Millor programari gratuït de creador de llocs web

millors constructors de llocs web de programari lliure


Quan es tracta de seleccionar el millor programari gratuït de creador de llocs web, podeu trobar diverses opcions. Difereixen en nivells de complexitat, grau d’expertesa en disseny web necessària per completar el projecte, implicacions, cost i altres aspectes importants..

Els creadors de llocs web contemporanis no són els mateixos que ho feien fins fa diversos anys. Ofereixen una gran varietat d’eines avançades de construcció web, funcions i enfocaments innovadors.

Podeu triar entre un programari versàtil que es pot utilitzar per llançar diferents tipus de llocs web i sistemes especialitzats de nínxol destinats al desenvolupament d’un determinat tipus de lloc web, ja sigui lloc web d’empresa, a projecte de casament o un botiga online. Els creadors de llocs web no només són fàcils d’utilitzar per a tothom, sinó que també són còmodes, intuïtius i assequibles. Hi ha alguna cosa que pugui necessitar per començar amb el vostre nou projecte?

Per ajudar-vos a triar el millor programari de creador de llocs web, hem decidit revisar els serveis gratuïts més populars i complets que podeu utilitzar per resoldre les tasques de creació web necessàries.

Hem provat 9 dels millors programes de creador de llocs web:

 1. Wix: el millor creador de llocs web gratuït (el programari com a servei)
 2. WordPress: plataforma d’allotjament gratuïta per a qualsevol lloc web
 3. Ucraft – Programari de disseny web en línia gratuït
 4. Flux web: Eina de disseny web responsiva (sense codificació)
 5. SITE123: el creador de llocs web gratuït més fàcil
 6. IM Creator: programari gratuït de creadors de llocs web
 7. Mobirise – Programa gratuït de creació de llocs web per a Mac & Windows
 8. Weebly: lloc web professional i creador de botigues de comerç electrònic
 9. uCoz: Lloc web gratuït, fòrum i creador de blocs

Hi ha molts creadors de llocs web gratuïts tot en un i especialitzat disponibles allà mateix, però encara és important fer una cerca profunda de selecciona el millor servei per satisfer les vostres necessitats. L’opció correcta acabarà estalviant temps i esforç, optimitzant el vostre procés de desenvolupament web. Revisem ara els serveis més dignes.

Wix: el millor creador de llocs web gratuït (el programari com a servei)

Wix

Wix – és el millor creador de llocs web gratuït basat en programari com a principis de servei. El sistema també s’ajusta a les necessitats dels principiants i dels avantatges del disseny web i permet crear diferents tipus de llocs web per a ús personal i empresarial. Els llocs web creats amb Wix semblen atractius i optimitzats per a dispositius mòbils. Són funcionals i es poden personalitzar segons les vostres necessitats, a causa del ric conjunt de funcions i opcions que el sistema ofereix. El més crucial d’ells inclou:

 • Col·lecció de plantilles enriquides. Actualment, el creador de llocs web ofereix més de 550 plantilles gratuïtes optimitzades per a mòbils, que es subdivideixen intencionadament en categories segons els temes que pertanyen..
 • Market Market. Wix ofereix una impressionant selecció de widgets, aplicacions i extensions que podeu triar i integrar al vostre lloc web. Aquests programaris són flexibles i versàtils, cosa que permet utilitzar-los per a una varietat de màrqueting, disseny, promoció, xarxes socials, comerç electrònic i altres finalitats. Correspon a vosaltres triar entre les opcions gratuïtes i les de pagament.
 • WI ADI. El creador de llocs web ofereix un servei avançat Eina d’intel·ligència de disseny artificial que simplifica notablement el procés de creació de llocs web creant automàticament un projecte basat en la informació que envieu. Si considereu, però, que esteu disposat a llançar un lloc web únic pel vostre compte, podeu fer servir l’editor de Wix estàndard. L’editor de mòbils també està disponible aquí.
 • Blogging i comerç electrònic. Wix fa possible el llançament de blocs i botigues en línia gratuïtes entre petites i mitjanes. Els seus motors de blocs i comerç electrònic són prou potents per fer-ho amb facilitat.
 • Suport multilingüe. La plataforma ofereix suport multilingüe, que permet crear diferents versions idiomàtiques del vostre lloc web de forma gratuïta.

Wix cobreix un ampli espectre de necessitats de disseny web, independentment del nivell d’expertesa que tingueu. Tot i que, el creador de llocs web té un pla gratuït que mai caduca, té sentit actualitzar-se a la subscripció de pagament per treure el màxim partit de les funcions del sistema.. El pla mínim pagat us costarà 4,50 dòlars / mes, mentre que la resta de plans també és bastant assequible per a tothom.

Proveu Wix gratis

WordPress: plataforma d’allotjament gratuïta per a qualsevol lloc web

WordPress

WordPress (versió actual 5.3) – és un sistema gratuït de gestió de continguts, que per raó es considera el programari d’aquest tipus més popular del món. El sistema es va crear inicialment com a plataforma de blocs, però ara es demanda amb els usuaris, que pretenen desenvolupar diferents tipus de llocs web amb ell.

WordPress no és la millor opció per als usuaris per primera vegada. Principalment funciona bé per a desenvolupadors web experimentats o per a aquells usuaris que tinguin almenys una mica d’experiència en la creació de llocs web o habilitats de codificació. Aquí teniu una breu visió general de les funcions més destacables de la plataforma:

 • Personalització del lloc web 100%. Correspon a vosaltres seleccionar i ajustar la configuració principal per crear un disseny de lloc web únic. El sistema permet configurar tipus de lletra, colors, imatges disponibles en estoc o pujar-les com vulgueu. També podeu afegir els vostres propis documents, fitxers de xarxes socials, crear galeries per impressionar el vostre públic.
 • Integracions múltiples i integracions de tercers. Per millorar el rendiment del vostre lloc web, podeu integrar plugins, plantilles o extensions desenvolupades per altres dissenyadors, així com els que proporcionen el sistema de manera predeterminada. Quan trieu entre integracions de tercers, assegureu-vos de comprovar la seva seguretat i credibilitat dels desenvolupadors web.
 • Potent motor de blocs. WordPress es coneix inicialment com a plataforma de blocs i, per tant, el seu motor de blocs integrats està al primer nivell. El sistema permet crear i gestionar blocs i actualitzar-los en qualsevol moment.

No heu de pagar diners per utilitzar WordPress, el CMS és gratuït per a tothom. Tanmateix, per fer accessible el vostre lloc web a la xarxa i promocionar-lo de manera eficaç, haureu de pagar l’allotjament, el cost del qual depèn del proveïdor i del pla per al qual aneu.

Instal·leu WordPress de forma gratuïta

Ucraft – Programari de disseny web en línia gratuït

Constructor de llocs web Ucraft

Ucraft: és un creador de llocs web basat en núvols, que s’ha distingit per ser una plataforma de confiança, de funcions completes, flexible, senzilla i intuïtiva. El sistema no és complicat per als novells i té un extens conjunt de funcions per oferir a desenvolupadors web competents. No és necessari tenir habilitats de codificació, ja que el servei té una naturalesa intuïtiva, cosa que la fa entenedora per a tothom.

Ucraft inclou un conjunt d’eines de dissenyadors d’alta gamma, Logo Maker, molts temes de resposta i altres opcions que el converteixen en un dels líders del nínxol de disseny web modern. Feu un cop d’ull a les seves principals característiques:

 • Plantilles responsives. El creador de llocs web ofereix una àmplia selecció de dissenys sensibles, gratuïts i 100% personalitzables. Les plantilles es divideixen convenientment en seccions temàtiques en funció dels nínxols als quals pertanyen. A més de diversos dissenys preparats, també hi ha l’oportunitat de triar un tema en blanc i personalitzar-lo des de zero. Totes les plantilles són absolutament gratuïtes i també són commutables, cosa que permet canviar els dissenys en cas de necessitat.
 • Eines del dissenyador. El creador de llocs web permet utilitzar sense cap cost les seves Eines de dissenyadors de gamma alta per donar un toc professional al tema escollit. Les eines del dissenyador que podeu triar inclouen UIKit, Tipografia i Maquetació.
 • Logo Maker gratuït. Si la vostra empresa encara no té un logotip de la marca o bé en vol obtenir una altra, Ucraft Logo Logo Maker està a la seva disposició. Quan dissenyeu el logotip del vostre lloc web, podeu triar una icona única, penjar els vostres elements, personalitzar el disseny experimentant amb textos, formes, estil i colors per exportar finalment el disseny del logotip ja fet en el format requerit..
 • Creador gratuït de pàgines de destinació. La funció us permet llançar una pàgina de destinació per proporcionar la informació de la vostra empresa en un sol lloc. El que heu de fer és triar la plantilla de pàgina de destinació necessària i personalitzar-la per mostrar la informació de la vostra marca, conduir trànsit orgànic, generar nous clients i popularitzar els vostres serveis al web.
 • Blocs. El creador de llocs web compta amb un digne motor de blocs integrat que us permet compartir el vostre contingut, conduir el trànsit, establir una autoritat de nínxol, crear fidelització del client i augmentar el públic mitjançant la càrrega / gestió de publicacions. Hi ha més de 80 temes preparats per triar per al vostre bloc. Les principals característiques de blocs del sistema inclouen fonts RSS, etiquetes i categories, eines de SEO avançades, sistema de comentaris, etc..
 • Integracions externes. Ucrafts concedeix accés a molts widgets i complements desenvolupats per experts en disseny de tercers. Això es necessita per augmentar l’acció i la taxa de conversió dels clients i per augmentar el rendiment del projecte. Les aplicacions són gratuïtes i de pagament, que depèn de les vostres necessitats i preferències individuals. Entre els ginys que hi pot haver, té sentit esmentar Intercom, LiveAgent, Jivosite, Uservoice, Disqus, Zendesk Chat, Facebook Messenger, així com moltes altres extensions que poden contribuir a les necessitats de màrqueting, promoció i desenvolupament de llocs web..
 • Suport multilenguatge. Obtenir un lloc web multilingüe és fàcil amb Ucraft. Això es deu al fet que el sistema ofereix suport multilingüe gratuït que us permet crear diverses versions idiomàtiques del vostre projecte.

Quan es tracta de l’aspecte de preus, Ucraft demostra ser un sistema bastant assequible. Hi ha un pla gratuït que podeu utilitzar per provar el servei i tres subscripcions de pagament, que s’inclouen amb proves de 14 dies. El cost del pla d’Ucraft més barat és de 10 dòlars / mes, mentre que la subscripció més cara costa 39 $ / mes. Es poden accedir de forma gratuïta al logotip Maker i al creador de pàgines de destinació.

Proveu Ucraft de forma gratuïta

Flux web: Eina de disseny web responsiva (sense codificació)

Flux web

Webflow: és un creador de llocs web sensible, que s’adreça principalment a professionals però també poden ser utilitzats per aquells usuaris que tenen poca consciència en disseny web. Tanmateix, es necessitarà temps i esforços per dominar el servei i acostumar-se al seu tauler i quadre de control, l’estructura del qual és similar a la que ofereix la CMS contemporània. El creador de llocs web requereix coneixements de programació i també és desitjable disposar de fons de disseny web per treballar-hi.

Webflow ofereix un enfocament de disseny web sofisticat i moltes funcions que permeten donar un aspecte professional al vostre projecte i un rendiment exquisit. Aquestes són les característiques principals que fan del servei una elecció digna per a tothom:

 • Edició HTML / CSS. Webflow permet l’edició de projectes HTML / CSS i també és possible integrar codis HTML personalitzats a la capçalera o peu de pàgina del lloc web. No cal fer cap despesa financera addicional per fer-ho, però prepareu-vos per utilitzar algunes habilitats de codificació per tenir èxit amb la tasca.
 • Comerç electrònic. Amb Webflow, podeu iniciar i gestionar botigues en línia carregades de funcions. El que és important, no es necessiten habilitats especials de codificació per completar la tasca. Quan treballeu en el desenvolupament de la vostra botiga web, podeu integrar i personalitzar el carretó de la compra, crear llistes de productes, carregar articles i descripcions, afegir preus i fer un seguiment d’eines d’inventari, veure estadístiques i estats actuals del producte, introduir codis de descomptes i cupons, etc..
 • Dissenys responsius. La col·lecció de plantilles de flux de pàgines web inclou actualment més de 200 dissenys amb resposta. Hi ha l’oportunitat de triar entre temes gratuïts i de pagament, ordenats per indústria per a un accés ràpid i còmode.
 • Galeria Lightbox. Els desenvolupadors de fluxos web recentment han permès crear galeries Lightbox professionals a partir de vídeos i fotos de CMS i de comerç electrònic. Aquesta opció és gratuïta i permet crear experiència immersiva a pantalla completa per a una millor presentació de contingut visual.
 • Integració After Effects i Lottie. El creador de llocs web s’integra amb èxit amb Lottie i After Effects per permetre als usuaris controlar de manera independent la reproducció d’animacions vectorials mitjançant moltes interaccions de flux web. Això contribueix a la creació de llocs web amb una visualització impressionant de contingut professional.

El flux web es pot utilitzar gratuïtament durant el període il·limitat de temps, però un usuari encara trobarà algunes limitacions del sistema revelades en les restriccions de funcionalitat. Quant als plans de pagament, Webflow ofereix dos grans grups de subscripcions: Planes de llocs i de comptes. Cada grup es divideix en grups més reduïts, a saber, lloc web (Bàsic, CMS, Empresa) i comerç electrònic (Estàndard, més, avançat) subscripcions ofertes en funció del Pla del lloc i individuals (Gratuït, Lite, Pro) i Equip (Equip, empresa) subscripcions que ofereix els plans de comptes. A més, hi ha una solució avançada de facturació de clients que el sistema ha desenvolupat especialment per als autònoms, que no hauran de pagar per utilitzar el sistema, però hauran de discutir el cost final directament amb un client..

Proveu ara el flux web

SITE123: el creador de llocs web gratuït més fàcil

Creador de llocs web SITE123

Site123 – és de molt un dels creadors de llocs web més senzill i el més convenient per a principiants. El sistema s’utilitza per llançar blogs, pàgines de destinació, llocs web promocionals i petites botigues web, però també podeu utilitzar-lo per desenvolupar altres tipus de projectes. Els llocs web construïts amb SITE123 són responsius i podeu accedir-hi des de qualsevol escriptori o dispositiu mòbil. El sistema ve amb un editor arrossegar i deixar anar, que us permet personalitzar fàcilment el projecte segons les vostres necessitats.

SITE123 s’adreça principalment a emprenedors, que necessiten llocs web de qualitat però no tenen ni habilitats ni desitjos de dominar projectes complexos. És absolutament lliure de codi, la qual cosa el converteix en una elecció fantàstica per a desenvolupadors i principiants desenvolupadors de webs. Ja ha arribat el moment d’enregistrar alguns dels seus moments destacats:

 • Comerç electrònic. El llançament d’una botiga web amb el creador de llocs web és molt fàcil i atractiu. El sistema permet crear projectes de comerç electrònic de mida petita i mitjana, on podeu pujar i gestionar comandes / productes, crear aparadors atractius, afegir / actualitzar opcions de pagament i enviament versàtils, introduir cupons de descompte, definir paràmetres de producte, crear grups d’elements, avaluar. testimonis dels usuaris, ajustar les opcions de visualització del carretó de la compra, etc..
 • Blocs. Amb SITE123, podeu iniciar un blog digne que permeti optimitzar la vostra exposició en línia i impulsar l’atenció dels usuaris. Aquest és el lloc on es poden publicar articles, activar comentaris, generar el feed RSS, afegir fitxers multimèdia, imatges i altres continguts obligatoris. El sistema ofereix un conjunt de dissenys de blocs per triar els que més s’adapten al vostre disseny web.
 • Eines gratuïtes d’interacció amb els clients. El sistema concedeix accés al conjunt d’eines d’interacció amb els clients, inclosa la funció de planificació de reserves, reserves de restaurants, etc. Això proporciona als llocs web una funcionalitat avançada i un rendiment final alt..
 • Accés web compartit. SITE123 permet establir els drets d’accés al lloc web en funció dels vostres requisits i necessitats. Així, podeu definir el vostre projecte a l’estat de només membres per tal que sigui accessible només per un determinat grup d’usuaris, que tindran accés al projecte. Això és fàcil i convenient, especialment en l’etapa del procés de desenvolupament de llocs web.
 • Eines de logotip gratis. El sistema us permet dissenyar un logotip comercial per integrar-lo encara més al vostre projecte. Ofereix accés al conjunt d’eines (retallar, deslizador de mida, selecció d’estil de logotip, ajust de mida de capçalera, etc..), que ajuda a fer que el vostre logotip sigui atractiu i memorable.
 • Suport multilingüe. Amb SITE123, podeu crear fàcilment un lloc web multilingüe que serà accessible en diversos idiomes. No cal crear un lloc web separat en un altre idioma: el que heu de fer és només afegir un nou idioma al vostre projecte.
 • Market Market. El sistema disposa d’un extens App Market amb múltiples complements gratuïts / de pagament i extensions que podeu seleccionar i integrar al vostre projecte. L’elecció de l’aplicació és realment espectacular i podeu triar entre diverses aplicacions, com ara xat de suport en directe, eines de màrqueting, preus, botiga en línia, eines d’analítica, eines per a administradors web, formularis, galeries, social, passarel·la de pagaments i molt més..

SITE123 té una política de preus moderada. Hi ha un pla gratuït que mai caduca i quatre subscripcions de pagament, el cost dels quals oscil·la entre 10,80 dòlars / mes i 28,80 dòlars per mes. Totes les subscripcions tenen múltiples característiques que els usuaris poden triar en funció de les seves necessitats reals.

Intenteu Site123 de forma gratuïta

IM Creator: programari gratuït de creadors de llocs web

Creador de missatgeria instantània

Creador de missatgeria instantània – és un creador de llocs web gratuït, que inclou un pràctic editor WYSIWYG i múltiples funcions de personalització de disseny de gamma alta. El sistema s’utilitza per iniciar webs de negocis, llocs promocionals, pàgines de destinació, blocs i botigues web. Funciona bé per a principiants i professionals de disseny web, ja que té molt a oferir a les dues categories d’usuaris. IM Creator és una gran elecció per a la majoria de projectes comercials i no comercials.

El creador de llocs web es considera correctament un líder del nínxol WYSIWYG. Actualment potencia més de 17 milions de llocs web i aquest nombre continua creixent cada any que passa. Si teniu raó de triar un creador de llocs web de confiança, assequible i funcional, feu una ullada a les funcions principals de IM Creator ara:

 • Comerç electrònic. El sistema compta amb un potent motor de comerç electrònic, que us permet llançar i gestionar botigues web professionals amb un conjunt estàndard de funcions. Pel que fa al sistema basat en Stripe, heu d’afegir al lloc web un eCommerce Stripe corresponent per començar a gestionar la seva configuració..
 • Blocs. El creador de llocs web també té una plataforma de blocs de qualitat, que us permet configurar i gestionar un bloc força bonic. Podeu triar entre diverses plantilles de blocs, tipus, estils, 5 variants d’estructura de feeds de notícies i altres opcions. També és possible integrar fitxers multimèdia al camp de contingut per donar un aspecte funcional i atractiu al vostre bloc.
 • Integracions. El servei permet integrar Google Analytics, enllaços de mitjans socials populars, giny de Google Maps i altres complements al projecte per compartir el contingut que desitgeu amb els vostres lectors de blocs..
 • Plantilles gratuïtes. IM Creator inclou una rica col·lecció de plantilles gratuïtes, adaptables, versàtils i personalitzables. S’inclouen en categories de nínxol per simplificar la tria dels usuaris i reduir el procés de selecció de disseny.
 • Suport multilingüe. El creador de llocs web ofereix suport multilingüe i permet als desenvolupadors de llocs web iniciar i gestionar projectes en diferents idiomes. Es tracta d’una bona funció per als empresaris que vulguin orientar-se als socis a l’estranger.

IM Creator és totalment gratuït per a artistes, estudiants i usuaris, que tinguin intenció de llançar llocs web no comercials. Tot i això, el sistema també disposa de tres plans de pagament per a altres categories d’usuaris. El cost dels plans comença amb 8 dòlars / mes i puja fins a 21 dòlars / mes. També hi ha un avançat Eina d’etiqueta blanca que funciona molt bé per a dissenyadors web disposats a utilitzar el sistema desenvolupar els seus negocis de disseny web. Les solucions White Label són més cares i el seu cost oscil·la entre 350 $ / any i 25000 $ / any.

Proveu IM Creator gratis

Mobirise – Programa gratuït de creació de llocs web per a Mac & Windows

Mobirise

Mobirise (versió actual 4.11.5) – és un programari descarregable completament gratuït, que no depèn del tot de la connexió a Internet. Per utilitzar l’ampli espectre de funcions de Mobirise, inicialment haureu d’instal·lar-lo a l’escriptori.

La plataforma és extremadament fàcil, flexible i senzilla per a tothom. Es centra principalment en la creació de pàgines de destinació i llocs web de negocis, però també és possible llançar portafolis, llocs promocionals i altres projectes. A continuació, es detallen les principals característiques del sistema:

 • Estructura basada en blocs. El creador de llocs web permet crear llocs web fora de blocs de contingut, el nombre superior a 800 peces i continua creixent de forma regular. Podeu seleccionar-les i ordenar-les segons calgui per formar l’estructura del lloc web desitjada. Això és molt convenient i permet controlar el procés de disseny web. Els llocs web de Mobirise tenen resposta de manera predeterminada.
 • Creador de llocs web AMP. El programari fa possible la creació de llocs web, que són idealment optimitzats per a l’experiència de navegació mòbil insuperable i proporcionen una càrrega ràpida de pàgines del lloc web..
 • Eines de personalització de disseny “fora de la caixa”. El servei ofereix un ampli conjunt de funcions “fora de caixa”, que inclou eines d’edició de disseny, ajust de la configuració de l’estil i la font, opcions d’integració de suports i molt més..
 • Allotjament gratuït de pàgines de GitHub. Els llocs web creats amb Mobirise es poden allotjar gratuïtament amb GitHub Pages, cosa que afegeix el seu rendiment.

Mobirise és absolutament gratuït per a tothom, però tingueu en compte que haureu de pagar per allotjament i nom de domini per tal que el vostre lloc web sigui accessible a la web. Pel que fa al sistema mateix, podeu utilitzar-lo per a un període de temps il·limitat i sense restriccions greus.

També podeu comprar el kit tot en un a un cost moderat, que inclou totes les extensions d’un paquet. Després d’haver-les comprat una vegada, podreu utilitzar aquestes extensions mentre necessiteu crear llocs web atractius i funcionals per a ús comercial i no comercial.

Descarregueu Mobirise gratis

Weebly: lloc web professional i creador de botigues de comerç electrònic

Weebly

Weebly: és un popular creador de llocs web de bricolatge gratuït, que s’utilitza per a diversos propòsits de construcció web. El sistema no implica cap consciència de codificació, mentre que el seu editor arrossega i deixa anar a un procés de disseny web senzill i convenient. Weebly utilitza un model de “caixa” que permet modificar el disseny i l’estructura del projecte en funció de l’objectiu que persegueixi.

El sistema és fàcil d’utilitzar i inclou un fort enfocament de comerç electrònic que us permet dissenyar botigues web professionals. Tot i això, també és possible iniciar i gestionar llocs web d’empresa, carteres, pàgines de destinació, blocs i altres tipus de projectes amb el sistema. Inscrivim els avantatges principals del creador de llocs web de seguida:

 • Comerç electrònic. Weebly es va crear inicialment com a sistema de blocs, però recentment ha guanyat un gran enfocament de comerç electrònic, sent adquirit per Square. El creador de llocs web està ple de funcions de comerç electrònic, que augmenten eficaçment el rendiment de la botiga web. Ofereix un carret de compra integrat, càrrega i gestió de productes a granel, diverses opcions de pagament i enviament, filtre de cerca, aplicació per a mòbils i moltes altres funcions que permeten iniciar des de zero una botiga en línia de qualitat..
 • Blocs. El creador de llocs web us permet connectar un bloc gratuït de funcions al vostre lloc web per permetre-lo modificar segons les vostres necessitats. Podeu afegir i programar publicacions aquí, triar plantilles de blocs, integrar fitxers multimèdia, activar la funció de comentaris, omplir metaetiquetes per a cada publicació, afegir capçaleres / peus de pàgina, etc..
 • Eines de màrqueting. També val la pena tenir en compte les eines de màrqueting web. El creador de llocs web ha introduït la seva eina Promoure per al desenvolupament de campanyes de màrqueting per correu electrònic. Aquesta és una característica beneficiosa per a aquells que vulguin llançar llocs web comercials i de comerç electrònic.
 • Hosting de vídeo i editor d’imatges. Weebly permet publicar i actualitzar vídeos al lloc web. També és possible fer ús de l’editor d’imatges avançat que compta amb el sistema. Aquestes funcions són gratuïtes i milloraran notablement el rendiment del vostre lloc web i el disseny general.
 • Centre d’aplicacions. Weebly App Center ofereix una col·lecció de serveis i aplicacions que podeu integrar al vostre projecte amb un sol clic. Els ginys disponibles hi són gratuïts i de pagament. Trieu els que més s’ajusten al vostre lloc web i els integreu al vostre projecte.
 • Constructor de formularis. Un altre element destacat del creador de llocs web és el seu arrosseguament i solta gratuïta en línia de formulari. Us permet crear formularis de contacte personalitzats, llistes RSVP, enquestes i altres formularis que poden garantir una millor experiència de navegació web per als visitants del lloc web..

Weebly té un pla de desvinculació gratuït, mentre que el cost dels plans per als llocs web estàndard oscil·la entre 4 $ / mo i 25 $ / mes. A més, el creador de llocs web ofereix el pla de rendiment avançat per als minoristes que vulguin promocionar els seus llocs web. El cost d’aquest pla és de 38 dòlars per mes, que també és un tracte digne.

Proveu Weebly de forma gratuïta

uCoz: Lloc web gratuït, fòrum i creador de blocs

uCoz

uCoz – és un dels més reconeguts creadors de llocs web de bricolatge, que ha estat i continua sent un líder realment indiscutible del nínxol de disseny web. La plataforma s’utilitza amb finalitats versàtils de construcció web, ja que podeu iniciar i gestionar llocs web comercials i personals amb aquesta. Segueix l’estructura basada en el mòdul, permetent crear disseny de pàgines web individuals a partir de blocs de contingut preparats.

El creador de llocs web no requereix habilitats de codificació previ, però permet l’edició de codis HTML / CSS, si teniu aquest coneixement i voleu llançar projectes de gamma alta. El sistema destaca de la multitud per la seva llista d’avantatges, entre els quals els principals són:

 • Integració del mòdul. Com s’ha esmentat anteriorment, el creador de llocs web permet crear disseny exclusiu de llocs web mitjançant la integració de mòduls. Ofereix una àmplia selecció de mòduls de contingut, cadascun dels quals funciona bé per a la realització de determinades tasques. Alguns d’ells inclouen Llibre de visites, bloc, tauler d’anuncis, fòrum, proves, preguntes freqüents, catàleg de llocs, catàleg de fotos i SEO per esmentar-ne alguns. Tots els mòduls són personalitzables i gratuïts. Podeu inserir-ne qualsevol al vostre lloc web per oferir-li el rendiment desitjat i l’atractiu visual.
 • Comerç electrònic. El creador de llocs web inclou un motor de comerç electrònic avançat, que es pot habilitar mitjançant la integració del mòdul uShop. La funció us permet iniciar i gestionar eficaçment les botigues en línia, on podeu tractar amb el sistema de gestió del producte, l’ajust de paràmetres de SEO, detalls d’enviament i pagament, etc. Les botigues web construïdes amb uCoz són carregades de funcions i funcionalitats..
 • Dissenys gratuïts. El sistema ofereix una col·lecció distintiva de plantilles específiques de nínxol integrades, però els usuaris també tenen accés al mercat dels temes disponibles amb un suplement. Els preus, però, són força assequibles (oscil·len entre 5 i 30 dòlars per tema), mentre que la qualitat està per sobre de la mitjana i, per tant, val la pena la inversió.

Hi ha una subscripció completa a uCoz, que mai caduca i cinc plans de pagament, el cost dels quals comença amb 2,99 dòlars / mes per arribar a 15,99 dòlars / mes per obtenir la solució més cara. El que és important, uCoz no col·loca els seus anuncis publicitaris en llocs web no comercials.

Proveu uCoz gratis

Linia inferior

La publicació d’un lloc web no ha de ser un procés complicat, tot i que, inicialment, pot semblar així. L’ús del programari de creadors de llocs web simplificarà notablement la tasca per a principiants i professionals. Aquests sistemes són fàcils d’utilitzar, còmodes, intuïtius, carregats de característiques i flexibles. Veuen plantilles preparades amb gran quantitat d’eines de personalització per donar-los l’aspecte necessari. Els creadors de llocs web també ho són molt més assequible en comparació amb altres opcions de construcció web.

Cadascun dels programes revisats a la publicació inclou qualitat, funcionalitat i mereix l’atenció dels usuaris, que pretenen crear llocs web atractius pel seu compte. Aquests són els millors programes de creació de llocs web gratuïts, que poden arribar a satisfer diverses necessitats i aspiracions de disseny web. Si no esteu segurs sobre el creador de llocs web que us resultarà millor, consulteu-ne el temps per provar-los i explorar cadascun d’ells per triar la correcta.

Creeu un lloc web gratuïtament

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me