Millors constructors de llocs web comunitaris

Constructors de llocs web comunitaris


La noció de creadors de llocs web comunitaris inclou blocs i fòrums: plataformes de comunicació nínxua d’usuaris. Són recursos temàtics còmodes per compartir experiència, opinions, publicar comentaris i passar només el temps al cercle de persones amb idees semblants..

Es poden tractar de webs de fans, de blogs centrats en la cria d’animals rars i el cultiu de plantes, entusiastes del joc de Go, professionals de la talla de fusta, col·leccionistes o aficionats als esports extrems. És a dir, es tracta de llocs web que uneixen persones en funció dels seus interessos en diversos nínxols.

Les xarxes socials també poden comptar entre els llocs web de la comunitat. No es poden crear amb creadors de llocs web, per tant, no els inclouríem en aquesta noció. Les particularitats del seu desenvolupament difereixen molt i, per això, aquesta és la tasca dels equips de programadors, però no pas dels amateurs del disseny web. Centrem millor l’atenció en els fòrums i els blocs.

Hem provat 7 dels millors creadors de llocs web de la comunitat per al lloc web de membres:

 1. uCoz: El millor creador de llocs web de comunitat en línia
 2. WordPress – Plataforma per a qualsevol tipus de lloc web de membres
 3. Creador de missatgeria instantània: creador de llocs de comunitat GRATU forT per a fins no lucratius
 4. Subhub – Creador de llocs web de membres en línia
 5. Admidio: Programari de gestió de comunitats de codi obert GRATU OpenT
 6. Chambermaster: programari de gestió de membres fàcil d’utilitzar
 7. UNEU-TE – Solució integral en gestió de comunitats

Si teniu raó de començar un lloc web de la comunitat amb un mínim d’esforç / inversió de temps, segurament tindreu la necessitat de triar una plataforma de disseny web fiable per començar amb facilitat. L’elecció entre constructors de llocs web comunitaris tot en un i especials pot resultar una mica desconcertant per a un principiant, cosa que genera la necessitat de revisar cadascun dels sistemes inclosos a la llista. L’anàlisi detallada us ajudarà a prendre la decisió correcta sobre el sistema amb el qual seguirà treballant.

uCoz: El millor creador de llocs web de comunitat en línia

uCoz: El millor creador de llocs web de comunitat en línia

uCoz – és un popular creador de llocs web en núvols, que s’utilitza àmpliament per al desenvolupament de llocs web de la comunitat. La plataforma està basada en mòduls i, per tant, us permet crear la vostra configuració i estructura del lloc web mitjançant la selecció i la integració dels mòduls / blocs de contingut necessaris. El sistema no és l’elecció més fàcil per a principiants, ja que pot requerir certa consciència de codificació, si voleu fer que el vostre lloc web estigui carregat de funcions. Tot i això, definitivament és la millor solució per a tots els que vulguin iniciar i gestionar un lloc web de comunitat de qualitat. Inscrivim el conjunt de funcions de seguida:

 • Creació del fòrum – El creador de llocs web us permet crear un fòrum funcional i força potent mitjançant la integració del mòdul corresponent. Per activar la funció, només cal accedir a la secció de configuració, trieu el mòdul Fòrum i configureu-lo com a pàgina principal. El Fòrum permet afegir el nombre de seccions, branques i categories necessàries per abordar el nínxol que abasta. També podeu assignar drets d’autor a determinats usuaris, establir el nombre de temes que es mostren en una pàgina, ajustar les opcions de visualització d’estat i de visualització, etc..
 • Connexió al bloc – La funció també es realitza mitjançant la integració d’un mòdul de bloc especial que podeu triar a la secció de configuració i configurar-lo com a pàgina principal. Un mòdul de blocs permet crear categories de materials, omplint-los amb publicacions que podeu actualitzar sempre que calgui. També és possible configurar el disseny de notícies de notícies aquí, escollir la plantilla de bloc més adequada, ajustar paràmetres de visualització i disseny d’articles, definir les característiques generals de les imatges del bloc etc. millor format de presentació, configureu el nombre de publicacions que es mostren a les pàgines web, etc..
 • Habilitats HTML – Tot i que la creació de llocs web amb uCoz no és tan difícil, encara és desitjable tenir habilitats HTML, si voleu donar un aspecte extrem i alt al vostre projecte. Com més codi sigui conscient, més avançat i complet serà el vostre lloc web de la comunitat.
 • Elecció de plantilla – uCoz compta amb una col·lecció de plantilles personalitzables integrades personalitzades, així com un mercat propi amb diversos dissenys i plantilles professionals ja preparades. Aquests dissenys són de pagament, però tenen un aspecte actualitzat i elegant.

uCoz ofereix una política de preus moderada. Hi ha una versió gratuïta del servei, que inclou un domini personalitzat, anuncis que es mostren a la pàgina principal, espai limitat al disc i altres restriccions de funcionalitat. Si realment teniu la intenció d’iniciar un lloc web de comunitat carregat de funcions amb uCoz, haureu d’actualitzar a una de les quatre subscripcions de pagament. El cost del pla més barat actualment només constitueix 3 dòlars mensuals, la qual cosa suposa un avantatge real per als subscriptors del sistema.

Proveu uCoz gratis

WordPress – Plataforma per a qualsevol tipus de lloc web de membres

WordPress - Plataforma per a qualsevol tipus de lloc web de membres

WordPress – és un popular sistema de gestió de continguts, que ha esdevingut molt popular durant els darrers anys. Inicialment creat com a plataforma de blocs, el sistema s’ha convertit en un popular programari utilitzat per iniciar i gestionar tot tipus de projectes. És molt fàcil dominar WordPress fins i tot per als primers temps, tot i que el sistema implica consciència sobre els conceptes bàsics de codificació. Això és especialment cert quan es tracta de desenvolupar complexos projectes carregats de funcions. Per conèixer les funcions que CMS ofereix als seus usuaris, tingueu en compte els aspectes següents:

 • Facilitat d’instal·lació – La instal·lació i descàrrega de WordPress només tenen uns minuts. El procés està automatitzat. El que necessiteu és només seguir les directrius que CMS genera per ajudar-vos a començar amb la creació del vostre lloc web..
 • Flexibilitat i llibertat de personalització del disseny – El CMS permet la llibertat de personalització del disseny i permet accedir a diverses eines i funcions. Hi podeu fer molt per oferir l’aspecte i el rendiment desitjats al vostre lloc web de la comunitat. Així, podeu canviar els colors, tipus de lletra, fons, capçalera, peu de pàgina i altres seccions / paràmetres del lloc web. A més, el sistema permet penjar fitxers multimèdia i altres tipus de contingut que vulgueu integrar al vostre projecte.
 • Connectors per a llocs web comunitaris – WordPress destaca de la multitud per la seva rica selecció de plugins externs especialment dissenyats per a llocs web de la comunitat, és a dir, blogs i fòrums. Alguns dels complements més populars i utilitzats àmpliament inclouen BuddyPress, bbPress, UserPro, Youzer, Sensor de contingut, Wise Chat, convidar a qualsevol, socialitzar i molts més.

El cost final d’utilitzar WordPress depèn de diversos factors. El CMS en si és gratuït per a la seva descàrrega i instal·lació, però implica una inversió pressupostària pel que fa a la seva actuació i promoció. Si teniu previst iniciar un projecte carregat de funcions amb un rendiment alt, no anireu sense optar per temes o complements de pagament. Difereixen en el cost i la funcionalitat proporcionades. Però no ho és.

Per publicar el projecte a punt, caldrà trieu un allotjament de confiança i nom de domini. El cost també dependrà de l’empresa que escolliu, del pla que seleccioneu i del preu del domini. Referent a això, Bluehost demostra ser la solució més adequada, que és oficialment recomanada per la CMS. El cost del pla més barat de Bluehost és de 2,95 dòlars / mes, mentre que la gamma de funcions previstes per a aquest preu és prou impressionant i versàtil per cobrir les necessitats de disseny web..

Proveu WordPress ara

Creador de missatgeria instantània: creador de llocs de comunitat GRATU forT per a fins no lucratius

Creador de missatgeria instantània: creador de llocs de comunitat GRATU forT per a fins no lucratius

IM Creator: és un creador de llocs web en núvols, que fa que el desenvolupament de llocs web de la comunitat sigui més senzill i assequible per a tothom. El sistema inclou una àmplia gamma d’eines i funcions que simplifiquen el procés de creació del lloc web i tenen un impacte notable en el resultat final. El creador de llocs web és gratuït per a totes les organitzacions / usuaris sense ànim de lucre, la qual cosa és un altre element destacat que contribueix a la seva popularitat. La llista de funcions que IM Creator està a punt per oferir inclou els punts següents:

 • Dissenys de nínxol. El creador de llocs web concedeix accés a la seva col·lecció integrada de dissenys temàtics, que de forma predeterminada són gratuïts i donen resposta. El sistema ofereix, a més, múltiples eines de personalització de disseny per donar un aspecte més alt al vostre projecte i també hi ha l’oportunitat d’integrar codis HTML per a una presentació de llocs web més atractiva..
 • Motor de blocs. IM Creator té un potent motor de blocs que permet crear i configurar un bloc carregat de funcions. La plataforma us permet crear el nombre necessari de seccions de blocs temàtics per pujar i gestionar de nou les publicacions o programar-ne la publicació. També és important que tingueu l’oportunitat d’activar la funció de comentaris dels usuaris per permetre als visitants del vostre bloc compartir les seves notícies, opinions, idees i pensaments de la comunitat que els ajudin a mantenir-se en contacte entre si i amb vosaltres (com a propietari del bloc).
 • Comerç electrònic. Juntament amb les opcions de blog, IM Creator permet donar al vostre lloc web de la comunitat un enfocament de comerç electrònic. Aquesta funció pot ser útil si teniu previst vendre alguna cosa o oferir serveis de pagament mitjançant el vostre projecte de comunitat. Aquí trobareu diverses funcions de comerç electrònic que us ajudaran a començar amb facilitat, fins i tot si no sou un programa de codificació.

IM Creator és un creador de pàgines web sense ànim de lucre, estudiants i artistes sense ànim de lucre. Si pertany a alguna d’aquestes categories d’usuaris, us convidem a registrar-vos al sistema i a utilitzar de forma gratuïta tot el conjunt de funcions. El preu dels plans de pagament que ofereix IM Creator comença amb 8 dòlars el mes, que funciona especialment bé per a empresaris i venedors.

Proveu IM Creator gratis

SubHub – Creador de llocs web de membres en línia

SubHub - Creador de llocs web de membres en línia

SubHub – és un creador de llocs web, que ajuda els usuaris a crear i gestionar llocs web de membres amb un rendiment digne. El sistema és la solució totalment integrada que permet que tothom publiqui contingut relacionat amb la comunitat, guanyant diners amb membres, extensions, subscripcions, opcions de comerç electrònic etc. Si teniu raó de crear un lloc web d’adhesió amb el sistema, considereu els avantatges principals:

 • Opcions de membres. El creador de llocs web ofereix una impressionant selecció de potents funcions i nivells d’adhesió, que permeten que diferents grups de membres s’uneixin al projecte, vegin contingut rellevant i facin les edicions permeses..
 • Solucions versàtils de gestió de continguts. SubHub permet una gestió senzilla, còmoda i eficaç de contingut. Podeu afegir i actualitzar articles, vídeos, imatges, pàgines del lloc web i altres continguts relacionats que es poden publicar immediatament o programar-los amb antelació.
 • Disseny responsiu. El sistema us permet triar i personalitzar una de les plantilles personalitzades integrades que responen de manera predeterminada o contracteu els seus desenvolupadors per desenvolupar un disseny de lloc web personalitzat per satisfer les vostres necessitats particulars.
 • Cistell de compra integrat. SubHub inclou el carret de la compra integrat que permet vendre productes digitals i físics mitjançant diverses opcions de pagament com Stripe, PayPal i molt més.
 • Opcions de gestió comunitària. El creador de llocs web proporciona àmplies opcions de gestió de la comunitat per ajudar a crear un compromís permanent amb els usuaris. Així, aquí podeu iniciar i actualitzar fòrums de discussió, directoris de membres, calendaris d’esdeveniments, canals de xarxes socials, etc..
 • Integració de MailChimp. SubHub està totalment integrat amb MailChimp que permet treure el màxim partit de les opcions de màrqueting de correu electrònic que ofereix el sistema. Tan aviat com un usuari anul·la la subscripció, la integració MAilChimp també es cancel·la automàticament.

SubHub té tres plans de preus, el seu cost és moderat. La subscripció més barata de Starter té un cost de 47 $ / mes. Cada pla inclou una prova gratuïta de 14 dies que ofereix per provar la funcionalitat del sistema. A més, és possible estalviar fins a un 15% optant per la subscripció anual.

Proveu SubHub de forma gratuïta

Admidio: Programari de gestió de comunitats de codi obert GRATU OpenT

Admidio: Programari de gestió de comunitats de codi obert GRATU OpenT

Admidio – és un programari gratuït de gestió de comunitats de codi obert que s’utilitza per executar llocs web de grups, associacions i organitzacions. La plataforma ofereix un conjunt de funcions de gestió comunitària, mòduls integrats i altres opcions que permeten crear projectes funcionals per reflectir els permisos i l’estructura de la vostra organització. Al mateix temps, Admidio no és tan popular entre els usuaris a causa de la seva complexitat i el temps que es necessita per amassar totes les funcions integrades. A continuació, es mostra la llista dels més destacats Admidio que heu de tenir en compte:

 • Focus de màsters web. Admidio és el programari d’adhesió en línia, especialment desenvolupat per als amos web, disposats a mantenir les seves pròpies organitzacions o associacions, utilitzant tots els avantatges de la gestió de membres. Inclou les opcions de control d’accés configurades, obligatòries per protegir les dades dels membres contra l’accés no autoritzat.
 • Gestió de drets de membres. El creador de llocs web us permet assignar els drets d’adhesió de forma individual a propietats, departaments, grups d’usuaris i membres del lloc web separats amb els quals voleu col·laborar. També és possible crear llistes de membres configurables que es puguin exportar a diferents formats de fitxers, com ara PDF, Excel i CSV.
 • Creació d’esdeveniments. Quan gestioneu llocs web llançats amb Admidio, podeu crear esdeveniments separats que impliquen la possibilitat de cancel·lar-los o comprometre’ls més endavant. A més, és possible veure, penjar i gestionar àlbums de fotos / fotografies aquí.
 • Integració del mòdul. Juntament amb les funcions de gestió d’usuaris clàssics, Admidio concedeix accés a diversos mòduls / plugins que podeu triar, instal·lar i ajustar a la pàgina principal. S’inclouen premis, aniversaris, calendari, relleno de formularis, foto aleatòria, barra lateral, anuncis, estadístiques, comunicacions escrites, complements WP per a Admidio i més.

Admidio és el programari que es pot descarregar, però el venedor no proporciona el cost del programa des del primer moment. El sistema es pot descarregar i instal·lar sense cap cost i també hi ha una prova gratuïta que us permet provar la funcionalitat de la plataforma sense cap tipus de comissió..

Proveu Admidio gratis

ChamberMaster: programari de gestió de membres fàcil d’utilitzar

ChamberMaster: programari de gestió de membres fàcil d’utilitzar

ChamberMaster – és un programari de gestió de membres fàcil d’utilitzar desenvolupat per gestionar totes les operacions quotidianes d’associacions comercials i empresarials, cambres, oficines de convencions i visitants, així com d’altres organitzacions. Tot i que, la plataforma no és tan popular entre les institucions contemporànies per la seva complexitat, alguns encara la utilitzen tant per a emmagatzematge de dades com per al desenvolupament o la promoció de les comunitats a les quals serveixen. El programari inclou un conjunt de funcions distintiu necessari per iniciar i gestionar amb èxit aquest tipus de projectes, és a dir:

 • Sistema de gestió de membres. La plataforma inclou una base de dades sofisticada que us permet gestionar còmodament les llistes de membres, fer el seguiment i analitzar tota la informació rellevant, afegir nous membres i actualitzar la llista de les que ja existeixen. Això contribueix a l’emmagatzematge segur i fiable d’informació relacionada amb els membres a la qual es pot accedir en qualsevol moment.
 • Facturació integrada. El sistema inclou la funció integrada de processament de facturació / facturació que garanteix la realització ràpida i segura de les transaccions financeres.
 • Informes personalitzats. El programari us permet obtenir informació més precisa a causa del fàcil tauler de tauler de múltiples capacitats d’informació i mètriques clau. És possible mesurar, provar, explorar i analitzar el rendiment de la vostra organització, així com crear i actualitzar informes.
 • Comunicacions i grups. Es tracta d’un grup de mòduls que simplifiquen el procés de connexió dels membres de la vostra associació i l’organitzen en diferents grups en funció dels tipus de comunicació implicats.
 • Mòdul d’esdeveniments. L’accessibilitat i la integració del mòdul ChamberMaster permet organitzar i gestionar diferents tipus d’esdeveniments. El mòdul ajuda a tenir en compte totes les etapes del procediment de planificació d’esdeveniments, que van des de la invitació dels assistents i fins a l’emissió de les factures o el seguiment del registre.
 • Opcions de retenció de membres. El sistema es dedica a atendre les necessitats de tots els usuaris. Així, es compromet amb mesures especials de retenció de membres per deixar satisfets tots els usuaris. S’inclouen eines de seguiment de referències, creació de pàgines d’informació per a cada negoci, ús d’anuncis de bàners per promocionar empreses a través del vostre lloc web, millora de llistats de directoris d’empreses, enviament d’actualitzacions automatitzades de l’Administració Hot-eNewsletter als subscriptors registrats, oferiment de mapes en línia per ajudar els usuaris a trobar empreses locals. i membres etc.
 • Xarxes socials. ChamberMaster publica automàticament les vostres novetats empresarials, esdeveniments, actualitzacions, ofertes en directe, informació sobre membres nous, ofertes de treball a les xarxes socials, concretament Facebook i Twitter. Aquesta característica, però, actualment només està disponible per als subscriptors de la versió Premier / Pro.

ChamberMaster no és un programari gratuït. La plataforma ofereix quatre opcions de preus que varien en termes, funcions i opcions incloses. Per escollir el pla adequat, heu de veure les funcions incloses a cada subscripció, tenint en compte la mida de la cambra. L’opció de preus més assequible és el paquet Essential, el cost del qual comença a partir de 149 dòlars / mes.

Proveu ChamberMaster de forma gratuïta

Uneix-te a TI: solució tot en un per a la gestió comunitària

Uneix-te a TI: solució tot en un per a la gestió comunitària

Uniu-s’hi – és la plataforma de gestió de membres tot-en-un, que permet a les organitzacions fer un seguiment, administrar i fer créixer de forma efectiva les seves comunitats. El programari permet controlar els principals processos que tenen lloc dins de l’organització per gestionar els seus membres amb èxit i unir gent al voltant dels seus interessos i ocupacions. Join It no té popularitat en comparació amb altres plataformes similars, però encara té sentit esbrinar les principals característiques de la plataforma, si podeu pensar en fer-la servir en un futur:

 • Programa de membres avançats. Uneix-te amb un programa avançat de membres que es pot configurar segons els requisits especials de l’usuari. És possible ajustar les configuracions al tauler de sistema. Aquí és on podeu modificar tipus d’adhesió, configuració financera, paràmetres de presència en línia, camps personalitzats, especificar diversos drets d’accés d’administració, etc.
 • Eines de gestió de l’organització. El programari permet aprofitar les eines de gestió de l’organització per proporcionar a la vostra empresa el millor valor possible. Entre les eines que podeu gestionar, té sentit esmentar processos de pagament de membres, cronologia dels membres, taula de membres, correus electrònics de membres i més.
 • Portal de membres. El sistema permet que els usuaris s’uneixin fàcilment a la vostra organització i es mantinguin connectats amb altres membres. Cada subscriptor té l’oportunitat d’editar el perfil, verificar el compte de membre i el correu electrònic, explorar i utilitzar les opcions de cancel·lació disponibles, enviar i actualitzar la informació de la targeta de crèdit, etc..

Join It ofereix actualment tres plans de pagament, el més assequible dels quals, el paquet Starter, costa 29 dòlars per mes. Cada pla inclou la prova gratuïta de 30 dies per permetre als usuaris provar les funcions que engloba i decidir-ne la utilització. El programari ofereix, a més, un 20% de descompte per a fins no lucratius i un 20% per a subscripcions anuals.

Proveu d’unir-vos a IT gratuïtament

Linia inferior

Amb un assortiment tan versàtil de creadors de llocs web comunitaris, els serveis revisats a l’article semblen ser les solucions més raonables. No tenen res en comú i són interessants per a diferents categories de desenvolupadors web des de principiants i fins a professionals que dissenyen llocs web a mida des de zero..

Els blocs i fòrums sovint es combinen bé en termes d’un lloc web, cosa que fa que la comunicació entre els usuaris sigui còmoda. Per tant, tots poden llegir les publicacions per discutir-les en un fòrum o a la secció de comentaris, compartir l’experiència, aclarir els problemes més importants.. uCoz, IM Creator i WordPress funcionen molt bé en aquest tipus de llocs web. És més senzill configurar el disseny i afegir funcions específiques mitjançant la integració d’aplicacions / complements, la configuració de mòduls i la personalització de plantilles específiques de nínxol. Es fa molt a través de l’edició de codi a uCoz, mentre que la manera més senzilla d’obtenir un disseny impressionant aquí és comprar-lo uTemplates. Generalment, tots els sistemes es revelen des del millor costat, quan es tracta de llançar llocs web de la comunitat.

Si es tracta de uCoz, podeu aprofitar més diversitat des de tots els punts de vista, si teniu informació bàsica sobre la codificació. Aquesta és una plataforma per a usuaris amb experiència, que creen llocs web personals o personals potents i grans amb objectius d’obtenció addicionals. Si teniu previst llançar un bloc amb una alta freqüència de publicació i diverses seccions, no trobareu un creador de llocs web millor per assolir aquest objectiu..

Creeu un lloc web gratuïtament

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map