seu lliurament juntament amb els impostos. Recordeu que ara la quota de lliurament depèn del paràmetre d’ubicació. Com més llarga sigui la distància, més elevat serà el cost.

Prova Uber Menja ara

Gloriafood – Programari de comandes en línia de restaurant

Gloriafood - Programari de comandes en línia de restaurant

Gloriafood – és un sistema gratuït de comandes en línia per a restaurants. El programari s’utilitza per generar vendes en línia, independentment de la grandària i la popularitat del negoci del vostre restaurant. La plataforma permet acceptar el nombre il·limitat de comandes amb zero comissions. Gloriafood permet fer funcionar un lloc web d’un restaurant, però definitivament no té funcionalitats i opcions de personalització de disseny en comparació amb els principals fabricants de llocs web. La llista de les funcions més importants de Gloriafood és la següent:

 • Ginys del restaurant. La plataforma concedeix accés a diversos ginys de restaurant fàcils de veure, com ara Menú & Comanda, reserves de taula, comanda en línia & Giny Reserva Restaurant i molts més.
 • Aplicació descarregable. El servei permet descarregar l’aplicació Gloriafood per facilitar l’acceptació i el seguiment de les comandes en línia des de qualsevol dispositiu que tingueu a la vostra disposició. Això és molt convenient per a tots els usuaris, que preveu utilitzar la plataforma de manera regular.
 • Sistema de comanda en línia d’aliments. El programari inclou un conjunt de funcions imprescindibles per a una bona comanda de menjar. Podeu fer una comanda directament al lloc web, a través de l’aplicació o mitjançant l’opció de comanda de Facebook. Aquesta última és gratuïta i permet fer ús de l’aplicació de comanda de Facebook per permetre als clients fer fàcilment les seves comandes en línia.
 • Reserves de taula. Gloriafood ofereix un sistema de reserva de taula gratuït i fiable, que és etern i no requereix la inversió de cap quota mensual de subscripció. No calen despeses addicionals per cada reserva o hoste a l’hora de fer servir la funció. A més, als usuaris no només es pot reservar una taula en línia, sinó també encarregar menjar amb antelació. Això redueix el temps d’espera, augmenta la taxa de satisfacció del client i ajuda a créixer els beneficis relacionats amb els restaurants.
 • Comandes programades. La funció permet als clients fer les seves comandes en línia, programant-les per a la seva posterior entrega o recepció. D’aquesta manera és possible acceptar comandes les 24 hores del dia, garantint la màxima comoditat del client.

Gloriafood és un sistema de comanda en línia DIY que és absolutament gratuït per a cada usuari. Ofereix múltiples beneficis sense cap cost, incloent comandes i ubicacions il·limitades, cap quota mensual o de comissió de comandes, cap targeta de crèdit o contractes. El sistema no implica costos ocults ni configuració. En canvi, ofereix una impressionant varietat de funcions gratuïtes, com ara widgets per a la comanda de llocs web i la reserva de taules, l’aplicació de comandes de Facebook, l’eina de comanda, galeries d’imatges, informes detallats, cupons promocionals i ofertes especials..

A més, el programari ofereix serveis opcionals, que es paguen. Aquests inclouen el servei de pagament en línia / amb targeta de crèdit (29 $ / mes), màrqueting promocional avançat (19 dòlars / mes), llocs web optimitzats per vendes (9 dòlars / mes), aplicacions mòbils de marca (59 $ / mes) i molts més.

Proveu Gloriafood ara

Linia inferior

Un lloc web de restaurants no és capritx, però és imprescindible per a qualsevol propietari de cafeteria o restaurant disposat a augmentar el rendiment empresarial i a créixer la base de clients. És força comprensible que la majoria dels empresaris sovint no tinguin una sola idea de com crear un lloc web i fer-lo popular. Amb els creadors de llocs web, persegueixen diversos objectius importants alhora: crear un lloc web, atraure l’atenció dels usuaris, augmentar la base de clients, promoure el vostre negoci i generar beneficis..

La creació de llocs web i les eines de programari de comanda en línia que es revisen a l’article són els millors en el nínxol i garanteixen el millor resultat. Si teniu raó d’iniciar un lloc web de restaurants, no subestimeu la importància de provar cadascun d’aquests serveis per conèixer les seves característiques i característiques principals. Aquesta és la millor manera d’assegurar-vos que feu la decisió correcta.

Creeu un lloc web gratuïtament

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me