Millors constructors de llocs web barats

Constructors de llocs web barats


La creació de llocs web és un procés força complicat i que requereix temps, que inclou diversos passos imprescindibles. Si coneixeu matisos de codificació i teniu determinats antecedents en el disseny web, difícilment tindreu problemes per completar la tasca.

Però, i si ets un principiant i aquesta és la teva primera experiència de disseny web? En aquest cas, no passareu sense fer servir creadors de llocs web, que estan en augment en aquests dies.

Els creadors de llocs web inclouen diverses funcions importants i ajuden a realitzar diverses tasques de disseny web alhora. Permeten llançar un projecte complet amb totes les habilitats i competències necessàries per fer-ho.

Podeu trobar sistemes tot en un que permeten crear tot tipus de projectes i plataformes especialitzades, el conjunt de funcions es basa en la creació d’un tipus de lloc web determinat (botigues en línia, carteres etc.).

La majoria de constructors de llocs web contemporanis són bastant assequibles i molts d’ells segueixen l’anomenat enfocament freemium. Aquest últim implica l’ús d’una versió de prova gratuïta (o d’un pla gratuït) de la plataforma seleccionada per actualitzar encara més una de les subscripcions premium..

Hem provat 10 dels fabricants de llocs web més barats:

 1. Wix: el creador de llocs web més barat (GRATU )T)
 2. uKit: creador de llocs web de baix cost per a petites empreses
 3. WordPress: la plataforma de llocs web més barata (CMS)
 4. Bluehost: allotjament barat amb creador de llocs web incorporat
 5. Shopify: creador de botigues en línia assequible
 6. Marcador: creador de llocs web d’AI de baix cost
 7. Creador de missatgeria instantània: completament gratuït per a què no tingueu resultats
 8. Sellfy – Plataforma de comerç electrònic de pressupost per a creadors
 9. Ucraft: creador de llocs web fàcil i barat
 10. Weblium: creador de llocs web de baix preu amb disseny de AI

Per ajudar-vos a trobar un creador de llocs web i un allotjament realment barats adaptats a les vostres necessitats personals, vam decidir fer una investigació informativa i fer una valoració pròpia dels constructors de llocs web més barats disponibles. Aquí trobareu el formulari més barat que funcionarà millor per a les vostres necessitats de disseny web individual. Comencem ara.

Wix: el creador de llocs web més barat (GRATU )T)

Constructor de llocs web Wix

Wix – és el creador de llocs web més barat, que us permet llançar diversos tipus de projectes que difereixen en complexitat, mida, funcionalitat, disseny i pressupost. El sistema és una de les solucions de construcció web contemporània més assequibles i ofereix un extens conjunt de funcions per satisfer les necessitats de construcció web.

El creador de llocs web ha aconseguit popularitat i reconeixement mundial a causa del seu poderós i innovador Eina WI ADI. Permet crear llocs web de la manera més intuïtiva, automatitzada i sense problemes en funció del contingut que proporcioneu a la seva sol·licitud.

Un altre element destacat del servei és el seu Market Market inclosos widgets gratuïts i de pagament que podeu triar i integrar al vostre lloc web per millorar-ne el rendiment. Tanmateix, si teniu temps i ganes, podeu fer ús dels avançats Corvid de Wix App Builder per crear les teves pròpies aplicacions.

Per millorar la funcionalitat del vostre lloc web, també podeu provar-ho de manera extensa Funcions de blogs i comerç electrònic Wix. Per a millors finalitats de promoció de llocs web, Wix dóna a conèixer l’oportunitat d’utilitzar la seva avançada solució empresarial All-in-One avançada.

Des d’avui, Wix té plans separats per a projectes estàndard i de comerç electrònic / comercial. També hi ha un pla gratuït que mai caduca i et permet crear llocs web per millorar i provar les teves habilitats durant l’interval de temps il·limitat. Consulteu la llista de subscripcions de pagament que ofereix el creador de llocs web:

Plans estàndard de wix

 • Combo (13 $ / mes) – per a ús personal, absència de banners publicitaris, hosting gratuït i connexió de noms de domini;
 • Il·limitat (17 $ / mes) – per a emprenedors i autònoms, espai d’emmagatzematge de 10 GB, amplada de banda il·limitada,;
 • Pro (22 $ ​​/ mes) – per a una marca en línia completa, 2 hores d’espai d’emmagatzematge de vídeo, integrat a Google Analytics;
 • VIP (39 $ / mes) – per a projectes VIP, logotip professional, assistència prioritària, etc..

Plans comercials / comerç electrònic

 • Bàsic empresarial (23 dòlars / mes) – acceptació de pagaments en línia;
 • Negoci il·limitat (27 $ / mes) – comerç electrònic integrat, eines de desenvolupament de negocis, aplicacions de negoci avançades per a emprenedors;
 • VIP empresarial (49 $ / mes) – amplada de banda ilimitada i espai d’emmagatzematge de vídeo, suite completa de Wix;
 • Empresa (500 dòlars / mes) – solució empresarial de punta a extrem que ofereix la màxima funcionalitat i la màxima quantitat d’eines de desenvolupament web.

Tots els plans inclouen un espai d’emmagatzematge més gran, opció d’acceptació de pagaments en línia, varietat de mètodes de pagament, absència d’anuncis Wix, connexió de nom de domini personalitzat i altres funcions crucials. El creador de llocs web també és conegut pels bons, els descomptes i les ofertes especials que us permetran estalviar grans. A més, el creador de llocs web ofereix una garantia de devolució de 14 dies que us permet sentir-se segur de la subscripció que sol·liciteu.

Proveu Wix gratis

uKit: creador de llocs web de baix cost per a petites empreses

Creador de llocs web uKit

uKit – és un dels constructors de llocs web de petites empreses més barats. El treball amb l’editor del sistema és absolutament senzill: el creador domina una vista prèvia del lloc web de manera que pugueu veure de forma immediata totes les vostres edicions en acció. El servei també ofereix un conjunt de ginys integrables que poden augmentar el rendiment del vostre lloc web.

El creador de llocs us permet crear diversos projectes, com ara llocs personals, carteres, blogs, llocs web d’empresa, pàgines de destinació i fins i tot botigues web (El comerç d’UKit es realitza mitjançant la integració amb Ecwid o la connexió del connector d’eCommerce).

El creador de llocs web ara ofereix un conjunt d’utils ginys que pot portar qualsevol lloc web al nou nivell. Alguns d’aquests widgets inclouen uCalc Online Calculator, giny PRO Tables, “Timeline” i “Passos”, Google Maps, widget de la xarxa social i molt més. uKit també ha introduït recentment les funcions SendPulse i AmoCRM.

També hi ha una oportunitat per connectar una Certificat SSL gratuït al vostre nom de domini per millorar la seva seguretat i confidencialitat de la informació proporcionada. Amb uKit, podeu assignar drets d’accés temporal de gestió de llocs web als altres membres de l’equip amb qui col·laboreu. La durada total de l’accés temporal al lloc web és de fins a 999 dies.

uKit ofereix una fórmula de preus molt senzilla revelada a les seves subscripcions de pagament. El creador de llocs web actualment té quatre plans comporta un cost assequible oferiu tot i així un conjunt complet de funcions necessari per iniciar i gestionar projectes professionals d’ús personal i empresarial. Aquí van:

 • Mínim (4 dòlars / mes) – més de 200 plantilles professionals, creació de llocs web de còpia de seguretat, espai d’emmagatzematge de disc il·limitat, número de pàgina il·limitat, notificacions SMS, connexió de nom de domini personalitzat, suport 24/7;
 • Bàsic (8 dòlars / mes) – suport de xat en directe, Google Analytics integrat, absència de signes de copyright, dissenys premium, potents eines de seguiment d’estadístiques;
 • Comerç electrònic (9,60 dòlars / mes) – eines de comerç electrònic integrades, acceptació de pagaments en línia, extenses configuracions del carretó de la compra, elecció de moneda, opcions de pagament / enviament;
 • Pro (12 dòlars / mes) – una potent funcionalitat de comerç electrònic, integració de codis personalitzats, selecció d’esquemes de colors personalitzats, etc..

uKit no té un pla gratuït, però inclou la prova de 14 dies que permet testar sense cap cost el conjunt de funcions del sistema. El creador de llocs web també proporciona un bon sistema de descompte en pagar 3, 6, 12 o 24 mesos amb un pagament únic. Com més llarg sigui la durada de la subscripció, més gran serà el descompte. Tots els plans de pagament inclouen allotjament il·limitat.

Proveu d’Ukit gratis

WordPress: la plataforma de llocs web més barata (CMS)

Creador de llocs web de WordPress

WordPress – és un dels més barats Sistemes de gestió de continguts. Inicialment, la seva àrea d’aplicació es va dedicar al disseny de blocs. A mesura que el servei continuava desenvolupant, va guanyar popularitat amb els usuaris com a solució integral en la creació de diferents tipus de projectes, com portafolis, llocs web d’empresa, pàgines de destinació, botigues en línia, etc..

La funcionalitat i la popularitat de WordPress s’explica per les seves abundants opcions d’integració. Per treure el màxim partit del vostre procés de creació web, no us anireu sense integrar plugins i plantilles, dissenyats específicament per oferir diversos nínxols. Aquesta tasca, però, pot suposar un repte per a usuaris sense experiència, que abans no havien participat mai en el desenvolupament de llocs web.

El CMS és gratuït, però hauríeu d’estar a punt per invertir en plugins, temes, domini i hosting. El cost final depèn principalment dels plans del document proveïdor d’allotjament. Per tant, un cost estàndard d’un nom de domini .com popular constitueix uns 10-15 dòlars anuals. La prolongació addicional del domini serà una mica més barata: al voltant de 5-15 dòlars, basats en els termes i la política de preus del registrador que escolliu. Teniu en compte que els dominis disponibles en altres zones (com .club o .net, per exemple) us pot costar una mica més, al voltant de 20 dòlars anuals.

Si voleu treure el màxim partit al vostre lloc web de WordPress, no passareu sense integració de complements. Hi ha molts plugins WP gratuïts disponibles a la xarxa global, cosa que serà més que suficient per al començament. No tots ells, però, són del tot segurs per al vostre projecte. Per evitar problemes amb estafes i programari maliciós, té sentit optar per complements de pagament, el cost dels quals oscil·la entre 15 $ i fins a 200 dòlars per cada complement. Alguns d’ells es compren un cop per a tota la vida, mentre que d’altres cobren taxes mensuals / anuals pel seu ús.

Pel que fa al cost de l’allotjament, dependrà del preu d’un pla al qual us endureu. Una de les solucions d’allotjament més raonables (i el recomanat per WordPress) és Bluehost. Aquesta és una plataforma de confiança, carregada de funcions i rendible, que ofereix les opcions de preus següents:

 • Bàsic (2,95 dòlars / mes) – Permet allotjar només un lloc web, espai d’emmagatzematge de 50 GB, actualitzacions gratuïtes de WordPress, trànsit i amplada de banda il·limitada, connexió SSL gratuïta;
 • Més (5,45 dòlars / mes) – permet allotjar un nombre il·limitat de llocs web, 200 dòlars per a opcions de màrqueting avançat, espai d’emmagatzematge i amplada de banda no modificats, comptes de correu electrònic i dominis il·limitats;
 • Elecció (5,45 dòlars / mes) – protecció anti-spam, millora de la privadesa del domini, còpia de seguretat de llocs web, etc..

Bluehost també té una bonica oferta per a tots els seus subscriptors. El sistema permet connectar i utilitzar un nom de domini gratuït durant un any. Tan aviat com finalitzi aquest període de temps, el domini tindrà un cost aproximat de 12-14 dòlars anuals, que també és una oferta força bona.

Proveu WordPress ara

Bluehost: allotjament barat amb creador de llocs web incorporat

Bluehost

Bluehost – és un proveïdor d’allotjament web de confiança i popular que ha guanyat una reputació impressionant a causa de les funcions proporcionades. El servei és el número 1 d’allotjament, que és recomanable per a WordPress. Actualment l’amfitrió té més de 5 milions de llocs web a tot el món i això és el fet que ja parla per si sol.

Bluehost ofereix una àmplia selecció de funcions que ofereixen un cost assequible. Inclouen una assistència al client 24/7 potent i fiable, aplicacions de gamma alta per a projectes de comerç electrònic, complements per a projectes empresarials, etc..

Entre els punts destacats innegables de la plataforma, té sentit esmentar el seu quadre de control intuïtiu que és fàcil de dominar i navegar, velocitat de càrrega de pàgina ràpida, fortes taxes de funcionament, seguretat i flexibilitat. Bluehost concedeix accés a l’enorme mercat, on podeu trobar i triar diverses aplicacions, scripts, afegir complements i widgets per a una personalització avançada del lloc web. El sistema ofereix, a més, màrqueting de contingut i estratègies de SEO localitzades per a una millor promoció del lloc web.

Al parlar de plans de preus, Bluehost ofereix tres tipus de subscripcions. Per obtenir més informació sobre cadascun d’ells i poder triar la solució més adequada, consulteu els plans de subscripció:

 • Bàsic (2,95 dòlars / mes) – Permet allotjar només un lloc web, espai d’emmagatzematge de 50 GB, actualitzacions gratuïtes de WordPress, trànsit i amplada de banda il·limitada, connexió SSL gratuïta;
 • Més (5,45 dòlars / mes) – permet allotjar un nombre il·limitat de llocs web, 200 dòlars per a opcions de màrqueting avançat, espai d’emmagatzematge i amplada de banda no modificats, comptes de correu electrònic i dominis il·limitats;
 • Elecció (5,45 dòlars / mes) – protecció anti-spam, millora de la privadesa del domini, còpia de seguretat de llocs web, etc..

Proveu Bluehost ara

Shopify: creador de botigues en línia assequible

Pàgina inicial de Shopify

Shopify: és el més popular, professional i amb funcions completes Programari de comerç electrònic, que s’utilitza per iniciar i gestionar botigues en línia de petites a grans. La seva varietat de funcions, juntament amb el suport al client de confiança i diverses directrius, permeten llançar botigues web de qualitat, fins i tot sense tenir en compte cap experiència ni experiència en disseny web.

Com a programari de comerç electrònic, Shopify inicialment destaca de la multitud per la seva abundància i potència eines de construcció de botigues web. Aquests inclouen un motor de blocs de gamma alta, el mode de visualització en directe, opcions de sincronització àmplia, càrregues i ressenyes de productes de fitxers CSV, suport multilingüe i multicanal, recuperació de checkout abandonada, certificació SSL, funció de protecció contra el frau per a pagaments de Shopify, introducció de codi de botiga, funció de realitat augmentada de gamma alta ertc.

A banda de les estretes funcions de comerç electrònic, Shopify també ofereix serveis avançats opcions i eines de màrqueting. Aquests inclouen el punt de venda (TPV) programari, accés als perfils de clients, aplicació per a mòbils Shopify Ping, botiga d’aplicacions rica i actualitzada regularment, compra descomptes One Get One, compra de dinàmica i Shopify Tap & Chip Reader, funcions de venda al detall avançades, accés al servei de Google Pay, funció avançada d’enviament de botiga UPS Shopify i molts altres.

Shopify proporciona política de preus transparent, oferint quatre solucions principals per satisfer les necessitats i necessitats de diferents categories d’usuaris. Això inclou:

 • Shopify bàsic (29 $ / mes) – 2 comptes de personal, recuperació del carretó abandonat, múltiples canals de venda, opció de connexió de blogs, certificat SSL gratuït, creació manual de comandes, anàlisi de fraus, aplicació Shopify POS;
 • Shopify (79 $ / mes) – 5 comptes de personal, targetes de regal, informes professionals, 1-5 ubicacions de botigues;
 • Shopify avançat (299 dòlars / mes) – 15 comptes de personal, creador d’informes avançats, enviament de portadors en temps real, fins a 8 ubicacions en botiga.

Shopify no té un pla completament gratuït, però hi ha una prova de 14 dies que permet provar la funcionalitat integrada del servei sense haver de pagar res..

Prova a Shopify de forma gratuïta

Marcador: creador de llocs web d’AI de baix cost

Marcador

Marcador: és un creador de llocs web assequible, que destaca entre la multitud per la seva potent eina d’Intel·ligència de Disseny Artificial. El servei innovador ofereix una oportunitat per crear projectes contemporanis de diferents tipus i nivells de complexitat. El sistema es pot utilitzar eficaçment per dissenyar i gestionar llocs web de negocis amb resposta, carteres de gamma alta, botigues web i projectes de qualitat per a ús personal i professional..

L’element innegable del creador de llocs web és el seu Ajudant d’AIDA – l’eina basada en AI, que us guia a través del procés de disseny web i us ajuda automàticament a crear un projecte segons les vostres necessitats. Només heu de proporcionar el contingut del vostre lloc web i el sistema l’utilitzarà mentre construïu el vostre projecte.

Un altre avantatge del sistema és el seu motor integrat de comerç electrònic, que us permet iniciar i actualitzar les botigues en línia amb la màxima facilitat d’ús, comoditat i inversió de diners. El que també heu de saber sobre el marcador és que el sistema està basat en mòduls, el que us permet dissenyar la disposició del vostre projecte tant per a llocs web de comerç electrònic com per a llocs web estàndard a partir de diversos blocs de contingut que actuen com a ginys. Això simplifica tot el procés de desenvolupament de llocs web per a totes les categories d’usuaris, tant els primers temporitzadors com els professionals del disseny web.

El marcador té un pla gratuït, que inclou restriccions estàndard quant al nombre de pàgines web que podeu crear, connexió de domini, funcionalitat de comerç electrònic i banners d’anuncis. Si voleu aprofitar més funcions per al vostre projecte, podeu triar un dels plans de pagament que el creador de llocs web ofereix als seus possibles subscriptors:

 • Professional (11,99 dòlars / mes) – amplada de banda i espai d’emmagatzematge il·limitats, suport premium, opcions de SEO avançades, número de pàgina, peus de pàgina personalitzables, connexió de domini gratuïta a un any, eliminació de banners d’anuncis, protecció de contrasenya;
 • Negocis (24,99 dòlars / mes) – Eines de comerç electrònic integrat, connexió de certificat SSL, gestió de botigues web Android i iOS, 1000 targetes de productes, funció de connexió de pagament PayPal, comerç Ebay, etc..

Proveu el marcador gratis

Creador de missatgeria instantània: completament gratuït per a què no tingueu resultats

Creador de llocs web de IM Creator

IM Creator: és un creador de llocs web basat en SaaS que proporciona la política de preus més fidel. El sistema no implica la consciència dels conceptes bàsics de codificació, però assegura un procés de disseny web senzill i intuïtiu. IM Creator s’utilitza per llançar i gestionar diferents tipus de llocs web, inclosos blocs, botigues web, pàgines de destinació, carteres, projectes personals i empresarials..

La plataforma inclou múltiples aspectes destacats. Centenars de plantilles responsives gratuïtes personalitzables, interfície fàcil d’utilitzar, potents opcions d’integració de SEO i HTML són un dels punts més forts del servei. IM Creator també disposa de potents motors de blocs i comerç electrònic i una solució de marca blanca de gamma alta per als usuaris disposats a utilitzar el sistema per a les seves pròpies necessitats de disseny web..

IM Creator té una política de preus excel·lent per a tothom. El sistema és absolutament gratuït amb finalitats no comercials i, per tant, no cobra cap quota pels projectes desenvolupats per estudiants, artistes i usuaris que necessiten llocs web sense ànim de lucre. Altres categories d’usuaris, inclosos empresaris i propietaris d’empreses, també tenen l’oportunitat d’utilitzar el creador de llocs web, però hauran d’actualitzar-se a un dels plans de pagament per treure el màxim partit del conjunt de funcions integrat del servei. Consulteu la llista de subscripcions que ofereix IM Creator:

 • Llicència anual (8 dòlars / mes) – un nom de domini, un lloc web, suport de tecnologia premium, amplada de banda ilimitada i espai d’emmagatzematge de disc, motor de comerç electrònic integrat, un sol pagament anual que constitueix 96 $ / mes;
 • Llicència bianual (11 $ / mes) – un nom de domini, un lloc web, suport de tecnologia premium, amplada de banda ilimitada i espai d’emmagatzematge de disc, potent motor de comerç electrònic, un pagament semestral únic que constitueix 66 dòlars durant 6 mesos;
 • Protecció SSL (21 $ / mes) – les característiques anteriors i la connexió del certificat SSL al nom de domini que escolliu.

Proveu IM Creator gratis

Sellfy – Plataforma de comerç electrònic de pressupost per a creadors

Sellfy - Plataforma de comerç electrònic de pressupost per a creadors

Sellfy: és una plataforma de comerç electrònic pressupostària per als creadors, força fàcil d’utilitzar i convenient per a tots els empresaris disposats a iniciar una botiga web amb ella. El sistema permet venda de productes físics o digitals a través de múltiples plataformes i xarxes socials, com ara YouTube, Facebook, Twitter, SoundCloud, Instagram i moltes coses més. Sellfy ofereix una àmplia varietat de funcions que permeten dissenyar, personalitzar i presentar eficaçment els productes que es posen a la venda.

El creador de llocs web és la solució de comerç electrònic tot en un que permet dissenyar una botiga en línia funcional absolutament des de zero i sense implicar habilitats especials de codificació. Correspon a vosaltres crear i personalitzar llistes de productes per incorporar-los encara més al vostre lloc web, afegir descripcions i imatges de productes, assignar categories de productes i enllaçar-los a productes específics, personalitzar el carret de la compra integrat, ajustar paràmetres de pagament / enviament, etc..

Sellfy concedeix accés al seu propi mercat d’aplicacions, on podeu navegar per diversos complements, widgets, aplicacions i extensions que poden contribuir al rendiment del vostre magatzem web. Tot i això, la selecció d’aplicacions disponibles al mercat és bastant limitada i inclou Google Analytics, Facebook Pixel i Chat i Zapier per esmentar-ne algunes. A més, la plataforma permet utilitzar algunes de les eines de màrqueting integrat per impulsar la promoció de botigues web. Inclouen opcions de màrqueting per correu electrònic, solucions de descompte, eines per augmentar el consum. Els instruments analítics integrats que també estan disponibles en estoc permeten fer un seguiment de les estadístiques de màrqueting, resultats i altra informació necessària per supervisar els correus electrònics, els nous subscriptors, les dades generals de rendiment de les botigues web, les fonts de trànsit, les transaccions, les taxes de conversió, etc..

Quant a la política de preus, Sellfy no té un pla completament gratuït, però ofereix tres subscripcions de pagament per triar. Aquests són els següents:

 • Pla inicial (19 dòlars / mes) – nombre il·limitat de productes, despeses de transacció zero, opcions extensives de personalització de botigues web, connexió de noms de domini personalitzada, codis de descompte, etc .;
 • Pla de negocis (39 $ / mes) – 10.000 crèdits addicionals per correu electrònic, despeses de transacció zero, opcions de personalització de botigues web potents, funcionalitat que augmenta, nombre il·limitat de producte, etc.;
 • Pla Premium (89 dòlars / mes) – totes les funcions esmentades anteriorment, més opció de migració de botiga gratuïta, assistència prioritària, augment de productes, etc..

Aquests són els preus cobrats pels plans anuals i, si decidiu pagar mensualment, el cost de les subscripcions serà, en conseqüència, més elevat. De fet, podreu estalviar fins a un 34% del cost inicial dels plans quan feu pagaments anuals.

Proveu de manera gratuïta a Sellfy

Ucraft: creador de llocs web fàcil i barat

Constructor de llocs web Ucraft

Ucraft – és un creador de llocs web en núvols, que permet llançar un lloc web multilingüe a preus raonables. Dominar la plataforma és fàcil i ràpid per a principiants i professionals del disseny web, ja que disposa de tauler de control intuïtiu i còmode procés de creació web..

Amb Ucraft, podeu llançar carteres, pàgines web d’empreses i pàgines de destinació pendents. Entre les funcions que fan que el sistema sigui adequat per a aquests propòsits, té sentit mencionar la col·lecció de plantilles responsives, Logo Maker, Landing Page Builder, Designer Tools, Articles App, eCommerce feature, suport multilingüe, extensives funcions d’integració, etc..

La subscripció més barata a Ucraft, lloc web gratuït, no implica cap inversió econòmica. Tot i això, el pla té moltes restriccions que no permeten treure el màxim partit de la funcionalitat del sistema. Ucraft també concedeix accés al creador de pàgines de destinació integrat. També és gratuït per a tots els usuaris que vulguin iniciar i gestionar de manera independent les pàgines de destinació. Si voleu dissenyar un altre tipus de llocs web, podeu considerar l’actualització a una de les subscripcions de pagament. Això inclou:

 • Lloc web Pro (10 $ / mes) – allotjament gratuït, suport multilingüe, domini personalitzat, Google Analytics integrat, 50 productes, funció d’incorporació de codis, certificat SSL gratuït, etc .;
 • Pro Shop (21 $ / mes) – 1000 productes, eines de comerç electrònic potents, cupons de descompte, tarifa de transacció del 0%, etc .;
 • BigCommerce (39 $ / mes) – productes il·limitats, oportunitat de vendre a Facebook, Amazon i Ebay, IVA de càrrega inversa, etc..

Penseu que els plans de pagament inclouen una prova gratuïta de 14 dies que us permetrà explorar i provar fàcilment el conjunt de funcions principals del creador de llocs web..

Proveu Ucraft de forma gratuïta

Weblium: creador de llocs web de baix preu amb disseny de AI

Millors constructors de llocs web barats

Weblium: és un creador de llocs web de baix cost amb tecnologia AI que permet crear diferents tipus de projectes web atractius per a ús comercial i no comercial. Els llocs web dissenyats amb el sistema impulsen l’atenció als usuaris per la seva optimització mòbil, integracions personalitzades, atenció al client fàcil d’utilitzar, opció de connexió de domini, certificació SSL i altres funcions que s’ofereixen a la capa. No heu de ser un professional de disseny web per iniciar i gestionar projectes amb Weblium, ja que el sistema no implica cap domini de codificació.

Un dels punts destacats més destacats del creador de llocs web és el seu supervisor de disseny integrat. Us permet treure el màxim partit al poder de la Intel·ligència Artificial per ajudar-vos a mantenir-vos centrat en els objectius inicials de disseny web. El sistema ajustarà automàticament el disseny del vostre projecte a les edicions que feu durant el procés de desenvolupament web. Mentre treballeu en la creació del vostre lloc web, tindreu accés a l’àmplia galeria gràfica que conté més de 100 milers d’imatges, un gestor d’estils de lloc potent que us permet gestionar la configuració del lloc web requerida (estils de temes, paleta de colors, tipus de lletra, etc..). La funció d’optimització mòbil integrada aplicable a totes les plantilles del sistema permet la visualització atractiva del vostre lloc web en tots els dispositius mòbils i d’escriptori.

Weblium també permet múltiples integracions de sistemes per fer la vostra presència web més efectiva i atractiva. Alguns dels serveis de tercers que podeu integrar als vostres projectes inclouen MailChimp, Zapier, Aweber, Telegram, Webhooks i molt més. A més, és possible connectar analítiques web, integrar formularis de contacte en línia, afegir nous esdeveniments als botons mitjançant serveis populars, com ara Hotjar, Google Analytics i molts més.

El creador de llocs web ofereix una política de preus moderada per satisfer les necessitats de diverses categories d’usuaris. Té un pla gratuït que us permet provar el creador de llocs web i el seu conjunt de funcions. Pel que fa a les subscripcions de pagament, actualment el sistema en té dues. Això inclou:

 • Pro (8,25 dòlars / mes) – domini gratuït durant un any, múltiples col·laboradors, emmagatzematge il·limitat, certificació SSL, supervisor de disseny d’AI, integració de codis personalitzats, absència d’anuncis del sistema;
 • Landing Pro (pagament únic de 196 dòlars) – funció de seguiment d’esdeveniments, integració de Google Analytics, etc..

Proveu Weblium de forma gratuïta

Com triar un creador de llocs web barats?

Si teniu la intenció de començar un lloc web amb funcions completes, però us adoneu que us han pressionat els diners, podeu considerar que utilitzeu un dels creadors de llocs web més assequibles enumerats anteriorment. Tingueu en compte, però, que cada constructor de llocs web inclou els seus avantatges i avantatges individuals, cosa que pot afectar la vostra elecció final.

Així, quan navegueu per eines de creació web, primer heu de comprovar què especificació del nínxol aquest o aquell sistema té i si s’ajusta a les vostres necessitats reals de disseny web. Si teniu previst iniciar una botiga web, té sentit triar un sistema especialitzat o el que ve amb un motor / pla de comerç electrònic potent i segur. El mateix passa amb altres tipus de projectes.

El següent aspecte que mereix l’atenció és la disponibilitat d’un pla / prova gratuït. Els creadors de llocs web que ofereixen plans gratuïts solen implicar algunes restriccions que no permeten treure el màxim partit de la funcionalitat del projecte. Tanmateix, els plans i assaigs gratuïts permeten provar el sistema abans d’actualitzar a la subscripció de pagament. Això importa molt quan es tracta d’economia pressupostària.

El que també heu d’esbrinar és si la plataforma inclou un nom de domini gratuït als seus plans retribuïts (sobretot el més barat). Si no és així, aleshores prepareu-vos per invertir addicionalment en la compra de noms de domini. Això podria esdevenir un dels factors decisius a l’hora de prendre la decisió final.

Per acabar, consulteu tot el conjunt de funcions inclòs en els plans que els constructors de llocs web ofereixen i compara’ls per fer una tria realment digna. Val a dir que el millor creador de llocs web no ha de ser massa barat. El que més importa és que la seva política de preus ha de complir les vostres necessitats i expectatives de disseny web. Aquesta és la manera segura d’obtenir un lloc web professional complet.

Com crear un lloc web barat

Quan es tracta de desenvolupament de llocs web, l’elecció correcta de l’eina de creació web és l’important. Tot i això, aquest no és l’únic aspecte a considerar, si voleu obtenir un lloc web carregat de funcions a un preu assequible. A continuació, us oferim una descripció ràpida dels passos que heu de realitzar per obtenir un lloc web digne:

 1. Trieu la plataforma – Aquest és el primer i el més important pas que no fareu, si voleu obtenir èxit. Com s’ha esmentat anteriorment, l’elecció final s’hauria de basar en l’enfocament nínxol del sistema, els objectius que s’utilitzen, la funcionalitat, l’atenció al client i les opcions de personalització del disseny i, per descomptat, la política de preus. Aquest últim no només hauria d’adaptar-se al vostre pressupost, sinó que hauria de cobrir absolutament les expectatives i requisits del vostre disseny web.
 2. Decidiu el nom de domini i l’allotjament – Si seleccioneu un creador de llocs web, aquest pas es simplificarà una mica per a vosaltres, ja que la majoria dels sistemes ofereixen plans que ofereixen allotjament i domini integrats. Tanmateix, si decidiu treballar WordPress, aleshores prepareu-vos per tenir cura de l’allotjament i la selecció de dominis pel vostre compte, ja que el CMS no ofereix cap solució integrada.
 3. Trieu una plantilla – La selecció de disseny hauria de reduir-se a les necessitats del vostre projecte. Afortunadament, la majoria de creadors de llocs web ofereixen àmplies col·leccions de temes, molts dels quals entren en categories temàtiques. A més, sovint hi ha l’oportunitat de triar una plantilla en blanc i personalitzar-la des de zero. Així, tindreu més possibilitats d’obtenir un disseny realment únic i personalitzat. Quan treballeu amb CMS, podeu tenir l’oportunitat de buscar un tema de lloc web extern: hi ha infinitat de dissenys gratuïts i de pagament per triar al web.
 4. Personalitza el tema – Tant si voleu treballar amb un creador de llocs web com amb un CMS, tindreu un conjunt d’eines de personalització de disseny per triar. Així, tindreu l’oportunitat d’editar elements del lloc web, inserir fitxers multimèdia, integrar comptes de xarxes socials, penjar contingut, imatges i altres elements obligatoris..
 5. Inseriu widgets / complements – Per diversificar el disseny del vostre lloc web, segurament afrontareu la necessitat d’integrar ginys addicionals (quan es treballa amb creadors de llocs web) o plugins (mentre treballeu amb WordPress o qualsevol altre CMS).
 6. Ajusteu els paràmetres de SEO – Tan aviat com hagueu finalitzat la personalització del disseny del vostre lloc web, haureu de tenir cura de l’optimització del motor de cerca del lloc web. Per augmentar les posicions del vostre projecte als motors de cerca, haureu d’ajustar els paràmetres de SEO principals disponibles a les pàgines corresponents. Afortunadament, la majoria de sistemes de construcció web contemporanis són favorables al SEO, cosa que redueix la necessitat d’establir paràmetres de SEO profunds.
 7. Publicar el lloc web – Aquesta és la fase final de tot el procés de desenvolupament de llocs web. Tot i això, té sentit previsualitzar el projecte abans de la publicació per assegurar-se que funciona i funciona correctament. Tot està bé? A continuació, aneu endavant per publicar el vostre lloc web ja preparat!

Linia inferior

Avui no necessiteu una càrrega de diners per crear un lloc web perfecte. Constructors de llocs web sense codi fer que el procés de creació de llocs web sigui tan fàcil, ja que obté només 3 $ a 7 dòlars al mes sense cap tipus de comissió de configuració. Per aquest preu, obtindreu una plantilla de lloc web, hosting segur, el propi software de creació de llocs i suport professional.

Sigui quin sigui el sistema que decidiu seguir, prepareu-vos per invertir determinats pressupostos en el desenvolupament de llocs web i la seva promoció. En cas contrari, serà gairebé impossible aconseguir un lloc web amb funcions que cobreixi totes les vostres necessitats. Afortunadament, el nínxol modern de disseny web ofereix molts serveis de confiança i funcionals per oferir, la qual cosa permet la llibertat d’elecció i n’assegura excel·lents resultats.

Creeu un lloc web gratuïtament

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me